Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bugün not defterime aldığım birkaç olumlamalarımı sizinle paylaşayım

+İstediğim her şeye sahibim.İstediğim her şeye sahip olmak benim en doğal hakkım. Tüm isteklerime layığım,hak ediyorum.

+Para sınırsız bir kaynaktır. Sürekli sınırsız kaynaklardan hayatıma kolayca,coşkuyla,mutlulukla akar. Parayı çok seviyorum.Bilgece,yapıcı ve adil şekilde kullanıyorum.Onu neşeyle bırakıyorum ve bana katlanarak dönüyor.

+Her zaman ilahi olarak destekleniyorum, mucizeler etrafımda sürekli dans ederek hayatıma giriyor. Bana coşku dolu,huzur dolu, bolluk bereket dolu zamanları anılarıma katıyorum.

merhaba yeni yeriniz hiç ummadığınız mutlulukları getirsin birgün sizinle bir yerde karşılacağımızı düşünüyorum öyle hissediyorum :))

merhaba yeni yeriniz hiç ummadığınız mutlulukları getirsin birgün sizinle bir yerde karşılacağımızı düşünüyorum öyle hissediyorum :))

arkadaşlar kız kardeşim 76 kiloydu onun için yazdım kardeşim 60 kilo olduğu için çok mutlu ona da söyledim yazdı sonra çok kolay bir şeklide 13 kilo verdi şuan 63 kilo herkes görünce şok geçiriyormuş sana ne oldu böyle :))çok zayıflamışsın eşimin işiyle ilgili bir isteğim vardı onuda kağıda yazdım oda 2 hafta oldu gerçekleşeli

Nasıl yaptın canım?

Teşekkürler beğeni için F fatosbrn 2017 den bir paylaşım yaşadığım bu döneme bile yardımcı oluyor zamanın sınırsızlığı işte .... tekrar okumam gerekiyormuş “ herşey olması gerektiği gibi gerçekleşiyor “ ....

Merhabalar kk'nın güzel yürekli kadınları,
Uzun zaman olmuş yazmayalı ve o uzun zamanda o kadar çok şey değişti ki hayatımda. Hıdrellez de yazdığım bir dileğim vardı çok istediğim ve şu an bakıyorum da o dileğin olmasına çok yaklaşmışım.
Belki hatırlaysanız vardır sunum konularında gergin olduğumu söylemiştim.Şimdiye kadar 2 sunum yaptım mis gibi ve aynı zamanda çok büyük ve tanınan bir şirketin yarışmasına kabul aldım projemi yapıp bir de Ceo önünde sunum yapacağım Hayatim hiç bu kadar iyi bir yere gitmemişti. Umarım iyisinizdir, okumadığım epey mesaj birikmiş zamanım olduğunda tek tek okuyacağım. Sevgiyle kalın ❤

Sitede topiclerin başa tutturulan önemli notları diye bir kısım olsaydı, en başlarda yer alırdı bu yazı canım. Her şey an' da yaşanıyor. An da yaşadığımız tepkilere göre enerji üretip olay ve kişileri yönlendiriyoruz. Durumu fark etmeyen insan sürekli aynı döngüleri yaşıyor; olaylar ve kişiler değişmiş gibi görünüyor ama özünde hep aynı şeyler gerçekleşiyor. Ta ki hepsinin kendi enerjisinin aynasını olduğunu fark edene kadar Farkettiğinde ise en iyi projesi kendisi oluyor, enerjisi üzerine çalışıyor. Hissetmek istediği enerjiyi,yaşamak istediği duyguyu seçiyor öncelikle. İmajinasyonlarla destekliyor, anılarına ayar veriyor mesela. Kırgınlarını, pişmanlıklarını,üzüntülerini olumlu duygularla değiştiriyor kendisini de karşısındakileri de affediyor, olduğu gibi kabul ediyor. Hatta bir ileri seviyesi minnet bile duyuyor, bu enerjilerin açığa çıkmasına vesile olduğu için, şükrediyor. An' ı değil hayatı değişiyor böylece.

Hayatımızın en önemli hedefi egomuzu evcilleştirmek,çünkü çok yabani. Korkunun esiri olmuş cahil zavallı egoyu sakinleştirmemiz gerekiyor. Güvendesin, huzurlusun,korunup,kollanıyorsun hissini özüne yerleştirmeliyiz. Böylece o harika şefkatli ebevynimiz olan benliğimizin sesini işitebileceğiz. Her şey yolunda,seviliyorsun,sayılıyorsun,varlığın şükür sebebimiz diyecek sürekli bize

Baştaki notlarda + Senin yazıların tamami olurdu bence
Haklısın canim şu ara benim minnoş ego içerden bır bır konuşuyor banada ufak tefek güncelleme ayarları gerekiyor

Çok sağ olun ,bu satırları okumak ruhuma çok iyi geldi hepimizin de yaşamımız boyunca mucize ve güzellik sağlık başarı sağanaklarına tutulmamız dileğiyle tabi ki sevdiklerimizle birlikte KUN FE YEKUN

Merhaba. Sizlere bir sorum olacak;
Enerji çalışmaları, olumlamalar hep ilgimi çekmiştir. Bir defa danışmanlık da aldım enerji çalışmalarıyla alakalı olarak ve başladığımın 6.günü falandı yeni iş de bulmuştum ama dini boyutta her zaman ikilimde kaldım. O zamandan sonra tekrar başlayamadım. Dini boyutta bir sakıcası var mı? Araştıran, bilen, yardımcı olabilecek olanlar var ise bana yardımcı olur mu? Çok araştırdım ama hep akıl karıştırıcı cevaplar aldım.

