Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Olumlamanı paylaşır mısın özel değilse? Aynı konulara eğilmişiz:)
Konu aklıma gelmişken kendi kendime yazayım dedim internetten bulduklarımı kendime uyarladım. Aşağıya kopyalıyorum. Aynı konuya takılanlara pozitif enerji versin Çocuk konusunda ben yıllarca çok çekimser kaldım olumsuz düşündüğüm hiç istemediğim zamanlar oldu geçmişte. Şimdi olumlamayı yazarken bile o eski düşüncelerimden özgürleşmiş hissettim. Paylaşmak biraz daha özgürleştirecek galiba.
---
Ben güçlü sağlıklı ve doğurgan bir kadınım. Hamile kalmak için gereken herşeye sahibim. Bedenim mucizevi, yetenekli ve güçlü, ne yapacağını tam olarak biliyor. Kalbim açık ve anne olmaya hazırım. Vücudum hayat mucizesini yaratmaya hazır. Kendime iyi bakıyorum, vücudumu sağlıklı bir hamilelik için hazırladım. Ben yeterliyim. Vücudum yeterli. Bilinçaltımı temizledim ve ışıl ışıl oldu. Hamile kalmamın önüne geçen tüm duygusal engelleri bırakıyorum. Bir bebeği dünyaya getirip mutlu bir gelecek hazırlamakta kendime güveniyorum. Bir hayat yaratmaya istek ve coşku duyuyorum. Annelik mucizesini hakediyorum. Vücudum sağlıklı bir bebeği nasıl var edeceğini biliyor. Bebeğim tam olarak doğru zamanı biliyor.

Olumlamanı paylaşır mısın özel değilse? Aynı konulara eğilmişiz:)
Ben evrim balıkçı hanımın hamilelik olumlama meditasyonunu yapıyorum her gece bu videoyu dinliyorum . Birde yine mucizeler evreninin hamilelik icin bilinçaltı çalışması videosu var onuda yapıyorum bunuda gündüz yapıyorum

Şimdi dinledim evrim balıkçı'yı. Böyle bir olumlaması olduğunu bilmiyordum çok güzelmiş teşekkürler.

İ Z M İ R
Ahh güzel izmirinizin başı sağolsun Rabbim yardım bekleyen kurtarılmayı sifa bulmayı bekleyen tüm canlılara koşsun yetişsin ❤ dua etmekten güzel niyet ve enerjiler göndermekten başka elimizden birşey gelmiyor..
Allahim büyük küçük bir şekilde destek olan yardim kurtarma destek ekiplerine güç versin tüm minnet teşekkür be dualarimizla bizlerde onlarin yanındayız

Kızlar bugün ve bir kac gün yapacağınız dua ya da meditasyon sonra başta yardım bekleyen İZMİR için sonra kendiniz bir yakınınız ya da gönlünüzden nasil dua etmek isterseniz ve tüm dünyanin covide bir çözüm bulmasi için alan tutalım (boşluk) bu alana yaratıcıdan kaynaktan bem beyaz ışık yağdığını hayal edelim kimin neye ihtiyacı varsa o boşluk ihtiyaç onunla doldurulsun tamamlasın .. Ve öyle olsun Amin

Merhaba topikcanlar;
Nasılsınız,umarım her şey yolundadır hepiniz icin. Gecmisten bu yana surekli hep titresimimizi pozitifte tutmaktan, olayları-durumları-kisileri dışarıdan değerlendirebilmeyi başarabilmekten bahsettik,paylaşımlar yaptık. Amacımız enerjiyi katılaştırmamak, alanımıza çekmemek, hali hazırda kollektifce işlenmekte olan negatif durumu daha da negatifleştirmemek hatta sevgi enerjimizi gönderip biz seni tanımıyoruz, olan negatif durumunu da kaynağına iletiyoruz diyerek onu def edip hem kendimize hem de kollektife katkida bulunmak... Kendi açımdan söyleyebilirim ki işte hep bu günler içindi o hazırlıklar. Kendimi negatif enerji savar gibi hissediyorum.Hem kendime hem de cevreme.

