- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
Merhaba hoşgeldiniz Bende yıllardır ilgilendim ama sadece ilgilenmişim öteye geçmemiş bu sayfayı Baştan sona okudum hayatımda güzel şeyler yaşadım ben yaşayan arkadaşlarımız da var topiği okuyun istersenizBen şunu merak ediyorum, ben de yıllardır bu konulara ilgiliyim. Hayatında bu konularla tanıstıktan sonra büyük değişikler yaşayan var mı?
Cunku bana moral vermekten öteye hayatımda bir değişiklik olmuyor malesrf
Amin canım benimCok gecmis olsun canim, iyiki annesi sen olmuşsun minik kuzunun ya
Benligimizden gelen sesleri, melerimizin bize fısıldadigi ilhamlari egomuzun o korku dolu sesi arasindan ayirabilmemiz harika bir durum canım. Tebrik ederim seni, cok sukur ki hemen karşılığini da almışsın. Insallah bircok negatif kokenli enerjiye tum zamanlara dogru şifa olmuştur
Kendi mesajımı alıntılayacağım ama yukarıdaki mesajı 2019 şubatta yazmışımAlışveriş listesi ya da yapılacaklar listesi gibi bir sipariş listesi hazırlıyoruz.
Benim başlığım “2019 yapılacaklar/ alınacaklar listesi “
1-
2-
3-Diye yazıyorum aklımdan bir şey geçtikçe.
Yeni bir cüzdan
Kars’a kışın yolculuk
38 beden olmak
Sonbaharda Londra gezisi gibi gibi...
Arada da defteri açıp olanların üzerini renkli kalemlerle çizip yanına şükür notları yazıyorum.
Şu an 80-85 kalem siparişim var, olanları çizip yenileri eklemek ve şükredip siparişin teslimini beklemek oyun gibi eğlenceli bir aktivite oluyor, tavsiye ederim.
Bunu ben de merak ediyorum. Güzel bir video anlatımı, eğitimi bulup hep birlikte gün gün takip ederek tecrübe paylaşabiliriz aslında. İsteyen olursa ben katılırım:)Çakra çalışması yapan var mı arkadaşlar aranızda. Varsa deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim :)
Aaa çok güzelSize bir olumlama motivasyonu yazacağım şimdi:) Birkaç gün önce yazdığım olumlamaya- evim, hayatım, zihnim her zaman temiz, düzenli, ışıl ışıldır - diye başlamıştım. Birkaç gündür tekrarlıyordum. Annem biz şehir dışındayken bizim eve gelip temizlik yapmış:)) daha önce de hiç böyle birşey olmamıştı olumlamama denk geldiSizi seviyorum evrenin güzel enerjileri.
Evet canim bende @eunja sağolsunbuttrfly dan bir alıntı.
