Mutlaka okuyacağım yavaş yavaş ve heyecanlaHoşgeldiniz, ne mutlu bizlere. Okunmamış bilgi yenidir,taptazedir. Çok sanşlısınız ki 1000 kusur sayfa var okunmayi bekleyen sizin tarafinizdan
Söyledikleri sizinnenerjinizi düşürüyorsa sizde o konuda kendinizi eksik hissediyorsunuzdur demekki kendimden biliyorumHanimlar merhabalar☺☺bir soruyla karsinizdayim yine. Pozitif olmak ve kosulsuz sevgiye ulasmak en buyuk amacim haline geldi. Yalniz bazi engeller motivasyonumu cok dusuruyor birden. Annemle babam ayri benim ve ikisi de cidden kendi icinde cok buyuk problemleri olan insanlar. Onlarla iliskimi sifalandirmaya calistikca ters tepiyor. Ben yillardir onlardan uzakta yasiyorum. Kendimi bulma yolunda iyi geldi aslinda ama sonra anladim ki oradaki sorunlari cozmedikce hersey basa sariyor. Annem cok ayri bir konu ona hic girmiyimBabam tek amaci para kazanmak ve statu kazanmak olan biri. Bu huyu babaannemden gecmis cunku koy yasami ve kitlik bilinci hakimmis. Calismayan evladini sevmeyecek kadar gaddar yetistirmis onlari. O zamanin sartlari boylemis evet anlayabiliyorum. Ama babam surekli sakayla ya da ciddi olarak, duz memursun cok kazanmiyorsun, doktorani bitirmedin, ders calismiyorsun, statun yok ve sen para kazanamazsin gibi telkinlerle moralimi dusuruyor. Benim sayemde biraz meditasyonlara olumlamalara basladi ama yok etki etmiyor. Sizce napabilirim bir akil verin. Hic umursamiyim diyorum ama is arkadasimin soylediklerini evet umursamam cunku hayatimda ne yeri var ama aile olunca biyerinden aklima giriyor gununuz guzel olsun❤❤
Gercekten de oyle oldu ama aynı hızda eski hayatımıza geri donecegiz inşIşte harika bir eşzamanlilik daha dün hep bu yaziya dair şeyler düşünmüştüm; asıl ben tesekkur ederim canım ⚘⚘Koşturmaca içerisinde ne zaman durulacaz derken hep birlikte çektik dünya olarak bu zamani. Yepyeni bir dünyayi yaratmak niyetiyle. Yaratmak derken; tasarlamanin,hayal etmenin gercek olmasi anlaminda oldugunu biliyorsunuz zaten. Düşüncelerimizin fiziksel alemde vücut bulmasi yani gerçekleşmesi bizim yaratimimiz.Fişi prize taktık ve çalıştı; enerjiyi yükselttik gerçeğimiz oldu
Enerjilerin muhteşem yüksek oldugu bir dönemdeyiz, doğadan da belli oluyor. Bu yuksekligi zirveye cikarirken bizi eve tıktı evren
Tesekkurler cevap gelmeden yapmaya baslamistimSöyledikleri sizinnenerjinizi düşürüyorsa sizde o konuda kendinizi eksik hissediyorsunuzdur demekki kendimden biliyorumdün Serpil ciritçi bir video paylaştı YouTube de isterseniz bakın ben yaptım çok güzeldi bağ kesme tavsiye ederim birde bugün şanlı günmüş istediklerinizi kağıda yazın ben şimdi başlıyorum yazmaya