Özellikle size de yardımcı olur belki diye örneklerle anlatayım. Hayatima yepyeni insanlar girdi bu dönem. Kimisi muhtesem pozitif kimisi inanilmaz negatif. Ama iyi ya da kötü yargiya asla girmedim. Her ikisi de enerjime karşılık gelenlerdi. Olaylari durumlari asla kişisellleştirmedim. Sadece enerjiye odaklandim. Varligina cok tesekkur ederim iyiki geldin, enerjimi yönlendirmem icimdeki negatifligi pozitifligi cikarmam,yargilarimdan özgürleşmem icin burdasin dedim icimden negatif durum ve insanlara karşı. Bana katkın ne olaki dedim??? Veee ta ta taa bu kişiler icimdeki harika cevherleri cikaracak sekilde bana katki oldular ve bambaska durumlara dönüştüler hem de akılalmaz hızda.
Biliyorsunuz ben coronaya bile sevgimi gönderip, ne gibi katkıların var diyebilen biriyim. Sonsuz şükranlarımı sunuyorum ki çok çok çok faydasını gördüm. Enerjilerin,cekim yasasinin bizim insan aklıyla kavrayamayacagi kadar muazzam güçlü,değişik,inanilmaz,mucizevi yönleri var. Neye nasıl bakarsanız,bakmayı seçerseniz size o yönünü gösteriyor. Her şey herkese kriz iken bize fırsat olabilir inancımızla, her şey bir bakış açısına bakıyor.
Olaylar-durumlar hep enerjilerin karşılığı topikcanlar. Enerjimizi farkındalığımızla dönüştürmemíz bizi paralel evrende yolculuga çıkmışcasına farkli alemlere taşıyabilir kolaylıkla. Bu nasıl olacak derseniz; Durumlara verdiginiz tepkileri değiştireceksiniz, herkes bir sorun karşısında vah vah tuh tuh derken siz o duruma gerçekten bir merakla sorular soracaksınız. "Bir dakika burda,bu anda tam da bu anda duruyorum.Senin bana katkın ne olaki, hangi negatif enerjimle seni kendime çektim, bu enerji tamda burda pozitife dönse ve kolaylìkla mucizevi, harika oluşlara vesile olsa nasıl olurdu,nasıl nasıl başka sorunlarıma,hatta geçmişime bile şifa olurdu ki; kimlere nasıl ilham olurdu, bütüne hayrı-yararı olurdu???
Sorular farklı alanlar açar, bu farklılıklar sonsuz olasılıkları... Aklımızın alamayacagi, bu boyutta-bu algılarımızla algılayamacagimiz sonsuz durumlar var. İşte sorularımızla, enerjimizi bu alanlara yönlendiriyoruz.

Şu an alanımızda İzmir depremi var,evet. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şu an pek çok insan ordaki insanlara acıyor,üzülüyor, kendilerini o duruma sokup sokup durumu yaşamadan kendilerine yaşatıyorlar. Alanlarına,kollektife olabildigince negatifligi katıyorlar. Enerjiyi fazlaca canlandırıyorlar,üzerlerine sorularını da soruyorlar tabi insan nasıl dayanir,katlanir,.... diye filan. Ama bunlarin hicbirinin bana kalırsa faydası yok. Daha cok insan olmuyoruz başkasına acıyarak. Zaten acıma kavramini oldum olasi anlamadım. Ne üstünlüğün,ne farklılıgin var ki acıyorsun; simdi ona,ertesinde sana olabilecek durum -o bakış açısıyla-... Yaşarsan düşünürsün,düşünecegin yeterince vaktin olur yani. Ne yapabiliriz, yine sorular sorabiliriz? Bu durum ne anlatmak istiyor,açığa çıkardigi hangi akılalmaz bütüne katkisi olan şifalar var??? Gelecekteki,geçmişteki hangi durumlara şifa oluyor??? Cok kısa bir kesitiz biz bu zamandaki, olayları-durumlari kendi küçük dünyamızda abarttikca abartiyoruz- özellikle 2020 adı altında; halbuki yaşanan bu durumlar belki gelecekte birçok nesile fayda sağlayacak alınacak önlemlerle, kurulacak birliklerle-beraberlikle.
Bizler insan deneyimi yaşayan muazzam spirütüel varlıklarız, dünyadan sadece geçiyoruz. Yapabilecegimiz olabildigince pozitif enerjimizi,sevgimizi olaylara durumlara aktarabilmek. Bundan daha da güçlü,daha da etkili bir şey yok sevgili canlar. Bugün İzmir depreminde minik kuzu Elif bize mucizeyi hatırlattı,kalbimizi ışıl ışıl yaptı❤❤ Ben de bir Elif olarak kalbimden size,ülkeme,tüm evrene sevgimi gönderiyorum,şifa olsun,katkı olsun

