Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bundan epey bir zaman önce aklımı kurcalayan bir durum icin meditasyon yaparken kendimi kapıların önünde buldum, her kapı beni niyetlerime goturuyordu,kolaylikla geciyordum oradan. Zamanla bunu anahtar-kilit iliskisine dönüştürdüm. Bir kapi ve kiliti varsa anahtari da bende vardır dedim. Anahtar-kilit imajinasyonu yapıyordum ki " hem anahtarim hem kilitim" accessin mottolarindan biri oldugunu yeni ogrendim; hem şaşirdim hem de sevindim.
Sizler de imajinasyon olarak bunu deneyebilir "Hem anahtarim,hem kilitim" diyebilirsiniz

merhaba arkadaşlar benim de bu ara çok şükür tüm isteklerim bir şekilde gerçekleşiyor iyiki bu sayfaya yolum düşmüş çok şükür arkadaşlarım bana iş yerinde yaşam koçu diyor :)) ben yokken duygusal şarkılar açıyorlarmış yokken dinleyelim ben olunca açamıyorlar çok şükür bu sayfa sayesinde ben de çok kişiye dokundum ve hayata bakış açısı değişen kişiler oldu her defasında allah razı olsun diyorlar ve bu çok güzel birşey Allah bu sayfayı açandan ve arkadaşlardan Allah razı olsun işleri hep kolaylaşsın

Bizimkiler yaşam koçu sertifikası al diyorlar bu kadar kısıtlı bilgilere ragmen çevremden güzel dönütler almak harika bir duygu
buttrfly kim bilir sen nasıl dönütler alıyorsun merak ediyorum gerçekten, etrafında ki insanlar cok şanslı kıymetin cok biline inşallah
Sahi bir kitap yazmayı düşünmüyor musun bunca bilgi ve deneyim daha cok insana ulasmalı bence

Günün Sözü Olsun Bence nokta.com

Eki Görüntüle 2656816
Bugün kızımızın bir sağlık kont vardı iki üç haftadir icim pir pir Allahım lütfen temiz çıksın bir yandan kalbim rahat bir yandan korkuyorum... Bu sabah içimden bir ses " Sahra hani sen artık pozitif umut dolu bir insandın ne oldu ... hadi bakalım bebişin kont edileceği o bölgenin tertemiz ışıl ışıl olduğunu gör hayal et " dedi bu ses tonunu tanıyorum.. sevgiden tek kaynaktan isiktan gelen o ses huzur veren sakinleştiren... elimden geldiğince imgeledim yaptım dediğini...
Muayenede o bölgeyi kontrol eden Doktor aynen şöyle dedi:
Annesi korkma tedirgin olma tertemiz ışıl ışıl herşey yolunda (gözlerim doldu hem orda hemde burda yazarken)

Teşekkür ederim Allahim Bin Şükür Çok Şükür
Onun için paylastim bu görseli ve yaşadığımı canlar.
İçinizdeki o sevgi sesine kulak verin güvenin ve teslim olun pozitif güzeller emi

Cok gecmiş olsun Sahracım, cok mutlu oldum senin adına. Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

günaydın arkadaşlar bugün bir kabus gördüm anlatmıcam rüyayı ama rüyada en son bayan polisle telefonla konuşuyordum bana atiyenin kitabını oku diyordu ya diyordum ne atiyenin kitabı ben neden bahsediyorum ben bu durumdayken yine dedi atiyenin kitabını oku ben atiye dizisini biliyorum ama hiç izlemedim eşim izlerken çok önce görmüştüm bir kısmını o kadar uyanınca direk atiyenin kitabı yazdım dünyanın uyanışı diye bir kitap var ordan uyarlanmış atiye okuyan var mı acaba çok merak ettim bana ne mesaj veriyor

geçmiş olsun sağlıcakla büyüt kızını

Geçmiş gitmiş çok şükür.

Hayırlı cumalar kızlar şimdiden mutlu huzurlu bir hafta sonu dilerim
Çok güzel bir yazı paylaşıyorum bu siteyi çok severim onun için linkini de paylaştım bekli incelersiniz.
Beni tekrar tekrar ayağa kaldıran devam etmemi sağlayan çok önemli değerler eminim sizler içinde öyledir.

