Önerilerinizi dikkate alacağım. Aslına bakarsaniz ben de uzun bir işsizlik sonucu atanabildim. Her ne kadar okuduğum bölüm dışında bir atamada olsa şükür sebebimdir. istifa etme noktasına gelmem de yaşadığım bazi mobbingler de etkili aslinda. Önerdiğiniz esmalari da çekmeye başlayacağım. Teşekkür ederimMerhaba. Bu zamani firsata cevirmeyi deneyebilirsiniz. Bol bol film izlemek,kitap okumak... yada direk enerjilere calisabilirsiniz. Siz kendinizle mutlu olunca, sizi mutlu edecek diger tum seyler alaniniza girer zaten. Eşiniz de dahil buna. İstifa et diyen bence kalbin degil de vesvese dolu, etrafin sesiyle konuşan zavalli iç ses gibi geldi. Eger kolayca girdiyseniz tabi calistiginiz işe ayrı. Yoksa ben kendimin ne emeklerle devlet memuru oldugumu bildigim icin
Bu surede bol bol Ya Vedud Ya Cami esmalarini öneririm size, bir arkadasa onermistim. Yapip yapmadigini bilmiyorum ama o kadar bekledikten sonra mucizevi sekilde bir anda eşinin yanina tayini cikti.
Konfor alanıninizin vermiş olduğu güvenden kaynaklı bir his olabilir. Her ne kadar bulunduğunuz durumdan memnun olmasanız da konfor alanı olarak tabir edilen bilinen yer,insan ve durumlar güven verirler. Bu durumlarda ben şu sözü hatırlarım " Gemi limanda güvendedir ancak geminin amacı limanda durmak değildir"Merhaba arkadaşlar sanki bu ara bütün dileklerim isteklerim kabul olacakmış gibi ama ben istemiyorum sanki içten herşey iyi olursa kendimi boşlukta olacakmışım gibi hissediyorum neden acaba ??
Ne güzel yorumlamissinizKonfor alanıninizin vermiş olduğu güvenden kaynaklı bir his olabilir. Her ne kadar bulunduğunuz durumdan memnun olmasanız da konfor alanı olarak tabir edilen bilinen yer,insan ve durumlar güven verirler. Bu durumlarda ben şu sözü hatırlarım " Gemi limanda güvendedir ancak geminin amacı limanda durmak değildir"
Siz de bilinmeyene karşı korku duyuyor olabilirsiniz. Yaşamın akışına ve yoluna güveniyorum olumlamasini deneyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim çok güzel yorumlamışsınız kendime geldimKonfor alanıninizin vermiş olduğu güvenden kaynaklı bir his olabilir. Her ne kadar bulunduğunuz durumdan memnun olmasanız da konfor alanı olarak tabir edilen bilinen yer,insan ve durumlar güven verirler. Bu durumlarda ben şu sözü hatırlarım " Gemi limanda güvendedir ancak geminin amacı limanda durmak değildir"
Siz de bilinmeyene karşı korku duyuyor olabilirsiniz. Yaşamın akışına ve yoluna güveniyorum olumlamasini deneyebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar bugün Canım birşeyler istedi eşim dışarıdaydı bende mesaj atacaktım sonra vazgeçtim dedim bakalım aramızdaki enerji nasıl atmadım sonra eşim eve geldi tam istediğim şeylerbundan daha iyi nasıl olur buttrfly ve topik arkadaşlarım oğlum yemek yemiyor canım çok sıkılıyor zayıfladı ve en önemlisi vitamin alamıyor Bunu nasıl dönüştürebilirim
