- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
umutluyum- sanirim sen bir ara sayı sekanslarini soruyordun. Ben de o zaman ilgjleniyordum ama hic tercrubem olmadigi icin yorum yapmak istemedim. Ama artìk var 4.8.1.2.4.1.2 sayilarini icimden tekrar edip arkasina gittikce ideal kiloma ulasiyirum,inceliyorum dedim şubat ayında. Ciddi anlamda bir irade, zayiflama istegi geldi. Ilk basta 2 ay sadece diyet+ son 1aydan biraz fazla sporla 3 ayda 68 den 57 ye indim(boy 168). Bende çok işe yaradi, gözümun onune hep zayif,ince zarif formum geliyordu.
5.2.0 ı da uyguladim bolluk bereket icin. Evet işe yariyor, hic beklemedigim kaynaklardan para akisi başladı. Paraya hala kağıt gözüyle ve de kazanilmasi gereken bir şey olarak gördüğüm illuzyonu ile yine yüzleştim. Para sakral çakranın meselesi, sakral çakrayla da haşır neşir olmaya başladim, benimle ilgilen diyor resmen. Bakalim neler cikacak, bana ne gibi hediyesi var bu hislerimin
Canım buradan ogrendiğim kadarıyla o kişi için bol bol sevgi gondermen gerekiyor. Hakkında hep iyi ve güzel seyler düşün seni aradığını bir yerlerde oturup sohbet ettiğinizi imgele bol bolKızlar aramizin şuan bozuk olduğu ve ilestimde olmadığımiz ama birbirimizi hala sevdiğimiz birine nasıl enerji gönderebilirim. Şuan olumsuz bir durumun içinde, ve aramizda iletişim yok
Dualarım abinle canim Ya şafi ismiyle bol şifa versin inşallahPozitif canlarım
Kandiliniz mübarek olsun
Kanser hastası abimden patoloji alınacak perş günü. Mubarek günde abim için dua ederseniz cok mutlu olurum
Allah razı olsun hepinizden
Mubarek günde gönlünüzden geçen tüm dilekleriniz kabul olsun inş
Tamamdir canim teşekkür ederimCanım buradan ogrendiğim kadarıyla o kişi için bol bol sevgi gondermen gerekiyor. Hakkında hep iyi ve güzel seyler düşün seni aradığını bir yerlerde oturup sohbet ettiğinizi imgele bol bol
Rabbim şifa versin inşallah canım,abine ve tüm hastalarımıza.Pozitif canlarım
Kandiliniz mübarek olsun
Kanser hastası abimden patoloji alınacak perş günü. Mubarek günde abim için dua ederseniz cok mutlu olurum
Allah razı olsun hepinizden
Mubarek günde gönlünüzden geçen tüm dilekleriniz kabul olsun inş
Kızlar aramizin şuan bozuk olduğu ve ilestimde olmadığımiz ama birbirimizi hala sevdiğimiz birine nasıl enerji gönderebilirim. Şuan olumsuz bir durumun içinde, ve aramizda iletişim yok
teşekkür ederim ,O kişiyle yaşadığınız zamanları hatırlayın. Bu zamani tekrar canlandirin gozlerinizi kapatararak, sesleri duyun ona sarılın ben her zaman yanındayım, sen her zorlugu kolaylikla aşarsın diyebilirsiniz. Bu anda ona güven,huzur,sevgi ile yaklastiginizi ve onun da kendinizin de cok mutlu oldugunu hissetmeli,bilmelisiniz.
O kişiyle yaşadığınız zamanları hatırlayın. Bu zamani tekrar canlandirin gozlerinizi kapatararak, sesleri duyun ona sarılın ben her zaman yanındayım, sen her zorlugu kolaylikla aşarsın diyebilirsiniz. Bu anda ona güven,huzur,sevgi ile yaklastiginizi ve onun da kendinizin de cok mutlu oldugunu hissetmeli,bilmelisiniz.