Hanimlar merhabalar☺☺bir soruyla karsinizdayim yine. Pozitif olmak ve kosulsuz sevgiye ulasmak en buyuk amacim haline geldi. Yalniz bazi engeller motivasyonumu cok dusuruyor birden. Annemle babam ayri benim ve ikisi de cidden kendi icinde cok buyuk problemleri olan insanlar. Onlarla iliskimi sifalandirmaya calistikca ters tepiyor. Ben yillardir onlardan uzakta yasiyorum. Kendimi bulma yolunda iyi geldi aslinda ama sonra anladim ki oradaki sorunlari cozmedikce hersey basa sariyor. Annem cok ayri bir konu ona hic girmiyimBabam tek amaci para kazanmak ve statu kazanmak olan biri. Bu huyu babaannemden gecmis cunku koy yasami ve kitlik bilinci hakimmis. Calismayan evladini sevmeyecek kadar gaddar yetistirmis onlari. O zamanin sartlari boylemis evet anlayabiliyorum. Ama babam surekli sakayla ya da ciddi olarak, duz memursun cok kazanmiyorsun, doktorani bitirmedin, ders calismiyorsun, statun yok ve sen para kazanamazsin gibi telkinlerle moralimi dusuruyor. Benim sayemde biraz meditasyonlara olumlamalara basladi ama yok etki etmiyor. Sizce napabilirim bir akil verin. Hic umursamiyim diyorum ama is arkadasimin soylediklerini evet umursamam cunku hayatimda ne yeri var ama aile olunca biyerinden aklima giriyor gununuz guzel olsun❤❤
Yine ne güzel cümleler bunlar.. Nasıl başarırız ki onu? Benim de başarmam gerek.Çok klasik olacak ama içimizde olmayan hiçbir şey dışımızda olamaz. Babanın senin için hicbir şey dememesi ya da sana övgüler,iltifatlar yağdırması ihtimalken şu anki gerçeğin senin için olumsuz şeyler söylüyor. Senin de babanin da birer radyo oldugunuzu dusun, her ikinizinde ön kısımda olumlu, guzel yanitlar veren tuşlarınizin oldugunu düşün; arka tarafta da olumsuz yanitlar veren tuşların oldugunu düşün. Şu an senin arka kısımdaki olumsuz yanitlar veren tuşlara basılı olduğundan babanın bu frekanstab cevap verdigini onun da arka taraftaki tuşların açık kaldığını imajine et.
Artık kendi radyona hakim oldugunu düşün. Ön tuşlarî mi kullanmak istiyorsun yoksa arka tuşları. Istersen babana ait olan radyoyu tamamen kapatabilirsin. Bas ana düğmeye hicbir yayın yapamasın, bu kadar basit.
Bu imajinasyon çok çok etkili imajinasyondur. Geliştirirsen çok başari li olursun. On dugmeye bastiginda babanin senin nasil harika sözler söyledigini işitip baskalarina anlatirken ya da seninle coskuyla,memnunuyetle konustugunu gorebilirsin imajinasyonla.
Ben cook cok faydasini gordum sizlere de tavsiye ederim topikcanlarim, demeyecek insanlara neler dedirttigimi biliyorum algilarina girerek
Sürekli telefonla konuştugunuz birisiyle yine uzun uzun telefonda konusun. Telefonu kapattiktan sonra meditasyon yapar gibi uzanin. Gozlerinizo kapayin.Telefonla konusurkenki anınıza dönün. Karşıdaki kişinin konusmalarini aynen duyun, sonra degistirmeye başlayın. Yaa bugun ne kadar harika bir gündü, şunu şunu yaptım.... filan diye bambaska seyler souledigini dusunun. Hatta eşiniz,seviliniz,arkadaşiniz,ailenizden biri olsun bu kisi size iltifatlar etsin. Bugun bir harikaydin, kiyafetine bayildim,enerjin muthisti filan desin telefondaki kisi. Boyle boyle alistirma yapabilirsiniz nacizaneYine ne güzel cümleler bunlar.. Nasıl başarırız ki onu? Benim de başarmam gerek.