Çok teşekkür ederim bende çoğu zaman serbest bırakıyorum anne doydum diyor tamam diyorum halbuki birşey yemiyor bunun için dedim kendimi iyileştirmeliyim eşim daha çok baskı yapıyor bırak diyorum hep pilav makarna köfte patates birşey yemiyor bunun için kolaylıklar diliyorum kendimeÇocukların yemesini ya da yememesini değilde önce kaygılarımızı dönüştürmemiz gerekir. Benim canım yeğenlerim küçükken yemek yemezlerdi annem bir taraftan ablam bir taraftan hem çocukları sıkıştırır hem de sürekli söylenirlerdi. Acıkırsa yer zaten, yemiyorsa içi almıyorsa çocuğu boğmanın anlamı yok ki derdim.( Annem beni de sıkıştırırdı aman ye aman iç diye;midem bulanırdı artık).Daha sonra hep kilo vermekle meşgul oldum orası ayrı : )))) Ama ben bunu söylerken 19 20 yaşlarında olduğum ve anne olmadığım için ciddiye alınmıyorduÇocukların bir oluş durumu var, saygı duymak lazım onlara da.Hadi ye ye diye ısrar etmek çocuğu mutsuz eder, yetersiz hisseder.Sevdiği şeyler varsa onları yap, yerse yer yemezse midesi almıyordur gerçekten. Çocuk için bu da bir travmadır bence ısrar etmek. Çocuğun bedenini beslerken ruhunu aç kalıyor olabilir İştahsız bir çocuğun Türk annesiyle imtihanı gerçekten çok ağır. Bizzat yaşadığım için biliyorum
Merhaba hoşgeldiniz Topiği baştan okumanızı tavsiye ederim ben 3 Yıldır falan bu pozitif düşünce işe ilgileniyorum kitap okudum video izledim ama bu tipikte okuduklarım kadar beni etkilemedi hap Bilgi isterseniz ne düşünürseniz onu yaşarsınız şu an düşündüğünüz herşey geleceğinizi oluşturuyor hiç kimsede sihirli değenek yok herşey sizin kendi içinizde neye odaklanırsanız onu yaşarsınız Bende 6 yıllık evliyim yaşadıklarımı dert olarak olarak gördüm şuan dertlerimin bana derman olduğunu beni iyileştirmek için olduğunu biliyorum ve doğru yolu bulmam için yaşamam gerekiyordu diyorum ben mucizeler yaşamaya başladım öncelikle bilinaçtınız bütün kaygılarınızı korkularımızı Olumlu olumsuz ne düşünürsek yaşamak istediğimizi zanneder mesela hastalanmak istemiyorum dediğinizde bilinçatımız hastalanmak istiyorum zanneder bizi hasta eder şimdi bilinçaltınıza şu sözleri tekrar ederbilirsiniz mesala yazmışsınız “nasıl olsa olmayacak düşüncemi GERÇEKLEŞTİRME isteğimi iptal ediyorum ” çünkü bilinçatınız bunu gerçekleştirmek istediğinizi zannediyor veya hasta olma düşüncemi gerçekleştirme isteğimi iptal ediyorum aklımıza bu tür kaygı korkular geldikçe iptal edin Bunun için yazacak çok şey var herşeyi biz yaratıyoruz kısacası topiğimizin anasıMerhaba arkadaşlar
Burası bana belki ilham olur diye yazmak istedim. Nasıl ve nerden başlayacağımı bilemiyorum.
Gerçekten bu pozitif düşünce ve olumlamaları hayatınıza nasıl ve ne kadar sürede adapte ettiniz.
Olumlamaları İn, pozitif düşüncenin faydalar ını gördünüz mü hayatınızda.
Ne yaparsam yapayım ben oğlumla ve pozitif düşünceyi bir türlü devamını getiremiyorum. İçimdeki o olumsuz ses asla susmuyor.
Zor bir dönemden geçiyorum hem iş hem özel hayat anlamında çoğu şeyim kötü gidiyor son 5 yıldır. Ve artık şanssızlık kötü enerji üzerime yapışmış gibi hiçbirşey heves edemiyorum, umutlanamıyorum. Nasılsa olmayacak, yine olmayacak, beni bulmaz zaten vs. gibi sesler susmuyor. Geleceğe, gelecek kaygısına odaklanmaktan anı asla yaşayamıyorum.
