Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba hoşgeldiniz Bende yıllardır ilgilendim ama sadece ilgilenmişim öteye geçmemiş bu sayfayı Baştan sona okudum hayatımda güzel şeyler yaşadım ben yaşayan arkadaşlarımız da var topiği okuyun isterseniz

Amin canım benim çok teşekkür ederim
inşallah benim ve teee atalarıma kadar tüm DNA mların şifalanıyordur kızımla birlikte Amin Öyle Olsun

Kendi mesajımı alıntılayacağım ama yukarıdaki mesajı 2019 şubatta yazmışım
2019 nisanda Kars'a taşındım Kışını da karını da gördüm, hatta tren yolculuğu ile Karstan Ankaraya da gittim. Hatta 2 sene daha Karsta görev yapacağım.

Biz yeter ki dileyelim...

Çakra çalışması yapan var mı arkadaşlar aranızda. Varsa deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim :)

Size bir olumlama motivasyonu yazacağım şimdi:) Birkaç gün önce yazdığım olumlamaya- evim, hayatım, zihnim her zaman temiz, düzenli, ışıl ışıldır - diye başlamıştım. Birkaç gündür tekrarlıyordum. Annem biz şehir dışındayken bizim eve gelip temizlik yapmış:)) daha önce de hiç böyle birşey olmamıştı olumlamama denk geldiSizi seviyorum evrenin güzel enerjileri.

Aaa çok güzel bende denemek istiyorum daha doğrusu bende niyet edeyim. Şu ara ev karıştı biraz nerden başlayayım diye kararsızdım bugün, iyi denk geldi mesajiniz teşekkür ederim
Bu haftaki olumlamam budur süper

Zihnim, evim, hayatım her zaman temiz düzenli ve ışıl ışıldır .

Amin Öyle Olsun

buttrfly dan bir alıntı.
Ben çok sabit bir insanım canım aslında, özellikle kafama taktığım inandığım şeylerde;pozitif düşünme de öyle.Yani size yaptıklarım abartı gelebilir Şimdi başlayayım neler yaptığıma.Güne mutlaka meditasyonla başlarım, sonra o gazla zaten kendime övgüler yağdırırım ki bu da içsel olumlama olur. Güne bomba gibi başlamış olurum. Gün içinde bol bol pozitif yaşamla ilgili sözler okurum sosyal medyadan filan.Her ay 1 2 kitap alırım yine pozitif düşünceyle ilgili, onları okurum günlük. Sürekli kendimi tekrarlamış hatta yenilemiş olurum. Bilincimi,bilinçaltımı kendi halinde bırakmam.Bıraktığım anda bilirim ki içimdeki o pozitif sevgi dolu ebevyn; dırdırcı,ukala cine dönüşür bilirim Etrafımdaki insanların negatif düşüncelerini hemen pozitife çeviririm, üstlerim bile olsalar. Artık alıştılar, ben değiştirmeden hemen kendilerini pozitifliyorlar Bilinçaltlarına işliyorum, içsesleri oluyorum buttrfly olsa kesin böyle düşünürdü,böyle derdi diyorlarmış ben yokken Tabi benim için harika bir durum, kendilerine değişik bir bakış açısı katmış olmak bile beni çoook mutlu ediyor. Gün içerisinde negatif bir şey yaşarsam,duyarsam bana katkısı ne diye düşünürüm önce; olaya dışarıdan bakarım.Hangi enerjiyle bu durumu çektim derim, o enerjiye sevgimi gönderirim.Eğer bir kişisiyse sorun olan ve çok canımı sıktıysa bir imajinasyon kurarım; alırım o kişinin çocukluğunu karşıma, içine yaşadığım durumun enerjisini koyduğum süslü bir hediye paketini kendisine veririm ve gayet gülümseyerek bu sana ait artık buna ihtiyacım yok derim. Çok rahatlatıcıdır, daha öncelerde de etkilerini anlatmışımdır zaten. Yaptığım her işe sevgimi katmaya çalışırım, anımı paylaşan insanlara, olaylara,hatta eşyalara bile. Çünkü benim şu anki bilincim ve enerjimin denk gelenleri onlar; iyiki varsınız derim.Çok güzelsiniz,çok değerlisiniz bunlardan daha iyi neler olabilirsiniz diye sorarım Evren de her zaman kusursuz şekilde cevaplar. Spor yapmayı çok severim, müthiş gaza getirir. 30 dk dan sonra açığa çıkan o muhteşem hormonlar bağımlılık yapar, harika enerjilere sahiptir zaten. Onların da üzerimde çok etkisi vardır, canlandırıp canlandırıp dururum : ))) Veeee tabiki bu değerli topiğim ve siz değerli topikcanlarla pozitifliğime,pozitiflik katarım zamana mühürlerim
@eunja sayesinde tekrar okudum, müthiş sözler.

