Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

buttrfly canım ben bir şeyi çok merak ediyorum. Bu you tube da falan belirli frekanslar var örneğin 432 hz 528 hz 999 hz gibi frekanslar. Bunları dinlemek titreşimimizi yükseltir mi yoksa işe yaramaz veya zararlı olabilir mi ? Bir bilgin var mı acaba ? Aklıma epey takılıyor bu
 
Cogu seyi oldugu gibi bunu da denemistim ama 2008 2009 yillari sirasindaydi. Ben işe yaradigini düşünmüştüm new age müzikleri, alttan derinden gelen sesler... Hatta o universite dönemim gercekten zor donemde sayilirdim, eşimle sevgililik doneminde il degistirmisti sevgilim, benim icin yeni baslangiclar filan... Bu muziklere basladim.Bana epey ozguven yuklemisti,her yonden. Kendimi yuruyen dev gibi hissediyordum şaka gibi ya :)))) Her şeyi esimle yapmaya alismistim mesela. Ama artik tek basinalik bile cok mutlu ettigi icin o donem hic zorlanmadim. Surekli arka planda sen harikasin,muhtesimsin diyen beni gazlayan muzikler bende işe yaramişti Sabahlari erkenden kalkip yuruyuse ciktigimda dinlerdim, daha sonra da duşumu alip okula giderdim, ne gazdı size anlatamam. O gunleri şu an olumsuz hatirlayabilirdim, ama coook keyifli hatirliyorum
 
güzel olmuş gerçekten . Ama ben olumlama şeklinde olanları demiyorum . Salt frekans müzikleri var . Bir örnek atayım mesela ,

Mesela böyle şeyler ? Bazen de bunların yine olumlama duyulmayan şekilde diş güzelliği için bilmem ne için olanları var
 

Sahracım eline emegine saglık gülüm harika paylasımlar hepimize şifa olsun
 

Yine dayanamadım canlar 2018 yılına ait harika paylasımlar yüreğinize sağlık
 
Bende okumak istiyorum.aslında 1 tane kitabını sesli kitap olarak dinledim ancak okumak daha anlaşılır olacaktır diye düşünüyorum.dinlerken zorlanmadım açıkçası o kadar da ağır değil ancak kendisini takip ediyorsan sosyal medyadan kitapları okuyarak çalışma yapmanın zor olduğunu söylüyor.seminerlerin çok etkili olduğunu eğer böyle bir imkanın yoksa canlı yayınları izlemek etkili olacaktır.ne konuda çalışma yapmam istiyorsun özel değilse tabi
 
Kendisini sürekli takip eden bir arkadaşım önerdi onun üzerine bende araştırdım biraz tabi farklı konulardaki demoları ile birçok insana yararı olmuş kedi fobisi olan birine kediyi sevdirme panik atak hastalarını iyileştirme hatta düşünce gücü ile kilo verdirme vs birçok konuda etkisi varmış.bende videolarını dinledim bir kaç tane ama uygulamak önemli uygulama kısmına geçemedim.
 
Merhaba arkadaşlar okadar güzel duygular yaşıyorum ki herşey bu kadar basitmiydi Mutlu olmak bu kadar kolaymydı ama inanamıyorum da Tabi yaşadıklarıma bundan daha iyi nasıl olur. Güzel düşünün güzel olsun arkadaşlar
 
Böyle hissetmene çok sevindim ne pozitif bir mesaj
 
Merhaba topikcanlar;
2,5 yıllık Amerika macerasından sonra ülkede en çok zorlandığım şey sosyal mesafeydi. Hatta bankada adamın birisi o kadar yakın duruyordu uzaktan birisi sanki benim yakınımda birlikte bekliyoruz sanır. Adama dedim ki lütfen biraz uzak durur musunuz,sosyal mesafe diye bir şey var ama demiştim. Amerika'dan bahsederken -hatta burda da mutlaka demişimdir diye düşünüyorum- orada özgürlüğün kaynağı sosyal mesafede gizli derdim. Çünkü sosyal mesafeyi ihlal ettiğinizde bilinçaltı karşıdaki kişiyi kendine tehlike olarak görür, ya savunmaya geçer ya da taaruza. Türkiye' de ve diğer ortadoğu toplumunun sorunu bu bence. Kişinin en önemli mekanizmalarından beri küçüklüğünden beri ihlal ediliyor. O kadar saçma ki tanımadığımız bebeğe bile ayyy ne tatlı deyip sevip okşuyoruz, öpüyoruz Aslında bu çok korkunç bir şey, anne babanın yani sürekli görülen kişilerin dışında bu davranış gösterenlerin olması.

