Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydıııın🤗
Sabah 7 defa, gece yatmadan 7 defa ve gün içinde herhangi bir saatte 7 defa mırıldanalım🤗

💖💖💖
Yaşam bana verilmiş harika bir hediye. Değerini biliyor ve mutlu oluyorum.
Bir okyanus içindeki bir damla değil, bir damlanın içindeki koca okyanusum.
Hayallerimi gerçekleştiriyorum🤗

Amin amin amin
💖💖💖

Dun aksam oldukca erken yattigim icin paylasim yapamadim🙈

Ho’oponopono Arınma Duası...

3EC6FC10-0482-4CDF-A8A8-C6336FBB1275.webp

Seni Seviyorum . Lütfen Beni affet. Özür dilerim. Teşekkür ederim 🙏 Öyle olsun Amin 💕

Uyumadan unutmayalim🤗

Sabah 7 defa, gece yatmadan 7 defa ve gün içinde herhangi bir saatte 7 defa mırıldanalım🤗

💖💖💖
Hayallerimi gerçekleştiriyorum🤗

Amin amin amin
💖💖💖

Sahra- Sahra- , buttrfly buttrfly bu meditasyonları nerelerden öğreniyorsunuz:oops:

Yıllarin birikimi canim. Cesitli yerlerden,kaynaklardan birlestire birlestire olusuyor. Artik kendim bile ilhamlarla meditasyon teknigi gelistirebiliyorum, amaç bırakmak,rahatlamak zaten; kuşlardan düşen tüyleri görünce bile işime yaramayan negatif enerjilerde böyle dökülsün diyorum.Hatta çoktan gitmiş oldugunu karşima cikan tüylerin bile o giden negatif enerjinin yerine gelecek pozitif enerji ve olaylara işaret oldugunu düşünüyorum:KK48: Bilincaltini bu şekilde programladiktan sonra her sey meditasyon urunu olabilir.

Sizler şanslisiniz ki ögrenmek isterseniz bir sürü örnek var burada:KK200:

Yıllarin birikimi canim. Cesitli yerlerden,kaynaklardan birlestire birlestire olusuyor. Artik kendim bile ilhamlarla meditasyon teknigi gelistirebiliyorum, amaç bırakmak,rahatlamak zaten; kuşlardan düşen tüyleri görünce bile işime yaramayan negatif enerjilerde böyle dökülsün diyorum.Hatta çoktan gitmiş oldugunu karşima cikan tüylerin bile o giden negatif enerjinin yerine gelecek pozitif enerji ve olaylara işaret oldugunu düşünüyorum:KK48: Bilincaltini bu şekilde programladiktan sonra her sey meditasyon urunu olabilir.

Sizler şanslisiniz ki ögrenmek isterseniz bir sürü örnek var burada:KK200:

yukarida bahsettigim gibi tum yuklerim kuş tüyleri dökülüyor :KK5::KK36: Birakin sizinkilerde oyle olsun.

Mor Alevde demis hadi birakin,tam zamani diye :)

"Layık ve Değerli
Evren bunu tekrar tekrar söyledi; pişmanlıkları, kırgınlıkları ve reddedilmeleri temizleyip salıvermek bu zamanda hayati önem taşımaktadır. Eğer geçmişten gelen bir deneyim veya durum zihninizde sürekli olarak dönüp duruyorsa, bu ruhunuzdan size gelen bir işarettir ve onun gitmesine ihtiyacınız olduğunu gösterir. Geçmiş asla değiştirilemeyebilir ancak ona olan tepkinizi şimdi değiştirebilirsiniz.
En sevdiğim çocuğum, sizi bekleyen o kadar çok sevgi, öğrenme, güzellik ve gelişim var ki. Geçmişi bırakın ve yeniye gelmesi için bir şans verin! Siz Evrenin size sunacağı her şeyi kabul etmeye değersiniz, layıksınız! " Mor Alevden alinti

yukarida bahsettigim gibi tum yuklerim kuş tüyleri dökülüyor :KK5::KK36: Birakin sizinkilerde oyle olsun.