Evet canim bende @eunja sağolsun sayesinde benim buttrflyin sizlerin geçmiş çok güzel anılarına yazılarına dönüyorum tekrar edip tazeleniyorum ohhh misss

Şu an gözlerim dolu dolu yaziyorum size tamda ustteki Sahra- cigimin paylasiminin uzerine. Yıllar önce hayalimdeki şehirde cok guzel bir evimiz olsun, guzel guzel yasayayim derdim. Şimdi o dilegim gercek oldu, tapusunu aldik. O canlandirdigim hisleri yaşıyorum resmen,icim coşuyor. O zamanin koşullari ile imkansizdi, bomboş bir hayaldi sadece, neler oldu neler gerceklesti ve ben simdi bunlari yaşiyorum. Sonsuz sukurler olsun, evrenin bu harika duzenine. Bundan daha guzel neler var,hangi hayallerim gerceklesmek uzere yoldalar coskuyla,keyifle,bollukla-bereketle yine, bundan daha iyi neler var alan hizinda ???

Cok cok sevindim senin adına canım hayırlı uğurlu olsunyeni eviniz saglık huzur mutluluk bereket getirsin sizlere inşallah şükürler olsun mucizeler her zaman bizimle ne zaman tasınacaksınız peki?

ftemiz , Sahra- ne mutlu bana tekrar okumanıza vesile olmusum
Şimdiye kadar hiçbir kitabı ikinci kez okumadım ama bu topiğin sonuna geldiğimde inş bastan tekrar okuyacagım.

Secret, bilinçaltının gücü, Rezonans Kanunu kitapları bu topic kadar etki etmedi bana

Bu arada evrene soru sormayla ilgili ciddi calısmalar yapıyorum bir suredir
Anne olmayla ilgili sorularıma bugun cevap geldi sanırım
(hala hamile degilim )
Abimler taşınacak bu hafta iki küçük yegenimi bana bırakıp onlar yeni eve gectiler
Tabi ben pert oldum bile evren al sana annelik deneyimi işte dedi resmen
Kafamda deli sorular, hayatım boyle cok rahatmış cidden

Zihnim, evim, hayatım her zaman temiz düzenli ve ışıl ışıldır.

Amin Öyle Olsun
7 tekrarla.
Bu olumlamaya bayıldım, bir ark yazmıştı sanırım tesekkur ederiz
Bu aralar camları silmem lazım ama eriniyorum her gun vazgeciyorum belki gaza getirir

Her sabah okuyorum, bu guzel sozlerini

"
Hangi bilinçte,enerjide olayım ki isteklerimi menüden sipariş vermişim de ; evren de bu siparişleri getiren bir garson gibi tüm isteklerimi önüme getirsin. Ben kendimi nasıl hissederdim,kimlerle paylaşırdım bu güzellikleri kimlere haber verirdim?

Sevgili evrencim daha önce bana defalarca inanılmaz dediğim muhteşem yollardan sevindirdin,mutlu ettin.Ben nasıl bu kadar şanslı oldum ? O muhteşem yollardan sende çooook var sonsuz kadarcık; hadi göstersene daha nasıl yolların var beni yine kalbimi yerinden çıkartacak kadar sevince boğduğun, bulutların üzerinde"

Sorular ve cevapları adlı calısma gibi olmus

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Coook daha coskulularini sizlerden duyacagima eminim. @eunja tam belli degil ama 1 ayi bulur yerlesmemiz.
Henüz gercekleşmiş, ev imajinasyonum icin detay vereyim : ))) Konumu merkezi harika bir konumu var, ulkenin en pahali sehirlerinden biri bu arada Bu bolgedeki tek sıfır ve muazzam dizaynli bir evi. Alan kisi iş karsiligi almis, kendisinin boyle bir eve ihtiyaci yok cunku bundan onda coook. Evi satip baska yatirimlara gececek.

Cevremdekilerin,evi dekorasyon icin gelenlerin yorumu burada sıfır daire mi var ya : )))) Ilk fiyatini duyanlar cok sasiriyor ne kadar pahali diye evi gormeden, evi gorunce cok iyi almissiniz bu konuma, sıfırlığa diyor. Eşimin yorumu ayni Los Angeles evleri gibi gorunuyor diyor. Icimden kıkır gülüyor,ne büyük tesaduf dimi diye Hepsi imajonasyon,bilincalti gercegi...

Yine olur mu ya nasıl olur demedigim bir gercegim daha oldu. Nasil olacagi, neler olacagi beni ilgilendirmez ben hislere, duyacagim seslere,yasayacaklarima odaklaniyorum. Gerisi tereyagindan kıl çeker gibi gerceklesiyor işte.

Evet süreç çok uzun, hatta unuttugum bir hayalim üzerine başka hayaller bile kurdum ama o anki kurdugum hayalleri bire bir yaşıyorum. O kadar ilginc aslında, evren ve yasalari bir kere daha bana ispat etti yani.

Sizlere bir sır daha vereyim mi

Sizin hayalini kurdugunuz şeyin başkalarinda çoooook daha fazla oldugunu, onların daha güzeline ulaşmak icin size onu size bırakacagini düşünün ve bunu bilincaltiniza işletin. Hem o kişi ve olaylara bolluk katarsiniz, hem de o kişileri alaniniza çekersiniz. Tabiki buradaki en önemli olay enerjinizi bolluga,sinirsizliga açmanız. Sizin icin zor olan bir sey baskasi icin devede kulak. Bu şekilde o insanin enerjisiyle de calisip onun bakis acisina da ortak olmus oluyorsunuz ayna nöronlarinizla.Ve sizin de alaniniza girip realiteniz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…