Cok tesekkur ederim,ince-güzel düşünceleriniz için Enerjimizle çevremizdekilerin enerjisini etkileyebiliyoruz.Birine yardım etmenin yolu dogrudan kendi enerjimizi yükseltmek zaten, o kisi alanimizda oldugi icin ona da sirayet ediyor. Bunun bilmek bile cok buyuk bir farkindalik gercekten.

Kitaptan önce bir sosyal medya açıp günlük paylaşıp yapip cok kisiye ulasabilmeyi isterim aslinda; bu bile kafi aslinda şimdilik ama bunu yapacak enerjiyi, ilhami almıyorum malesef Olacaksa, bir insana faydasi olacaksa o kişi burdan da faydalanir inancindayim sanirim, hep bundan olabilir.

Cok gecmis olsun canim, iyiki annesi sen olmuşsun minik kuzunun ya
Benligimizden gelen sesleri, melerimizin bize fısıldadigi ilhamlari egomuzun o korku dolu sesi arasindan ayirabilmemiz harika bir durum canım. Tebrik ederim seni, cok sukur ki hemen karşılığini da almışsın. Insallah bircok negatif kokenli enerjiye tum zamanlara dogru şifa olmuştur

Bdv kısmında endişeler,korkular paylaşılıyor cocuklarla ilgili.Eģer sizlerin de böyle kaygılarınız varsa sizden ricam ya notr e ya da pozitife dönderin hislerinizi. Nasıl yaparlar vicdansızlar filan demek sadece enerjiyi yeniden canlandirmak ister gibi evrene sormaktan başka bir şey degildir malesef. Negatif, olumsuz enerjiler cooook eski donemlerde de vardi. Cocuklar canli canli gömülüyor,kurban ediliyordu. Olaylar farkli nedenlerle tekrar tekrar gerceklesiyor.
Neyin neden nasil oldugu degilde bu enerjilerin kaynagi ne? "Hangi alan ve enerjiler bunlari var ediyor? Tüm bu negatif enerjilerin yerini pozitif enerjilerle dolmasini seciyorum.Evrendeki canli cansiz varliklarin sadece guzellik,mutluluk,huzur icinde varlıklarını sürdürmesine; her şey ve herkes icin sadece keyifli şeyler duyup,görmeye niyet ediyorum; tüm bunlar icin neler mümkün??? .... " gibi düşüncede olabiliriz nacizane sevgili topikcanlarim.

Merhaba bende ÖncedeN olsa böyle şeyler gördüğümde nasıl nasıl derdim şimdi ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorum nötr olmaya çalışıyorum yada çok şükür karşılaşmıyorum haber okumuyorum en son gördüm bir koz çocuğunu sadece artık annesi ve babası için güzel dileklerde bulunuyorum üzülüp acımanın onları daha kötü edeceğini biliyorum

Ben Serpil ciritçiyi takip ediyorum önceden sizin gibi düşünüyormuş ve bu işten para kazanılmaz gibi düşünceleri varmış ama şimdi iyiki Sosyal medya hesaplarını kullanıp birşeyler paylaşıyor ben onun arkadaşlarla birlikte üç çalışmasını satın aldım uygunda fiyatları ve bu şekilde o çalışmalar kaç kişiye ulaştı bir arkadaşım vardı boşanmıştı durumu kötüydü ona gönderdim şimdi o kadar mutlu eski eşini affetti ve diyor ben psikolğa gidecektim ama benim ihtiyacım olan şey buymuş çol şükür o kadar mutlu ki enerjisi değişti şimdi birlikte çalışmalar alıp uyguluyoruz bence sizde çok daha fazla kişiye dokunabilirsiniz sizin enerjinizde çok farklı bana çok katkınız oldu

Ben şunu merak ediyorum, ben de yıllardır bu konulara ilgiliyim. Hayatında bu konularla tanıstıktan sonra büyük değişikler yaşayan var mı?
Cunku bana moral vermekten öteye hayatımda bir değişiklik olmuyor malesrf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…