Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Mülakata gittiginiz, idealinizle ilgili olan yerle ilgili cok ciddi negatif kaliplariniz var. İnanciniz yok bir kere. Bu yuzden notivasyonunuz da yok. Belki de bu sizin gercek idealiniz degildir,siza dayatilandir, baskasi icin idealdir ama size degildir. Bu aralar kendinizi o idealinizden ozgurlestirin, başka neler var beni heyecanlandiran; kendi potansiyelime en iyiye taşiyan,işimi degil de hobimi yapiyor gibi hissettiren, beni maddi manevi doyuran hangi işler var diye sormanizi öneririm bol bol. Cevabin gelmesini beklemeyin,sorun birakin. Karşıniza kitaptan, tv den ,sosyal medyadan, eger uygun bir zamana denk geldiyseniz direk bu işin teklifini bile alabilirsiniz.

bazen tedirgin oluyorum ne bileyim
bu kadar da aklima gelmesi icimi rahat ettirmiyor
bilsem keyfi yerinde beni aklina getirmiyor diye, muhtemelen bende de hatirlamalar azalir
benden kaynaklaniyor galiba
ben yapiyorum bunu kendime
Tedirgin oldukca, neden neden diye sordukca cok fazla guc verirsiniz o duruma. Demek bu donem boyle olmasi gerekiyor diye dusunun. Cunku bu donemde akliniza başinizdan alan baska birisi ya da bir şey olabilirdi. Gayet normal diyerek akista kalmanizi oneririm ben.

yani hayatimi hic etkilemiyor
yine de gereksiz iste
ben artik geride birakmaliyim
benim kendime cektigim bir durum galiba

buttrfly , bana dayatılan değil çünkü ailemin, sınıf arkadaşlarım bu alandan haberi bile yok. Hayalini kurduğum, gerçekten istediğim, sırf olsun diye kendi maddi birikimimle çaba, emek harcadığım bir şeydi. Daha önce yazılıda elenmiştim. İlk defa mülakata kaldım, derece de yaptım. O koltukta oturmak bile benim idealimin bir parçasıydı. Çok mutlu olmuştum. Kötü geçmedi ama kısa sürdü. Bu da bana adayın belirlendiği, benimle de öylesine mülakat yapıldığı izlenimini verdi.
İdealim mülakata kaldığım yer ama tabii ki yine de iş aramaya devam ettim ama olmadı. Bunların hiçbiri olmadığı için de karamsarlığa kapıldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar. Uzun zamandır forumu takip etmiyordum ancak kişisel gelişime ilgilenmeye başlayıp araştırınca bu forum çıktı karşıma ve sizlerden kafamı karıştıran bir konuda yardım almak isterim. Ben bir devlet kurumunda sözleşmeli olarak görev yapmaktayım. Esimde farklı bir şehirde devlet memuru. Eş durumu tayini istedim ancak yapılmıyor. Yaklaşık 1.5 yıldır evliyiz. Bu süreçte ciddi bir sağlık problemi atlattım çok şükür toparladım ancak psikolojik olarak çok yıprandım. Malum gündem sebebiyle eşimle görüşme imkanimiz da kısıtlandı iyice. Kendi kendime olumlamar yapıp her daim sukredecek birşeyler bulmaya çalışıyorum. Aynı zamanda kalbim istifa et eşinin yanına git bu böyle devam edemez aile birliği huzur onemli dese de, aklım diyor ki su zamanda devlette ise girmissin ne istifası kolay mı şu zamanda işe girmek diyor. Kafam o kadar karisik ki bana ne önerirsiniz? Düşüncelerimi netleştiremedigim için düşünce gücü etkili olmuyor gibi geliyor bana. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

redding , işsiz biri olarak işinden ayrılmamanı tavsiye ederim. yarın bir gün eşinin seni aldattığını öğrensen, ya da artık seni sevmiyorum dese istifa ettiğine pişman olmayacak mısın?

