Bugün kızımızın bir sağlık kont vardı iki üç haftadir icim pir pir Allahım lütfen temiz çıksın bir yandan kalbim rahat bir yandan korkuyorum... Bu sabah içimden bir ses " Sahra hani sen artık pozitif umut dolu bir insandın ne oldu ... hadi bakalım bebişin kont edileceği o bölgenin tertemiz ışıl ışıl olduğunu gör hayal et " dedi
Cok gecmiş olsun Sahracım, cok mutlu oldum senin adına. Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahBugün kızımızın bir sağlık kont vardı iki üç haftadir icim pir pir Allahım lütfen temiz çıksın bir yandan kalbim rahat bir yandan korkuyorum... Bu sabah içimden bir ses " Sahra hani sen artık pozitif umut dolu bir insandın ne oldu ... hadi bakalım bebişin kont edileceği o bölgenin tertemiz ışıl ışıl olduğunu gör hayal et " dedibu ses tonunu tanıyorum.. sevgiden tek kaynaktan isiktan gelen o ses huzur veren sakinleştiren... elimden geldiğince imgeledim yaptım dediğini...
Muayenede o bölgeyi kontrol eden Doktor aynen şöyle dedi:
Annesi korkma tedirgin olma tertemiz ışıl ışıl herşey yolunda (gözlerim doldu hem orda hemde burda yazarken)
❤
Teşekkür ederim Allahim Bin Şükür Çok Şükür
Onun için paylastim bu görseli ve yaşadığımı canlar.
İçinizdeki o sevgi sesine kulak verin güvenin ve teslim olun pozitif güzeller emi
Teşekkür ederim canımCok gecmiş olsun Sahracım, cok mutlu oldum senin adına. Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
geçmiş olsun sağlıcakla büyüt kızınıBugün kızımızın bir sağlık kont vardı iki üç haftadir icim pir pir Allahım lütfen temiz çıksın bir yandan kalbim rahat bir yandan korkuyorum... Bu sabah içimden bir ses " Sahra hani sen artık pozitif umut dolu bir insandın ne oldu ... hadi bakalım bebişin kont edileceği o bölgenin tertemiz ışıl ışıl olduğunu gör hayal et " dedibu ses tonunu tanıyorum.. sevgiden tek kaynaktan isiktan gelen o ses huzur veren sakinleştiren... elimden geldiğince imgeledim yaptım dediğini...
Annesi korkma tedirgin olma tertemiz ışıl ışıl herşey yolunda (gözlerim doldu hem orda hemde burda yazarken)
❤
İçinizdeki o sevgi sesine kulak verin güvenin ve teslim olun pozitif güzeller emi
Geçmiş gitmiş çok şükür.Bugün kızımızın bir sağlık kont vardı iki üç haftadir icim pir pir Allahım lütfen temiz çıksın bir yandan kalbim rahat bir yandan korkuyorum... Bu sabah içimden bir ses " Sahra hani sen artık pozitif umut dolu bir insandın ne oldu ... hadi bakalım bebişin kont edileceği o bölgenin tertemiz ışıl ışıl olduğunu gör hayal et " dedibu ses tonunu tanıyorum.. sevgiden tek kaynaktan isiktan gelen o ses huzur veren sakinleştiren... elimden geldiğince imgeledim yaptım dediğini...