Tm teşekkür ederim, mutlaka denicem.Sürekli telefonla konuştugunuz birisiyle yine uzun uzun telefonda konusun. Telefonu kapattiktan sonra meditasyon yapar gibi uzanin. Gozlerinizo kapayin.Telefonla konusurkenki anınıza dönün. Karşıdaki kişinin konusmalarini aynen duyun, sonra degistirmeye başlayın. Yaa bugun ne kadar harika bir gündü, şunu şunu yaptım.... filan diye bambaska seyler souledigini dusunun. Hatta eşiniz,seviliniz,arkadaşiniz,ailenizden biri olsun bu kisi size iltifatlar etsin. Bugun bir harikaydin, kiyafetine bayildim,enerjin muthisti filan desin telefondaki kisi. Boyle boyle alistirma yapabilirsiniz nacizane
Bu güzel dua için teşekkürlerBismillâhirrahmanirrahim
Essalatu vesselâmu aleyk ya Resulullah
Ya HAYY Ya KAYYUM; benim için zor olan hatta imkansız olan isteklerim senin hazinende bir hiçtir. Sen "Kun fe yekûn" dersin, oluverir en imkansız şeyler. Ben de bana verdiğin Kun fe yekûn'um, Besmele'm ile senden istiyorum;
Bismillâhirrahmanirrahim
Ya Selam; bu Ramazan-ı Şerif'te gönlümü sıkıntılardan, acılardan, hüzünlerden, ferahlıklara, sevinçlere ve mutluluklara hicret ettir. Ya Zül Celâli Vel İkram; boşluktaki umutlarımı Ramazan-ı Şerif hürmetine kaderime ekle. Kadrimi bilecek güzel insanları kaderime ekle ve hiç çıkartma. Gönlümün arzusunu bu mübarek ayda ver bana. Beni, ömrüne, duasına, kalbine, gönlüne Hızır'ın dokunduklarından eyle. Su gibi aziz eyle beni.
Ya Rabb; dualarımı ilmi Ledün sultanı Hz. Muhammed Mustafa sallahü aleyhi vesellem Efendimiz hürmetine, zeytinin yaprağında yazan O muhteşem adın hürmetine, yarattığın sevdiğin ve herşeyi ondan yarattığın Su'yun hürmetine kabul eyle. Amin
RAMAZAN-I ŞERİFİMİZ MÜBAREK OLSUN Mustafa Kaya
Ben sizi merak etmiştim yurtdışında yaşıyormuşsunuz değil mi size mesaj atmayı düşündüm bir ara görünce sizi mutlu oldum nasılsınızBismillâhirrahmanirrahim
Essalatu vesselâmu aleyk ya Resulullah
Ya HAYY Ya KAYYUM; benim için zor olan hatta imkansız olan isteklerim senin hazinende bir hiçtir. Sen "Kun fe yekûn" dersin, oluverir en imkansız şeyler. Ben de bana verdiğin Kun fe yekûn'um, Besmele'm ile senden istiyorum;
Bismillâhirrahmanirrahim
Ya Selam; bu Ramazan-ı Şerif'te gönlümü sıkıntılardan, acılardan, hüzünlerden, ferahlıklara, sevinçlere ve mutluluklara hicret ettir. Ya Zül Celâli Vel İkram; boşluktaki umutlarımı Ramazan-ı Şerif hürmetine kaderime ekle. Kadrimi bilecek güzel insanları kaderime ekle ve hiç çıkartma. Gönlümün arzusunu bu mübarek ayda ver bana. Beni, ömrüne, duasına, kalbine, gönlüne Hızır'ın dokunduklarından eyle. Su gibi aziz eyle beni.
Ya Rabb; dualarımı ilmi Ledün sultanı Hz. Muhammed Mustafa sallahü aleyhi vesellem Efendimiz hürmetine, zeytinin yaprağında yazan O muhteşem adın hürmetine, yarattığın sevdiğin ve herşeyi ondan yarattığın Su'yun hürmetine kabul eyle. Amin
RAMAZAN-I ŞERİFİMİZ MÜBAREK OLSUN Mustafa Kaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?