Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok güzel cümle. Niyetten sonra... öyle olsun Amin dedin mi tamamdır. Komşunuzun ve sizin hayrınıza olsun

Yok artik Supermis. Ben de niyet bulutlu isterim boyle anlatinca daha da heveslendim kitabi almaya. Internetten siparis verdiniz sanirim.

Iste bu guzellikleri fark etmeye basladikca daha da artacak her sey bir bakima gunluk mucizeler... Bunlari fark etmek renk katiyor hayata

Vuhuuu supermis
Ben simdilik melisa cayini sade icmeye basladim iyi geliyor gibi.
Tesekkur ederim ayrica deneyimlerini paylastigin icin

Herkese selamm Ay topigi görünce nasıl mutlu oldum. Ben biraz geriden okumaya başlayayım hemen.
Hoş geldiniz. Topigin baslarindan okumaya basladiginiz zaman degisimleri, yasanmisliklari goruyor daha da hevesleniyorsunuz ne kadar guzel bir karar almissiniz bizim gibi coook faydasini gorursunuz insallah

Hoş geldiniz. Topigin baslarindan okumaya basladiginiz zaman degisimleri, yasanmisliklari goruyor daha da hevesleniyorsunuz ne kadar guzel bir karar almissiniz bizim gibi coook faydasini gorursunuz insallah
Hosbuldum, çok teşekkür ederim. Görünce heyecanlandım Access bars seansı aldım, iki hafta ara verdim, haftaya tekrar başlayacağım Biraz ihmal ettim cümlelerimi ve yapabildiğim kadar meditasyonu. Topigi görünce silkelendim. Burada emeği olan herkese çok teşekkürler

Hoş geldiniz ne güzel bir sürü taze kan geldi topiğe yeni gelen arkadaşlar dikkat bağımlılık yapabilir bu topik
Hosssbuldummm Çok teşekkür ederim, ne mutlu bana. Artık yalnız kalmayacağım bu konuda. Yarın okumaya başlayacağım PC’den telefondan çok sağlıklı yapamıyorum

günaydın bu sabah olumlamamı yaptım..
aynanın karşısında ben iyiyim ben güzelim ben sağlıklıyım Allah'tan gelen şifa ve enerjiyi bedenimde hissediyorum,bunun için şükürler olsun ..her şey gittikçe daha iyi oluyor diye eminim zamanla düzelecek..

dişçi randevum vardı..yanında da bkm kitap merkezi

girdim Dr.Robert Anthony İyi düşün İyi yaşa Kitabını aldım ..

Yorumlarınızı beklerim okuduysanız..

Ne iyi etmişsiniz, ben de koşuyorum hemen aynaya

Ne iyi etmişsiniz, ben de koşuyorum hemen aynaya
çok yeni başladım belki de inanmayarak yapıyorum gerçi gayet inançlı gibi duruyorum yaparken ama zamanla rayına oturacak dilimden dökülenler önce kalbime tesir edecek sonra aklıma sonra da yaşantıma ..umutluyum :)

Dilden söylemek de çok önemli, uzman değilim ama seanslarda bana söylenen; önce diline yerleştirmek, sonra hayata. Gelişmeler bebek adımıyla oluyor bende mesela ama uzaktan bakınca resme ooo diyorum. Ben biraz boşlamıştım burası iyi oldu :)

ben yeni keşfettim Allah var,normalde aşırı negatif bir insaDım..şöyle düşündümde gözümün önüne gelen hayaller bile hep kötü ve negatifti..yıllarca bu kötü negatif düşünce ve hayallerin birleşiminde hayat skalam pek güzel gitmedi çok şükür dermansız şeyler değillerdi ama açıklamam zor sanki ot gibiydi..arkama dönüyoru bir şey yok anıma bakıyorum bir şey yok tembel mutsuz hareketsiz bir insan..kilo verdim hatta çok kilo verdim bedenim değişti sıra ruhumda,ruhumuzda hep beraber halledeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…