Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu topiği okumaya bayılıyorum. İyi ki varsınız kızlar
Merhaba ben bu topiği ilk okumaya başladığım zamanlar ciddi anlamda enerjim çok yükseldi o kadar yüksekti ki ben bu kadar enerjiyi kaldıramıyorum dedim ve o günden sonra da hiç o kadar enerjik olamadım bünyem kaldıramadı iyi ki rastladım bu topiğe

Merhaba,
5. Madde de sporumu 10 dk dan 1 saate cikartabildigim icin şükrettigimin ertesinde kondisyon aletimin saat kısmında sorun cikmis ben 1 saat yaptim saniyordum ki meger 1 saat 40 dakika yapmisim, eşim söyledi Yoook artik dedim, çamasirlari makineye atmistim yikanmasi icin spora baslamadan, o bitmisse evet 1.saat 40 dk yapmisimdir dedim ; ))))Makine bitmisti evet Evrencim bir kere daha şükrüme şükür eklemiş oldu

O zaman önce kendimiz sevdiklerimiz ve tüm dünyanin şifası için hoponoopo yapalım mı kızlar ?
⚘❤
Seni seviyorum
Lütfen beni affet
Özür dilerim
Teşekkür ederim.
Öyle olsun Amin bu cümleler hepimizle birlikte kelebek etkisi gibi başlayıp tüm dünyaya şifa olsun Amin

Gün içinde aklımıza geldikçe dualarimizin arkasından en az 30 - 40 defa söyleyelim.
Mor Alevin bir yazısında yaptığınız meditasyonlar sadece size iyi gelmiyor aslında yapanla birlikte tüm dünya sifalaniyor diyordu.
Bu teknik de öyle. Hoponopo ile ilgili daha fazla bilgi kitap olarak " Joe Vitale- Zero Limit " de var kitap listemizde olmasi lazım.

yarin topigi bastan sona okumaya başlıyorum elime bir defter alip dogru olumlama yapmak cok önemli hayatimda güzel seyler oluyor uzun suredir ben bunu tamamen bakış acimi değiştirip bardağın hep dolu tarafini gormeye bagliyorum, bu topigin emeğini hep anarim gerçekten, burda gördüğüm kitapları hemen telefona indirip arastirmistim, şükredecek seyleri anip minnet duydukça hep artarak geliyor. çok güzel bir gece olsun herkese

Selam kızlar buraya epeydir uğrayamıyordum. Düğün telaşı corona ile düğünün 3 ay ertelenmesi vs işleri beni topicten bayağı uzak tuttu Şimdi size bişi sormak istiyorum. Ya kızlar ben birisinin hakkında kötü bir şey düşündüm gibi oldu. Ama söylemedim söze dökmedim. Aklımdan geçti sadece . Bunun bana bir zararı dokunur mu sizce huzursuz oldum yav

Merhaba içinizden özür dileyin lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum diyin hem kendinize hem karşı tarafa sizde olanı size yansıttığı için kendinize söyleyin huzursuzsanız onunda gözlerinin içine baktığınızı düşünerek söylebilirsiniz ben böyle yapıyorum

Evet gercekten egomuz kaldiramiyor, yok artık bu kadari fazla diyor ilkel halimizle .İc sesimizi güzelleştirmenin anlam ve önemi yine devreye giriyor Ic sesimiz guzellesip gürleştikçe egonun sesi cılızlaşıp duyulmuyor. Böyle zamanlarda iç sesimiz gür ve coşkulu şekilde der ki bundan daha güzel nasıl olur, daha nasıl harika hisler var????❤❤

Bu aralar içimden sürekli soru sormak geçiyor ve soruyorum. Harika alanlar açmak için içimdeki milyonlarca kelebek kanat çırpıyor resmen. Içimden geçen bazi sorulari sizinle paylaşayım;

-Hangi harika yepyeni, cok farkli şarkılar var içimi gıcıklayan,beni bambaşka boyutlara taşıyıp, coşturan; dinlediğim yerde beni iyiki burada bu zamandayım dedirten

- Hangi muhteşem eşsiz yepyeni teknolojik cihazlar var; varlığına elde yıkanan bulaşıklarin,çamaşarlarin makinelerde yıkanmasindan daha da şükredip mutlu kılacak❤

