Bu aralar çoğu kişi geçmişe dönüyor, geçmişine tedavi bulmaya iyileştirmeye çalışıyor. Hatta burada da yakin zamanda konusu gecti. Bdv ye bakın son zamanlarda çok fazla var konu bu şekilde. Çocukluğuna inmek gerek klişesi var ya, işte sanirim corona nin en büyük katkisi bize bu olsa gerek. Artık tedaviye ihtiyacınız var diyor. 1 saat önce meditasyon yaparken cocukluguma döndüm. Ilkokul yillarima döndüm. Çok çok yavaş, ders çalışmayi,ödev yapmayı, etkinlik yapmayi işkence gören bir çocuktum. Kızım okula başlayınca farkettim ki ben okula simdilere gore erken başlamışım. Annemin aman hasta olur kaygıları yüzünden anasınıfına da gönderilmemişim. Okula başladigimin ilk zamanlari bağışıklığımın zayif olmasından dolayi çok ciddi hastalik gecirmistim, tübekülozdum yani çocuk veremiydim. Bu sürede tedaviler evde sürdü, okuldan uzak kaldim. Okulu sevmeyen bir çocuk icin epey bir zor döneme girmiştim. Sanki dünyayi sırtımda taşıyor gibiydim. Düşünsenize bunu anlayacak, anlatacak kimsem yok ki zaten ben bile durumun farkında degilim... İşte bu zamanlarima gittim, o tatlış şirin ben' e her şeyin çok güzel,çok kolay oldugunu anlattim. Biraz sihirle o aileyi,o ogretmenleri filan degistirdik. Her şey inanilmaz güzel oldu. En son bıraktigimda onu kendini dünyanin en şansli çocugu gibi hissediyorduÇok şükür Eş Şekur Ya Latif Ya Muktedir. Gerçekten de ben kendimi, cocuklugumu en çok cocuklarimla sevdim, onlarla birlikte kendimi de büyüttüm,kucakladım,sımsıkı sarıldım.O harika sıcacık kalbimi, sevgimi,şefkatime kendime verebiliyorum artık; Ya Latif El VehhabYa Vedud Ya Cami
Veee tüm bunların üzerine Mor Alevin yeni yazisini okumam ruhumu arşa değdirdi Er Rafi Ya Muktedir Ya KadimÇünkü bahsettigi şeyleri ben yapmistim zaten, sanki o yaziyi da ben yazdım aynen bu şekilde.
Hadi sizler de içinızdeki çocugu, cocuklugunuzu şifalandırın. Onun mutlu olmaya ihtiyacı var, dünkü muhteşem akrep dolunayi harika ilhamlarla gelmiş gerçekten. Şifa zamani insallah Ya Şafi ismiyle Allahın. Bilinen bilinmeyen tum negatif enerjiler kaynagina gitsin insallah Ya Batın El Zahir isimleriyle
Arkadaşlar merhaba;
Ben de sizinle beraber burada olumlama, imajinasyon ve diğer çalışmaları yapmaya çalışıyorum.
Süreklilik olmuyor ancak kendimle başbaşa kaldığım zamanlarda hem yazarak hem hayal ederek çalışmaları yapmaya çalışıyorum.
Geçen gün uzun bir yolu yürürken kendi kendime olmasını yürekten istediğim ve bunun hakkında imajinasyon yaptığım konular hakında düşündüm.
Düşünmemin üzerinden yarım saat sonra istediğim şeye giden yolun açılmayacak şekilde kapandığını öğrendim. Üzerinden 2 gün geçmeden dilediğim bir olayın hiç olmayacağını öğrendim. Keşke hiç olumlama yapmasaydım belki hala olayların iyi gitmesi için bir umut olurdu.
Sözün kısası kendimle ilgili güzel şeyler olacağına dair inancımın yükseldiği anlarda çöküş sürecine giriyorum. Kötü haberler, kapanan yollar, yaşanan türlü türlü aksilik ve bunalımlar kapımda beliriveriyor.
Benim enerjim negatiften yana çalışıyor. Bunu anladım artık. Ben yürekten mutsuz ve umutsuz olduğum zaman iyi şeyler başıma gelmeye başlıyor. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş :)
Sizce bunun nedeni nedir? Kendi adıma artık çalışmaları yapmama kararı aldım.