Mor Alevde demis hadi birakin,tam zamani diye :)

"Layık ve Değerli
Evren bunu tekrar tekrar söyledi; pişmanlıkları, kırgınlıkları ve reddedilmeleri temizleyip salıvermek bu zamanda hayati önem taşımaktadır. Eğer geçmişten gelen bir deneyim veya durum zihninizde sürekli olarak dönüp duruyorsa, bu ruhunuzdan size gelen bir işarettir ve onun gitmesine ihtiyacınız olduğunu gösterir. Geçmiş asla değiştirilemeyebilir ancak ona olan tepkinizi şimdi değiştirebilirsiniz.
En sevdiğim çocuğum, sizi bekleyen o kadar çok sevgi, öğrenme, güzellik ve gelişim var ki. Geçmişi bırakın ve yeniye gelmesi için bir şans verin! Siz Evrenin size sunacağı her şeyi kabul etmeye değersiniz, layıksınız! " Mor Alevden alinti
Bazı insanlar gerçekten dünya gezegeninde yaşayan tüm canlıları yükseltmeye gelmişler.. Sevgi dolu merhametli öğretmenler, doktorlar, bilim insanları, Moralev i yazan blogger, buttrfly buttrfly Sen canım, bu topikte birbirine destek olan tüm kızlar ,ve sizin gibi ışık işçileri vs... iyiki varsınız 🙏 Minnettar oluyorum karşıma çıkan hayatıma giren bu güzel insanlar için :KK36:
Ve bütün yüklerim ve ağırlıklarım kuş tüyleri gibi dökülüp kayboluyor...
Zamanlaman yine Harika canım desteğin için tekrardan çok teşekkür ederim 💕😇

Sağlıklı Mutlu huzurlu hafta sonları hepimize 🤗❤️

🌺🦋🌸🌼
Hayallerimi gerçekleştiriyorum🤗 Amin amin amin

Not: Sabah ve akşam olmak üzere 7 tekrar okuyoruz şifa olsun 🙏😇

Sağlıklı Mutlu huzurlu hafta sonları hepimize 🤗

🌺🦋🌸🌼
Hayallerimi gerçekleştiriyorum🤗 Amin amin amin

Not: Sabah ve akşam olmak üzere 7 tekrar okuyoruz şifa olsun 🙏😇

Heeeeeey ne oluyor? Buralar neden bu kadar sessiz😂 tatile mi gitti herkes😎
Burda hep yazariz ya agzimizdan cikan kelimelere dikkat edelim. Onlar evrenle imzaladigimiz sozlesmelerdir diye😁 son 2 gundur ben bunu iyice yasadim. Birakin agizdan cikarmayi dusunduklerim oldu😂😂😂
O zaman ne diyoruz iyi dusunelim iyi olsun😉

Heeeeeey ne oluyor? Buralar neden bu kadar sessiz😂 tatile mi gitti herkes😎
Burda hep yazariz ya agzimizdan cikan kelimelere dikkat edelim. Onlar evrenle imzaladigimiz sozlesmelerdir diye😁 son 2 gundur ben bunu iyice yasadim. Birakin agizdan cikarmayi dusunduklerim oldu😂😂😂
O zaman ne diyoruz iyi dusunelim iyi olsun😉
Selam canım yok ne tatili ben biraz hamile olunca🙈 hormonlar mide hassasiyeti koku hassasiyeti halsizlik yaşıyorum. Tek tatilim az dermanım gelince yataktan kalkıp salona geçip eşimle sosyalleşebilmek 😂 Şikayet yok biliyorum ki bu bir süreç geçecek ..
Sizler boş bırakmayın buraları ben de tekrar gücümü enerjimi ele alınca daha aktif olurum inşallah :KK6:

Gunaydiiiiiiin🤗
Dun gece dans ettim bol bol
Evde kendi kendime😂 90lari actim. Cok iyi geldi. Fazla gec olmadan yattim veee alarmdan once uyandim. Bu benim icin buyuk basari🙈 bugun normalde olumlamalarimiz degisiyorduuuu. Ancak anladigim kadariyla cok katilan yok😁 o yuzden bir olumlama yazma geregi duymadim. Istediginiz bir olumlama olursa yine burdan paylasir herkese hatirlatiriz😍
Hepimiz degerliyiz. Gun icinde sık sık akliniza getirin. Bir de hayatımıza giren herkesin bir gorevi var. O gorev bittiginde cikip gidecekler. Bunu da bilin🤗 Hakkimizda hep hayirlisi. Hayallerimizin gercek olmasi dilegiyle😍😍😍

Sağlıklı Mutlu Huzurlu Haftalar Dilerim Güzel Kadınlar :KK36:
14 günlük çok güzel bir çalışma buldum syf sahibide bugün başlatmış çalışmayı ne dersiniz bizde yapalım mı ? Aşağıda paylaşıyorum...

Back
X