❤
Amin çok teşekkür ederimgeçmiş olsun sağlıcakla büyüt kızını
Cok tesekkur ederim,ince-güzel düşünceleriniz içinBizimkiler yaşam koçu sertifikası al diyorlarbu kadar kısıtlı bilgilere ragmen çevremden güzel dönütler almak harika bir duygu❤
buttrfly kim bilir sen nasıl dönütler alıyorsun merak ediyorum gerçekten, etrafında ki insanlar cok şanslı kıymetin cok biline inşallah ❤
Sahi bir kitap yazmayı düşünmüyor musun bunca bilgi ve deneyim daha cok insana ulasmalı bence ❤
Bugün kızımızın bir sağlık kont vardı iki üç haftadir icim pir pir Allahım lütfen temiz çıksın bir yandan kalbim rahat bir yandan korkuyorum... Bu sabah içimden bir ses " Sahra hani sen artık pozitif umut dolu bir insandın ne oldu ... hadi bakalım bebişin kont edileceği o bölgenin tertemiz ışıl ışıl olduğunu gör hayal et " dedibu ses tonunu tanıyorum.. sevgiden tek kaynaktan isiktan gelen o ses huzur veren sakinleştiren... elimden geldiğince imgeledim yaptım dediğini...
❤
Merhaba bende ÖncedeN olsa böyle şeyler gördüğümde nasıl nasıl derdim şimdi ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorum nötr olmaya çalışıyorum yada çok şükür karşılaşmıyorum haber okumuyorum en son gördüm bir koz çocuğunu sadece artık annesi ve babası için güzel dileklerde bulunuyorum üzülüp acımanın onları daha kötü edeceğini biliyorumBdv kısmında endişeler,korkular paylaşılıyor cocuklarla ilgili.Eģer sizlerin de böyle kaygılarınız varsa sizden ricam ya notr e ya da pozitife dönderin hislerinizi. Nasıl yaparlar vicdansızlar filan demek sadece enerjiyi yeniden canlandirmak ister gibi evrene sormaktan başka bir şey degildir malesef. Negatif, olumsuz enerjiler cooook eski donemlerde de vardi. Cocuklar canli canli gömülüyor,kurban ediliyordu. Olaylar farkli nedenlerle tekrar tekrar gerceklesiyor.
Neyin neden nasil oldugu degilde bu enerjilerin kaynagi ne? "Hangi alan ve enerjiler bunlari var ediyor? Tüm bu negatif enerjilerin yerini pozitif enerjilerle dolmasini seciyorum.Evrendeki canli cansiz varliklarin sadece guzellik,mutluluk,huzur icinde varlıklarını sürdürmesine; her şey ve herkes icin sadece keyifli şeyler duyup,görmeye niyet ediyorum; tüm bunlar icin neler mümkün??? .... " gibi düşüncede olabiliriz nacizane sevgili topikcanlarim.
Ben Serpil ciritçiyi takip ediyorum önceden sizin gibi düşünüyormuş ve bu işten para kazanılmaz gibi düşünceleri varmış ama şimdi iyiki Sosyal medya hesaplarını kullanıp birşeyler paylaşıyor ben onun arkadaşlarla birlikte üç çalışmasını satın aldım uygunda fiyatları ve bu şekilde o çalışmalar kaç kişiye ulaştı bir arkadaşım vardı boşanmıştı durumu kötüydü ona gönderdim şimdi o kadar mutlu eski eşini affetti ve diyor ben psikolğa gidecektim ama benim ihtiyacım olan şey buymuş çol şükür o kadar mutlu ki enerjisi değişti şimdi birlikte çalışmalar alıp uyguluyoruz bence sizde çok daha fazla kişiye dokunabilirsiniz sizin enerjinizde çok farklı bana çok katkınız olduCok tesekkur ederim,ince-güzel düşünceleriniz içinEnerjimizle çevremizdekilerin enerjisini etkileyebiliyoruz.Birine yardım etmenin yolu dogrudan kendi enerjimizi yükseltmek zaten, o kisi alanimizda oldugi icin ona da sirayet ediyor. Bunun bilmek bile cok buyuk bir farkindalik gercekten.
Kitaptan önce bir sosyal medya açıp günlük paylaşıp yapip cok kisiye ulasabilmeyi isterim aslinda; bu bile kafi aslinda şimdilik ama bunu yapacak enerjiyi, ilhami almıyorum malesefOlacaksa, bir insana faydasi olacaksa o kişi burdan da faydalanir inancindayim sanirim, hep bundan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?