Amin Canım ne güzel yazmışsın

Amin Canım ne güzel yazmışsın
Teşekkür ederim canım benim. Yaklaşık 2 aylık bir süreçte evren beni farklı enerji dalgasına sürükledi, sanırım beni negatif enerji dalgasından koruma yöntemiydi;bunu da ben seçmiş olmalıyım ki ancak bu kadar olabilirdi kendimi kaptırdım gitti. İnşallah bu ara aktif takılabilirim burada bu dönem, niyet ediyorum

Korkumuzla okyanusla bir su damlası, sevgimizle bir damlada okyanus oluruz. Korku illüzyondur,yoktur,yokluktan gelir; sevgi tek gerçektir,ilahidir,sonsuzdan gelir sevgili topikcanlar. Hemen bunun üzerine Albert EINSTEIN' in kızına yazdığı o güzel mektubunu da iliştireyim.

Not: Benim güzeller güzeli canım kızımın en büyük hayalidir sevgi bombası yapabilmek, belki ileride bu notlarımı okursa ve de unutmuşsa sevinçle evvvvett bu benim hayalimdi bile der.

“İzafiyet teorisi’ni ortaya ortaya attığım zaman çok az insan beni anladı. Şu anda insanlığa iletmek üzere açıklayacağım şey de yine dünyada yanlış anlamalara ve ön yargılara yol açacaktır. Aşağıda yazdıklarımı toplum söylediklerimi anlayacak hale gelene kadar yıllarca veya onyıllarca yıl saklanmasını ve açıklanmamasını istiyorum.

Şu ana kadar bilimin henüz açıklayamadığı son derece güçlü bir enerji mevcut. Bu, herkesi içine alan, yöneten ve tüm evreni yöneten tüm olayların arkasında olan ve henüz adını koyamadığımız bir güçtür. Bu evrensel güç ‘SEVGİ’dir.

Bilim adamları bir birleşik alan teorisi ararken, görünmeyen en güçlü kuvveti unuttular. Sevgi onu vereni ve alanı aydınlatan çok güçlü bir ışıktır. Sevgi çekim gücüdür, çünkü bazı insanları birbirine çeker. Sevgi güçtür, çünkü sahip olduklarımızı en güzel şekilde kat kat artırır ve insanlığın kör bencilliklerinin etkisinde nesillerinin tükenmemesini sağlar. Sevgi için yaşar ve sevgi için ölürüz. Sevgi Yaratıcıdır ve Yaratıcı da sevgidir.

Bu güç, herşeyi açıklar ve hayata anlam katar. Sevgi, evrende insanın gerektiğinde kullanmayı bilmediği için, belki de ondan korktuğu için çok uzun süredir görmezden geldiği bir değişkendir.

Sevgiyi görselleştirmek için benim meşhur denklemimi kullandım ve basit bir yer değiştirme yaptım. E = mc2 denkleminini kullanarak, dünyayı şifalandıran enerjinin, ışık hızının karesi ile sevginin çarpılmasından elde edildiğini kabul edersek, sevginin en güçlü enerji olduğu sonucuna varırız, çünkü bu enerjinin sınırı yoktur.

İnsanlığın, evrende aleyhimize dönen diğer enerjileri kullanması ve kontrol etmesindeki başarısızlığından sonra, kendimize acil olarak başka bir enerji çeşidi bulmamamız gerekiyor.