Merhabalar, enerji konularinda uzman degilim sadece coook merakliyim ve coook fazla araştirma yapiyorum, tabi gozlemliyorum. Yorumlarimda kendim gözlem ve deneyimim. O kişiyle aranızda hala bir enerji bağı var. Dönemimiz öyle bir dönemki kimse unutulmuyor ki. Sosyal medya araciligi, insanlarin surekli yer degistirmesi araciligi ile enerjiler,kisiler sürekli denk düşebiliyor. Yillar onceden bambaska bir ilden bir arkadasimla hic gorusmuyoruz.Konusmuyoruz,sosyal medya baglantim filan da yok. Ama surekli aklima geliyor bir donem. O kadar tuhafima gidiyor ki anilar dun gibi canlaniyor. Calistigim birim degismisti o siralarda,tabi baska insanlarla calismaya basladim ama burasi cok baska bir il. Calistigim arkadasla eskilerden konusurken o surekli aklima gelen arkadasla cok yakin arkadas oldugunu ogrendim. Enerjiler bag kurmustu resmen. Arkadasin telefonundan aradim, tabi bir şok gecirdi. Nasil yani diye diye : ) Konusurken sanki yillar gecmemis gibiydi ama isin ilginc kismi.bu yoruma istinaden bir soru sormak istiyorum bundan yilllaaar önce bir kisiyle ayrilik yasadik
8 sene oldu hala rüyalarimda görüyorum, gün icinde de hep aklima geliyor
aslinda bu konuyla ilgili bir problemim yok ama rüyalarima kadar giriyor
bilinc alti temizligi dahi yaptirmistim, bunu böyle rüyalarima sokan yine ben miyim
yoksa karsi tarafin da bana enerji göndermesiyle de alakasi var mi
Merhabalar, enerji konularinda uzman degilim sadece coook merakliyim ve coook fazla araştirma yapiyorum, tabi gozlemliyorum. Yorumlarimda kendim gözlem ve deneyimim. O kişiyle aranızda hala bir enerji bağı var. Dönemimiz öyle bir dönemki kimse unutulmuyor ki. Sosyal medya araciligi, insanlarin surekli yer degistirmesi araciligi ile enerjiler,kisiler sürekli denk düşebiliyor. Yillar onceden bambaska bir ilden bir arkadasimla hic gorusmuyoruz.Konusmuyoruz,sosyal medya baglantim filan da yok. Ama surekli aklima geliyor bir donem. O kadar tuhafima gidiyor ki anilar dun gibi canlaniyor. Calistigim birim degismisti o siralarda,tabi baska insanlarla calismaya basladim ama burasi cok baska bir il. Calistigim arkadasla eskilerden konusurken o surekli aklima gelen arkadasla cok yakin arkadas oldugunu ogrendim. Enerjiler bag kurmustu resmen. Arkadasin telefonundan aradim, tabi bir şok gecirdi. Nasil yani diye diye : ) Konusurken sanki yillar gecmemis gibiydi ama isin ilginc kismi.
İşin özü bunun gibi bir şey de olabilir. O kisi belki sizi sizin gibi düşünüp ruyasinda gormuyordur ama o kisinin de alaninda sizinle ilgili bir seyler oluyordur diye dusunuyorum.
idealin olan yer belki de aslında senin için iyi şeyler getirmeyecek hayatına, belki de ondan çok daha güzel yerlerde çalışacaksın ama sen böyle, mutsuz umutsuz olduğun için o iş sana gelmeyecek. istersen hayrıma olan işe girmeyi, değer göreceğimi ve hakkını alacağım harika bir işte çalışmaya niyet ediyorum diyerek olumlamalar hazırlayarak sabah ve akşam 21 gün boyunca sesli tekrar ederek yapabilirsin. Rabbim güzel kapılar açsın inşallah.buttrfly ve konunun uzmanı diğer insanlar. uzun zamandır işsiz ve mutsuzum. idealim olan yere mülakata gittim. her başarısızlık gibi bununda böyle sonuçlanacağı fikrini kafamdan atamıyorum. ne yapmam lazım.
aslında sürekli olumlu sonuçlandığını, işe başladığımı düşünüyorum, sonra diyorum ki, çok şanssızım, böyle öleceğim.
geçmiş sayfalardan alıntı.güzel bir video belki izlemek isterseniz
Öyleyse aramıza hoş geldinPembe bir ajanda sipariş ettim tertemiz :)
Gelsin en bastan okuya okuya notlar ala ala gidicem :) olumlamalari yaptığımdan beri güzel şeyler yasiyorum :) evren beni seviyor ben kendimi seviyorum enerjimi seviyorum her şey çok güzel❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?