Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Dileklerin zamansız mekansız gerçekleşmesi Geçmişte bugünleri planlamadan yaptığım, yaptığımın farkında bile olmadığım birşey tesadüfen karşıma çıktı bugün ve önemli bir sorunu çözdü. Sanki geçmişi baştan yazmış gibi hissettim kendimi. Bu olumlaman geldi hemen aklıma. Belki de bunu okudum diye çektim kendime bu güzel tesadüfü. Teşekkürler buttrfly

Geçmişte yaşadığım tüm pişmanlıklar,kırgınlıklar, endişlerin kaygılarin enerjisiyle gerçekleşmiş ne kadar kötü bildigim durum,olay bana hediyeleriyle gelse; şükredeceğim oluşlara,insanlara vesile olsa bunlar neler olurdu, nasıl olurdu,kimler katkıda bulunurdu? Tüm yaşadıklarım nasıl başlı başına birer şükür sebebim olurdu, harika bir farkındaliga aydınlanmaya sebep olurdu tüm hepsi ??? Diye sorabilirsin mesala , ben öyle yapıyorum.

Zamansızlık,mekansızlık... Bu aralar hep odaklandigim bu Enjoytheride cok guzel denk geldi yine. Hissetmek istedigimiz enerjiye,duyguya odaklanmalıyız; kalıplara değil. Şu olursa,bu olursalara girdiginizde geveze cüce ego devreye giriyor ve başlıyor bahaneleri sıralamaya. Hangi duyguyu yaşamak, yaşatmak istiyorsunuz önemli olan bu. En güzel yolu mutlu oldugunuzda hissettiginiz duygu durumu, verdiginiz tepkiler. Benim çeneme vurur mesela. Dallandirip budaklandiririm, olay zincirlerini uzun uzun anlatirim Kendimi yine öyle imajine ederim, kime kime neler anlatıyorum kahkahalarla, icimdeki kelebek ucusmalarini, midemdeki o tuhaf hiissi canlandiririm mesela.

Gecen bir arkadasla konusurken " bunu, sen deyince farkettim ben bunlari bilmeden yapıyorum ve hepte gerceklesiyor. Nasil olur ne olur diye hic dusunmem, orada ne giyecegime, nasil fotograflar cekecegime odaklanirim hatta kendime bir pano yaparim ki işi plana programa dökmüş olayım. Sonra bir bakarım hepsi gercekleşmiş istedigim gibi" diyor.

Bunu konuyu baştan okurken kaydetmişim. Bazen güne başlarken bu konuda kaydettiğim mesajlardan okuyorum çok güzel motivasyon oluyor:) hadi bakalım pozitif kadınlar bugün de doğru kanallarda, iyi enerlijer, güzel insanlar, mucizevi olaylar bizimle olsun

Vay bee ne aktiftim o zamanlar
Evet ben çok inanıyorum hayalini kurduğun yer ve mekanları çok sık ziyaret edip o enerjiye bulanmaya hatta yıkanmaya.
Şimdide bir hayalin peşindeyim bakalım kısmet olur paylaşırım inşallah

Merhaba pozitif güzeller Çok yoğun yorucu 4-5 saatteden sonra kendime " hadi canim 3 - 4 dilim çikolata hak ettim " kendimize böyle minik hediyeler molalar vermeliyiz çok sevmeliyiz kendimizi çok
Dedikten 6 dk sonra koşturmaya devam neyse ödülü kaptim
Boş bırakmayın kızlar buraları bir cümlede olsa paylaşın güzel enerji sürekli ve aktif kalsin

Merhaba pozitif güzeller Çok yoğun yorucu 4-5 saatteden sonra kendime " hadi canim 3 - 4 dilim çikolata hak ettim " kendimize böyle minik hediyeler molalar vermeliyiz çok sevmeliyiz kendimizi çok
Merhaba canım.
Kuzu daha diş çıkaramadı. Ben de yoğun ve yorucu günler geçiriyorum. Ben abartıyorum bu çikolata işini biraz. Kendimi hep ödüllendiriyorum
Olumlama çok sık yapamıyorum.
Pozitif kalmaya çalışıyorum.
Evet haklısın burası hep dolu olsun. Başka yerlere kaymayayım

