Estağfirullah tabiki herkese açık topiğimiz ben kalabalık olalım bari en az 3-5 kişi olsun diye yazdım tek başıma yapmayayım diye ☺
Okuduktan sonra geri bildirim yaparsanız çok iyi olur kızlar, olumlamalarımız gibi toplu yapınca güzel dönüşler alıyorduk hatırlatmak istedim
Görevler basit pozitif güzeller zaten biz bu düşünce tarzını hayatımıza dahil ettik çocuk oyuncağı bize
1. Sabah uyanır uyanmaz iki bardak su içemeyen bir bardak içebilir gün içinde 2 litre su
2. Günlük 10 dk yürüyüş
3. Pozitif cümleler müzikler
4. Gece yatmadan şükür defterine ya da telefonun notlar bölümüne 10 madde yazmak..
Bu kadar
Okuduktan sonra geri bildirim yaparsanız çok iyi olur kızlar, olumlamalarımız gibi toplu yapınca güzel dönüşler alıyorduk hatırlatmak istedim
Görevler basit pozitif güzeller zaten biz bu düşünce tarzını hayatımıza dahil ettik çocuk oyuncağı bize
1. Sabah uyanır uyanmaz iki bardak su içemeyen bir bardak içebilir gün içinde 2 litre su
2. Günlük 10 dk yürüyüş
3. Pozitif cümleler müzikler
4. Gece yatmadan şükür defterine ya da telefonun notlar bölümüne 10 madde yazmak..
Bu kadar
Süpersin pozitif cümle kurmak o da zamanla oturuyor insanın diline bu çalışmayla hergün yapacağız zaten 14 sonunda farkı görürsün. Hergün 10 madde şükür cümlesi yazacağız, şükür cümlesinin kendi pozitif zaten..TAMAM CANIM BUGUNLERDE BENIM ÇOK İHTİYACIM VAR TEŞEKKÜR EDERİM
Günlük 3,5 lt suyumu içerim
yürüşlerimi yaparım
müzik olarak fenımen dinlerim yabancı müzik sıkıntı yok
ama pozitif cümlerde zayıfım
şükür defteri bugun başlıcam inş.
Ben dun kagit ararken planlama yapmisim deftere onu buldumBende varim ama beni her gun durtuklemeniz lazim. Yillardir sukur listesi yapmaliyim derim ama bir iki sefer yazip birakirim.
Burda size hesap verecegim icin duzenli yaparim.
Cok heyecanlandim. Hemen defter ayarliyorum.
Sensiz olur muBensiz olmaz diye dusunuyorum
Her turlu etkinlige varim
Yardim istedigim konu turkce pozitif kelimeler olan sarkilar
Dun gece ve bu sabah surekli Nazan Oncel den Aşık Degilim Olabilirimsozler pek uymayabilir.
Bende varim ama beni her gun durtuklemeniz lazim. Yillardir sukur listesi yapmaliyim derim ama bir iki sefer yazip birakirim.
Burda size hesap verecegim icin duzenli yaparim.
Cok heyecanlandim. Hemen defter ayarliyorum.
Ben dun kagit ararken planlama yapmisim deftere onu buldumhaftalik yapmisim heralde uyguladiklarima tik atacaktim. Sayfada ne tik var ne arti var
Tamam işte kızlar süpersiniz hep birlikte birbirimizi dürtelim, yükseltelim yapalım çalışmayı ben de sayenizde şu halsiz zamanlarımı sizinle rahat keyifli atlatırım yataktan kalkmaya zorlar Kendime ve bebeğimize güzel enerjiler depolarımSahra- ilk iki madde tamam, olumsuz konuşmaları çok azalttım ama farkında olmadan konuştuğum oluyor. Bir ara her sabah kalktığımda şükürlerimi yapıyordum son zamanlarda yapmıyordum. Bu sayede yaparım
Pozitif kelimeleri olan Türkçe şarkı az evet Yabancı olur sözsüz olur ya da o sevdiğiniz şarkıları kendinize pozitif uyarlayabilirsiniz ben öyle yaparım aradaBensiz olmaz diye dusunuyorum
Her turlu etkinlige varim
Yardim istedigim konu turkce pozitif kelimeler olan sarkilar
Dun gece ve bu sabah surekli Nazan Oncel den Aşık Degilim Olabilirimsozler pek uymayabilir.
Vallahi ben bu durumundan cooook memnunumSize dinleyince izleyince istemsizce gülümsedigim sarkinin müziğinde sanatçının sesinde dondurma reklamlarındaki neşeyi mutluluğu yaşatan bir şarkı paylaşıyorum. Negatif bir iki kelime varsa takılmayın genel hissiyat önemli ...
Siz o kadar değerli ve güzelsiniz ki Bu şarkıyı önce içinizdeki o harika kadına söyleyin sonra da şöyle HAYAL EDİN " Şimdiki ya da gelecekteki sevgiliniz, eşiniz size bu duygularla bu şarkıyı söylüyor "
Çünkü siz sevilmeye sevmeye layik Harika Bir Kadınsınız
Not: Bugünde çenem düşmüş alttan alın bu arkadaşınızı
Çok çok çok Harikaymış yaaa ❤ Tasavvufçuların yorumlarına bayılıyorum...Ekşi sözlükte "Ruh eşini bulamamak" başlıgindan bir yorum. Cok hosuma gitti.
Mevlana der ki: "aradığın ancak sensin, sen"
"eğer sen, can konağını arıyorsan, bil ki sen cansın.
eğer bir lokma ekmek peşinde koşuyorsan, sen bir ekmeksin.
bu gizli, bu nükteli sözün manasına akıl erdirirsen, anlarsın ki
aradığın ancak sensin, sen.
madendeki inciyi aradıkça madensin.
ekmek lokmasına heves ettikçe ekmeksin.
şu kapalı sözü anlarsan, anlarsın her şeyi;
neyi arıyorsun, sen osun.
senin canın içinde bir can var, o canı ara!
beden dağının içinde mücevher var, o mücevherin madenini ara!
a yürüyüp giden sufi, gücün yeterse ara;
ama dışarıda değil, aradığını kendinde ara."
ruh eşi dediğimiz şey tanrı'nın bizzat kendisidir belki de. evet, tanrı da her insanın kendi içindedir. senin en mükemmel halin, tasavvur edebildiğin en kusursuz şeydir tanrı. seni her şeyinle bilen, seni tüm kusurlarınla kabul eden, direkt olarak yadırgamayan, anlayan, bağışlayan... herkesin, tanrı tasavvuru birbirinden farklıdır. kendini bilmeyenin ne ruhu vardır ne de ruh eşi, yani tanrı'sı. asıl yapayalnız olan kişi budur işte. şems de sensin mevlana da. içindeki bastırılmış sese kulak ver, duymaya çalış onu. duymanı engelleyen her şeyi it elinin tersiyle. ancak o zaman bulacaksın aradığını. bulduğunda ise duracak zaman, sabit kalmayacak mekan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?