Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydın pozitif güzeller geçmiş sayfalarda hooponopono yapalım teklifi vardı ne olduğunu bilmediğimden katılamamıştım sonrasında araştırdım ve not defterime yazdım ilkini. Şimdi size kopyalayacağım.

Özür dilerim hayatım ve biliçaltım, farkettim ki istediğim iş ve yaşam dengesine ilerleyemeyişimden ben sorumluyum ve buna sebep olduğum için kötü hissediyorum. Beni affedin. Bunu farkettiğim için ve bu yolda karşıma çıkardığınız tüm güzellikler için teşekkür ederim. Tüm zorluklarınız, güzel anılar ve dönüşüme, gelişime açıklığınızla sizi seviyorum. Bundan sonra sizi doğru yönlendirmek için daha bilinçli davranacağım

Harika bir gün olsun bugun sevgili topikcanlar

Sayfalara ne olmuş???? Ben de 694 gorunuyor sizin de oyle mi???

İş ve eş konularî şimdiki enerjilerinizden cok köklü kaliplarınız ve bilincalti ile ilgili. Şimdiki enerjinizi işinize değilde tamamen kendinize yönlendirebilirsiniz. Kendinizi sevdikce, saydıkca kendinizi maddi manevi ilgiye layık göreceksiniz mesela. Hal böyle olunca pozitif enerji şeylerde size çekilecek ve seçilen, aranılan insan olacaksınız. Esas enerji sizde oldugundan iş çok iyi bile olsa -şu anki görüşlerinizle-o zaman hımmm bilmem ki olur mu bana uyar mı aşamasına bile gireceksiniz.Yani iş size istediginiz maddi manevi doyurabilecek mi diye düşüneceksiniz.

Her şey 1 ya da 0 dır. Yani ya vardır ya da yoktur. Teknoloji de bunun üzerinedir enerjiler de. Eğer bir şeyi kendimizin üzerine çıkartirsak, beklentiye girersek kendimizi 0 o şeyi 1 yaparız; veee olan şey şudur; o bizim için ulaşılmazdır.O bize yüksek perdeden bakar, arada aşılmaz dağlar vardır. Kendimiz 1 ve istedigimiz şey 1 iken niyetlerimiz gercek olur; yani onunla eş titreştigimizde.

Iste tum bunlardan dolayi bence kendi enerjinizi yükseltin;geçmişinize geleceginize şifa olsun; gerisi hal olur diyorum.

ÖNEMLİ
Kızlar site yöneticilerine soralim biz 1300 syfalari geçtik kayıp sayfalar nerde o kadar bilgi emek paylasim var .
Tam nicklerini hatırlayamadım bilen varsa etiketleyebilir mi çünkü topigi bastan okuyan arkadaşlarımız var yarım kalmasin okumalari ..
pofu Canım bakabilir misin napalim sence ?

Sanki bir sayfada görünen mesaj sayısı artmış gibi. İki sayfa birleşip sayfa sayısı yarıya düşmüş galiba.

Sanki bir sayfada görünen mesaj sayısı artmış gibi. İki sayfa birleşip sayfa sayısı yarıya düşmüş galiba.
Tarihlerden bakmak lazim son 200 lu sayfalara ama geriye dönüp inceleyecek vaktim yok umarim senin dediğin gibidir canim kayip sayfa olmasinda
Biz birde 1000 sayfalari gectik diye sevinip halay çekmiştik yaawwff

Sanirim aynen boyle olmus, cunku epey bir aşagi iniyorum sayfa devam ediyor : ))) HayallerimGercekOldu hep diyordu kitap hakine getirsek topigi ne guzel olur diye. Cok hakliymis, cunku benim de aklima geldi Sahra- canim sayfalarin gitmesi

Sormuştu kizlar topic pdf olur mu diye cok zormuş sanırım neyse sayfalar sağlam dursunda bir bin daha bekleriz ne güzel bize eğlence olur yine
Bastırın paylaşımlara yorumlara kızlar hayydiii

Nasıl yani ya ağlıycam şimdi 925.sayfadaydım binlere yaklastım diye seviniyordum inş silinmemiştir onca güzel paylasım

Hah işte burda kalmıstım
449=925
Eylül 2018 de oldugumu hatırlamasaydım işim zordu..
Bu arada "Olacağına inanırsak imkanları;inanmazsak engelleri görürüz" bu söz harikaymış

@eunja cok tesekkur ederim beni bu zamanlarima götürdugun icin.

