- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
sizden bildirim gördüğümde sanki sevgilimde mesaj almışım gibi heyecanlanıyorum:)))Sizlere bir sır daha vereyim mi
Sizin hayalini kurdugunuz şeyin başkalarinda çoooook daha fazla oldugunu, onların daha güzeline ulaşmak icin size onu size bırakacagini düşünün ve bunu bilincaltiniza işletin. Hem o kişi ve olaylara bolluk katarsiniz, hem de o kişileri alaniniza çekersiniz. Tabiki buradaki en önemli olay enerjinizi bolluga,sinirsizliga açmanız. Sizin icin zor olan bir sey baskasi icin devede kulak. Bu şekilde o insanin enerjisiyle de calisip onun bakis acisina da ortak olmus oluyorsunuz ayna nöronlarinizla.Ve sizin de alaniniza girip realiteniz oluyor.
Harika bir taktik teşekkürler canım❤Sizlere bir sır daha vereyim mi
Sizin hayalini kurdugunuz şeyin başkalarinda çoooook daha fazla oldugunu, onların daha güzeline ulaşmak icin size onu size bırakacagini düşünün ve bunu bilincaltiniza işletin. Hem o kişi ve olaylara bolluk katarsiniz, hem de o kişileri alaniniza çekersiniz. Tabiki buradaki en önemli olay enerjinizi bolluga,sinirsizliga açmanız. Sizin icin zor olan bir sey baskasi icin devede kulak. Bu şekilde o insanin enerjisiyle de calisip onun bakis acisina da ortak olmus oluyorsunuz ayna nöronlarinizla.Ve sizin de alaniniza girip realiteniz oluyor.
Çoook çook sevindim canım senin adınaGuzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Coook daha coskulularini sizlerden duyacagima eminim. @eunja tam belli degil ama 1 ayi bulur yerlesmemiz.
Henüz gercekleşmiş, ev imajinasyonum icin detay vereyim : ))) Konumu merkezi harika bir konumu var, ulkenin en pahali sehirlerinden biri bu aradaBu bolgedeki tek sıfır ve muazzam dizaynli bir evi. Alan kisi iş karsiligi almis, kendisinin boyle bir eve ihtiyaci yok cunku bundan onda coook. Evi satip baska yatirimlara gececek.
Cevremdekilerin,evi dekorasyon icin gelenlerin yorumu burada sıfır daire mi var ya : )))) Ilk fiyatini duyanlar cok sasiriyor ne kadar pahali diye evi gormeden, evi gorunce cok iyi almissiniz bu konuma, sıfırlığa diyor. Eşimin yorumu ayni Los Angeles evleri gibi gorunuyor diyor. Icimden kıkır gülüyor,ne büyük tesaduf dimi diyeHepsi imajonasyon,bilincalti gercegi...
Yine olur mu ya nasıl olur demedigim bir gercegim daha oldu. Nasil olacagi, neler olacagi beni ilgilendirmez ben hislere, duyacagim seslere,yasayacaklarima odaklaniyorum. Gerisi tereyagindan kıl çeker gibi gerceklesiyor işte.
Evet süreç çok uzun, hatta unuttugum bir hayalim üzerine başka hayaller bile kurdum ama o anki kurdugum hayalleri bire bir yaşıyorum. O kadar ilginc aslında, evren ve yasalari bir kere daha bana ispat etti yani.
Paylaşımlara devam edelim o zaman kardeşim çok güzel bir ceket görüyor bir markanın diyor bunun benim olması için neler mümkün işteki patronuna göstermiş çok beğendim diye sonra patronu arıyor diyor ki ben Büroya para bıraktım o ceketi senÜn üstünde görmek istiyorum diyor ve kardeşim o cekete sahip oldu o gün bende geçen dolmuşa bindin bir çocuğun elinde baya bir Gül vardı satacak belli bir park var orda indi o güller o kadar dikkatimi çekti inceledim çünkü hafif solmuştu akşam eşim geldi kapıyı açtım baktım ağzında Gül o güllerin aynısı ve hafif solmuş eşime dedim bu gülü nerden aldın dedi yoldan biri satıyorduBende birkaç gündür kış hazırlıkları yapıyorum enginar hiç koymamıştım dolaba bu sene koyarım diyordum ki tanesi 5-6 lira oldugu için vazgecmiştim. Bugun sıvı sabunum bitmişti markete cıktım istediğimi bulamadım bir türlü iki market gezdim yok.. Üçüncü markete girdim birde ne goreyim tanesi 2.95 den 20li posette enginar.. Tabi ben sok. Diğer marketlerde sabun alabilseydim oraya gitmeyecektim bugun.. Çok şükür bin şükür Rabbime istedigim herseye kolayca ulasıyorum dedim. Sıvı sabun alma yolunda enginarımı almıs oldum☺sabunumu da orada bulup aldım tabi☺
Allah şifa versin inşallah canım, her gece hayalinde abinin sağlıklı bir şekilde hayatına devam ettiğini canlandır. Benim de annem 2 yıl önce yakalandı bu hastalığa, ameliyat oldu, şükür şimdi iyi, ama ben hiçbir zaman negatif düşünmedim. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.Canlarım o guzel pozitif enerjinizi abime de gonderebilir misiniz yakında kemo baslayacak depresyona girmiş ruhsal olarak daha baslamadan cokmus durumda
Ailede ben hariç herkes negatif herkesle konusup morallerini yükseltiyorum elimden geldiğince. Bu konuyla heralde bu yuzden karsılastım cok sukur bin sukur.
