İlk önce cevabınız için çok teşekkür ederim.❤
Aldığım danışmanlık, günlük mailime gelen olumlamaları, meditasyonları yapmak, teşekkür etmenin önemi, pozitifte kalmak, olumsuz düşünceleri iptal etmek vs bununla alakalıydı. Çok fazla bilgi edindim.
28 günlük paket aldığım için 5 tane reiki ile enerji gönderimi vardı ekstra. Bana çok iyi gelmişti o dönem.
Ama sonrasında oturup düşününce ikileme düşmedim değil ama cevabınız çok mantıklı geldi.
Benim de 6.hissim çok kuvvetli. Özellikle olacak şeyleri önceden seziyorum veya rüya yoluyla haber alıyorum. Bu bazen iyi oluyor bazen kötü.
Son olarak; Çalıştığım kadının enerjisi çok güzeldi ve çok yardımcı oluyordu. O yüzden ben çok memnun kalmıştım. Bir arkadaşım başka bir bayanla çalıştı ama o pek etkisini görememişti.
Teşekkürler canım yine canlandırdın beniİstediğimiz kadar konuşalım,yazalım,çizelim hiçbir şey enerjimiz kadar kendimizi,taleplerimizi ifade edemez. Biz gitmeden enerjimiz çoktan gitmiştir.Ortamı,çevreyi bile enerjimiz önce çekip çevirir. O yüzden şükretmek, kabulde-akışta olmak çok önemlidir. Önce kral olacağız, krallık peşimizden gelecek. Önce kendimiz inanacağız ki kollektife,diğer bilinçlere ulaşsın ve realitemiz olsun. Kendimizi evrenin mucizelerine açalım, tüm güzelliklere layık oldugumuzu bilelim. Bu güzelliklerin hayatimiza kolaylikla,ihtişamla,ilhamlarla geldigini bilelim
Bu aralar cok şey yazabilirim,ilhamlar ilhamlar ❤❣
Önce kral olacağız, krallık peşimizden gelecek. bu söz sanırım tanrılar okulu kitabında var bunu serpil ciritçide söylemişti ben o kitabı alacaktım elimden bıraktım sonra dedim merak ediyorum o kitabıİstediğimiz kadar konuşalım,yazalım,çizelim hiçbir şey enerjimiz kadar kendimizi,taleplerimizi ifade edemez. Biz gitmeden enerjimiz çoktan gitmiştir.Ortamı,çevreyi bile enerjimiz önce çekip çevirir. O yüzden şükretmek, kabulde-akışta olmak çok önemlidir. Önce kral olacağız, krallık peşimizden gelecek. Önce kendimiz inanacağız ki kollektife,diğer bilinçlere ulaşsın ve realitemiz olsun. Kendimizi evrenin mucizelerine açalım, tüm güzelliklere layık oldugumuzu bilelim. Bu güzelliklerin hayatimiza kolaylikla,ihtişamla,ilhamlarla geldigini bilelim
Bu aralar cok şey yazabilirim,ilhamlar ilhamlar ❤❣
Önce kral olacağız, krallık peşimizden gelecek. bu söz sanırım tanrılar okulu kitabında var bunu serpil ciritçide söylemişti ben o kitabı alacaktım elimden bıraktım sonra dedim merak ediyorum o kitabı
hoşgeldin canım, nasılsın?slmlarrrr canlarım kuzularımmm :) nasılsınızzzzzzzz
Hoş bulduukkk tatlım, sıkıcı hayat içinde gayet İyiyimmmhoşgeldin canım, nasılsın?
çok şükür, herşeye rağmen hayat devam ediyor. içimdeki ışığı yakmaya devam ediyorum, çabalıyorum. güzel günler çok yakında gelecek inşallah, bu da bir süreç. bu zamanlarda kendimize neler katabiliriz, hangi dersleri almalıyız?Hoş bulduukkk tatlım, sıkıcı hayat içinde gayet İyiyimmm♥♥♥ Sen nasılsın
Ben bu süreçte şunu anladım, yapmak isteyip de ama şimdi olmaz yarın yaparım deyip durduğum, monoton bi hayata girmişim, ben de artık anı anında yaşmaya karar verdim :) en azından yapabildiklerimş ve hep istediğim astroloji dersi almaya başladımçok şükür, herşeye rağmen hayat devam ediyor. içimdeki ışığı yakmaya devam ediyorum, çabalıyorum. güzel günler çok yakında gelecek inşallah, bu da bir süreç. bu zamanlarda kendimize neler katabiliriz, hangi dersleri almalıyız?
Malesef ülkemizde böyle yanlış bir inanç var. Iyi düşünsem tersi oluyor, çok güldük birsey olacak ağlarız vs ( iptal iptal iptal çok güldük Allahım çok şükür herşey yolunda diye düzeltilmeliBu pozitif düşünce seysi bende niye tutmuyoki yaben de ne zaman biseyi olumlu dusunsem inadina kötü oluyo sanki.. ama kötü ihtimale kendimi alistirsam iyi oluyo bende mi bi sorun var anlamadim nedir bunun aciklamasi
Tamam o zaman cook sagolun cevap verdiginiz icinMalesef ülkemizde böyle yanlış bir inanç var. Iyi düşünsem tersi oluyor, çok güldük birsey olacak ağlarız vs ( iptal iptal iptal çok güldük Allahım çok şükür herşey yolunda diye düzeltilmeliörnek verdim sadece ☺ )
Kısaca inanç kalıplarımıza, yaşadığımız çevreye aile ici konuşmalara çok dikkat etmek lazım.
Yanlış düzeltilmesi gereken kalıpları onardiktan sonra herşey yolunda gider .
Kendiniz demissiniz ‼" kendimi kötüye alıştırsam iyi oluyor " ‼
Kendimi iyiye doğruya güzele alıştırsam nasil olur acaba diye değiştirin o kalıbı bol bol soru sorun hayata ... sonra sonuçlarını burda yazın bize olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?