İnançlar, bilinçaltı kalıplarının temelidir. İnanç ile olmayacaklar olur, imkansızlar olur. Herkes iyi der, muhteşem der o kişiye çok iyi gelir bir ilaç. Ama ilaca karşı olan biri kullandığında değil iyileşmek zarar bile görür. O yüzden kalıplar ve inançlar çok önemli. Hele hele dini inançlar. Şimdiye kadar hiç düşünmedim ben dine karşı gelmek midir, dine aykırı mıdır böyle olumlu düşünmeyle imajinasyonla hayatımızı yönlendirmek. Ama siz düşünmüşsünüz. Yerine pozitif kalıplar koymazsanız enerjiniz yükselse bile geri düşer diye düşünüyorum,aklınız karışır çünkü.

Kendimden örnek vereyim. Dışarıdan enerji yardımı almayı ben hiç uygun bulmuyorum fıziksel olarak ; kitap olur,bilgi paylaşımı,seminer,eğitim olur ama seanslar almak filan hiç bana uygun değil. Ben de işe yaramayacağını düşündüğüm için yaramaz biliyorum : ))) Halbuki 6. hislerim çok kuvvetlidir, belki enerji çalışması yapacak olan kişinin de çok yüksektir,bana yardımcı olur. Ama bu bana kendimi,kendi gücümü hiçe saymak gibi geliyor,sırf o yüzden bile yapmam ben.

İlk önce cevabınız için çok teşekkür ederim.❤

Aldığım danışmanlık, günlük mailime gelen olumlamaları, meditasyonları yapmak, teşekkür etmenin önemi, pozitifte kalmak, olumsuz düşünceleri iptal etmek vs bununla alakalıydı. Çok fazla bilgi edindim.
28 günlük paket aldığım için 5 tane reiki ile enerji gönderimi vardı ekstra. Bana çok iyi gelmişti o dönem.

Ama sonrasında oturup düşününce ikileme düşmedim değil ama cevabınız çok mantıklı geldi.

Benim de 6.hissim çok kuvvetli. Özellikle olacak şeyleri önceden seziyorum veya rüya yoluyla haber alıyorum. Bu bazen iyi oluyor bazen kötü.

Son olarak; Çalıştığım kadının enerjisi çok güzeldi ve çok yardımcı oluyordu. O yüzden ben çok memnun kalmıştım. Bir arkadaşım başka bir bayanla çalıştı ama o pek etkisini görememişti.

Bugün live to bloom isimli bir sayfada okudum çok sevdim kopyalıyorum. ''Kendimizde var olduğunu düşündüğümüz yanlışlara dikkatimizi verirsek veya çevremizdekilerin hatalarına odaklanırsak bunlar deneyimlerimizi renklendirmeye başlar. Aynı şekilde dikkatimizi iyi olanı takdir etmeye, çevremizdeki iyiliklere doğru yönlendirirsek içsel odağımız yön değiştirir ve deneyimlerimizi iyi olana yönlendirmeye başlar.

Görmenin anlamı aslında sadece bakmak değil. Gün içinde sürekli bir şeylere bakıyoruz; ekrana bakıyoruz, camdan bakıyoruz, arabalara bakıyoruz, insanlara bakıyoruz, Instagram’a bakıyoruz… Peki sizce bakarak gerçek olanı görüyor muyuz?

Görmek, bir anlamda da dikkati yönlendirmek demek; bakıyoruz ve baktığımız şeyin gerçek niteliklerine odaklandığımızda yani dikkatimizi ona yönlendirdiğimizde fark edebiliyoruz.

Yaşamlarımızda eksik veya hatalı olana dikkatimizi vermek yerine iyi olanlara odaklandığımızda gerçeklik de o yöne doğru yönlenmeye başlıyor. Aslında bir şekilde şükretmek gibi; iyi olana şükrettikçe çoğaltıyoruz, dikkatlerimizi iyi olana verdikçe aynı şekilde o iyilik yayılmaya başlıyor. Hangi durumun içinde olursak olalım, gerçeklere aldırış etmeksizin, odağımızı olumlu tarafta tutup iyi olanı çoğaltmayı ve gün yüzüne çıkarmayı tercih edebiliriz."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…