- 27 Nisan 2020
- 518
- 821
- 53
- 37
Konu aklıma gelmişken kendi kendime yazayım dedim internetten bulduklarımı kendime uyarladım. Aşağıya kopyalıyorum. Aynı konuya takılanlara pozitif enerji versinOlumlamanı paylaşır mısın özel değilse? Aynı konulara eğilmişiz:)
Ben evrim balıkçı hanımın hamilelik olumlama meditasyonunu yapıyorum her gece bu videoyu dinliyorum . Birde yine mucizeler evreninin hamilelik icin bilinçaltı çalışması videosu var onuda yapıyorum bunuda gündüz yapıyorumOlumlamanı paylaşır mısın özel değilse? Aynı konulara eğilmişiz:)
Şimdi dinledim evrim balıkçı'yı. Böyle bir olumlaması olduğunu bilmiyordum çok güzelmiş teşekkürler.Ben evrim balıkçı hanımın hamilelik olumlama meditasyonunu yapıyorum her gece bu videoyu dinliyorum . Birde yine mucizeler evreninin hamilelik icin bilinçaltı çalışması videosu var onuda yapıyorum bunuda gündüz yapıyorum
Rica ederim Rabbim hepimize sağlıklı rahat bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlat versin .Şimdi dinledim evrim balıkçı'yı. Böyle bir olumlaması olduğunu bilmiyordum çok güzelmiş teşekkürler.
MerhabaGüzel konuymuş..iş,eş,evlilik,sağlık her şeyle ilgili olumlama örnekleri var mı
Amin Canım ne güzel yazmışsınMerhaba topikcanlar;
Nasılsınız,umarım her şey yolundadır hepiniz icin. Gecmisten bu yana surekli hep titresimimizi pozitifte tutmaktan, olayları-durumları-kisileri dışarıdan değerlendirebilmeyi başarabilmekten bahsettik,paylaşımlar yaptık. Amacımız enerjiyi katılaştırmamak, alanımıza çekmemek, hali hazırda kollektifce işlenmekte olan negatif durumu daha da negatifleştirmemek hatta sevgi enerjimizi gönderip biz seni tanımıyoruz, olan negatif durumunu da kaynağına iletiyoruz diyerek onu def edip hem kendimize hem de kollektife katkida bulunmak... Kendi açımdan söyleyebilirim ki işte hep bu günler içindi o hazırlıklar. Kendimi negatif enerji savar gibi hissediyorum.Hem kendime hem de cevreme.
Özellikle size de yardımcı olur belki diye örneklerle anlatayım. Hayatima yepyeni insanlar girdi bu dönem. Kimisi muhtesem pozitif kimisi inanilmaz negatif. Ama iyi ya da kötü yargiya asla girmedim. Her ikisi de enerjime karşılık gelenlerdi. Olaylari durumlari asla kişisellleştirmedim. Sadece enerjiye odaklandim. Varligina cok tesekkur ederim iyiki geldin, enerjimi yönlendirmem icimdeki negatifligi pozitifligi cikarmam,yargilarimdan özgürleşmem icin burdasin dedim icimden negatif durum ve insanlara karşı. Bana katkın ne olaki dedim??? Veee ta ta taa bu kişiler icimdeki harika cevherleri cikaracak sekilde bana katki oldular ve bambaska durumlara dönüştüler hem de akılalmaz hızda.
Biliyorsunuz ben coronaya bile sevgimi gönderip, ne gibi katkıların var diyebilen biriyim. Sonsuz şükranlarımı sunuyorum ki çok çok çok faydasını gördüm. Enerjilerin,cekim yasasinin bizim insan aklıyla kavrayamayacagi kadar muazzam güçlü,değişik,inanilmaz,mucizevi yönleri var. Neye nasıl bakarsanız,bakmayı seçerseniz size o yönünü gösteriyor. Her şey herkese kriz iken bize fırsat olabilir inancımızla, her şey bir bakış açısına bakıyor.
Olaylar-durumlar hep enerjilerin karşılığı topikcanlar. Enerjimizi farkındalığımızla dönüştürmemíz bizi paralel evrende yolculuga çıkmışcasına farkli alemlere taşıyabilir kolaylıkla. Bu nasıl olacak derseniz; Durumlara verdiginiz tepkileri değiştireceksiniz, herkes bir sorun karşısında vah vah tuh tuh derken siz o duruma gerçekten bir merakla sorular soracaksınız. "Bir dakika burda,bu anda tam da bu anda duruyorum.Senin bana katkın ne olaki, hangi negatif enerjimle seni kendime çektim, bu enerji tamda burda pozitife dönse ve kolaylìkla mucizevi, harika oluşlara vesile olsa nasıl olurdu,nasıl nasıl başka sorunlarıma,hatta geçmişime bile şifa olurdu ki; kimlere nasıl ilham olurdu, bütüne hayrı-yararı olurdu???
