- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
Merhaba ben bu topiği ilk okumaya başladığım zamanlar ciddi anlamda enerjim çok yükseldi o kadar yüksekti ki ben bu kadar enerjiyi kaldıramıyorum dedim ve o günden sonra da hiç o kadar enerjik olamadım bünyem kaldıramadıBu topiği okumaya bayılıyorum. İyi ki varsınız kızlar
Şükür çok daha fazla şükredilecek şeyi kendisine çeken harika enerjisi vardir. Çok hızlı gerçekleşir. Çünkü an da gerçekleşir ama tüm zamanlara doğru yayılır
Dün ben de bir sürü şükür yapmıştim. Paylaşayım hemen;
1-İçimdeki bolluk hissine şükürler olsun. Kendimin ve sahip olduklarımın kıymetini biliyorum, onlar benim için çok çok değerli
2-Maddi bolluğuma şükürler olsun. Evde olup cocuklarimlayım,maaşım ödeniyor. Bakıcımız 1 ay gelemedi; ücretini ödeyebilecek maddi manevi bolluğu kendimde buldugum icin şükürler olsun.
3-Ihtiyac olan şeyleri kolaylık internet araciligi ile aliyorum,bunun icin hem teknolojiye hem de kargo çalışanlarinin varliklarina şükürler olsun. Gelen kargo çalışanlarina 5 10 lirada teşekür ucreti verebiliyorum; bunun da maddi manevi bolluguna şükürler olsun.
4- Uzun süredir diyetteyim. 2 ay önce diyet yapacak ortamimiz yoktu ofiste. Sonra bir arkadasimiz geldi aramiza. Mucizevi şekilde hem iş yükümu aldi hem de hepimizin diyete girmemiz araci oldu. Sayesinde cok kilo verdik. Varligina şukurler olsun.
5-Uzun sure aradan sonra spora başladim. Ilk gunler 10 dk yapabilirken ancak su an 1 saat yapabiliyorum. Günden güne güclendigim gelistigim icin tabiki devami getirebildigim icin sonsuz sukurler olsun.
6- Aof 4. Sinif son donemim. Geçen donem yanlislikla 2 3 dersin testlerini çözmüstum.Sonra farkettigimde bunun bana hediyesi ne ola ki dedim ve simdi su zamanda karsiligini aldim. Cocuklarla ders calismak cidden zor olabilirdi.
7- Hayatimin tümü bana ihtişamla gelir inancinda oldugum icin cok sukur, öyle de.
8- Kendimi küçük şeylerden mutlu olabilmek icin egittigime sonsuz şükürler olsun. Anıma eşlik eden sese,görüntülere,kokulara,dokulara,tatlara şükürler olsun. Kendilerini onurlandırıyorum, sizler de dahil❤
9- Cocuklarimin, eşimin varligina,sagliklarina,mutluluklarina şükürler olsun. Birlikte yaşadıklarimiza,yaşayacaklarimiza ve kurabildigimiz hayallerimizin varliklarina sonsuz şükürler olsun.
10-Evrenin muhtesem işleyeşine Rabbimin bu muazzam dizaynina sonsuz şükürler olsun. Her şey muhteşem denge üzerinde. Bu denge ile ilgili farkındalığima,bilgime,deneyimlerime sonsuz şükürler olsun ❤❤
Merhaba içinizden özür dileyin lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum diyin hem kendinize hem karşı tarafa sizde olanı size yansıttığı için kendinize söyleyin huzursuzsanız onunda gözlerinin içine baktığınızı düşünerek söylebilirsiniz ben böyle yapıyorumSelam kızlar buraya epeydir uğrayamıyordum. Düğün telaşı corona ile düğünün 3 ay ertelenmesi vs işleri beni topicten bayağı uzak tuttuŞimdi size bişi sormak istiyorum. Ya kızlar ben birisinin hakkında kötü bir şey düşündüm gibi oldu. Ama söylemedim söze dökmedim. Aklımdan geçti sadece . Bunun bana bir zararı dokunur mu sizce huzursuz oldum yav
Evet gercekten egomuz kaldiramiyor, yok artık bu kadari fazla diyor ilkel halimizleMerhaba ben bu topiği ilk okumaya başladığım zamanlar ciddi anlamda enerjim çok yükseldi o kadar yüksekti ki ben bu kadar enerjiyi kaldıramıyorum dedim ve o günden sonra da hiç o kadar enerjik olamadım bünyem kaldıramadıiyi ki rastladım bu topiğe
Gerçekten bana çok faydanız dokunuyor eminim diğer arkadaşlarıma da öyle ben sizin paylaştığınız yazınız kendime göre düzenledim bazı kısımlarını her gün okuyorumBu aralar içimden sürekli soru sormak geçiyor ve soruyorum. Harika alanlar açmak için içimdeki milyonlarca kelebek kanat çırpıyor resmen. Içimden geçen bazi sorulari sizinle paylaşayım;