-Hangi yepyeni özgürlüklerim var maddi,manevi kendimi görünmez kadar özgür kılan??Her an her yerde var olabildigim, her an her istedigimi elde edebilecegim.Bu özgürlügümü sonsuz şükür duygumla manevi alanda da tattigim❤

- Hangi sınırlarım var ki bu sınırları kaldırsam kendimi ve bildigim,duydugum,gördüğüm tüm insanlar kendi potansiyellerini en iyi şekilde yaşar; hayatları hep Allahın mucizelerine,eşsizligine,bolluguna,bereketine tanık olmakla geçer❤

(Bu inanç ben de Roma'yi gezerken ilham olmuştu. Roma açik hava müzesidir resmen. Her sokak her yer nerdeyse sanat eserleriyle dolu. O dönem eline aletini alan sanatini yapmiş gibi gelmişti gözüme. Sanki her yer Allahin lütfettigi deha yetenegi ortaya koymak icin aşkla,şevkle çalışmışlardı.Tüm dünya için maddi manevi bunlardan daha güzel neler olabilir)

Gerçekten bana çok faydanız dokunuyor eminim diğer arkadaşlarıma da öyle ben sizin paylaştığınız yazınız kendime göre düzenledim bazı kısımlarını her gün okuyorum

Eklentiler

• 402ECA5C-4F9C-4FAB-9C0E-64F28B515F5F.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba hanımlar bir sorum olacak. Özellikle buttrfly yanıtlayabilirsen çok sevinirim
Aklıma bir şey geldi şu hani iste ve zaten senin olduğunu kabul et yasası ile alakalı. Ben bundan yıllar önce polis okulu sınavlarına girmiştim ve kabul olacağına aşırı derecede emindim. Devamlı olduktan sonra neler yapacağımı vs vs hayal edip duruyordum. Aynı zamanda etrafımdaki insanlara da anlatmıştım bunu ve sürekli bu polislik meselesi üzerine onlarla konuşuyordum. Fakat olmadı sınavları geçtim fakat kabul edilmedim. O zamanlar derin üzüldüm tabi.
Şimdi şunu düşünüyorum bence ben o zamanlar tam da bu çekim yasasındaki gibi hiç tereddütsüz zaten olmuş gibi düşünüyor imgeleme yapıyor ve inanıyordum.ama olmadı. Olmamasının sebebi inanmamla alakalı değil de başkalarıyla bu konuyu devamlı konuşmuş olmam dolayısıyla olmuş olabilir mi acaba ?
yanıtlayabilecek arkadaşlar beni çok sevindirir

Kimseye söylememen gerekirdi. Egon ve diğer insanlarin enerji alanlari birleşince gercekten olmuş kabul ediyor,geri plana atıyor. Bu iş bitti ben zaten öyleyim,onlar da öyle biliyor diye rehavete kapılıyor. Daha önce çok defa dedim, kimseye söylememek lazim. En yakin kişiye bile. Eğer o niyet gerçek olsaydi ne yapacaktiniz peki? Haber verme kısmi,onlarin sizi tebrik hissi filan. Ego diyor ki bunlar zaten oldu,onlar da kabul ediyor. Bu kısmın hiç heyecani yok mesela. Halbuki asıl heyecanlar bunlar.Mujdeler vermek, sevinci paylaşmak,...

Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim arkadaşım
Yalnız şu nokta tekrar aklıma takıldı. Diyorlar ki olmuş gibi hissedin öyle davranın . Peki o zaman da insanlara söylemesek dahi , olmuş kabul edilip rehavete kapılması olayı olmaz mı ki ?

ya ben bu insanlara söylememe durumunu o kadar abarttım ki , bundan 3 ay kadar önce evlenme teklifi aldım ve , bir şey olursa diye doğru dürüst kimseye söyleyemedim. Nikah günü alınca en yakın çevreme söyledim ama daha geniş çevrelere davetiyeler basılınca söylerim diyordum ve fakat o zaman bile Söylemek hususunda tedirgindim. Zaten sonrasında da bu corona dolayısı ile mayıstaki düğünüm şimdilik ağustosa ertelendi. Ve hala belirsiz tabi malum sebepler.