Corona virüscüğü sayesinde artık sosyal mesafe gündemimizde ve artık bilinçaltına kodlanacağı için de bu sosyal mesafe ile uzuuun yıllar insanlar dip dibe duramayacak inşaallah özellikle tanımadığımız insanlar. Diliyorum tacizler,sapıklıkların negatif enerjileri de bu vesile ile kaybolup gider
 
Türk müziği makamları ve insana etkileri

MAKAMLARIN ÖZELLİKLERİ
Rast makamı
: Koç Burcu. Kemik, beyin ve yağlara etkili. Fazla uyumayı engeller. Düşük nabzın yükselmesine yardımcı olur. Akıl hastalıklarına iyidir. Felç illetine devadır. Başa ve göze etkilidir. Kaslara tesiri vardır. Spazmları çözer.

Rehavi makamı: Terazi Burcu. Sağ omuz, baş ağrıları, burun kanamaları, ağız çarpıklığı ve akıl hastalarına faydalı. Doğuma yardımcı olur. Göğüs, mide ve basen için yararlı.

Hüseyni makamı: Akrep Burcu. Karaciğer, kalp ve ruhların iltihabını söndürür ve yok eder. Mide hararetini giderici özelliği var. Sol omuza etkili. Sıtma hastalığına iyidir. İç organlara etkisi söz konusu. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Barış duygusu verir.

Hicaz makamı: Yay Burcu. Kemiklere, beyne ve çocuk hastalıklarına tedavi edici etkisi var. Üro–genital sisteme ve böbreklere etki gücü fazla. Göğüs bölgesi diğer önemli etki alanıdır. Düşük nabız atımını yükseltir. Zehirlerin atılmasına yardımcı olur.

Acemaşiran makamı: Kemiklere ve beyne etkili. Vücutta yağ dengesine yardım eder. Yaratıcılık duygusu ve ilham verir. Hanımlarda doğumu kolaylaştırır. Ağrı giderici ve spazm çözücü özelliği var.

Uşşak makamı: Balık Burcu. Kalp, ayak rahatsızlıkları, nikriz (damla) ağrılarına faydalı. Gülme, sevinç, kuvvet ve kahramanlık duyguları verir. Uyku ve istirahat için faydalıdır, gevşeme hissi verir.

Buselik makamı: Oğlak Burcu. Kan dolaşımı, karın bölgesi, kalça, uyluk ve bacak bölgelerine etkili. Kulunç, bel ağrısı ve tansiyon rahatsızlıklarına faydalı. Kuvvet ve barış duygusu verir. Akıl hastalıklarına etkili olduğu konusunda önemli bilgiler var.

Isfahan makamı: İkizler Burcu. Ense, boyun, omuzlar ve sol dirsek için etkili. Güven hissi, uyum sağlama, hareket yeteneği, zihin açıklığı, gönül yenileme, düzgünlük verme, zekâyı açma ve hatıraları tazeleme özelliği mevcut.

Neva makamı: Kova Burcu. Göğsün sağ tarafına, böbreklere, omurilik, kalça ve uyluk bölgelerine etkisi var. Üzüntüyü giderir ve lezzet verir. Akıl hastalıklarının tedavisinde faydalı.

Irak makamı: Boğa Burcu. Menenjit, beyin ve akıl hastalıklarına faydalıdır. Omuz, kol, sol kol ve ellere etkilidir. Başın üst tarafına etkisi belirtilir. Lezzet verir, düşünme ve kavrama konusunda etkilidir. Korku gidericidir.

Büzürk makamı: Aslan Burcu. Zihni temizler, vesvese ve korkuyu def eder. Fikre yön verir. Kulunç ve beyin hasarı ile ortaya çıkan şiddetli hastalıklara yararlı. Güç kazandırır. Boyun, boğaz, göğüs, ciğer, kalp ve basen için etkili.