Bugunlerde yine oyle ilginc seyler olmustu ki calistigim yer degisti. Yine benim yerimde başka biri olsa üzülür,sızlar; nasil yapacagim,neler yapacagim diye filan... Ama ben öyle mi, işin yine harika taraflarindan,firsat taraflarindan bakiyorum. O kadar keyifliyim ki, ama hep nedense dışarida ariyorum keyfi. Tam merkezde oldugu icin yeni yerim, doğal taşcilar mi dersiniz hobi merkezleri mi... Her gün cikip birini geziyorum. Aradan bir zaman gecti ki tum aradiklarim dibimden,yanibasimdan geldi. Mucize gibiydi. Harika oluşlar,harika insanlar girdi bu yaklasik 2 yil suresince, hepsinin varliklarina binlerce sukurler olsun; canlarim benim hepsi

Şu an yine hayat beni bambaska alemlere taşıyor, her birinden ayrılıyorum. Bana harika şeyler kattilar. Kalıplarima kalip eklediler.Dost dedigim beni maddi manevi yüceltendir,varliklarina şükran duydugum, varlığıma şükran duyup başarılarımla- benimle birlikte coşku,gurur duyandır; benden coook daha iyilerini umup beni onurlandirandir mesela.
Cok şükür yine icim kıpır kıpır, cok heyecanliyim,dolup dolup taşıyorum resmen. Evrenin bana hazirladigi harika sunumlarini dort gozle bekliyorum hatta simdiden gerceklesmeye basladilar bile yeaa

buttrfly rica ederim❤ boyle guzel harika paylasımlar yaptıgın için ben teşekkür ederim❤ burada deneyimlerinle bize rehberlik yapıyorsun, cok ama cok sey ogrendim senden ve tabiki bu sayfaya katkıda bulunan herkesden, Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsınız. Bu zorlu zamanlarımda bu sayfanın karsıma cıkması da asla tesadüf degil.
Abim e kardeslerime eşime de ogrendiklerimi aktarıyorum. Ailede hocam diye hitap ediyorlar bana artık.☺ Anlat hocam diyorlar onlarında cok hosuna gidiyor bu bilgiler ☺
Hatta geçen gün abim rahatsızlandı telden abime saglık olumlamaları okudum beş dk da gevsedi uyudu☺

Bu arada hayatında ki değişimlerin sana umduğundan cok daha keyifli mutlu huzurlu cosku dolu günler getirsin

Coook guzel ya, ne mutlu bana
Şifa dolu, umut dolu, mutluluk dolu, maddi manevi bolluk bereket dolu zamanlariniz olsun senin,sevdiklerinin ve burdaki tum topikcanlarin

Tarihlerden bakmak lazim son 200 lu sayfalara ama geriye dönüp inceleyecek vaktim yok umarim senin dediğin gibidir canim kayip sayfa olmasinda
Biz birde 1000 sayfalari gectik diye sevinip halay çekmiştik yaawwff
Ayni heyecanlari ve mutluluklari tekrar tekrar yaşalim hep böyle dimi ya; hatta cok cok daha guzelleriyle gelsin ihtişamla, görkemle

Ayni heyecanlari ve mutluluklari tekrar tekrar yaşalim hep böyle dimi ya; hatta cok cok daha guzelleriyle gelsin ihtişamla, görkemle
Îşte böyle fırsatçı olacaksiniz her şeyden kendimize bir şeyler cikartacagiz canlar. Mesela biri icin bir şey yaptiniz mi bak canim evrencim ben nasil birinin işini kolaylastirdim sen de benimkileri daha guzel yap emi, zaten senin icin hem daha kolay hem de araclar benden daha cok sende demelisiniz : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…