Allah rızası için duanızı eksik etmeyin.kızlar
Kanser hastamız için 70.000 AMENERRASULÜ Hatmi
S.a dua kardeşlerim. Abim genç yaşta kanser hastalığına yakalandı ailecek cok zor zamanlar geçiriyoruz. Üç küçük cocugu var.Allah rızası için sizlerden duama ortak olmanızı rica ediyorum:dua::dua::dua: Bir tane bile okursanız cok mutlu olurum. Şuan da cok agrıları var. Yakında kemoterapi...www.kadinlarkulubu.com
Amin canım Allah razı olsun, evet bende hep oyle imgeliyorum guzel hayaller kuruyorumAllah şifa versin inşallah canım, her gece hayalinde abinin sağlıklı bir şekilde hayatına devam ettiğini canlandır. Benim de annem 2 yıl önce yakalandı bu hastalığa, ameliyat oldu, şükür şimdi iyi, ama ben hiçbir zaman negatif düşünmedim. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.
aminnn inşallah canım, Rabbim şu mübarek günde kimin ne derdi varsa, dermanını versin inşallah. Bitkisel takviye olarak ben arı ürünlerinin çok iyi geldiğini duydum ve annemde uyguladım canım. isteesen araştır sende.Amin canım Allah razı olsun, evet bende hep oyle imgeliyorum guzel hayaller kuruyorum
Allahın izniyle guzel haberler alacağız
Rabbim seninde annecigine kalıcı şifalar versin inşallah cok gecmiş olsun
Mesajini ilk okudugumda "Allah Allah ailemde de yoktur boyle olumsuz dusunen" dedim. Sonra aklima geldi:))) canim annemi ve babami anlatayim size. Allah basimizdan eksik etmesin.
Annem, cok caliskandir. Masallah asla yorulmaz. Ama ayni performansi senden de bekler. Cok nadirdir tamam olmus dedigiyanlis da anlasilmasin. Her isimizi zaten o yapar. Nadiren biz biseyler yapariz. Cok fedakardir. Sadece bize karsi degil. Sokaktan gecen herhangi birini bile dusunur. Esyalari saklar bize olmasa bile baskasina lazim olur diye. Bir de annem sevgisini cok gostermez. Yani temas halinde. Gerci evdeki kedinin, sokaktaki kopegin arkasindan askim, canim diye kosar simdilik bu kadari aklima geldi.
Babam da annemin zittibir is yapana kadar ooooo. Biraz da huysuz. Hele emekli.olduktan sonra. Zor zamanlar geciriyoruz :)))Aslinda dememem lazim huysuz diye. Babam.sevgisini gosterir. Daha duygusaldir anneme gore
Evimizde herkes istedigini yapar. Kimse kimseye karismaz. Ev icinde sevgi vardir. Bir de hep misafir vardir. Kalabaligi severiz.
Niye bu kadar ankattim bilmiyorum:)))
Ben de cok ozguvenli sayilmam. Bilmem ailem midir sebep. Meslege basladiktan sonra daha da cok degistim. Ozguvenim daha iyi oldu.
Maneviyatim kuvvetlidirDavranisa cok dokmesemde icten yasarim. Soylediginiz arastirip hemen uygulayacagim.
Genelde sorunlarimi bilirim. Ama cozumu iste sizler sayesinde bulup uygulayacagim. Okuyan herkese simdiden tesekkur ediyorum.
Baskalarindan onay bekleme bende de var. Hatta onaylansa bile ben bunun yeterli geldigini dusunmuyordum. Burcuma gore boyle olmam normalmis:)))
Demek ben de kendime cok deger vermiyorum. Aslinda cok arkadasim hatta dostum vardir. Etrafa pozitiflik sacarken kendi icimdeki tutumum...
