merhaba yeni yeriniz hiç ummadığınız mutlulukları getirsin birgün sizinle bir yerde karşılacağımızı düşünüyorum öyle hissediyorum :))Selamlar benim canım topikcanlarım
umutluyum- çok sağol canım ilgine bu aralar hem enerji anlamında hem de fiziksel anlamda çok yoğun etkiler altındayım. Çok fazla aktif olamadım, olsam da yazamadım. Sanırım artık uyumlandım, dengeyi yakaladım; artık daha aktif olabilirim. Çok şükür meditasyonlarım, şükürlerim, durumlara dışarıdan bakabilme farkındalığım ile hemen dengeyi yakalıyorum. Şehir değiştirdim, yepyeni bir hayata adım attım bu sürede. Alanımda artık bambaşka insanlar ve olaylar var. Şimdiden hepsinin varlıklarına şükürler olsun. Daha şimdiden harika dönütler alıyorum. Neyi eksik görüp orada olumladıysam şu kısa sürede karşılığını almaya başladım. İnsanları ve olayları enerjimle yönlendirdiğime inancım,güvenim daha da artıyor. Arada enerji düşüşleri oluyor evet. Ama denizdeki en fazla yükselmelerde bile önce çekilmeler gerçekleşir; oku yaydan ne kadar geriye çekersek o kadar ileriye fırlıyor. Bu da böyle işte su bulanmadan durulmuyor
merhaba yeni yeriniz hiç ummadığınız mutlulukları getirsin birgün sizinle bir yerde karşılacağımızı düşünüyorum öyle hissediyorum :))Selamlar benim canım topikcanlarım
umutluyum- çok sağol canım ilgine bu aralar hem enerji anlamında hem de fiziksel anlamda çok yoğun etkiler altındayım. Çok fazla aktif olamadım, olsam da yazamadım. Sanırım artık uyumlandım, dengeyi yakaladım; artık daha aktif olabilirim. Çok şükür meditasyonlarım, şükürlerim, durumlara dışarıdan bakabilme farkındalığım ile hemen dengeyi yakalıyorum. Şehir değiştirdim, yepyeni bir hayata adım attım bu sürede. Alanımda artık bambaşka insanlar ve olaylar var. Şimdiden hepsinin varlıklarına şükürler olsun. Daha şimdiden harika dönütler alıyorum. Neyi eksik görüp orada olumladıysam şu kısa sürede karşılığını almaya başladım. İnsanları ve olayları enerjimle yönlendirdiğime inancım,güvenim daha da artıyor. Arada enerji düşüşleri oluyor evet. Ama denizdeki en fazla yükselmelerde bile önce çekilmeler gerçekleşir; oku yaydan ne kadar geriye çekersek o kadar ileriye fırlıyor. Bu da böyle işte su bulanmadan durulmuyor
Nasıl yaptın canım?arkadaşlar kız kardeşim 76 kiloydu onun için yazdım kardeşim 60 kilo olduğu için çok mutlu ona da söyledim yazdı sonra çok kolay bir şeklide 13 kilo verdi şuan 63 kilo herkes görünce şok geçiriyormuş sana ne oldu böyle :))çok zayıflamışsın eşimin işiyle ilgili bir isteğim vardı onuda kağıda yazdım oda 2 hafta oldu gerçekleşeli
sadece niyetim neyse onu yazdım eşim için işinden kendis isteğiyle ayrılmasına başka bir yere geçmesine niyet ediyorum yazdım kardeşim içinde o olay olmuş gibi yazdım yada niyet edin yine öyle ama hiç kimseye söylemeyinNasıl yaptın canım?
Çok teşekkür ederim.sadece niyetim neyse onu yazdım eşim için işinden kendis isteğiyle ayrılmasına başka bir yere geçmesine niyet ediyorum yazdım kardeşim içinde o olay olmuş gibi yazdım yada niyet edin yine öyle ama hiç kimseye söylemeyin
Teşekkürler beğeni için F fatosbrnŞu yazıyı kaç defa okudum bilmem ne kadar derin kıvılcım çıkacak beynimdenYıldızlar arası filminin konusu da bu aslında uzayda zaman yok ya tekrar izlenebilir bakış açımız sürekli yenileniyor
Zaman ve Yaratım
Zaman olgusu, bizim yaşam dinamiklerimiz ve içinde bulunduğumuz hologram yüzünden bizlere doğrusal olarak gözükmektedir. Bir saati ele alırsak, başlangıç noktasından 24 saat sonra yine aynı noktaya dönmektedir. 24 saat geçmiş olmasına rağmen tekrar en başa dönmüştür ki 25, 26 diye devam etmez. Evrenin zaman yapısıda tam olarak böyledir. Doğrusal değil, dairesel ve döngüseldir. Dünya boyutundan çok yükseğe çıkıldıkça zamansızlık oluşur. Tüm yaradılış sadece tek bir AN dan ibarettir. Yani doğduğunuz gün ile öldüğünüz gün aslında aynı andır. Hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz her şey, aslında zaten geçmişte gerçekleşmiş oluyor. Bu yüzden "Oldu" şeklinde olumlama yapıyoruz. Her şey zaten çoktan gerçekleşti. Bizler zamanı geriden seyredip, yine anlık olarak değişime uğratıyoruz. Kader dediğimiz olgu da bundan ibaret. Gerçek olmayan hiç bir şeyi hayal edemezsiniz.
