- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
ben yeni keşfettim Allah var,normalde aşırı negatif bir insaDım..şöyle düşündümde gözümün önüne gelen hayaller bile hep kötü ve negatifti..yıllarca bu kötü negatif düşünce ve hayallerin birleşiminde hayat skalam pek güzel gitmedi çok şükür dermansız şeyler değillerdi ama açıklamam zor sanki ot gibiydi..arkama dönüyoru bir şey yok anıma bakıyorum bir şey yok tembel mutsuz hareketsiz bir insan..kilo verdim hatta çok kilo verdim bedenim değişti sıra ruhumda,ruhumuzda hep beraber halledeceğiz.
Eğer niyet bulutlu istersen internetten alman gerekir.Yazarın instagramdaki profilinde tüm detaylar var.Sadece internetten mi satılıyor. Niyet bulutunda yazdığı şey oluyor muymuş
Evet internetten sipariş verdim:)Yok artikSupermis. Ben de niyet bulutlu isterim boyle anlatinca daha da heveslendim kitabi almaya. Internetten siparis verdiniz sanirim.
Hoş buldukgulhilal Hosgeldin. Seni tekrar aramizda gormek cok guzel.
Eğer niyet bulutlu istersen internetten alman gerekir.Yazarın instagramdaki profilinde tüm detaylar var.
Niyet bulutunda yazan şey, senin gerçekte ihtiyacın olan şey oluyor.Niyet bulutunda yazılı şeylerin gerçekleştiğini söyleyen çok mesaj gördüm.
Gunaydiiiiiiin
Mucizelerin siralanacagi, guzel bir gun olmasi dilegiyle
Havalar guzel, kafam güzel...
Kredi kartimla bir islem yapmam gerekli. Bugun onu da halledeyim "Hayat Cesurlara Torpil Gecer" kitabini siparis verecegim. Hatta bu gece ruyamda gordum. Imzali olarak gelmistigulhilal in niyetinden
Teşekkür ederimEğer niyet bulutlu istersen internetten alman gerekir.Yazarın instagramdaki profilinde tüm detaylar var.
Niyet bulutunda yazan şey, senin gerçekte ihtiyacın olan şey oluyor.Niyet bulutunda yazılı şeylerin gerçekleştiğini söyleyen çok mesaj gördüm.
Ertesi gün soğutucu vagonun kapısını açan işiler, Nick’in donmuş bedenini buluyorlar.“Çok soğuk, bedenim hissizleşmeye başladı. Bir uyuyabilsem! Bunlar benim son sözlerim olabilir.”
Hoş bulduk canım.Hoşgeldin canım. Ben de geçen ay okudum kitabı. Çok önyargılı okudum kitabı nedense, hala da önyargımı kıramıyorum malesef. Ama okunabilir, farklı bakış açıları sunuyor.
ben yeni keşfettim Allah var,normalde aşırı negatif bir insaDım..şöyle düşündümde gözümün önüne gelen hayaller bile hep kötü ve negatifti..yıllarca bu kötü negatif düşünce ve hayallerin birleşiminde hayat skalam pek güzel gitmedi çok şükür dermansız şeyler değillerdi ama açıklamam zor sanki ot gibiydi..arkama dönüyoru bir şey yok anıma bakıyorum bir şey yok tembel mutsuz hareketsiz bir insan..kilo verdim hatta çok kilo verdim bedenim değişti sıra ruhumda,ruhumuzda hep beraber halledeceğiz.
Hoş bulduk canım.
İnan,kitap benim kalbime çok yatan nadir kitaplardan biri.Teknikleri çok pratik buldum.
Bilinçaltı dönüşümü konusunda da beni Güneş Tan kadar etkileyen olmadı canım.Olumlama yapmak gerçekten bende işe yaramıyor.Bir ara Tuğçe Işınsu’yu çok takip ediyordum.Ama çıktığı her programda hep aynı şeyleri tekrar edip duruyor.Yeni bir bilgi verdiği yok.Onu da geçtim,instagramda takipçilerine karşı inanılmaz kaba davranan,insanları soru sorduğuna, soracağına bin pişman eden bir insan. Nedense insanlara karşı içinin kin dolu olduğu hissini uyandırıyor bende.Kendisinin sessiz bir takipçisi olduğum halde takibi bıraktım.Çünkü samimiyetine inanmıyorum.
Bunun dışında imajinasyon yapmanın da çok etkili olduğuna inanıyorum ama ben maalesef kendimi o konuda geliştiremedim,bir türlü imajinasyon kraliçeliği ünvanını senden devralandım:)))
Gunaydiiiiiiin
Mucizelerin siralanacagi, guzel bir gun olmasi dilegiyle
Havalar guzel, kafam güzel...
Kredi kartimla bir islem yapmam gerekli. Bugun onu da halledeyim "Hayat Cesurlara Torpil Gecer" kitabini siparis verecegim. Hatta bu gece ruyamda gordum. Imzali olarak gelmistigulhilal in niyetinden
Hosbuldum, çok teşekkür ederim. Görünce heyecanlandımAccess bars seansı aldım, iki hafta ara verdim, haftaya tekrar başlayacağım Biraz ihmal ettim cümlelerimi ve yapabildiğim kadar meditasyonu. Topigi görünce silkelendim. Burada emeği olan herkese çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?