Bak kafam karıştıEmdr degil mi o. Psikologumun bana uyguladigi. Yoksa eft diye baska bir tenik mi var?
Hooponopono da 4 cumle var onlari soyluyoruz
Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim.
Sahra- dogruyum degil mi? Onunde ya da sonunda dilegimizi ya da kisiyi soyluyoruz
Evet hoponopono buydu ...aslinda bu 4 cumleyi hep yaparim cok da yararini gormusumdur ama ozel ismini unutmusumEmdr degil mi o. Psikologumun bana uyguladigi. Yoksa eft diye baska bir tenik mi var?
Hooponopono da 4 cumle var onlari soyluyoruz
Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim.
Sahra- dogruyum degil mi? Onunde ya da sonunda dilegimizi ya da kisiyi soyluyoruz
Merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? Hepinizin geçmiş Ramazan bayramınızı kutluyorum.
En son mesajlarınıza bir göz gezdirdiğimde Bircan Yıldırım adı geçiyor ara ara. Şimdi ben de size ufak bir katkı yapmak için Bircan Yıldırım’ın bir videosunu paylaşıyorum.Özellikle #HayallerimGerçekOldu senin izlemeni tavsiye ediyorum.Çoook faydalanacaksın:)
Estağfurullah ne özürü ne güzel işte sohbet açılıyor konu konuyu açıyor bilgileniyoruz paylaşıyoruzBana ödül verdilermesajlarim 5000 begeni almis tabi burayi whatsapp grubu gibi kullaniyorum normal ozur dilerim...
Evet Eft diye bir teknik varmis. Tabii ben eft yazinca bankacilik islemleri ciktivurus yazinca dogrusu cikti
Aslında çok detaylı yazmıştım burda nasıl yaptığımı hatta o zamanlarr küçücük bi kıpırtı olmuştu ve çok şaşırmıştım, aradan zaman geçti ve beklemediğim bi anda hadi evlenelim trzında bi durumla karşılaştımŞimdi bu da mı gol değil
pofu nun mesajindan sonra sorsam nasil yaptigini dedim. Hatta yazmaya basladim sonra dur dedim kiz yeni geldi hemen sıkma dedim sonra sildim mesaji. Bir baktim ben sormadan kendisi anlatmis
Bana yazdigin mesaj da yetti. Zaten farkinda olmadan bastan okumaya baslamisimAslında çok detaylı yazmıştım burda nasıl yaptığımı hatta o zamanlarr küçücük bi kıpırtı olmuştu ve çok şaşırmıştım, aradan zaman geçti ve beklemediğim bi anda hadi evlenelim trzında bi durumla karşılaştımneler yaptığım hangi esmaları okuduğumu hangi olumlamalar hepsini yazmıştım ama şuan aklımda değil.. bı sıkıntım var onu atlatırsam devamı da kıs sürede gelecek,
Bayram tatili süresince gerçekten anı yaşamaktan çok hayal kurdum arkadaşlarla yan yana gidiyoruz denize gidiyoruz falan ama ben sürekli Hayal aleminde mi hiç konuşmadım ayıp oldu aslında onları amaHer zaman söylediğim şey şu; inanın ve dua ederken onu hissedin, görüntüler gelsin, orda olduğunuzu o anı yaşadığınızı bilin, gerçek gibi oluyo bunu çok deneyimledim, isteyin ama içten gerçekten isteyin, avuç içlerinizin yandığını hatta bazen ağladığınızı göreceksiniz, bunlar işaretlerdir korkmayın:) ve ben bugün dua ettim ee yarın neden olmadı demeyin , bnm 2 yılımı aldı hayatımı düzeltmek:)
O is bendeMutlu huzurlu geceler pozitif güzellerben yarın dönüş yoluna çıkacağım yol yorgunluğundan yazamazsam eğer pazartesi yeni ödevimiz hoponopo cümlelerini okumak arkasından istediğiniz bir olumlama cümlesi ya da niyetinizi söylemek
Hooponopono cümleleri :
Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim.
Şifa olsun şimdiden hepimize
Not: Eğer pazartesi paylaşamamışsam kızlar bu mesajı kopyalayıp yapıştırabilirseniz çok sevinirim :)
Böyle yazacağını tahmin etmiştimO is bende
Günaydın cnm tşk ederim, ama dediğim gibi inan şuan hatırlamyrm, o zmn bi kağıda yazmıştım her gün ona bakıp tekrarlardım, burda yazdığımı hatırlıyorum detaylı aslında bulabilirsem atarım sizeGünaydın arkadaşlar bugün 11inci günümdeyim. Hepinize Harika bi gün diliyorum.
pofu bende çok teşekkür ediyorum sana bu topiği açtığın için. Güzel Allahım tamamına erdirsin. Çok sevindim senin adına.
Biriyle tanışmak için olumlama ve Esmalar okuduğunu söyledin. Acaba tam olarak ne zaman yaptın. Böylelikle doğru sayfayı bulabilirim.
Tekrar hayırlı olsun canım!
Günaydın cnm tşk ederim, ama dediğim gibi inan şuan hatırlamyrm, o zmn bi kağıda yazmıştım her gün ona bakıp tekrarlardım, burda yazdığımı hatırlıyorum detaylı aslında bulabilirsem atarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?