ALPHA SEQUENCE - KRYON
kağıdı sakladınızmı
[/QUOTE
ben sakladım saklamayabilirsiniz de
Sitede topiclerin başa tutturulan önemli notları diye bir kısım olsaydı, en başlarda yer alırdı bu yazı canım. Her şey an' da yaşanıyor. An da yaşadığımız tepkilere göre enerji üretip olay ve kişileri yönlendiriyoruz. Durumu fark etmeyen insan sürekli aynı döngüleri yaşıyor; olaylar ve kişiler değişmiş gibi görünüyor ama özünde hep aynı şeyler gerçekleşiyor. Ta ki hepsinin kendi enerjisinin aynasını olduğunu fark edene kadar Farkettiğinde ise en iyi projesi kendisi oluyor, enerjisi üzerine çalışıyor. Hissetmek istediği enerjiyi,yaşamak istediği duyguyu seçiyor öncelikle. İmajinasyonlarla destekliyor, anılarına ayar veriyor mesela. Kırgınlarını, pişmanlıklarını,üzüntülerini olumlu duygularla değiştiriyor kendisini de karşısındakileri de affediyor, olduğu gibi kabul ediyor. Hatta bir ileri seviyesi minnet bile duyuyor, bu enerjilerin açığa çıkmasına vesile olduğu için, şükrediyor. An' ı değil hayatı değişiyor böylece.
Hayatımızın en önemli hedefi egomuzu evcilleştirmek,çünkü çok yabani. Korkunun esiri olmuş cahil zavallı egoyu sakinleştirmemiz gerekiyor. Güvendesin, huzurlusun,korunup,kollanıyorsun hissini özüne yerleştirmeliyiz. Böylece o harika şefkatli ebevynimiz olan benliğimizin sesini işitebileceğiz. Her şey yolunda,seviliyorsun,sayılıyorsun,varlığın şükür sebebimiz diyecek sürekli bize
[/QU
bir olay yaşadığımda herşey yolunda diyorum aynalık yapıyor diyorum bazen tabi bastıramıyorum korktuğumda üzüldüğümde o korkumu nerede hissettiğimi buluyorum oraya gidiyorum küçük beni buluyorum seni buldum diyorum işte burdasın güvendesin bana güven diyorum sarılıyorum sakinleştiriyorum sonra onu pembe buluta koyup gönderiyorum
başka bir teknik diyelim geçmişte çok kötü bir olay yaşadık unutamıyorsak o olaya gidip tekrar aynı duyguları en dibine kadar yaşıyoruz sonra bize bu olayı yaşatan kişinin en komik halini düşünüp bilinçatımıza oyun oynayalım sonra o kişinin bize ne söylemesini istiyorssak onları söylediğini bizden özür dilediğini ve bunların hepsi oyundu yaşamamız gerekiyordu yaşadık birbirimize teşekkür edip o olayı böylece kapatıyoruz yaptığım çalışmalardan
Baştaki notlarda + Senin yazıların tamami olurdu benceSitede topiclerin başa tutturulan önemli notları diye bir kısım olsaydı, en başlarda yer alırdı bu yazı canım. Her şey an' da yaşanıyor. An da yaşadığımız tepkilere göre enerji üretip olay ve kişileri yönlendiriyoruz. Durumu fark etmeyen insan sürekli aynı döngüleri yaşıyor; olaylar ve kişiler değişmiş gibi görünüyor ama özünde hep aynı şeyler gerçekleşiyor. Ta ki hepsinin kendi enerjisinin aynasını olduğunu fark edene kadar Farkettiğinde ise en iyi projesi kendisi oluyor, enerjisi üzerine çalışıyor. Hissetmek istediği enerjiyi,yaşamak istediği duyguyu seçiyor öncelikle. İmajinasyonlarla destekliyor, anılarına ayar veriyor mesela. Kırgınlarını, pişmanlıklarını,üzüntülerini olumlu duygularla değiştiriyor kendisini de karşısındakileri de affediyor, olduğu gibi kabul ediyor. Hatta bir ileri seviyesi minnet bile duyuyor, bu enerjilerin açığa çıkmasına vesile olduğu için, şükrediyor. An' ı değil hayatı değişiyor böylece.
