- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Rica ederimSahra- bugün tam da ihtiyacım olan paylaşımlar. Teşekkür ederim...
Yıllarin birikimi canim. Cesitli yerlerden,kaynaklardan birlestire birlestire olusuyor. Artik kendim bile ilhamlarla meditasyon teknigi gelistirebiliyorum, amaç bırakmak,rahatlamak zaten; kuşlardan düşen tüyleri görünce bile işime yaramayan negatif enerjilerde böyle dökülsün diyorum.Hatta çoktan gitmiş oldugunu karşima cikan tüylerin bile o giden negatif enerjinin yerine gelecek pozitif enerji ve olaylara işaret oldugunu düşünüyorumBilincaltini bu şekilde programladiktan sonra her sey meditasyon urunu olabilir.
Sizler şanslisiniz ki ögrenmek isterseniz bir sürü örnek var burada
Bazı insanlar gerçekten dünya gezegeninde yaşayan tüm canlıları yükseltmeye gelmişler.. Sevgi dolu merhametli öğretmenler, doktorlar, bilim insanları, Moralev i yazan blogger,yukarida bahsettigim gibi tum yuklerim kuş tüyleri dökülüyorBirakin sizinkilerde oyle olsun.
Mor Alevde demis hadi birakin,tam zamani diye :)
"Layık ve Değerli
Evren bunu tekrar tekrar söyledi; pişmanlıkları, kırgınlıkları ve reddedilmeleri temizleyip salıvermek bu zamanda hayati önem taşımaktadır. Eğer geçmişten gelen bir deneyim veya durum zihninizde sürekli olarak dönüp duruyorsa, bu ruhunuzdan size gelen bir işarettir ve onun gitmesine ihtiyacınız olduğunu gösterir. Geçmiş asla değiştirilemeyebilir ancak ona olan tepkinizi şimdi değiştirebilirsiniz.
En sevdiğim çocuğum, sizi bekleyen o kadar çok sevgi, öğrenme, güzellik ve gelişim var ki. Geçmişi bırakın ve yeniye gelmesi için bir şans verin! Siz Evrenin size sunacağı her şeyi kabul etmeye değersiniz, layıksınız! " Mor Alevden alinti
Aaaa gercekten çok güzelmiş
Selam canım yok ne tatili ben biraz hamile oluncaHeeeeeey ne oluyor? Buralar neden bu kadar sessiztatile mi gitti herkes
Burda hep yazariz ya agzimizdan cikan kelimelere dikkat edelim. Onlar evrenle imzaladigimiz sozlesmelerdir diyeson 2 gundur ben bunu iyice yasadim. Birakin agizdan cikarmayi dusunduklerim oldu
O zaman ne diyoruz iyi dusunelim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?