Ben çok sabit bir insanım canım aslında, özellikle kafama taktığım inandığım şeylerde;pozitif düşünme de öyle.Yani size yaptıklarım abartı gelebilirŞimdi başlayayım neler yaptığıma.Güne mutlaka meditasyonla başlarım, sonra o gazla zaten kendime övgüler yağdırırım ki bu da içsel olumlama olur. Güne bomba gibi başlamış olurum. Gün içinde bol bol pozitif yaşamla ilgili sözler okurum sosyal medyadan filan.Her ay 1 2 kitap alırım yine pozitif düşünceyle ilgili, onları okurum günlük. Sürekli kendimi tekrarlamış hatta yenilemiş olurum. Bilincimi,bilinçaltımı kendi halinde bırakmam.Bıraktığım anda bilirim ki içimdeki o pozitif sevgi dolu ebevyn; dırdırcı,ukala cine dönüşür bilirim Etrafımdaki insanların negatif düşüncelerini hemen pozitife çeviririm, üstlerim bile olsalar. Artık alıştılar, ben değiştirmeden hemen kendilerini pozitifliyorlar Bilinçaltlarına işliyorum, içsesleri oluyorum buttrfly olsa kesin böyle düşünürdü,böyle derdi diyorlarmış ben yokken Tabi benim için harika bir durum, kendilerine değişik bir bakış açısı katmış olmak bile beni çoook mutlu ediyor. Gün içerisinde negatif bir şey yaşarsam,duyarsam bana katkısı ne diye düşünürüm önce; olaya dışarıdan bakarım.Hangi enerjiyle bu durumu çektim derim, o enerjiye sevgimi gönderirim.Eğer bir kişisiyse sorun olan ve çok canımı sıktıysa bir imajinasyon kurarım; alırım o kişinin çocukluğunu karşıma, içine yaşadığım durumun enerjisini koyduğum süslü bir hediye paketini kendisine veririm ve gayet gülümseyerek bu sana ait artık buna ihtiyacım yok derim. Çok rahatlatıcıdır, daha öncelerde de etkilerini anlatmışımdır zaten. Yaptığım her işe sevgimi katmaya çalışırım, anımı paylaşan insanlara, olaylara,hatta eşyalara bile. Çünkü benim şu anki bilincim ve enerjimin denk gelenleri onlar; iyiki varsınız derim.Çok güzelsiniz,çok değerlisiniz bunlardan daha iyi neler olabilirsiniz diye sorarım Evren de her zaman kusursuz şekilde cevaplar. Spor yapmayı çok severim, müthiş gaza getirir. 30 dk dan sonra açığa çıkan o muhteşem hormonlar bağımlılık yapar, harika enerjilere sahiptir zaten. Onların da üzerimde çok etkisi vardır, canlandırıp canlandırıp dururum : ))) Veeee tabiki bu değerli topiğim ve siz değerli topikcanlarla pozitifliğime,pozitiflik katarım zamana mühürlerim
@eunja sayesinde tekrar okudum, müthiş sözler.
Cok cok sevindim senin adına canım hayırlı uğurlu olsunŞu an gözlerim dolu dolu yaziyorum size tamda usttekiSahra- cigimin paylasiminin uzerine. Yıllar önce hayalimdeki şehirde cok guzel bir evimiz olsun, guzel guzel yasayayim derdim. Şimdi o dilegim gercek oldu, tapusunu aldik. O canlandirdigim hisleri yaşıyorum resmen,icim coşuyor. O zamanin koşullari ile imkansizdi, bomboş bir hayaldi sadece, neler oldu neler gerceklesti ve ben simdi bunlari yaşiyorum. Sonsuz sukurler olsun, evrenin bu harika duzenine. Bundan daha guzel neler var,hangi hayallerim gerceklesmek uzere yoldalar coskuyla,keyifle,bollukla-bereketle yine, bundan daha iyi neler var alan hizinda ???
Bu olumlamaya bayıldım, bir ark yazmıştı sanırım tesekkur ederiz
Zihnim, evim, hayatım her zaman temiz düzenli ve ışıl ışıldır.
❤ ⚘
Amin Öyle Olsun
7 tekrarla.
Her sabah okuyorum, bu guzel sozleriniŞu an gözlerim dolu dolu yaziyorum size tamda usttekiSahra- cigimin paylasiminin uzerine. Yıllar önce hayalimdeki şehirde cok guzel bir evimiz olsun, guzel guzel yasayayim derdim. Şimdi o dilegim gercek oldu, tapusunu aldik. O canlandirdigim hisleri yaşıyorum resmen,icim coşuyor. O zamanin koşullari ile imkansizdi, bomboş bir hayaldi sadece, neler oldu neler gerceklesti ve ben simdi bunlari yaşiyorum. Sonsuz sukurler olsun, evrenin bu harika duzenine. Bundan daha guzel neler var,hangi hayallerim gerceklesmek uzere yoldalar coskuyla,keyifle,bollukla-bereketle yine, bundan daha iyi neler var alan hizinda ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?