Ben şimdi insanlara söylemeye başladım sonuçta nikah günü alındı diye, acaba yine hata mı söylemek? Ama söylemezsem de düğünümün olacağını nereden bilecekler ki ? Bu konuda birazcık kafam karışık bana yardımcı olabilir misin buttrfly ?

Olmuş gibi hissini kendi içinde ve en önemlisi imajinasyonlarında yaşamalisin. Dışarıya sır verip ser vermemelisin bu konuda. En önemli sır bu bence. Ancak bu şekilde enerjiyi koruyabilirsin.

Nikah için söylemende bence herhangi bir mahsur göremedim.Nazardan korkuyorsan enerjini yükseltecek meditasyonlardan yapabilir, olumsuz şeylerden kişilerden uzak durabilirsin. Benim kimseye söylememe yaklaşımım nişandan öncesi icin olabilirdi. Ama o aşamayı çoktan geçmiş. Artık kader,kısmet,....Yani bilincaltindan gelen evlilik yansitmaları...

Daha once bahsetmistim belki hatirlayaniniz vardir. Coronadan oturu eski sevgilim artik gorusmek istemedigini soylemisti ama tabiki nedenleri farkliydi. Biraz once yolda gordum insanlarla yanyana. Ben isim geregi mecbur cikmak zorundayim ama onun isi geregi oyle bir mecburiyeti yok. Yarim saat kadar bir negatife dustum. Gordugumde kalp atislarimin hizlandigini hissettim ama gecti hemen cok sukur. Cunku beni sevmedi ve bana ogrettikleri icin minnettarimeskiden olsa deli deli seyler yapabilirdimben sevgiyi seciyorum. Herkesi kosulsuz sevmeyi ve sevilmeyi seciyorum. Beni sevmeyen bir insana artik yapabilecegim tek sey affedip hayatinin iyi devam etmesini dilemek. Buraya icimi dokmek istedim. Umarim birdahaki gorusumde hicbisey hissetmeden yoluma devam edicemokuyan herkese tesekkurler. sevgiyle kalin

merhaba dün gece yatarken sayenizde şükürlerle içim doldu taştı size gerçekten çok imreniyorum eminim eşiniz çok şanslıdır bugün bende böyle hep sorular sordum coştum çok güzel bir gün oldu benim için size çok teşekkür ederim bundan daha iyi neler mümkün iyi ki varsınız

Çok teşekkür ederim. Gerçekten aklımdaki sorular aydınlandı varolun

Ne mutlu bana... Sizlere küçücük bir katkım olduysa ne güzel yaSizler de iyi ki varsınız
Eşimle çok uyumluyuz çok şükür; o yüzden ikimiz de birbirimizin şansıyız. Kolay kolay şikayet eden bir kişiliğim yok. Eğer bir sorun varsa bunu ben çektim deyip önce kendimi,enerjimi düzeltmeye çalışırım. Bu da büyüyebilecek kızgınlığı hatta tartışmayı engeller. Ya da bir şeye bozulsam, kızsam bile hemen düşüncemi,bakış açımı değiştirip 180 derece dönüp mutlu olabilirim. Bunlar tüm ilişkiler (anne-çocuk, sevgili,iş ortamı,...) için harika bir yöntemdir.

Beni sevmedi deme lütfen. Sadece enerjileriniz, bilinçaltı kalıplarınız tutmadı. Şu anda saçının rengi,saçının dalgası,düzlüğü; bir duruşun,bir bakışın bilinçaltı belleğinde sevdiği birinin bir şeyi ile eşleşseydi değil seni sevmek aşık bile olurdu. Sen ona karşı bir şeyler hissederken onun hissetmemesi senin açından enerji kaçağın olduğunu gösteriyor. Aşk,gönül ilişkileri açısından gönül,aşk ilişkileri açısından harmonik, güzel enerjilerde değildin ama tam da şimdi pozitife geçerek bu zamanlarda sevgini,ilgini kendine kendine vererek evrene nasıl bir ilişki talep ettiğini,nelere kayık olduğunu deklare edebilirsin yani gösterebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…