Merhaba kızlar. Güzel geceleriniz olsun aynı zamanda şimdiden bayramınız mübarek olsun. Ben şimdi bolluk bereket olumlamasını yapıyorum. Acaba başka bir tane daha olumlama yapsam sıkıntı olur mu sizce? Yani toplamda 2 tane olumlama yapmış olucam

Iyi geceler canlar. Bir kac gundur bildirim gelmedi.. Ben bu aralar icimdeki cocukla hasbihal etmekle mesgulum. Kocamin cocuklara her an oncelikli davranmasi icimde birseyleri tetikliyor. Bende bulmaya calisiyorum.
Merhaba kuzular Ya birtek bende var saniyodum bu hesaplasma hali. İcimdeki cocuk cok agladi dun dolayisiyla ben de. Biseyler su yuzune cikiyor sanirim. Olaylar arasinda baglantilari kurmaya basladim. Neden boyleyim neden bunu yaptim neden bu yolu sectim. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Buruk bir bayram geciriyorum. İcimi dokmek istedim.
Annem babam hep kucumsediler hayat boyu. Sen aile kuramazsin. Sen kariyerli bir iste calisamazsin seklinde. Oysa gecmise donup baktigimda babamin pesinde akli dengesi bozulmus bir anne. Bana siddet uygulayip asla sevgini gostermemis ve buyuk travmalar birakmis bir anne. Karisini sevmedigi icin tum gorevlendirmelerini evden uzakta alan bir baba ve asa yanimda olmadi buyurken... Sadece yaris ati gibi beni kariyer yapma pesinde kosturdu. İkinci evliligini yapti ve onlarda kaldigimda beni yaninda sadece calisan olarak gordu. Onlarla mutlu mesut aile masalarindayken bana dosya uzatip bu isler halledilecek dedi. Ben ne evlatligimi bildim ne disiligimi. Erkek gibi guclu olmam soylendi hep. Gikim cikmadi sadece surati asiktim. Hep mutsuz sorunluydum ve ben onlarin gozunde bitmeyen ergenlige sahiptim. Yuksek lisans yapma bahanesiyle gittim ben de o sehirden. Cunku o sehirde kalsaydim ya dikis attiracak kadar siddet uygulayan annemle ya da beni sirket calisani olarak goren babamla kalacaktim. 7 yildir ayriyim onlardan. Anca anca kendime geliyorum icimdeki cocugun hem annesi hem babasi oldugumu farkediyorum. Neden yanlis ve asla olamayacak adamlardan sevgi bekledigimi neden yanlislar yaptigimi anliyorum. Sigara bagimliligim da vardi alkol de. Hepsi kendimi sevmeye basladiktan sonra bitti cok sukur Babamin bu evliligi de tehlikeye girdi gecenlerde. Cok agir depresyon geciriyordu. Evimi actim. Dedim sen en onemlisisin kendin icin. Ne istiyorsan onu yap arkandayim. Gecen aksam ikinci evliliginde kendinden olmayan cocuk icin dedi ki "ben olmayinca yemek yemiyormus, gideyim yanina". Bogazima oturdu. Ben annemin bitmek bilmeyen iskenceleri sirasinda o gorevden donecek beni kurtaracak diye bekledim hep ama gikim cikmadi. O da gelmedi zaten...
Simdi kendini asla sevmeyen ve bana zamaninda "borcum olmasa bosanirdim" diyen kadin icin yani onu degil parasini seven ama onun gozunde kutsal ve asla para duskunu olmayan kadin icin benim babami doldurdugumu dusundugunden bayram sabahi o yanindayken telefonumu acmiyor. Maalesef ki bu lafini ben evlilikleri zora girmesin diye babama asla soylemedim. "Bana isyerinde sacin beyaaaazlamiiis dediler cok moralim bozuuk" diye iki saat dert yanan kadini dinledigi kadar beni asla dinlemedi babam. Ne yasadigimi ne acilar cektigimi asla bilmedi. Affetmeliyim biliyorum. Cunku onlar olmasa ben bu kadar guclu olamazdim. Mutlu olmanin huzurun kiymetini bilemezdim. Bana mutlulugun ne demek oldugunu hic ogretmediler. Allahima yalvariyorum hayirlisiysa bir yuvam cocugum olsun Ona guclu olmayi degil mutlulugu ogretecegim.
Herkesin bayrami kutlu olsun