Türümüzün devam etmesini istiyorsak, hayatın anlamını arıyorsak ve üzerinde, hissedebilen her canlının yaşadığı bu dünyayı kurtarmak istiyorsak, SEVGİ yegane cevaptır.

Belki de, gezegenimizi mahveden nefreti, bencilliği ve açgözlülüğü tamamen ortadan kaldıracak bir sevgi bombası yapmaya henüz hazır değiliz.

Ancak, herkesin içinde ortaya çıkarılmayı bekleyen küçük ama güçlü bir sevgi jeneratörü var.

Sevgili Lieserl, bu evrensel enerjiyi vermeyi ve almayı öğrendiğimizde, sevginin herşeyin üstesinden gelebileceğini, herkese ve herşeye aktarılabileceğini kanıtlamış olacağız. Çünkü sevgi hayatın özüdür.

Hayatım boyunca senin için sessiz sessiz çarpan kalbimin içindekileri sana söyleyemediğim için büyük bir pişmanlık duyuyorum. Belki özür dilemek için çok geç, ama zaman göreceli olduğuna göre, seni sevdiğimi söylemek istiyorum ve bana asıl ve tek cevabı bulmama yardımcı olduğun için teşekkür ederim!.

Baban,
Albert Einstein

Çok iyi olur canım hepimiz için
Bende iki üç gündür daha pozitifde kalmaya çalışıyorum yeninplanlar hayallerle ilgili güzel görüntülere mutlu huzurlu şeyler dinleyip videolara bakıyorum..
Biliyorum ben iyi mutlu oldukça digerlerine daha faydalı olabilirim bende bütünün bir parçası damlasıyım 🕊

Selamlar topikcanlarım,
Güneş yine her zaman ki yerindeyse, kolaylıkla istediğimiz yöne hareket edebiliyorsak, içimize oksijeni rahat rahat çekebiliyorsak, kendimize özel anımız zamanımız varsa, kahvemizi ya da sevdiğimiz farklı bir içeçeği elimize alıp o mis kokusunu içimize çekebiliyorsak, sağlıklıysak,huzurluysak ve üzerine ekleyebileceğimiz çok daha fazla şey varsa en önemlisi de bunların nimet olduğunun farkındalığına sahipsek, şükrümüzü de yapabiliyorsak inanın titreşimimiz çok çok çok yüksektir ve çok daha yükselebilir demektir. Eğer bunlarda ne ki sıradan şeyler bana para,sevgi,sağlık lazım bunlar ne ki diyorsanız malesef bunların hepsi düşük titreşimlerdir, onlara muhtaç olmanız onlarla terbiye olmanız da çok çok çok normaldir. Zaten gerçek zenginlik bir bütün içindedir, maddi manevi zenginlik şeklindedir. Elimdekileri kaybedersem korkusu olan maddi zenginlik türünde manevi zenginlik,doyum yoktur. O korkuyla zaten eldekiler de pufff olur,buharlaşıp gider. Düşük titreşim düşükleri,pozitif titreşim pozitifleri çeker. Pozitif titreşim basittir,sadedir,akar gider,içeridedir. Dolar da uçsa gitse,krizler de olsa, depremler de olsa,pandemiler de olsa içeri de bir huzur vardır. Hiçbir şeyin sahibi değildir bilir, zaten emanet verilmiş bir beden, neyin hesabı neyin kitabı... Ailesiymiş,çocularıymış, tüm diğer maddi varlıklarıymış,....Sanki sonsuza kadar kendisiyleymiş gibi, ölümsüz bir sözleşme yapılmış gibi körü körüne bir bağımlılık...Hiçbir şeye gerek yok, korkularımız yeter bize; korkularımızla boğuşan varlıklarız bizler. Korkularımız üzerine ticaret yapıyorlar, bizi korkularımızla yönetiyorlar biliyor musunuz? Bu ülkemizde değil dünyamızda böyle. Önce zihinde özgürleşmemiz lazım, dayatılanlardan zihnimizde boşanmamız lazım. Halbuki o kadar güçlüyüz, o kadar mucizevi varlıklarız ki; sadece düşünce gücü ile hormonlarımızı, sağlığımızı yönetebiliyoruz ki bunlar zaten en görüneni, en somutu. Bir de görünmeyenleri var ki fiziksel olmayan gerçekler; düşüncelerimizle, enerjimizle dünyayı değiştirebiliyoruz. Kollektifte kendimiz gibi olan milyonları yönlendirebiliyoruz, onları sevgimizle inançlarımızla destekliyoruz. Her yere, her duruma sevgi enerjisi gönderelim olur mu? Her negatif konunun,durumun içinde kendimizi bulduğumuzda; " bu negatiflik kime ait, neyse kaynağını ona iletiyorum", " alanıma sadece sevgi,coşku,keyif girer", " her zaman,her yerde, her durumda korunur,kollanırım" diyebilirsiniz sevgili topikcanlarım. Enerjiler toplanmayı sever; pozitiflik pozitifliği; negatiflik negatifliği çağırır. Şükürler şükredecek şeylerin varlığını arttırır. Tüm sır,tüm çekim kalbimizde. Kalp seviyesine sevgiyle getirdiğimiz her şey muhteşem sonuçlar açığa çıkartır, sevgi bombası yapıp alanımıza bırakmış oluruz. İşte bu sevgi bombasını, tüm ülkemize-dünyamıza sevgimizle yayabiliriz hem de istediğimiz her konuda