-Hangi harika yepyeni, cok farkli şarkılar var içimi gıcıklayan,beni bambaşka boyutlara taşıyıp, coşturan; dinlediğim yerde beni iyiki burada bu zamandayım dedirten
- Hangi muhteşem eşsiz yepyeni teknolojik cihazlar var; varlığına elde yıkanan bulaşıklarin,çamaşarlarin makinelerde yıkanmasindan daha da şükredip mutlu kılacak❤
-Hangi yepyeni özgürlüklerim var maddi,manevi kendimi görünmez kadar özgür kılan??Her an her yerde var olabildigim, her an her istedigimi elde edebilecegim.Bu özgürlügümü sonsuz şükür duygumla manevi alanda da tattigim❤
- Hangi sınırlarım var ki bu sınırları kaldırsam kendimi ve bildigim,duydugum,gördüğüm tüm insanlar kendi potansiyellerini en iyi şekilde yaşar; hayatları hep Allahın mucizelerine,eşsizligine,bolluguna,bereketine tanık olmakla geçer❤
(Bu inanç ben de Roma'yi gezerken ilham olmuştu. Roma açik hava müzesidir resmen. Her sokak her yer nerdeyse sanat eserleriyle dolu. O dönem eline aletini alan sanatini yapmiş gibi gelmişti gözüme. Sanki her yer Allahin lütfettigi deha yetenegi ortaya koymak icin aşkla,şevkle çalışmışlardı.Tüm dünya için maddi manevi bunlardan daha güzel neler olabilir)
Merhaba hanımlar bir sorum olacak. Özelliklebuttrfly yanıtlayabilirsen çok sevinirim
Aklıma bir şey geldi şu hani iste ve zaten senin olduğunu kabul et yasası ile alakalı. Ben bundan yıllar önce polis okulu sınavlarına girmiştim ve kabul olacağına aşırı derecede emindim. Devamlı olduktan sonra neler yapacağımı vs vs hayal edip duruyordum. Aynı zamanda etrafımdaki insanlara da anlatmıştım bunu ve sürekli bu polislik meselesi üzerine onlarla konuşuyordum. Fakat olmadı sınavları geçtim fakat kabul edilmedim. O zamanlar derin üzüldüm tabi.
Şimdi şunu düşünüyorum bence ben o zamanlar tam da bu çekim yasasındaki gibi hiç tereddütsüz zaten olmuş gibi düşünüyor imgeleme yapıyor ve inanıyordum.ama olmadı. Olmamasının sebebi inanmamla alakalı değil de başkalarıyla bu konuyu devamlı konuşmuş olmam dolayısıyla olmuş olabilir mi acaba ?
yanıtlayabilecek arkadaşlar beni çok sevindirir
Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim arkadaşımKimseye söylememen gerekirdi. Egon ve diğer insanlarin enerji alanlari birleşince gercekten olmuş kabul ediyor,geri plana atıyor. Bu iş bitti ben zaten öyleyim,onlar da öyle biliyor diye rehavete kapılıyor. Daha önce çok defa dedim, kimseye söylememek lazim. En yakin kişiye bile. Eğer o niyet gerçek olsaydi ne yapacaktiniz peki? Haber verme kısmi,onlarin sizi tebrik hissi filan. Ego diyor ki bunlar zaten oldu,onlar da kabul ediyor. Bu kısmın hiç heyecani yok mesela. Halbuki asıl heyecanlar bunlar.Mujdeler vermek, sevinci paylaşmak,...
Olmuş gibi hissini kendi içinde ve en önemlisi imajinasyonlarında yaşamalisin. Dışarıya sır verip ser vermemelisin bu konuda. En önemli sır bu bence. Ancak bu şekilde enerjiyi koruyabilirsin.Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim arkadaşım
Yalnız şu nokta tekrar aklıma takıldı. Diyorlar ki olmuş gibi hissedin öyle davranın . Peki o zaman da insanlara söylemesek dahi , olmuş kabul edilip rehavete kapılması olayı olmaz mı ki ?
ya ben bu insanlara söylememe durumunu o kadar abarttım ki , bundan 3 ay kadar önce evlenme teklifi aldım ve , bir şey olursa diye doğru dürüst kimseye söyleyemedim. Nikah günü alınca en yakın çevreme söyledim ama daha geniş çevrelere davetiyeler basılınca söylerim diyordum ve fakat o zaman bile Söylemek hususunda tedirgindim. Zaten sonrasında da bu corona dolayısı ile mayıstaki düğünüm şimdilik ağustosa ertelendi. Ve hala belirsiz tabi malum sebepler.
