Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu aralar çoğu kişi geçmişe dönüyor, geçmişine tedavi bulmaya iyileştirmeye çalışıyor. Hatta burada da yakin zamanda konusu gecti. Bdv ye bakın son zamanlarda çok fazla var konu bu şekilde. Çocukluğuna inmek gerek klişesi var ya, işte sanirim corona nin en büyük katkisi bize bu olsa gerek. Artık tedaviye ihtiyacınız var diyor. 1 saat önce meditasyon yaparken cocukluguma döndüm. Ilkokul yillarima döndüm. Çok çok yavaş, ders çalışmayi,ödev yapmayı, etkinlik yapmayi işkence gören bir çocuktum. Kızım okula başlayınca farkettim ki ben okula simdilere gore erken başlamışım. Annemin aman hasta olur kaygıları yüzünden anasınıfına da gönderilmemişim. Okula başladigimin ilk zamanlari bağışıklığımın zayif olmasından dolayi çok ciddi hastalik gecirmistim, tübekülozdum yani çocuk veremiydim. Bu sürede tedaviler evde sürdü, okuldan uzak kaldim. Okulu sevmeyen bir çocuk icin epey bir zor döneme girmiştim. Sanki dünyayi sırtımda taşıyor gibiydim. Düşünsenize bunu anlayacak, anlatacak kimsem yok ki zaten ben bile durumun farkında degilim... İşte bu zamanlarima gittim, o tatlış şirin ben' e her şeyin çok güzel,çok kolay oldugunu anlattim. Biraz sihirle o aileyi,o ogretmenleri filan degistirdik. Her şey inanilmaz güzel oldu. En son bıraktigimda onu kendini dünyanin en şansli çocugu gibi hissediyordu Çok şükür Eş Şekur Ya Latif Ya Muktedir. Gerçekten de ben kendimi, cocuklugumu en çok cocuklarimla sevdim, onlarla birlikte kendimi de büyüttüm,kucakladım,sımsıkı sarıldım.O harika sıcacık kalbimi, sevgimi,şefkatime kendime verebiliyorum artık; Ya Latif El VehhabYa Vedud Ya Cami

Veee tüm bunların üzerine Mor Alevin yeni yazisini okumam ruhumu arşa değdirdi Er Rafi Ya Muktedir Ya Kadim Çünkü bahsettigi şeyleri ben yapmistim zaten, sanki o yaziyi da ben yazdım aynen bu şekilde.

Hadi sizler de içinızdeki çocugu, cocuklugunuzu şifalandırın. Onun mutlu olmaya ihtiyacı var, dünkü muhteşem akrep dolunayi harika ilhamlarla gelmiş gerçekten. Şifa zamani insallah Ya Şafi ismiyle Allahın. Bilinen bilinmeyen tum negatif enerjiler kaynagina gitsin insallah Ya Batın El Zahir isimleriyle

Harika canım ne güzel geçmişi sifalandirman. Dün bir arkadaşıma bir rahatsızlığı icin üzüldüm ameliyat olmuş bnm haberim yoktu üzülmüş darılmış aramadım diye tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok olay bu
Neyse bugün konuştuk iyiyiyiz o da daha iyi oluyor zamanla. Benim üzülme sebebim ayni ameliyati olmustum. Empati ile geçmiş canlandı. Senin dediğin gibi geçmişe gittim yıllar önceki Sahra yi sifalandirdim. Sonra puf puf yumuk yumuk uyuyan bebeğime baktım şükrettim
Bende dolunayda kendi capimda birşeyler yaptim cok iyi geldi. Arkadaşım sayesinde ortaya çıkan gecmis üzüntümle ritueli daha ciddi yapmistim ertesi günü yani bugün konuştuk tlf da sanki bu sayede daha yumusak tatli konuşup hallettik gibi geldi bana