Simdilik meditasyon videolari dinliyorum. Hatta bugun bolca dinledim. Telkin muzikleri. Bunlarin hepsini mp3 ume atmistim. Genelde yatarak dinleyin diyorlar ben bahcede calisarak dinliyorum
Tatil bitsin duzenime doneyim daha profesyonel yapacagim
Imajinasyon isini hic soylemiyorum bile
Bugun dinledigim telkin calismalarinda surekli anda kalin dediler. Aha dedimbuttrfly da surekli diyor. Ama ben bir turlu anda kalamiyorum. Gecmisi dusunmezsem gelecegi dusunuyorum
Neyse olumsuz seyler dusunmuyorum artik.
buttrfly @gulhilal Allah rizasi icin bir iki ornek verin. Bir anlatin. Nasil anda kaliyorsunuz:)))
Bunu ogrendigim cok iyi oldu. Tesekkur ederim
Buna baktım dün 130 tlydi
Üç aydır bitkisel kürler uyguladı ozon ve c vitamini aldı damar yoluyla malesef bunlar her yere sıcramasına neden olduaminnn inşallah canım, Rabbim şu mübarek günde kimin ne derdi varsa, dermanını versin inşallah. Bitkisel takviye olarak ben arı ürünlerinin çok iyi geldiğini duydum ve annemde uyguladım canım. isteesen araştır sende.
Canim Allahim acil şifalar versin dualarimiz abinle seninleCanlarım o guzel pozitif enerjinizi abime de gonderebilir misiniz yakında kemo baslayacak depresyona girmiş ruhsal olarak daha baslamadan cokmus durumda
Ailede ben hariç herkes negatif herkesle konusup morallerini yükseltiyorum elimden geldiğince. Bu konuyla heralde bu yuzden karsılastım cok sukur bin sukur.
Allah rızası için duanızı eksik etmeyin.kızlar
Kanser hastamız için 70.000 AMENERRASULÜ Hatmi
S.a dua kardeşlerim. Abim genç yaşta kanser hastalığına yakalandı ailecek cok zor zamanlar geçiriyoruz. Üç küçük cocugu var.Allah rızası için sizlerden duama ortak olmanızı rica ediyorum:dua::dua::dua: Bir tane bile okursanız cok mutlu olurum. Şuan da cok agrıları var. Yakında kemoterapi...www.kadinlarkulubu.com
yaaa gerçekten mi, tüh, kötü olmuş canım. inşallah Rabbim şifasını versin.Üç aydır bitkisel kürler uyguladı ozon ve c vitamini aldı damar yoluyla malesef bunlar her yere sıcramasına neden oldu
Üç aydır bitkisel kürler uyguladı ozon ve c vitamini aldı damar yoluyla malesef bunlar her yere sıcramasına neden oldu
Canim Allahim acil şifalar versin dualarimiz abinle seninle
Loise Hayy in Düşünce Gücüyle Tedavi 1 ve 2 kitaplarını sen oku abinede okursun.
Onlardsn birinde şöyle bir cumle vardı hasta olab bölge yer vs ... oraya şöyle sesleniyoruz.
Sevgili hücrelerim (organ uzuv kemik vs) Merhaba seni/sizi çok seviyorum. Kendini kendinizi iyileştirebilecek zekaya ve güce sahipsiniz. Lütfen iyi iş çıkarın. Teşekkür ederim minnettarım...
Şifa bulacak yeri selamliyoruz varlığını kabul ediyoruz aslında, onu cok sevdiğimizi, onun çok değerli olduğu harika bir bilinci ve potansiyeli olduğunu söylüyoruz. Her bir hücremizi sevgiyle sifalandiriyoruz.
Hoponopo cümleleri sifa için çok iyidir onuda yapabilirsiniz. Rabbim abinizi tez zamanda feraha sağlıklı neşeli hallerine döndürsun ailesine bağışlasın inşallah
Her yere sıçrayabilmesi ne kadar kolaysa ve hızlıysa kaybolup gitmesi de o kadar kolay. Bunların her birinin sönme patlaması yaptıgini imajine edebilirsin. Son hareketini yapıp sönüp gidiyorlar yani. Bol bol seni seviyorum,özür dilerim, beni affet,tesekkur ediyorum demeni oneriyorum abinin ve senin genlerine,hucrelerine ozellikle. Daha once dedigimin tersinden soyleyeyim; nasil yaparlar ne yaparlar olumsuz bir sey olursa diye dusunme hic, evrene sorular sorma mesela. Ben elimden geleni yaparim, pozitifime gecerim herkes kendi kaderini yaşar diyebilmelisin. Zaten bizler evvelinden hazırızdır enerjisel olarak. Olan olacaktır vakti geldiginde. Buradaki amaç negatif olan enerjiyi katılaştırıp önümüze duvar yapmamak, akıp gitsin sadece bizden. Yerini pozitifi neşeye, coşkuya,keyfe bırakmak, boylece daha iyilerini kendine çeksin.
En kısa zamanda doktorlardan abinin ve diger tüm hastalar o mucize haberlerini alırlar insallah Ya Şafi,Ya Muktedir ismiyle Yüce Yaradanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?