Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Selam pozitif güzeller benim son yillarda çok sık yaptığım bir liste bu çoğu gerçek olunca paylaşmakta sakınca görmedim. Üç dört aya bir böyle birşey yazar unuturum dönüp bir bakarim aaa çoğu olmuş çünkü yazarken olacağına inanıyor ve zamanına takılmıyorum artik bugün black cat niyetler deyince aklıma geldi paylaşayım dedim
1. ve 6. Özel dilekler olunca pusladim zaten amacım çalışmayı göstermek altisindan beşi amacına ulaşmış digeride zihnimde oldu bile sadece üç boyutlu alemde gerçekleşeceği zamanı bekliyor
Belki ilham olur liste size maximum 5-6 madde de tutuyorum( böylece kendimi germiyor kasmıyorum) zaman olarakda aklima geldikce bakiyorum iki ya da üç ayi bulmuyor unutup hatırlamam.. listeye döndüğümde Şekil A bakınız Ya Şükür Ya Latif

6yı merak ettim bak şimdi olmayan ne
Benim yazmama bile gerek olmuyor. Dileklerim isteklerim hemen gerçekleşiyor

6yı merak ettim bak şimdi olmayan ne
Benim yazmama bile gerek olmuyor. Dileklerim isteklerim hemen gerçekleşiyor
Yok olmadi değil de yolda diyelim ona yazarım inşallah..
Oo Senin ki süper yazmadan iyiymiş
Benim hoşuma gidiyor yaa yazmak oyun gibi aklimda olup yazdığım şeylerde var şu nasil kolay olur bu nasil keyifle gelir gibi gibi

ayyyy biliyor musun 3 tanesi benim de listemde, tost makinası, kurutma makinası ve zayıflama, daha bugün hedef koydum kendime. bayadır ben dd katılamadım buraya, zamana bak ki ne eşzamanlı bir buluşma, şükürler olsun.

kızlar aranızda ingilizce bilen varsa, aşağıdaki paragrafı tercüme edebilir misiniz?kızımın ödevi, şimdiden çok teşekkür ederim.
" it is more important to get work done than to worry about how your team is feeling. " do you agree or disagree with this statement?

"İşin halledilmesi/yapılması, takımın nasıl hissettiği kaygısından daha önemlidir" "Bu duruma katılıyor musun,katılmıyor musun?" gibi bir şey çevirdim canım ben.

'İşini yaptırmak takımın nasıl hissettiği konusunda endişelenmekten daha önemlidir.' Buna katılıyor musun katılmıyor musun?
Ben biraz çevirdim biraz da yardım aldım. Kolay gelsin kızına canım

Kızlar bu arada yanlış anlaşılma olmasın bu arada amacım hava atmak egomu şişirmek falan değil onu aldım bunu aldım diye topicdeki daimi kızlar beni tanıdınız artık yeni gelen ya da sessiz takipçiler varsa kendimce bir çalışmayı paylaştım
Evrende herkese yetecek bolluk ve bereket var Allahim dileyen isteyene gölündekileri nasip etsin

Kuzum neden böyle bi açıklama gereği duydun onu düşünüyorum. Şahsen hiç öyle bişiy algılamadım. Hatta memnun oldum gerçekleştiklerine.
Ben de hobi olarak yazmayı düşünüyorum bundan sonra. Belki bundan sonra artarak gerçekleşir.

aaaa hiç olur mu öyle şey, tabiiki senin kalbini biliyoruz. yazmak yazmak yazmak, hedeflerinizi hayallerinizi kağıda dökün arkadaşlar, vakti gelince hepsi teker teker oluyo, yazın ve unutun.

bir de şöyle birşey var, bundan 20 yıl sonra nasıl bir hayat yaşamak istersen, onu kağıda dökmek de çok önemliymiş, 10 veya 20 yıl, denediniz mi bilmiyorum?