Canlarım hayırlı sahurlar hayırlı geceler
Daha once sizlerle bu derdimi paylaşmıştım biliyorsunuz abim kanser hastası ve bu durumdan oturu ailecek cok uzgunuz zor gunler geciriyoruz
Kk da bir gönül dostu kardeşim abim ve tüm hastalar için 70.000 Ya Muhyi hatmini başlattı sizlerde katılırsanız inanın cok mutlu olurum sizlerin duaları ve pozitif enerjileriyle daha da etkili olacagına inanıyorum.
❤❤❤
70.000 ya Muhyi
El-Muhyî esmasının manası : Mahlukatı yoktan var edip hayat veren, can bağışlayan, sağlık veren, yaşatan demektir. Hayata kavuşturan, canlılara hayat veren. İşinde daha başarılı olmak için : El- Muhyi * 5 vakit namazından sonra 68 kere ” Ya Muhyî celle celâlühû ” zikrine devam edenin kalbi...www.kadinlarkulubu.com
Amin amin aminnn inşallah1000 tane Ya Muhyi okudum canım. Abin ve abin gibi kanser hücrelerine sahip tüm insanlar tüm zamanlara doğru şifa bulsun inşallah. Kansere dönüşmeye neden olan dna' nın negatif enerjisi kaynağına gitsin. Kanser terimi insanların zihninde sadece işlenen göz emeği çok bir geleneksel bir oya,örgü türü (kanser oyası) olarak kalsın
Allah tüm kanser hastalarına yardımcı olsun.Ben de 300 tane okudum bugün 1000 e tamamlamaya niyetliyim hem abiniz için hem de dayım ve tüm kanser hastaları için.Şifa olsun tüm hastalara.Canlarım hayırlı sahurlar hayırlı geceler
Daha once sizlerle bu derdimi paylaşmıştım biliyorsunuz abim kanser hastası ve bu durumdan oturu ailecek cok uzgunuz zor gunler geciriyoruz
Kk da bir gönül dostu kardeşim abim ve tüm hastalar için 70.000 Ya Muhyi hatmini başlattı sizlerde katılırsanız inanın cok mutlu olurum sizlerin duaları ve pozitif enerjileriyle daha da etkili olacagına inanıyorum.
70.000 ya Muhyi
El-Muhyî esmasının manası : Mahlukatı yoktan var edip hayat veren, can bağışlayan, sağlık veren, yaşatan demektir. Hayata kavuşturan, canlılara hayat veren. İşinde daha başarılı olmak için : El- Muhyi * 5 vakit namazından sonra 68 kere ” Ya Muhyî celle celâlühû ” zikrine devam edenin kalbi...www.kadinlarkulubu.com
Amin amin gülüm Allah razı olsun canımAllah tüm kanser hastalarına yardımcı olsun.Ben de 300 tane okudum bugün 1000 e tamamlamaya niyetliyim hem abiniz için hem de dayım ve tüm kanser hastaları için.Şifa olsun tüm hastalara.
Allahim şafi ismiyle şifa versin canimCanlarım hayırlı sahurlar hayırlı geceler
❤❤❤
70.000 ya Muhyi
Tamam sahracım cok sagol Allah razı olsun canım benimmmAllahim şafi ismiyle şifa versin canimsöz vermeden okuyabilirsem yazar söylerim
topiğe tekrar göz atıyorum bunu merak ettim O yazıyı gerçekleşti ise paylaşabilir misinizHemen paylasayim girmisken;
Dün bir dolunay gerceklesti.Dolunay' da denilirki atamadiklarinizi, vedalasmaniz gerekenleri hayatinizdan cikarin.Iste dun benimde yine bilinclaltimda duzeltme yapmam gereken insanlarla ilgili- ki boyle kisiler beni taaa okyanus otesinden bile buldu- yogun bir gun yasadim.En yogun oldugu anda meksikali bir grup onumde giderken birinim tshirtunun arkasinda benim olumlamam yaziyordu.Icim titredi,gozlerim doldu,evrenden bana mesaj gelmisti :) Yaziyi soyleyemem cunku benim imajinasyonumu,hedefimin birebir kendisi.Insallah gerceklestigi zaman mujde olarak sizle paylasacagim emin olun.Coooktan gerceklesti bile,ama sadece ilahi zamanlamasini bekliyor canlar.Kiii o zaman su ana kadar biriktirdigim tum anilarimi paylasacagim.
Sevgiyle,umut dolu,pozitif,mucize dolu harika günler diliyorum güzel insanlar
topiğe tekrar göz atıyorum bunu merak ettim O yazıyı gerçekleşti ise paylaşabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?