Sorular farklı alanlar açar, bu farklılıklar sonsuz olasılıkları... Aklımızın alamayacagi, bu boyutta-bu algılarımızla algılayamacagimiz sonsuz durumlar var. İşte sorularımızla, enerjimizi bu alanlara yönlendiriyoruz.
Şu an alanımızda İzmir depremi var,evet. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şu an pek çok insan ordaki insanlara acıyor,üzülüyor, kendilerini o duruma sokup sokup durumu yaşamadan kendilerine yaşatıyorlar. Alanlarına,kollektife olabildigince negatifligi katıyorlar. Enerjiyi fazlaca canlandırıyorlar,üzerlerine sorularını da soruyorlar tabi insan nasıl dayanir,katlanir,.... diye filan. Ama bunlarin hicbirinin bana kalırsa faydası yok. Daha cok insan olmuyoruz başkasına acıyarak. Zaten acıma kavramini oldum olasi anlamadım. Ne üstünlüğün,ne farklılıgin var ki acıyorsun; simdi ona,ertesinde sana olabilecek durum -o bakış açısıyla-... Yaşarsan düşünürsün,düşünecegin yeterince vaktin olur yani. Ne yapabiliriz, yine sorular sorabiliriz? Bu durum ne anlatmak istiyor,açığa çıkardigi hangi akılalmaz bütüne katkisi olan şifalar var??? Gelecekteki,geçmişteki hangi durumlara şifa oluyor??? Cok kısa bir kesitiz biz bu zamandaki, olayları-durumlari kendi küçük dünyamızda abarttikca abartiyoruz- özellikle 2020 adı altında; halbuki yaşanan bu durumlar belki gelecekte birçok nesile fayda sağlayacak alınacak önlemlerle, kurulacak birliklerle-beraberlikle.
Bizler insan deneyimi yaşayan muazzam spirütüel varlıklarız, dünyadan sadece geçiyoruz. Yapabilecegimiz olabildigince pozitif enerjimizi,sevgimizi olaylara durumlara aktarabilmek. Bundan daha da güçlü,daha da etkili bir şey yok sevgili canlar. Bugün İzmir depreminde minik kuzu Elif bize mucizeyi hatırlattı,kalbimizi ışıl ışıl yaptı❤❤ Ben de bir Elif olarak kalbimden size,ülkeme,tüm evrene sevgimi gönderiyorum,şifa olsun,katkı olsun
Teşekkür ederim canım benim. Yaklaşık 2 aylık bir süreçte evren beni farklı enerji dalgasına sürükledi, sanırım beni negatif enerji dalgasından koruma yöntemiydi;bunu da ben seçmiş olmalıyım ki ancak bu kadar olabilirdi kendimi kaptırdım gitti. İnşallah bu ara aktif takılabilirim burada bu dönem, niyet ediyorumAmin Canım ne güzel yazmışsın❤
Çok iyi olur canım hepimiz içinTeşekkür ederim canım benim. Yaklaşık 2 aylık bir süreçte evren beni farklı enerji dalgasına sürükledi, sanırım beni negatif enerji dalgasından koruma yöntemiydi;bunu da ben seçmiş olmalıyım ki ancak bu kadar olabilirdi kendimi kaptırdım gitti. İnşallah bu ara aktif takılabilirim burada bu dönem, niyet ediyorum
O düşüncenin negatif olduğunu, sizi rahatsız ettiğini biliyorsunuz ve değiştiremiyorsanız o düşünceye güzelleme yapabilirsiniz. "Demek ki şu an bu alandayım, bunun farkında olmam bile güzel. Bana ne anlatmak istiyor bu düşünceler,enerjiler; kime ait ki bu düşünceler??? diye de sorabilirsiniz. Düşünceyi dışarıdan bakabilmelisiniz. Negatifin olduğu yerde mutlaka pozitif de vardır. Hatta pozitife açılan kapıdır o belkide bu düşünce,artık sizden ayrılmak istediği için açığa çıktı.Merhabalar bir şey danışmak istiyorum sizlere. Bir konu hakkında aklınıza saçma sapan olumsuz bir düşünce geliyor . Bu düşüncenizi aklınızdan atmaya çalışıyorsunuz aklınıza gelince iptal ediyorum diyorsunuz ama gelmeye devam ediyor. Bu düşünceyi iptal etmek ve aklıma getirmemek için ne yapmam lazım ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba evet sizi hatırladımMerhaba arkadaşlar;
Uzun süredir sessiz takipçinizim. Çok önce birkaç mesaj atmıştım buraya. Aslında yaptığım niyetlerin ters teptiğini düşünüyordum ancak niyet etmediğim zaman karşımıza çıkan fırsatların daha da azaldığını gördüm.
Bu ay sonunda benim doğum günüm var. Önümdeki yeni ve temiz sayfa doldurulacak yeni mucizeleri bekliyor. Bu nedenle 27 sine kadar her gün bir şekilde niyet ve olumlamalarımı yapmayı düşünüyorum. Her gün yarım saat ayırarak bu süreci tamamlayacağım. Bakalım yeni yaşımda beni hangi süprizler bekleyecek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?