Merhaba topikcanlarim,
Cok sukur mars retrosu bitti. Retronun ilk gununden pek cok cozumler ard arda geldi. Aylardir telefonumun sesinde sorun vardi mesela. Esim kendi telefonuna kilif bakacakti, ben de o arada oylesine sordum ses problemi var diye. Adam temizleyelim duzelir dedi, ben de teknik sorunu vardir temizlemeyle mi gececk dedim kiii gercekten temizleyince duzeldi. Artik iletisim sorunumda duzeldi :)))) Hemen sordum evrene' baska hangi sorun gibi gorununen seyler varki hayatimda bundan daha kolay;daha guzel sekilde cozulur diye : )))) Cevaplar cok gecikmedi. Ne zamandir diyordum elime soyle guzel toplu bir para gecse de su istedigim seyleri alayim dedim, ve hiiiic beklemedigim sekilde toplu bir paranin cok yakinda hesabimda olacagi haberini aldim.
Yine gecenlerde magaza magaza geziyorum, birkac bir sey alacagim mevsim degisti diye. Ama her sey sacma sapan modellerde ve fiyatlarda. Bir ara umudu keser gibi oldum yok yok benim zevklerde sorun var ondan boyle. Hadi buradan cikalim dedik: her zamankinden farkli bir yol ama, bir anda karsima butik cikti. Iceri girer girmez buyulendim resmen, nerdeyim ben ya dedim. Bunlar ne kadar harika kiyafetler, kadin anlattikca anlatiyor. Yurtdisi fuarlarina katiliyomus, nerede ilginc nerede farkli kiyafetler varsa o tarzlari yapan ulkedeki firmalari bulup butigine getiriyormus. Epey bir parca sectim ama bu sefer de fiyatlari nasildir ki derken fiyatlarda magazadakilere gore cok uygun geldi. Tabi ben yine paralel evrende yolculuk yapmiscasina mutlu,coskulu; hedefine ulasmis bir halde ciktim posetlerle@Sahra- hatirlattigin icin cok sagol canim, ben de bu enerjileri tekrar tekrar canlandirip;sukur duygusuna gectim sayende
Bugun bir de su aklima geldi; bagirsaklarimiz gercekten de ikinci beynimiz. Ona sevgimizi gonderelim,varligina-calismalarina sevgimizi gonderelim Bol lifli gidalarla besleyelim.Kendimin duzenli olarak kullandigi magnezyum-kalsiyum-cinko takviyesini size de tavsiye ediyorum. Ozellikle bu donemlerde cok cok cok faydali. Tabiki bol bol su icelim, hareketi arttiralim. Ben iše gidip gelirken yurumeyi seciyorum mesela, arabam asagida ama sirf hareket olsun diye birakiyorum. Cunku hem kendimle basbasa kalip sukurlerime devam ediyorum hem de hareket ediyorum bol bol; yaklasik 20 25 dk suruyor gidisim.Duzenli sporuma geri donuyorum insallah yine.Sirf 30 35 dk sonra aciga cikan dogal serotonin hormonunun keyfini hicbir sey vermiyor Dertlere deva; hayallere cošku,gaz,ilham

Merhaba. Yazılarınızı sessiz takip edenlerdenim. Aldığınız takviyenin markasını da paylaşır mısınız? Güvenilir marka bulmak çok zor. Siz kesin araştırıp kullanıyorsunuzdur

Rica ederim Canım çok sevindim güzel süprizler olmuş senin için
Dün mağazalarda bizde pek birsey beğenemedik eşimle aynısını düşündük senin gibi
O zaman bende sorayim " nerede bana ve eşime göre ihtiyacimiz olan içinde harika ve huzurlu hissedecegimiz kıyafetler nasıl rahat ve kolaylıkla bize gelir ya da ulaşırız "

Merhaba. Yazılarınızı sessiz takip edenlerdenim. Aldığınız takviyenin markasını da paylaşır mısınız? Güvenilir marka bulmak çok zor. Siz kesin araştırıp kullanıyorsunuzdur
Bulabilirseniz Kirkland- Calcium Citrate Magnesium Zinc. Solgar -Calcium Magnesium plus Zinc - de olur.Ben ikisinden de kullandım, ikisi de gayet iyidir. 8 yıldır hiç sektirmeden kullanirim kendilerini

Bulabilirseniz Kirkland- Calcium Citrate Magnesium Zinc. Solgar -Calcium Magnesium plus Zinc - de olur.Ben ikisinden de kullandım, ikisi de gayet iyidir. 8 yıldır hiç sektirmeden kullanirim kendilerini
Çok teşekkür ederim hemen sipariş vereyim. İnşallah bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…