Uhuuu süpersin canimkatılırım tabiiki, 1 saat yürüdüm, su 2 litte olmuştur. yatmadan önce de şükür listesi oluşturayım.
Sahra- ve diğer herkes.hareketlensin sayfamız.
Tam bilmiyorum canim o gün yaşadığın hissettiğin anlarla ilgili şükürler sanırımBen şükür listemi de yaptim
Aklima daha da fazla şükürler geldii. Acaba her gün aynı sukurleri mi yazacagiz yoksa degistirecek miyiz?
Sahra- 4 maddede tamam.
Yoklama almasaydın şükürleri yazmayı unutmuştum, dersten kaçan öğrenci gibiyim
Hoş geldiıiinbu nasıl bir denk geliştir ya. dedim ya louise hay ile ve hayallerimi yaratıyorum meditasyonu ile başlayacağım diye. açıkcası çokda düzenli götüremedim. sonra dedim ki. direk dal konuya kızım. yani bıçak keser gibi. direk olumlamalara başla. hatta sizlerden fikir alacaktım. ve bugün nasıl bir tesadüftür az su tüketen ben bi hedef koydum önüme. işe giderken yürüdüğüm bi kısım var orayı keyfili yürüme bölgesi ilan ettim. ve dün bir defter buldum defteri taşımak zor olur telefona mı yazsam diye geçti aklımdan. dedim ne zamandır öteliyorsun hadi başla artık şükürlerine falan filann derrrkeennnnSahra- cığımın paylaşımı gelmişş ne iyi oldu. özetle bende varım artık dostlar yeni ve daha da güzel mükemmel huzurlu keyifli sağlıklı neşeli ihtişamlı ve bol inançlı bir hayata.....
hayatimi degistiriyorum hayatdevamedecek F frenzy80 kızlar katılırım demiştiniz ne yaptınız ödevleri
ftemiz canım sende yapmak ister misin 14 günlük bir çalışmamız var
Ismini yazamadığım topikcanlar sizlerde katılın bize
denedim ama yapamadım ya da yaptım bilmiyorum
F frenzy80 ben de onu soracaktim. Sufi nefes egzersizini nerden yapalim diyecoook tesekkurler.
Bu arada profil fotografin degismedi ama benim simdi daha cok ilgimi cekmeye basladiozur bir insan varmis gibi. Zincirleri i kirmis, havalara ucan olmak istedigim, olmak icin adimlar attigim, olmaya basladigim insan
merhaba ben araştırdım. işin en özeti nefes alnınıyor mutlaka burundan derin ve sakiin nefes veriliyor yine burundan olabildiğince yavaş. yani 3 saniye boyunca nefes aldıysak 6 saniyede nefes verilecekmişMerhaba
sufi nefes egzersizi nasıl yapılır bilmiyorum ama araştırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?