- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Ben bu teknigi uygulayamamistim
İyi geceler arkadaşlar,
Yukarıdaki videolarda Güneş Tan, Artt’nin nasıl uygulanacağına dair küçük tüyolar veriyor. Faydalı olacağını düşündüm:)
Rica ederimCanim çoook tesekkur ederimgun icinde yazma firsatim olmadi. Daha yeni eve geldim. Hooponopono teknigini burda mesaji okudugumda yaomaya baaladim. Uyurken de youtune dan dinleyecegim. Sabah da mor kureyi yapacagim. Sonra da psikolog oooh gelsin neseli bir aksam
Çok teşekkürler tekrar tekrar denemek lazım bu yöntemi.
İyi geceler arkadaşlar,
Yukarıdaki videolarda Güneş Tan, Artt’nin nasıl uygulanacağına dair küçük tüyolar veriyor. Faydalı olacağını düşündüm:)
Çok sevindim senin adına tahmin etmiştim ben ☺Pozitif arkadaslarim. Yemek guzel gectibosa stres yaptim burda tavsiye edilenlerin hepsini uyguladim
CaniiimMutlu huzurlu pazarlar kızlar,HayallerimGercekOldu buzdolabımın üstündeki notun 3. maddesi sana gelsin tamamı hepimize
Hadi herkes yazdığı gözüne gözüne girip bilinçaltına kazınsın dediği notlardan birini çekip burda paylaşsın bizlerede örnek olur ..
Not: Yazımın cirkinliginin kusuruna bakmayın dört anlaşmayı hızlı yazdim yoksa sarı not da benim yazım
Eki Görüntüle 2273001
Bekliyorum fotolari kızlariftardan sonra da olabilir...
Çok iyi olmuş canımSahra- bu da benim yapmayi en cok istedigim, bu saatten sonra yapacagim sey
Eki Görüntüle 2273242 Eki Görüntüle 2273243
Aslinda olumsuz kelimesini de renkli yazmayabilirdim
Psikoloğun ne tavsiye etti canım umarım güzel geçmiştirGünaydııııın
Herkese mutlu hafta sonlari.
Yarin uzun suredir icinde bulunmak istemedigim bir ortamda bulunacagim. Eskiler bilir takinti oldugunu dusundugum kisiyle ayni ortama girecegizdun ogrendiginde elim ayagim titredi. Kendime kizdim ne bu hal hala diye. Sonra bununla nasil basedecegimi daha iyi ogrenebilmek icin psikologumdan randevu aldim sizden de pozitif dolu dolu enerjiler bekliyorum ertesi gun burdan cok guzel seyler yazacagima inaniyorum
Evet canim biliyorum seni geçmiş sayfalarda paylaşımların da var :)Selam kk nün pozitif bal petekleri
ben eski takipçilerinizdenim belki adımı hatırlıyorsunuzdur...
konuyu başından beri okuyorum zaman zaman beğen mesajı geliyordur size...
Hepiniz harikasınız...Sizin burada olmanız bu enerjilerin burada buluşması tesadüf olamaz...
Henüz 500lü sayfalardayım tabi okuduklarımı hemen hayatıma geçiremedim ama farkındalığım tavan yaptı
Sizi seviyorum güzel enerjiler hepimizin olsun
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Mutlu huzurlu verimli haftalar kızlar. Bu haftanın olumlaması hatta bayrama kadar ki söyleyeceğimiz olumlama bu olsun mu
(**Topige yeni ugrayanlar icin: 7 tekrar okuyoruz )
Tabii ki hatirliyorumSelam kk nün pozitif bal petekleri
ben eski takipçilerinizdenim belki adımı hatırlıyorsunuzdur...
konuyu başından beri okuyorum zaman zaman beğen mesajı geliyordur size...
Hepiniz harikasınız...Sizin burada olmanız bu enerjilerin burada buluşması tesadüf olamaz...
Henüz 500lü sayfalardayım tabi okuduklarımı hemen hayatıma geçiremedim ama farkındalığım tavan yaptı
Sizi seviyorum güzel enerjiler hepimizin olsun
Bencede çoook güzel olur
Oooo süper" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Mutlu huzurlu verimli haftalar kızlar. Bu haftanın olumlaması hatta bayrama kadar ki söyleyeceğimiz olumlama bu olsun mu
(**Topige yeni ugrayanlar icin: 7 tekrar okuyoruz )
Sahra- ben başlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?