Sağlıklı mutlu huzurlu günler ve hafta sonları olsun pozitif güzeller
Bunaldiginizda, devam edecek gücünüz ve motivasyonunuz kalmadığında dengede kalmak icin ne yapıyorsunuz kızlar sizde yazın fikir olsun birbirimize
Ben ne yapıyorum önce onu yazayım.
Bundan uzun yıllar önce uzaktaki ailemi (annemi) ya da bir arkadaşımı arardım akıl ve destek için..anlattığımda yargilamadan iyi anlamda da olsa eleştirmeden konuşmuyorlardı bu sefer kendimde daha çok hata görüyordum misal işte şükret haline bende şu var bizde de bu var canım gibi... bu da insani acaba ben şımarık mıyım psikolisijine sokuyordu..
Şimdi ise bir durup bekliyorum.. Önce nefes alıp veriyorum evdeysem bir oda değiştiriyorum dışarıda bir yerdeysem 5-10 adım uzaklaşıyorum o alandan çıkıyorum..
Sonra tamam canim sakin.. diye icimdeki küçükle bir anne gibi konuşuyorum (10-12 yıldır kendime annelik yapmaya başlayalı daha iyiyim) yani kendi bilinç altım zihnim bana yol gösteriyor, çıktığım basamakları hatırlıyorum bunu da halleriz diyorum içimden, kisa bir süre sonra minik minik şükürlerimi sayıyorum, dua ediyorum ya da dinleyebilecek imkanim varsa sevdiğim sözsüz müzikler var onları dinliyorum.. buraya gelip eski sayfalara bakiyorum rastgele bir sayfada hepimizin yazdığı yorumlar yol gösteriyor
Ve biraz daha iyi oluyorum şükür

Merhabalar bir şey danışmak istiyorum sizlere. Bir konu hakkında aklınıza saçma sapan olumsuz bir düşünce geliyor . Bu düşüncenizi aklınızdan atmaya çalışıyorsunuz aklınıza gelince iptal ediyorum diyorsunuz ama gelmeye devam ediyor. Bu düşünceyi iptal etmek ve aklıma getirmemek için ne yapmam lazım ? Yardımcı olabilir misiniz ?

O düşüncenin negatif olduğunu, sizi rahatsız ettiğini biliyorsunuz ve değiştiremiyorsanız o düşünceye güzelleme yapabilirsiniz. "Demek ki şu an bu alandayım, bunun farkında olmam bile güzel. Bana ne anlatmak istiyor bu düşünceler,enerjiler; kime ait ki bu düşünceler??? diye de sorabilirsiniz. Düşünceyi dışarıdan bakabilmelisiniz. Negatifin olduğu yerde mutlaka pozitif de vardır. Hatta pozitife açılan kapıdır o belkide bu düşünce,artık sizden ayrılmak istediği için açığa çıktı.
Düşünceye negatif bu,kötü bu demek bile yargıya sokuyor; enerjiyi katılaştırıyor aslında. Yargısız alandan bakabilmeliyiz; milyonlarca düşünce akımından o var şu an.