Çok ciddi bir kalıbınız olmasa aklınıza bile gelmezdi ki ben zaten negatiften çalışıyorum demek. Şu an her şey kötü gitsin ki benim isteklerim olsun diyorsunuz. Enerjiler de bunu onaylıyor tabiki. Bu kaliplarla tabiki isteklerinizin,imajinasyonlarinizin sizinle,sizin icin calismasi çok zor.
Sabırla yola devam ettiginizde,sürece güvenip devam ettiginizde en önemlisi bilinen tum kavramlardan uzaklasinca gerceklesiyor. Hiç gerceklesmemesi uzerine kapandi diyorsunuz. Bir kişi vardi da sevdiginiz, öldü ya da başkasiyla mı evlendi??? Yasaların sizin bildiginizden cok farkli yollari var. O kişi yerine size gercekten yaşatacak,ayaklarinizi yerden kesecek başka kişiyi getirecektir. Zaten siz o aşamaya gelseniz, imajinasyonu hakkiyla yapsaniz artik kişi aradan çikar. Zaten yaşıyorum bu duyguyu dersiniz, hatta o kişiye sanane ya ben o aşk bende benim icimde sen kim oluyorsun dersiniz.

Bu istediginiz kazanmak istediginiz sinav,almak istediginiz ev icin, yaşamak istediginiz şehir icin de gecerlidir. Yıllardır icimde hala realitem olmamis imajinasyonlarim var mesela, capcanlilar cok defa sizin tabirinizle olmamak uzere kapandilar. Çoook mu umrumda asla degil, onlar bir yolunu bulur gerceklesirler tipki unuttugum diger niyetler gibi.Dünya tersine döner, simdiki insanlar gider yepyeni kafadan insanlar gelir yine olur. Onlar benim icin gercek, gercek olmasa alanimda olmazlar zaten.

Daimi topikcanlar bilir ki asıl hedefimiz gerćek mutluluktur. Maddeye degil maneviyatadir verdigimiz önem. Bizler kendimizin en iyi haline en güzel şekline ulaşmak tüm gayemiz. Imajinasyonlar egomuzu tatmin etme, onu evcilleştirme aracıdir ve tabiki de kendi harika özelliklerimizi keşfetme, geliştirme yoludur. Uçmayı öğrenen yavru kuşlar gibiyiz, zaman zaman düşüyoruz, kanatlarımız çarpıyor hasar görüyoruz bir daha uçamayız gibi geliyor sonra bir bakıyoruz ki çoooktan uçmuşuz bile, çünkü bizim özümüzde var uçmak

Bu dolunayın daha ilk günü bana yeni başlangıçlar istediklerime ulaşmam adına bana yardımı dokunacak aracılarla geldi çok şükür Yalnız hayatımda olan bu değişim bana aynı zamanda stres olarak da yansıdı.
Kariyerimle alakalı dileğini resmetmiştim hıdırellezde,kendimi o mesleği yapar halde otutturmuştum masa başına.Sonraki gün kariyerime yardımcı olması için çok yararlı olacağını düşündüğüm ama kayıtlarını çok önceden tamamlamış olan bir kurs yerinden telefon aldım ve bana benimle görüşmek istediklerini dile getirdiler.Sonuç olarak artık o kurs öğrencilerinden biriyim ve şükürler olsun bu çok güzel bir gelişme.
Burda beni stresler içerisine sokan kursun bol bol sunum yaptırması ve sunumlarında beni germesi.Kişiliğim gereği beni korkutan şeylerin üstüne daha da gidiyorum ama bu stres duygusuyla nasıl baş edeceğimi bilemiyorum.

buttrfly 432 hz frekans hakkında ne düşünüyorsun ? İncelediğimde pozitif ve yüksek frekansa geçmede kullanıldığı söyleniyor. Bir takım başka frekanslar da var 528hz gibi . Bu frekanslarda hazırlanmış müzikleri dinlemek iyi gelir mi sence ?

Herşey gerçektende düşüncede bitiyor. Saniyelik olsun aklımdan çıkaramadığım,enerjimi aşağıya çeken bir konuyu çooook şükür üzerimden öyle bir attım ki ben bile inanamıyorum. Yaşamam gerekti yaşadım,olanda hayr var. Bir sonraki yaşayacağım şeylerin daha temkinli,bilinçli ve güzel olması için yaşamam gerekti.Bol bol esmalar ,tesbihler çekiyorum çok şükür kendimi çok hafif hissediyorum.

