- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
En başlarda çooook dini paylaşımlarımız vardi; esmalar,dualar, hadisler filan.Herkes inançlari doğrultusunda pozitif yaşam ritüellerini yazabilir, bunda sakınca yok ki.Şu günah, bu sevap, bu müminlik bu kafirlik gibi sakıncalı dini paylaşimlar yapmiyoruz tabi. Çogu yerli yabanci pozitif/olumlu düşünme yazarlari icin ,kişisel gelisim uzmanlar icin dualar önemli yer tutar; bizim ki de saygi çerçevesinde devam ediyor burdaki paylasimlarimiz cok şükürE esmergizmo alintilayamadim, dini paylasimlar olmasin demişsin.
HaklisinAaaa kızacağım bak şaka şakaaman dikkat et söylediklerine, bize de ders olsun. Derler ya üç kere düşün sonra dile getir cok haklılar..
Umarim tekrar bir randevu olur alırsın işini :)) hayırlısı olsun.
Sadece bu kitap miydi imzali gonderdigiEki Görüntüle 2268566 Eki Görüntüle 2268567
Bircan Yıldırım’dan imzalı aldığım kitapta bana gelen mesaj:)
Tam nokta atışı.
Bircan Yıldırım kitaplarını okumaya başladığımdan beri hayallerimin niye hala gerçekleşmediğini çok iyi anladım.Ben ne kadar hayal edip istesem de,aslında hayallerimin gerçekleşmesinden ve değişim yaşamaktan çok korkuyorum. En temel problemim korkuymuş meğer. Bu yüzden hayatımda az çok değişiklik olsa da dönüp dolaşıp geldiğim yer aynı kısır döngü:
Hayatımın değişmesinden korkuyorum.
Duygularımın değişmesinden korkuyorum.
Yaşadığım evin değişmesinden korkuyorum.
Kendimi serbest bırakmaktan korkuyorum.
Bana bunca zaman eşlik eden bilinçaltı kalıplarımın değişmesinden korkuyorum.
Farklı deneyimler yaşamaktan korkuyorum.
Korkuyorum da korkuyorum:))))
Sevgili arkadaşlar, siz de duygularınızı bir yoklayın bakalım. Belki size de hayallerinizin gerçekleşmesine engel olan kök bir duygu hakimdir.
Sadece bu kitap miydi imzali gonderdigi
Ben de anca yer bulabildim kredi kartimda. Sanki sayfa degil de niyet yaziyordu diye hatirladim
bu bende de var sanırım en çok hangi kitabını önerirsin bu konuyla ilgili?
ben küçük şeylerden mutlu olmayı o kadar abarttım ki sanırım değişim sonucu elimdekilerin de azalmasından korkuyorum. garip ama.
annemle hiç anlaşamazdım mesela artık annemi kaybetme korkusu başladı. onunla verimli vakit de geçiremiyorum şu sıra yoğunluğumdan. işe başladığımda hepten kopacakmışım hiç güzel anımız olmayacak diye korkuyorum. geleceği okuma yapıyorum biliyorum ama yaşlandı da. böyle korkularım oluyor benim de.
Ne demek
Tesekkur ederimİlk fotoğrafını attığım kitap,”Hayat Cesurlara Torpil Geçer” kitabıydı. O kitapta niyet bulutu vardı.Son gönderdiğim fotoğraf ise yazarın bir önceki kitabı “Yaşam Terapisi” kitabıydı.İkisi de farklı imzalarla geldi:)
Iyi Bayramlar canim
Çok guzel bir yaziydiKızlar Wesak Dolunayı var bugün güzel niyetlerde bulunalim hepimizin tüm evrenin hayrına olsun Amin
Dolunayla ilgili yazıyı kopyaladim iyi okumalar
2019 Wesak Dolunayı – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu
“Ya Şimdi Ya da Hiç!” “Değişim Rüzgarları” “Güç Sorumlulukla Gelir” Sevgili Bilge Baykuşlar, 5-5 kapısı-Hıdırellez-Beltane’nın yeni ayla bir araya gelerek …moralev.com
Evet kesinlikle haklısınÇok guzel bir yaziydi
Asagida paylastigim kismi cok sevdim. Uzun zamandir etrafimdakilere aynisini soyluyorum. Birinin cikip gelmesini beklememek gerekli. Aklimiz var cok sukurEki Görüntüle 2270505
Bir izleyim videoyu yapabileceğim birşey ise ben katılırımBugun gelen videoyu paylasiyorum pozitif arkadaslarim. Burda bir uygulama var. Ne dersiniz birlikte yapalim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?