Ne yapmam nerden başlamam lazım.
Benim bu işlerimin rast gitmemesinin sebebi kafamdaki bu sesler ve kaygı hali olabilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim
Bende bunu gördüm az önceBu sayfa kesinlikle bizim topiği takip ediyor
Aktif yorumcularımızdan biri mi acaba cok merak ettim☺
Herkesin bu alandaki deneyimi farklıdır çünkü hepimizin hayat yolu ve olaylara bakış açısı, sınavı bambaşkadır. Benim 5 yılda kat ettiğim yolu siz 1 yılda kat edebilirsiniz. Sizin özümsemenize ve ne kadar hazır olduğunuza bağlı anlayacağınız. Burada bunları yazmış oldugunuza göre bir adım atmak istiyorsunuz. Başlangıçta sancılı geçebilir, saçma gelebilir ama ısrarla olumlu dusunmenin üzerinde durun. Cümlelerinizden olumsuz kalıpları çıkarmakla başlayabilirsiniz ve akışa teslim olmaya çalışın. İnancınız nedir bilmiyorum ancak tevekkül halinde kalmaya çalışın. Geçmişe hayiflanmak, gelecek kaygısı duymak bu alanın olumlu düşünmenin en büyük düşmanıdır zannımca. Geçmişten ders alıp evet o an yaşanması gerekiyordu , dersimi aldım yoluma devam ediyorum diyebilmelisiniz. YouTube da faydalı olabileceğini düşündüğüm nefes teknikleri videoları var, aratırsanız bulabilirsiniz. Doğru nefes teknikleri anda kalmanızı kolaylastiracaktir.Merhaba arkadaşlar
Burası bana belki ilham olur diye yazmak istedim. Nasıl ve nerden başlayacağımı bilemiyorum.
Gerçekten bu pozitif düşünce ve olumlamaları hayatınıza nasıl ve ne kadar sürede adapte ettiniz.
Ne yaparsam yapayım ben oğlumla ve pozitif düşünceyi bir türlü devamını getiremiyorum. İçimdeki o olumsuz ses asla susmuyor.
Zor bir dönemden geçiyorum hem iş hem özel hayat anlamında çoğu şeyim kötü gidiyor son 5 yıldır. Ve artık şanssızlık kötü enerji üzerime yapışmış gibi hiçbirşey heves edemiyorum, umutlanamıyorum. Nasılsa olmayacak, yine olmayacak, beni bulmaz zaten vs. gibi sesler susmuyor. Geleceğe, gelecek kaygısına odaklanmaktan anı asla yaşayamıyorum.
Benim bu işlerimin rast gitmemesinin sebebi kafamdaki bu sesler ve kaygı hali olabilir mi?
Sorularınızın cevapları hep sayfa içlerinde var. Zaman zaman topik inanılmaz hareketleniyor, özelden-buradan mesajlara yetişemiyorum bazen de çok durgun oluyor. Ama önceki sayfalarda tüm bilgiler önünüze zamansız şekilde geliyor. Çok güzel deneyimler paylaşılıyor, mucizeler anlatılıyor. Bazı sayfalara geleceksiniz şimdilerde aktif olmayıp 1 yıl boyunca aktif olanlar, harika deneyimler yaşayanlar, bizimle paylaşan topikcanlarımız var. Onları okudukça,bakış açılarını görünce siz de o bakış açısı ile çok güzel sonuçlar elde edeceksiniz. En önemlisi hiçbir şey beklemeden, dışarıdan bağımsız şekilde mutlu olmayı; olaylara dışarıdan bakmayı öğreneceksiniz.Merhaba arkadaşlar
Bu sayfa kesinlikle bizim topiği takip ediyor
Aktif yorumcularımızdan biri mi acaba cok merak ettim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?