Zirefgend makamı: Yengeç Burcu. Sırt, mafsal ağrılarına ve kulunca faydalı. Beyinle ilgili ağız çarpılmasına, kalp, ciğer, göğüs, kalça ve sağ omuza etkili. Meclisin neşesini arttırır, derin duygu hissi verir.

Zengüle makamı: Başak Burcu. Kalça eklemleri ve bacak içleri ile ilgisi bulunur. Kalp hastalıklarına, menenjit ve beyin hastalıklarına etkili. Beyin hastalıkları ve ruh hastalıklarının tedavisi için mide ve karaciğer ateşini yok eder.
 
O kadar haklisin ki buttrfly gercekten kucuklugumden beridir anlamadigim bisey bu bizim ulkede. Yabanci ulkede falan da buyumedim ama garip geliyor insanlarin dibinde durma cabasi. Markette sirada nefesini hissediyosun arkandakinin. Hatta benim de aklima geldi sen yazinca. Gecen senelerde havaalaninda bekliyorum. Oturdum banka. Hafiften toplu (asla bedensel bir ima yok haddim diil) bir kadin geldi yanima oturdu ama zaten birazi benim koltukta. Durmadan cantasinda biseyler araniyor ve dirsegiyle de belime vurup duruyor. Neyse bayaa uzun surdu ben de kibar bir sekilde dedim yan tarafa gecebilir misiniz sanirim buraya sigamadik diye. "Senin sorunun Mu var tecavuze falan mi ugradin" dediben sok. Yani asla boyle bir cevap dusunmem aklima gelmez. Sosyal mesafeden konu sac basa mahalle kavgasina donecek kendimi zor tutuyorum. Kulagimdan ates cikiyor ama hala konusmaya calisiyorum. Tanimadiginiz insana sen diye hitabinizdan belli seviyeniz diye anlamsizca kadinin da zaten duymadigi cumleler uretiyorum. Bana kendince asagilamak icin parali mesleklerden saymaya basladi havaalani polisine gittim sikayet ettim. İfade alinirsa ucaginizi kacircaksiniz dediler ve mecbur vazgectim. Burada gunde tek sefer var cunku. Neyse iste buralarda sosyal mesafe diyince insanlar kufur ediyor umarim degisecek her sey. O abla da okuyosa burayi isallah kilo alirsin daha da
 
Muhteşem bir evrende yaşìyoruz❤Yaşadìklarimizin hicbirisi tesaduf degil. Enerjimize karşìlik geleni yaşìyoruz, hicbir surpriz yok aslìnda Kendimizi şansli, bunları hakeder olarak hissedersek o harika sanslari,mucizeleri hayatimiza davet ederiz. Bize sadece kapìyi açmak düşüyor, kapiyi sonuna kadar açalım.Hatta bizi hayallerimizin ötesine taşıyan,bize neşeyi coskuyu sonsuz yollardan getiren mucizelere açılan kapılarımızı tamamen kaldıralim, çıkartalım istedigi gibi sürekli gelsin girsin ❤❤❤
 
Merhaba pozitif canlar
Yardımınıza ihtiyacım var.. Bu aralar bilinçaltım benimle dalga geçmeye basladı sanırım.. istemedigim halde aklıma negatif düşünceler geliyor iptal iptal diyorum ama sürekli bi saldırı altındayım
Anda akısta kalamıyorum
Delirecek gibiyim ne yapayım hangi videoyu izleyelim hangi çalısmayı yapayım ne olur bir el atın.
Sizler ne durumdasınız arkadaşlar? Ay tutulması falan mı var gene neler oluyor
Şimdiye kadar iyiydim aslında aile içi bazı sıkıntılar oldu tetikledi mi ne oldu ruh dunyam degişti birden
 