Selam Canım çıkarır annesi yakında evi düzenlemek kışa hazırlık yordu beni biraz ..
bizimkide emeklemedi hala sürünüyor asker gibi geri yana ama daha ileri yok kedi gibi duruyor totoyu kaldiriyor aksiyon yok şimdilik
Benimde kış hazırlığı temizlik evin kuzunun eksiklikleri derken yoğunuz.
Yorucu ama güzel zamanlar büyüdüğüne tanık olmak harika.. hergün değişiyor çok ilginç bu arada vaktin olursa bebekler belgeselini tavsiye ederim bende yeni başladım 2 sezon vakit oldukça 15 20 dk bakiyorum (eskiden olsa bir hafta sonunda biterdide daha 1. Sezon 4. böl.deyim )evrene yaratilisa tekrar asik oluyor insan kafada dağıtıyor.
Bende genel zihnime dilime kazınmış olumlamalari söylüyorum.
❤ Herşey yolunda seviliyor ve korunuyorum güvendeyim. Olmam gereken mükemmel yerdeyim sağlık afiyet ve huzurdayim ❤ vs gibi ... genel niyet sözler tüm dünya gergin medya ve gazetelere bakmasakda duyup azda olsa etkileniyoruz bu kalıplar rahatlatiyor sanirim ondan sürekli dilimde ..
Girelim arada yazışalım kizlar hem bize hem sessiz okuyuculara iyi gelir ..

Dişimizi çıkarmadık ama emekliyor ve tutunup kalkıyor ayakta duruyor koltuğa bize yaslı vaziyette:) Ablası emeklemeden yürüdü. Belki senin kuzu da emeklemeden yürür.
Aynen bizde de kışlık yazlık değişimleri canlı dersler yemek vs günlük işler zamanımızı epey alıyor.
En geç 12de yatağa girmeye çalışıyorum.
Sana da kolay gelsin. İşlerimiz kolaylaşsın inşallah...:)

Amin canim hepimize çok sağol. Oyy severim Ezgi yi emekliyor mu
Olabilir tutunup kalkmiyor ama dediğin gibi bize yaslaniyor duruyor ayakta koltuğa yaslanıp tutunup duruyor ziplar gibi yapiyor inşallah emekler yaa emekleyen bebekler cok sevimli oluyor
Bakalım her çocuğun gelişimi farkli sağlıklı mutlu olsunlarda büyürler yaparlar hepsini

Evet ya 2 gündür emekliyor.
Amin canım inşallah.

Bilinçaltının gücü okuyan oldu mu. Sürekli kendini tekrarlamış gibi akmıyor. Bu ara çok ihtiyacım olan bir konu olumlama. Kitaptan öğrenirim dedim ama olmuyor sanki. Günde sık sık yapın diyor ben unutuyorum hep. Unutmasam bile kalpten söyleyemiyorum o cümleleri

İçim içime sığmıyor kızlar. İşe başlıyorum. Hıdırellez de çizdiğim dilek tıpa tıp gerçek oldu. Her bekleyişin sonu gelirmiş bu bekleyişte sona erdi çok şükür. Hıdırellezden bu yana o kadar güzel şeyler yaşadım kii. Hıdırellezin ertesi sabahında normalde kaydını dolduran bir kurs beni arayıp en sonunda bana yer açtı (bu kurs direk olarak şu anki işimle bağlantıli olan bi kurstu) Sonra bu kurs devam ederken büyük bir şirketin yarışmasına katılmaya hak kazandım bu yarışma çok stresli geçen bi yarışma olmuştu benim için ama şu anki işi almama katkısı olabileceğini hiç düşünememiştim oysa her kötü olaydan bile hayır çıkabiliyordu ve ben bunu unutmuştum. Sonra benim için sihirli bir rakam olan ayın 13 ünde mülakata çağırıldım. Bu rakam garip bir biçimde hayatımda gerçekleşen bütün önemli olaylarda karşılaştiğım bir sayıydı. Vee ta daaa işe girdim

Çok sevindim senin adına hayırlı olsun acaba astrolojik bir güzellik mi var bugün? Astrolojiden anlayan var mı? Ben de içim içime sığmayacak derecede güzel bir haber aldım. Hatta epey uzun zamandır ilk defa bu kadar ferahlatıcı, coşku dolu bir sevinç yaşıyorum diyebilirim. Oh iyi haberlerle dolsun hayatlarımız

Gözünüz aydın ne güzel haberler almışsınız huzurlu basarili bir iş hayatı dilerim size 2020 nin son aylari ve 2021 hepimize çok güzel zamanlar yaşatsın her hücremiz şükürle dolsun Amin Öyle Olsun

Bende hamile kalabilmek ve bolluk bereket olumlamasi yapıyorum 4. Günümbu gün 21 yapicam inşallah. Ama bir şey var ki kendimi çok rahat ve mutlu hissediyorum . Stresten ve gereksiz gerginlikten bir nebze kurtuldum diyebilirim.
Olumlamanı paylaşır mısın özel değilse? Aynı konulara eğilmişiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…