Ben şimdi insanlara söylemeye başladım sonuçta nikah günü alındı diye, acaba yine hata mı söylemek? Ama söylemezsem de düğünümün olacağını nereden bilecekler ki ? Bu konuda birazcık kafam karışık bana yardımcı olabilir misinbuttrfly ?
merhaba dün gece yatarken sayenizde şükürlerle içim doldu taştı size gerçekten çok imreniyorum eminim eşiniz çok şanslıdır bugün bende böyle hep sorular sordum coştum çok güzel bir gün oldu benim için size çok teşekkür ederim bundan daha iyi neler mümkün iyi ki varsınızBu aralar içimden sürekli soru sormak geçiyor ve soruyorum. Harika alanlar açmak için içimdeki milyonlarca kelebek kanat çırpıyor resmen. Içimden geçen bazi sorulari sizinle paylaşayım;
-Hangi harika yepyeni, cok farkli şarkılar var içimi gıcıklayan,beni bambaşka boyutlara taşıyıp, coşturan; dinlediğim yerde beni iyiki burada bu zamandayım dedirten
- Hangi muhteşem eşsiz yepyeni teknolojik cihazlar var; varlığına elde yıkanan bulaşıklarin,çamaşarlarin makinelerde yıkanmasindan daha da şükredip mutlu kılacak❤
-Hangi yepyeni özgürlüklerim var maddi,manevi kendimi görünmez kadar özgür kılan??Her an her yerde var olabildigim, her an her istedigimi elde edebilecegim.Bu özgürlügümü sonsuz şükür duygumla manevi alanda da tattigim❤
- Hangi sınırlarım var ki bu sınırları kaldırsam kendimi ve bildigim,duydugum,gördüğüm tüm insanlar kendi potansiyellerini en iyi şekilde yaşar; hayatları hep Allahın mucizelerine,eşsizligine,bolluguna,bereketine tanık olmakla geçer❤
(Bu inanç ben de Roma'yi gezerken ilham olmuştu. Roma açik hava müzesidir resmen. Her sokak her yer nerdeyse sanat eserleriyle dolu. O dönem eline aletini alan sanatini yapmiş gibi gelmişti gözüme. Sanki her yer Allahin lütfettigi deha yetenegi ortaya koymak icin aşkla,şevkle çalışmışlardı.Tüm dünya için maddi manevi bunlardan daha güzel neler olabilir)
Çok teşekkür ederim. Gerçekten aklımdaki sorular aydınlandı varolunOlmuş gibi hissini kendi içinde ve en önemlisi imajinasyonlarında yaşamalisin. Dışarıya sır verip ser vermemelisin bu konuda. En önemli sır bu bence. Ancak bu şekilde enerjiyi koruyabilirsin.
Nikah için söylemende bence herhangi bir mahsur göremedim.Nazardan korkuyorsan enerjini yükseltecek meditasyonlardan yapabilir, olumsuz şeylerden kişilerden uzak durabilirsin. Benim kimseye söylememe yaklaşımım nişandan öncesi icin olabilirdi. Ama o aşamayı çoktan geçmiş. Artık kader,kısmet,....Yani bilincaltindan gelen evlilik yansitmaları...
merhaba dün gece yatarken sayenizde şükürlerle içim doldu taştı size gerçekten çok imreniyorum eminim eşiniz çok şanslıdır bugün bende böyle hep sorular sordum coştum çok güzel bir gün oldu benim için size çok teşekkür ederim bundan daha iyi neler mümkün iyi ki varsınız
Daha once bahsetmistim belki hatirlayaniniz vardir. Coronadan oturu eski sevgilim artik gorusmek istemedigini soylemisti ama tabiki nedenleri farkliydi. Biraz once yolda gordum insanlarla yanyana. Ben isim geregi mecbur cikmak zorundayim ama onun isi geregi oyle bir mecburiyeti yok. Yarim saat kadar bir negatife dustum. Gordugumde kalp atislarimin hizlandigini hissettim ama gecti hemen cok sukur. Cunku beni sevmedi ve bana ogrettikleri icin minnettarimeskiden olsa deli deli seyler yapabilirdim ben sevgiyi seciyorum . Herkesi kosulsuz sevmeyi ve sevilmeyi seciyorum. Beni sevmeyen bir insana artik yapabilecegim tek sey affedip hayatinin iyi devam etmesini dilemek. Buraya icimi dokmek istedim. Umarim birdahaki gorusumde hicbisey hissetmeden yoluma devam edicem okuyan herkese tesekkurler. sevgiyle kalin❤❤❤♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?