Merhaba öncelikle panik yapmayın, beynimiz bu durumları felaketlestirmeye bayılır.
Gelen düşünceler durmuyorsa onları yok saymayın konuşsunlar bırakın görüntü düşünce neyse aksın izleyin dinleyin sadece kabul etmeyin gerceginiz saymadiginiz sürece birşey olmaz.
Hayat her zaman gül gülistan olmayabilir diyip kabule gecince şifa orta çıkıyor.
Ben böyle negatif düşünce yağmurlarını etrafımda gezinen sesli karga sürülerine benzetirim akşam olunca ya da acikinca evlerine dönecekler :) bana düşen çömelip kendimi koruma altina almak ve karga sürülerinin gitmesini beklemek.
Böyle panik anlarinda ; " Herşey yolunda seviliyor ve korunuyorum. Hayata güveniyorum, akıştayım " diye kendinize telkin verin bende çok işe yarıyor naçizane yardımcı olabilmişimdir umarım iyi geceler
 
Cok teşekkür ederim canım deneyeceğim bu yazdıklarını
Herşey yolunda seviliyor ve korunuyorum
 
Herkese yeniden merhaba arkadaşlar.
Geçen hafta yazmıştım bunu. Sağolun yardımcı olmaya çalıştınız hepinize teşekkür ederim.

Sizlerinde yazdıklarınızı okuduktan sonra dediğiniz gibi topici baştan okumaya başladım. Şu an 100.sayfadayım.
Notlar ala ala geliyorum
Başta nasıl olucak ne olucak diye içten içe bu güce inanmama hali vardı. Ama sayfalar ilerledikçe değil uygulamak, okumak bile bana iyi gelmiş onu farkettim.
Ve 21 günlük olumlama ya başlamaya karar verdim. Bugün henüz 2.günümdeyim.
Bir süredir uyku problemi çekiyordum, sabah kötü uyanıyordum.
Bugün uyandığımda çok huzurluydum.Ben bile şaşırdım aaa nasıl ya diye.

Ama sanırım bir iki şeyde daha yardımınıza ihtiyacım var. Biraz bocalıyorum yöntem konusunda.
Size biraz önümde en yakın zamanlı olmasını istediğim şeyden bahsedeyim öncelikle.
İşimden memnun değildim ve o ortamdan. İşten ayrıldım. Ve ben bu iş yerim hakkında hep olumsuz hep kötü konuştum.
Sizin yazdıklarınızı okuyunca farkettim ki yanlış yapıyormuşum.
Henüz iş arama olayına girmedim. Malum karantina, yasaklar vs.
Çünkü olduğum şehirden başka bir şehirde iş arayacağım. Neresi olacağı da belli değil ama kafamda belli özellikler var sadece.
Öncelikli yeni bir iş ve yaşayacağım tatlı bir evin hayalini kurmaktayım.
Bunun için işle ilgili esmalara ve olumlamaları başladım. Bu olumlamaları sesli olarak kaydettim, yatarken dinliyorum. Aynı zamanda gün içinde kendime mutluyum, huzurluyum diyorum. Fark ettim ki iç sesimi daha az duyuyorum.
Ama bu imajinasyonda kendimi iş dışında aynı zamanda evimde hayal etmem de bir sorun olur mu yoksa tek bir mekana mı bağlı kalmalıyız.


Bir diğer sorun da.. Belki size saçma gelecek ama benim inanılmaz tatile ihtiyacım var. Çok istiyorum arkadaşlarımla gitmek. İstiyorum ama her yıl bir problem çıkıyor. Bu problemler bazen ben kaynaklı, bazen de gideceğim kişiyle alakalı oluyor. Dün yine karşı taraftan bununla ilgili olumsuz haber aldım. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim.

Yorumlarınızı merakla bekliyorum
Sevgiler
 
merhaba iyi yapmışsınız baştan okumakla allah daim etsin çünkü bende baştan başladım okudum inanilmaz iyi geldi bana.
İmajinasyonda evinizden çıkıp iş yerinize gittiğinizi ve işten eve gittiğinizde yaşadığınız huzuru mutluluğu birlikte düşünmenizin bence hiç bir sakıncası yok hatta daha iyi olur diye düşünüyorum
Tatil konusunda da yine bir aksilik olur mu diye düşünüyorsanız bunu kendinize çekip olumsuz durumlar yaratıyor olabilirsiniz.bunu iptal edin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…