Evrenin cidden çok farklı yöntemleri var. Geçen gün mesela bir sorunum vardı, dedim ki tabiki rahatlık çözer. Normal bir insan için problem bir şeydi cidden. Sohbet ettiğim bir arkadaşım benden çok zaman önce bu sorunu yaşamış ve epey de zor zaman geçirmiş çözüm için. Hemen empati kurdu sanki kendi yaşıyormuşcasına ve kendi çözüm yoluyla benim yerime, benim için kolayca çözüverdi. Süreç benim için zevkle,zarafetle,kolaylıkla gelişmiş oldu. Şu an istediğimiz şeyin,ihtiyaç duyduğumuz şeyin realitemizde olmaması onun olmadığı anlamına gelmiyor; o alanımızda var. Bizim sadece almaya açık olmamız, onun enerjisine girmemiz gerekir. Yokluk enerjisiyle değil varlık enerjisiyle çalışmalıyız. Biz de şu an fizikselde olmayabilir, çevremizdeki kişiler için imkansız-zor olabilir. Dİğer insanllar içinse çok boldur, hatta artık ihtiyaçları da yoktur-gerek de duymuyor olabilirler; bu insanların alanınıza girmesiyle; o istediğiniz şey sizin için okyanusta damla bile olur. İşte enerji alanımızda da bu kadar kolay olmalı. Zor olduğunu düşünürsek bilinçaltımızda cam tavan etkisi yapar; kolay olduğunu düşünürsek buzdolabına biraz önce koyduğumuz dondurmanın dolapta olduğunu bilip, 10 dk sonrası için dolabı açıp dondurmayı yemeyi planlamak kadar olağan-sıradan bir hale gelir. Zor olduğunu düşündüğümüz şeyler için perdeler oluştururuz, bu perdelerden istediğimiz ya da ihtiyaç duyduğumuz şeylerin enerjisini içeri alamayız. Enerjisi içimizde olmayan şeylerin dışımızda olması yasalara göre pek mümkün değil. Aaaa hiç beklemiyorum nasıl oldu diyen insanların bilinçaltı kalıplarında mesela, o şaşırma enerjisinin muazzamlığı,coşkusu vardır; o enerjiyi çalıştırıp çalıştırıp dururlar mesela Çok zengin olup iflas edip sonra da tekrar zengin olan insanların da tekrar tekrar aynı enerjiyi çalıştırma şekilleri...
Artık zaman farkına varıp faydalı, güzel enerjileri bilinçli olarak tekrar tekrar çalıştırabilme zamanı. Kendi kendimizi kurtarma zamanı topikcanlar

Merhaba arkadaşlar;
Uzun süredir sessiz takipçinizim. Çok önce birkaç mesaj atmıştım buraya. Aslında yaptığım niyetlerin ters teptiğini düşünüyordum ancak niyet etmediğim zaman karşımıza çıkan fırsatların daha da azaldığını gördüm.

Bu ay sonunda benim doğum günüm var. Önümdeki yeni ve temiz sayfa doldurulacak yeni mucizeleri bekliyor. Bu nedenle 27 sine kadar her gün bir şekilde niyet ve olumlamalarımı yapmayı düşünüyorum. Her gün yarım saat ayırarak bu süreci tamamlayacağım. Bakalım yeni yaşımda beni hangi süprizler bekleyecek. :)

Merhaba evet sizi hatırladım Minimal yaşam ve Verimli Rutinde de yazıyorsunuz bazen.
Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun..
Dilerim yeni yaşınız neşe keyif çoşku hissettiren süprizler yaşatsın
Sessiz takipçi olmayın sizde birseyler paylaşın yaptığınız olumlamalari niyet ya da ritüelleri, bizim buralarda sessizlesmisti, taze kan yeni enerji iyi gelir hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…