Canlarım hayırlı sahurlar hayırlı geceler
Daha once sizlerle bu derdimi paylaşmıştım biliyorsunuz abim kanser hastası ve bu durumdan oturu ailecek cok uzgunuz zor gunler geciriyoruz
Kk da bir gönül dostu kardeşim abim ve tüm hastalar için 70.000 Ya Muhyi hatmini başlattı sizlerde katılırsanız inanın cok mutlu olurum sizlerin duaları ve pozitif enerjileriyle daha da etkili olacagına inanıyorum.

1000 tane Ya Muhyi okudum canım. Abin ve abin gibi kanser hücrelerine sahip tüm insanlar tüm zamanlara doğru şifa bulsun inşallah. Kansere dönüşmeye neden olan dna' nın negatif enerjisi kaynağına gitsin. Kanser terimi insanların zihninde sadece işlenen göz emeği çok bir geleneksel bir oya,örgü türü (kanser oyası) olarak kalsın

Amin amin aminnn inşallah
@buttfrl guzel kalpli kardesim Allah razı olsun tüm hastalarımız için abim için şifaya vesile olsun inşallah. Çok tesekkur ederim
Birde dostlar eşimin beklediği bir haber vardı çok şükür bin şükür o guzel haberide bugun aldık Eş Şekür Ya Latif adıyla mucizeler yaşamaya devam ediyoruz hamdolsun Rabbime

Sizlerinde bugununuz mucizelerle dolu geçsin beklediğiniz guzel haberler ardı ardına gelsin inşallah. Heyecanla haberlerinizi bekliyorum canlar

Allah tüm kanser hastalarına yardımcı olsun.Ben de 300 tane okudum bugün 1000 e tamamlamaya niyetliyim hem abiniz için hem de dayım ve tüm kanser hastaları için.Şifa olsun tüm hastalara.

Allah tüm kanser hastalarına yardımcı olsun.Ben de 300 tane okudum bugün 1000 e tamamlamaya niyetliyim hem abiniz için hem de dayım ve tüm kanser hastaları için.Şifa olsun tüm hastalara.
Amin amin gülüm Allah razı olsun canım bittiğinde verdiğim linkteki konuya yazar mısın canım
Konuyu açan kardeşimize de dayının ismini yazabilirsin. Tüm kanser hastaları için okuyoruz inşallah Allah şifa versin sizin hastanıza da inşallah tez vakitte

Allahim şafi ismiyle şifa versin canim söz vermeden okuyabilirsem yazar söylerim

Heyy ben bu 30 günlük programı takip etmeye başlıyorum. Katılmak isteyenleri beklerim:) 4 dilek belirledim. 1.Aile konusunda 2.Dilek bir yatırımın akıbeti ile ilgili 3.Dilek kendi çapımda kurmaya çalıştığım bir işin başarıya ulaşması 4.Dilek de yaşam tarzı taşınma yerleşme meselelerine dair planlarımın gerçekleşmesi üzerine. Hadi bakalım pozitif düşünceler mucizelerle gelsin. Gelişmelerden haber veririm

Mısır yetiştiren bir çiftçi, her yıl en kaliteli mısır ödülünü alıyordu. Çiftçi, ödül aldığı mısırların tohumlarını da ekmeleri için komşularına dağıtıyordu. Bunu öğrenen bir gazeteci röportaj yapmak için çiftliğe gitti.

Gazeteci çiftçiye sordu; “Seninle her yıl aynı yarışmaya giren komşularına, kaliteli tohumlarından vermeyi nasıl göze alabiliyorsun?” Çiftçi cevap verdi; “Yoksa bilmiyor musun? Rüzgar, olgunlaşan mısırlardan polenleri alır ve tarla tarla dağıtır.
Eğer komşularım kalitesiz mısır yetiştirirse çapraz tozlaşma sonucu her geçen yıl ürettiğim mısırın kalitesi düşer. Eğer kaliteli mısır yetiştirmek istiyorsam, komşularıma da kaliteli mısır yetiştirmeleri için yardım etmeliyim” !