Hayatımızın en önemli hedefi egomuzu evcilleştirmek,çünkü çok yabani. Korkunun esiri olmuş cahil zavallı egoyu sakinleştirmemiz gerekiyor. Güvendesin, huzurlusun,korunup,kollanıyorsun hissini özüne yerleştirmeliyiz. Böylece o harika şefkatli ebevynimiz olan benliğimizin sesini işitebileceğiz. Her şey yolunda,seviliyorsun,sayılıyorsun,varlığın şükür sebebimiz diyecek sürekli bize
Çok sağ olun ,bu satırları okumak ruhuma çok iyi geldi hepimizin de yaşamımız boyunca mucize ve güzellik sağlık başarı sağanaklarına tutulmamız dileğiyle tabi ki sevdiklerimizle birlikte KUN FE YEKUNSitede topiclerin başa tutturulan önemli notları diye bir kısım olsaydı, en başlarda yer alırdı bu yazı canım. Her şey an' da yaşanıyor. An da yaşadığımız tepkilere göre enerji üretip olay ve kişileri yönlendiriyoruz. Durumu fark etmeyen insan sürekli aynı döngüleri yaşıyor; olaylar ve kişiler değişmiş gibi görünüyor ama özünde hep aynı şeyler gerçekleşiyor. Ta ki hepsinin kendi enerjisinin aynasını olduğunu fark edene kadar Farkettiğinde ise en iyi projesi kendisi oluyor, enerjisi üzerine çalışıyor. Hissetmek istediği enerjiyi,yaşamak istediği duyguyu seçiyor öncelikle. İmajinasyonlarla destekliyor, anılarına ayar veriyor mesela. Kırgınlarını, pişmanlıklarını,üzüntülerini olumlu duygularla değiştiriyor kendisini de karşısındakileri de affediyor, olduğu gibi kabul ediyor. Hatta bir ileri seviyesi minnet bile duyuyor, bu enerjilerin açığa çıkmasına vesile olduğu için, şükrediyor. An' ı değil hayatı değişiyor böylece.
Merhaba. Sizlere bir sorum olacak;
Enerji çalışmaları, olumlamalar hep ilgimi çekmiştir. Bir defa danışmanlık da aldım enerji çalışmalarıyla alakalı olarak ve başladığımın 6.günü falandı yeni iş de bulmuştum ama dini boyutta her zaman ikilimde kaldım. O zamandan sonra tekrar başlayamadım. Dini boyutta bir sakıcası var mı? Araştıran, bilen, yardımcı olabilecek olanlar var ise bana yardımcı olur mu? Çok araştırdım ama hep akıl karıştırıcı cevaplar aldım.
İnançlar, bilinçaltı kalıplarının temelidir. İnanç ile olmayacaklar olur, imkansızlar olur. Herkes iyi der, muhteşem der o kişiye çok iyi gelir bir ilaç. Ama ilaca karşı olan biri kullandığında değil iyileşmek zarar bile görür. O yüzden kalıplar ve inançlar çok önemli. Hele hele dini inançlar. Şimdiye kadar hiç düşünmedim ben dine karşı gelmek midir, dine aykırı mıdır böyle olumlu düşünmeyle imajinasyonla hayatımızı yönlendirmek. Ama siz düşünmüşsünüz. Yerine pozitif kalıplar koymazsanız enerjiniz yükselse bile geri düşer diye düşünüyorum,aklınız karışır çünkü.
Kendimden örnek vereyim. Dışarıdan enerji yardımı almayı ben hiç uygun bulmuyorum fıziksel olarak ; kitap olur,bilgi paylaşımı,seminer,eğitim olur ama seanslar almak filan hiç bana uygun değil. Ben de işe yaramayacağını düşündüğüm için yaramaz biliyorum : ))) Halbuki 6. hislerim çok kuvvetlidir, belki enerji çalışması yapacak olan kişinin de çok yüksektir,bana yardımcı olur. Ama bu bana kendimi,kendi gücümü hiçe saymak gibi geliyor,sırf o yüzden bile yapmam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?