Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bak kafam karıştı eft vuruş noktaları ve cümleleri yazın int e çıkıyor canım :)) emdr yi uzman doktor ya da psikolog yapabiliyor dimi
Evet hoponopo cümleleri senin yazdığın

Evet hoponopono buydu ...aslinda bu 4 cumleyi hep yaparim cok da yararini gormusumdur ama ozel ismini unutmusum

2 haftadir ustumde oyle bir acayiplik var ki nasil anlatsam psişik enerjiye maruz kalmisim gibi ve bu cevremden biri degil ondan eminim
Bu donguyu kirmam lazim

gulhilal birazdan bu videoyu izleyecegim. Tekrar tesekkur ederim.
Ne guzel tanimasan da iletisim halinde oldugun insanlarin aklina gelmek

Bana ödül verdiler mesajlarim 5000 begeni almis tabi burayi whatsapp grubu gibi kullaniyorum normal ozur dilerim...
Evet Eft diye bir teknik varmis. Tabii ben eft yazinca bankacilik islemleri cikti vurus yazinca dogrusu cikti
Estağfurullah ne özürü ne güzel işte sohbet açılıyor konu konuyu açıyor bilgileniyoruz paylaşıyoruz

Şimdi bu da mı gol değil
pofu nun mesajindan sonra sorsam nasil yaptigini dedim. Hatta yazmaya basladim sonra dur dedim kiz yeni geldi hemen sıkma dedim sonra sildim mesaji. Bir baktim ben sormadan kendisi anlatmis
Aslında çok detaylı yazmıştım burda nasıl yaptığımı hatta o zamanlarr küçücük bi kıpırtı olmuştu ve çok şaşırmıştım, aradan zaman geçti ve beklemediğim bi anda hadi evlenelim trzında bi durumla karşılaştım neler yaptığım hangi esmaları okuduğumu hangi olumlamalar hepsini yazmıştım ama şuan aklımda değil.. bı sıkıntım var onu atlatırsam devamı da kıs sürede gelecek,

Her zaman söylediğim şey şu; inanın ve dua ederken onu hissedin, görüntüler gelsin, orda olduğunuzu o anı yaşadığınızı bilin, gerçek gibi oluyo bunu çok deneyimledim, isteyin ama içten gerçekten isteyin, avuç içlerinizin yandığını hatta bazen ağladığınızı göreceksiniz, bunlar işaretlerdir korkmayın:) ve ben bugün dua ettim ee yarın neden olmadı demeyin , bnm 2 yılımı aldı hayatımı düzeltmek:)

Bana yazdigin mesaj da yetti. Zaten farkinda olmadan bastan okumaya baslamisim oralara da gelirimaslinda bir sayfa acip ordaki mesaji okuyayim dedim. Bir turlu becerip saufa sayisi giremedim deneme yaparken ilk sayfaya gitti cok da iyi oldu. Bu sayede guzel haberini aldik. Hem de bir kez daha tesekkur etme firsati bulduk
Cooook tesekkur ederim bu topigi actigin icin sayende hayatimda o kadar cok sey degisti ki. Burdan aldigim enerjiler hayati sorgulamami sagladi. Her seyin bizim elimizde oldugunu ogrendim. Onceden farkinda olmadan gerceklestirdigim hayallerimi, isteklerimi simdi bilincli olarak gerceklestirebilmeyi ogrendim. Istedigim bir sey olmuyorsa nereleri dogru yapmam gerektigi fark ettim. Bunun uzerine calistim. Ama ben emek verdim. Emeksiz yemek olmaz aslinda en onemlisi fark ettim. Hayatin guzelliklerinin her gun gerceklestigini fark ettim. Mucizeleri gormeyi srctim, fark ettim. Gecmise takili kalmamayi fark ettim

Bayram tatili süresince gerçekten anı yaşamaktan çok hayal kurdum arkadaşlarla yan yana gidiyoruz denize gidiyoruz falan ama ben sürekli Hayal aleminde mi hiç konuşmadım ayıp oldu aslında onları ama
Allah'tan istemek en en güzeli en iyisi
Veriyorsa bir hayır vermiyorsa bin hayır
Allah da isteyin diyor zaten

Mutlu huzurlu geceler pozitif güzeller ben yarın dönüş yoluna çıkacağım yol yorgunluğundan yazamazsam eğer pazartesi yeni ödevimiz hoponopo cümlelerini okumak arkasından istediğiniz bir olumlama cümlesi ya da niyetinizi söylemek
Hooponopono cümleleri :
Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim.
Şifa olsun şimdiden hepimize
Not: Eğer pazartesi paylaşamamışsam kızlar bu mesajı kopyalayıp yapıştırabilirseniz çok sevinirim :)

O is bende

Günaydın arkadaşlar bugün 11inci günümdeyim. Hepinize Harika bi gün diliyorum.

pofu bende çok teşekkür ediyorum sana bu topiği açtığın için. Güzel Allahım tamamına erdirsin. Çok sevindim senin adına.

Biriyle tanışmak için olumlama ve Esmalar okuduğunu söyledin. Acaba tam olarak ne zaman yaptın. Böylelikle doğru sayfayı bulabilirim.

Tekrar hayırlı olsun canım!

Günaydın cnm tşk ederim, ama dediğim gibi inan şuan hatırlamyrm, o zmn bi kağıda yazmıştım her gün ona bakıp tekrarlardım, burda yazdığımı hatırlıyorum detaylı aslında bulabilirsem atarım size

Ok canim. Cok tesekkür ediyorum. Bende bi arayim, belki bulabilirim. Bulursam bende paylasirim. :)

Keyifli pazarlar güzel hatunlar olumlamamizin son günü katılan azda olsa çokta olsa okuyan herkesi tebrik ederim, okurken sizi iyi hissetirdiyse ne mutlu topigimize dilerim şifa olmuştur

" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "

*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin
7 kere okuyacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…