Yaşamlarımız da böyledir. Hayatlarını anlamlı ve iyi bir şekilde yaşamak isteyenler başkalarının hayatlarını da zenginleştirmelidir.

Bir yaşamın değeri dokunduğu hayatlarla ölçülür.

Ve mutluluğu seçenler, başkalarının mutluluğa ulaşmasına yardım etmelidir. Birimizin refaha ulaşması, herkesin refaha ulaşmasına bağlıdır.
Buna başarının ilkesi diyebilirsin ya da hayat kanunu... Hiçbirimiz kazanamayız, hepimiz birden kazanmadıkça... MUSTAFA KAYA (DERDİYLE UYUYAN DERMANIYLA UYANSIN DİYE SIRLAR)

Mutlu olmak mı istiyorsun?
İnsanlardan beklentini azalt !

Dertlerden uzak, mutlu bir yaşam mı istiyorsun ?
İnsanlardan hiç beklentin olmasın !

Şunu asla unutma;
Ağaca çaput bağlamakla, insana umut bağlamak arasında hiçbir fark yok.
İkisi de boş, beyhude aldanış.

Mucizeni yaşamak istiyorsan
Yan ama tütme !
Hiçbir fani derdini bilmesin.

Dertlerini sadece ALLAH'a anlat !

DERDİYLE UYUYAN DERMANIYLA UYANSIN DİYE SIRLAR
Mustafa Kaya

topiğe tekrar göz atıyorum bunu merak ettim O yazıyı gerçekleşti ise paylaşabilir misiniz

topiğe tekrar göz atıyorum bunu merak ettim O yazıyı gerçekleşti ise paylaşabilir misiniz

İlk başta hatirlayamadim ama tarihe bakìnca olaylar,kişiler canlandı resmen. O kadar ilginc ki o bahsettigim okyanus otesinde bile kisir dongu insanlar hayatimdan cok kisa sure icinde ciktilar ışınlandılar. En guzel tarafi tabiki bu değildi ben kısır döngü enerjisini onlarla tamamladìm binlerce kere şükürler olsun.4 yıldır ayni iliskide bulundugum insanlar rûya gibiydiler. Ben nasil bu kadar şansli oldum, bundan daha iyi daha güzel nasıl olur diye access sorularini soruyorum o muhtesem enerjilerle Bir imajinasyonum hic tahmin etmedigim yollardan gercekleşti şaka gibi o donem; ayni goruntuler ayni sesler ve ben.Ülkedeki magazin programlarinda,haberlerde o hafta herkes icinde oldugum o olayi konustu. Hala bu donemde de populer insanlar ordaydı. Harika iltifatlar almıştım konuştuklarimdan, ışığımın enerjimin cok guzel oldugunu onlarda onaylamislardi Şu an o kadar inanilmaz geliyor ki.

umutluyum- sanirim sen bir ara sayı sekanslarini soruyordun. Ben de o zaman ilgjleniyordum ama hic tercrubem olmadigi icin yorum yapmak istemedim. Ama artìk var 4.8.1.2.4.1.2 sayilarini icimden tekrar edip arkasina gittikce ideal kiloma ulasiyirum,inceliyorum dedim şubat ayında. Ciddi anlamda bir irade, zayiflama istegi geldi. Ilk basta 2 ay sadece diyet+ son 1aydan biraz fazla sporla 3 ayda 68 den 57 ye indim(boy 168). Bende çok işe yaradi, gözümun onune hep zayif,ince zarif formum geliyordu.

5.2.0 ı da uyguladim bolluk bereket icin. Evet işe yariyor, hic beklemedigim kaynaklardan para akisi başladı. Paraya hala kağıt gözüyle ve de kazanilmasi gereken bir şey olarak gördüğüm illuzyonu ile yine yüzleştim. Para sakral çakranın meselesi, sakral çakrayla da haşır neşir olmaya başladim, benimle ilgilen diyor resmen. Bakalim neler cikacak, bana ne gibi hediyesi var bu hislerimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…