Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Farkında olman bile bilincaltının seninle oldugunu gösteriyor. Ego seni tenhada sıkıstırmaya çalışıyor ama bilincaltin yemiyor :) Bu cok iyi bir şey, endişen yersiz. Seni durduk yere negatife çeker. Negatife düşersen bu kime ait ya de Çok işe yarıyor emin ol.

Çok teşekkür ederim yani izlediğim yol doğru değil mi

Sevgili topikcanlarım özelden olsun genelden olsun dönüşleriniz için çoook çooook teşekkür ederim Ben hep bir kişiye bile bir faydam dokunabilsem,yararım olsa ne mutlu bana derken pek çok kişinin kalbine dokunabilmek inanılmaz harika bir duygu; çok şükür bin şükür bu teknolojiye, bu kaynaklara
Biraz önce endişesi, kaygısı olan bir topikcana önerimi burada da paylaşmak istiyorum; belki bir kişiye bile çok faydası olur:

Size bir film önereceğim Full house-Bizim ev onu mutlaka izleyin. Kendinizi o karakterlerin yerine koyun, aile bireyleri tarafından hep sevilip korunduğunuzu düşünün. Onlar sizin manevi aileniz olsun, çok büyük bir hata bile yapsanız sizi koşulsuz seven,sizi koruyan bir aile...Bilinçaltı bunu da ayırt edemeyecek gerçek sanacak.Sizi sevilmeye layık,harika bir varlık gibi görecek. Bunu da evrene böyle ilan edecek. Artık frekansınız, titreşiminiz size böyle insanları çekecek. Sizi koşulsuz seven, size saygı gösteren,size her yönden maddi manevi destekleyen harika insanlarla çevreleyecek

Spor yapın. Güzel eforla yapılan sporun yarım saatinden sonra serotonin hormonu salgılanır. Bu sizi inanılmaz rahatlatır, sizi sevilen-sayılan bir varlık gibi hissettirir. Alışkanlık haline gelir, sporu sırf bu mutluluk için yaparsınız zamanla. Spor yapan insanlarda ne mutsuzluk kalır ne de huzursuzluk. Spor sonrası o mutlulukla yapılan meditasyonu size tarif edemem. O alfa seviyesine doğrudan ışınlanıyorsunuz

Neden daha önce bunları yazmadım bilmiyorum. Ama sorularınızla ben de açılıp gelişiyorum

Son düzenleme:
Merhaba ben baktım bu film mi dizi mi hep dizi çıktı karşıma

Merhaba ben baktım bu film mi dizi mi hep dizi çıktı karşıma
Evet bu bir dizi.90 ların aile dizisi. Bayılırdım ben hala da öyle.Bir şeye mi canım sıkıldı hemen açar izler, can sıkıntımı şölene dönüştürürüm Dizi sanfrancisco da çekilmiş.Sanfrancisco ya gittiğimde içim dolup dolup taşıyordu,sanki yıllarca burda yaşamışım çocukluğumu geçirmişim de çok özlemişim gibi :) Bende yeri çok ayrıdır bu dizinin

Ayyy eveeet biliyorum o diziyi ben çocukken tv de verirlerdi izlerdim çok severdim

Sizler de iyiki varsınız ⚘⚘❤ Evet artık ülkemizdeyiz, yepyeni harika enerjilerle bambaşka hayatlarla ve tabiki harika bir vizyonla burdayız

Günaydın topikcanlarım
konun ilk cümlesi söz büyüdür :)

ben de buraya yazılı bir hayalimi söze aktarayım gerçek olursa dönüp bakıcam. gerçek olucağına kalpten inanıyorum. mekan, tipler , hepsi içinde olsun ey evren :))
Benim aynen böyle oğlumla fotoğrafım var hem de hayallerimin ötesi şeklinde. Birilerinin olduysa benimki de olur deyip ayna nöronlarımı çalıştırdığıma inanirim ben. Seninki de öyle olsun

@eunja Teşekkür ederim geçmişi okuyup beğendikçe bana da tekrar oluyor.
Bu yazı bu zamanlara ne güzel uyuyor bol bol kendimizi ziyaret edecek zamanlar

Vee buu sonundaki niyeti çok severim
NİYET ÖRNEKLERİ

SEVGİ İÇİN

“Hayatımı şu andan itibaren sevgi ve güzellik enerjisi ile dolduruyorum. Kendimi sevmeye, başkalarını sevmeye ve evreni sevmeye karar veriyorum. Evrenden bana gelen sevgi enerjisini mutlulukla kabul ediyorum ve sevgi içinde bir hayat sürmeye niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.” ( Ben sonuna bunun için teşekkür ediyorum ve Allah’a şükrediyorum diye ekliyorum. İsteyenler her niyetin sonuna bunu ekleyebilirler. Bu kişisel inançla ilgili olduğu için kalıba yazmadım.)

Ayyyy super bir paylasim. Dogum gunumde tum dileklerimi gondericem evrene daha harika bir zamanlama nasil olurdu acabaaksamina da hidirellez ohhh sevgili bayanlar iki uc gundur evren bana hep ayni kanaldan yayin yapiyor. Karsima surekli an'da kalmakla ilgili ogretiler cikiyor. Ben de Echart Tolle'un "Simdinin Gucu" adli kitabina basladim bu cagrilara kulak vererek. Oysa zaten biz bu ogretilere cok yakinmisiz. Sufilerin en temel amaciymis simdiyi yani dem'i bulmak ve burada kalmak. Sizler an'da kalmak icin neler uyguluyorsunuz ve bunun surekliligini nasil sagliyorsunuz. Cevaplarinizi merakla beklemekteyim. Coook coook opuldunuz. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…