Herkese iyi bayramlar öncelikle. Yaşadıklarina karşı hissettiklerin tamamen normal canım onu bil öncelikle. Şunu da bil, böyle aile tesadüfi şekilde sana gelmedi; sana davranislari tesadufi degil. Doğandaki enerjin karşılığı bu davranişlara, bu durumlara denk geldin. Bir kardeşin olsaydi belki onu el üstünde tutacaklardi, annen ve baban ayrilmayacaklardi birbirlerinin üstüne titreyeceklerdi; cunku kardesinin ayri bir enerjisi-doğası ayri bir kaderi olacaktı. Ne kadar isyan etsek de ne kadar saçma bulsakta bu boyle, enerji enerji enerji... Senin oluşundaki,enerjindeki küçük bir değişim bile neleri değiştirirdi ki sen kendin diyorsun kendimi sevmemle sigarayi alkolu biraktim. Hayir o bile sonuc bence, asil degisimin ailenin yanindan ayrilman. Bu hayata bir kere geliyoruz ve zaman cok cabuk geciyor; anne babamiz hayatimizdan,bu dunyada cikiyor, cocuklarimiz geliyor. Kaderimizi bu sefer eslerimizle,ailelerimizle devam ettiriyoruz. Bir bakiyorsun cocugun annenin yerini almış, o negatif enerjiyi eşinde degil cocugunda bile gorursun. O yüzden şifayi,mutlulugu dışarida degil kendinde bulmalisin ki digerleri senin hayatina mutlu mesut cekilsin sadece. Bu insanlari,olaylari biz çekiyoruz.Icimizdeki enerjiye denk gelenler bunlar. Başkasina melek gibi olanlar bizde şeytan bile kesilebilir. O kisiye yönelttigimiz enerji şeytanca,negatif gidiyor cunku...Kurban rolune girdigimiz,ilgi,sevgi bekledigimiz tum enerjiler karsiya negatif gidiyor bilin lutfen. Cunku karşidakini sıkıp boğuyor, düş yakamdan demek zorunda kaliyor.
Kendi kendimize yeterli oldugumuzda,kendimizi sevdigimizde karşidakine giden enerji ise ne guzel kendini seviyor, beni de sevse enerjisi,benimle de ilgilense enerjisi oluyor kişi bizim alanimiza girip ilgi cekmeye calisiyor.

Hayatin tüm noktasinda boyle. Simdi diyeceksiniz neden boyle oldu, baskalari nasil bu sekilde sansli diyebilirsiniz. Ama emin olun herkesin mutlaka bir yerde kapatmasi gereken enerji kacagi var. Bu enerji kacagini temizlemeye geldik. Kacaklari temizledikce gercek mutluluga,huzura eriyoruz.

[QUOTE="buttrfly, post: 63931345, member: 290654"]
Herkese iyi bayramlar öncelikle. Yaşadıklarina karşı hissettiklerin tamamen normal canım onu bil öncelikle. Şunu da bil, böyle aile tesadüfi şekilde sana gelmedi; sana davranislari tesadufi degil. Doğandaki enerjin karşılığı bu davranişlara, bu durumlara denk geldin. Bir kardeşin olsaydi belki onu el üstünde tutacaklardi, annen ve baban ayrilmayacaklardi birbirlerinin üstüne titreyeceklerdi; cunku kardesinin ayri bir enerjisi-doğası ayri bir kaderi olacaktı. Ne kadar isyan etsek de ne kadar saçma bulsakta bu boyle, enerji enerji enerji... Senin oluşundaki,enerjindeki küçük bir değişim bile neleri değiştirirdi ki sen kendin diyorsun kendimi sevmemle sigarayi alkolu biraktim. Hayir o bile sonuc bence, asil degisimin ailenin yanindan ayrilman. Bu hayata bir kere geliyoruz ve zaman cok cabuk geciyor; anne babamiz hayatimizdan,bu dunyada cikiyor, cocuklarimiz geliyor. Kaderimizi bu sefer eslerimizle,ailelerimizle devam ettiriyoruz. Bir bakiyorsun cocugun annenin yerini almış, o negatif enerjiyi eşinde degil cocugunda bile gorursun. O yüzden şifayi,mutlulugu dışarida degil kendinde bulmalisin ki digerleri senin hayatina mutlu mesut cekilsin sadece. Bu insanlari,olaylari biz çekiyoruz.Icimizdeki enerjiye denk gelenler bunlar. Başkasina melek gibi olanlar bizde şeytan bile kesilebilir. O kisiye yönelttigimiz enerji şeytanca,negatif gidiyor cunku...Kurban rolune girdigimiz,ilgi,sevgi bekledigimiz tum enerjiler karsiya negatif gidiyor bilin lutfen. Cunku karşidakini sıkıp boğuyor, düş yakamdan demek zorunda kaliyor.
Kendi kendimize yeterli oldugumuzda,kendimizi sevdigimizde karşidakine giden enerji ise ne guzel kendini seviyor, beni de sevse enerjisi,benimle de ilgilense enerjisi oluyor kişi bizim alanimiza girip ilgi cekmeye calisiyor.

Hayatin tüm noktasinda boyle. Simdi diyeceksiniz neden boyle oldu, baskalari nasil bu sekilde sansli diyebilirsiniz. Ama emin olun herkesin mutlaka bir yerde kapatmasi gereken enerji kacagi var. Bu enerji kacagini temizlemeye geldik. Kacaklari temizledikce gercek mutluluga,huzura eriyoruz.
[/QUOTE]
yine dopdogrusun buttrfly ♥♥ yanlarindan ayrildigimdan beri daha duskunler. Sanki 25imden sonra cocuklari oldum :) babam esinden ayrilip benimle yasama planlari yaparken "ben elimden geleni yaparim ama biz seninle hic birlikte yasamadik ve ben bunu yapabilecegimi sanmiyorum benim de bir hayatim var" dedigim icin ayrilamadi sanirim. Guvenemedi kendine. Bunu dedigim icin kendimi suclu hissetmistim ama dogrular. Haftaya yanima geldiginde herseyi anlatasim var. Kadinin onu sevmedigini para icin yaninda durdugunu ama bi yanim diyor karisma bu onun kader plani. Bir yanim da diyor ki kadinin bu lafi agzindan bana kacirmasi tesaduf degil onu uyandirmasi gereken benim

Son düzenleme:

Merhaba. Bu zamani firsata cevirmeyi deneyebilirsiniz. Bol bol film izlemek,kitap okumak... yada direk enerjilere calisabilirsiniz. Siz kendinizle mutlu olunca, sizi mutlu edecek diger tum seyler alaniniza girer zaten. Eşiniz de dahil buna. İstifa et diyen bence kalbin degil de vesvese dolu, etrafin sesiyle konuşan zavalli iç ses gibi geldi. Eger kolayca girdiyseniz tabi calistiginiz işe ayrı. Yoksa ben kendimin ne emeklerle devlet memuru oldugumu bildigim icin
Bu surede bol bol Ya Vedud Ya Cami esmalarini öneririm size, bir arkadasa onermistim. Yapip yapmadigini bilmiyorum ama o kadar bekledikten sonra mucizevi sekilde bir anda eşinin yanina tayini cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…