Harika değil miKızlar ben imajinasyonu tamamen biliçsiz ve düşünce gücünden habersizce sırf uykuya dalmamı kolaylaştırdığı için yaptım çok uzun yıllar. Filmlerden, kitaplardan, dergilerden esinlenip hayaller kurguluyordum. Hep farklı atmosferlerde ama hep içinde olduğum ve giydiğim kıyafete, kokladığım çiçeğe kadar betimlediğim hayaller kurardım. Geziler, balolar, keyifli işler ne ararsanız vardı. Bu hayallere hep sevdiğim ve sevildiğime dair detaylar ekli olurdu. Düşünce gücü üzerine araştırmaya başlayınca farkettim bu hayallerin genelinde olan şeyler hayatımda da sorunsuz ilerleyen şeyler oldu. Mesela hiç monotonluk yaşamadım. Son 10 yıldır ülke iş değişiklikleri taşınmalar çabasızca hayatımda oldu. Çok yer değiştirdim ama bu arada sevdiğim insanla evlendim ve birlikte yer değiştirmekte aynı ülkede iş bulmakta zorlanmadık. Fırsat bulduğumda bu hayallerde ihmal ettiğim aynı zamanda hayatımda da ağır aksak seyretmiş olan şeyleri yazacağım. İmajinasyonlarımı bilinçli hale getirmemde yardımcı olursunuz belki. Bu sayfadaki eski yazıları okuyorum hala. O zamanki aktiflik şimdi de olsa keşke. Burada paylaşım görmeyi çok seviyorum. Pozitif kalın
Ohh miss afiyet olsun ferah kahveleriniz olsun canim yeni evinizdeHarika değil mi
Ne kadar çok detay verirsek imajinasyona o kadar çok gerçekleşiyor. Ben de kıyafetlere,kokulara,eşyalara çok detay veririm imajinasyonda. Çünkü direk odaklarımız oluyorlar. Eşimle kahve standımız olsun, şöyle yapariz boyle yapariz diyorduk,bunun imajinasyonunu yaptim. Evi yerlestirme surecinde bunu tamamen unuttuk. Aradan zaman gecti,bir baktik ki o stand kendi kendine oluşmuş; kahve ile ilgili ne varsa oraya koymuşuz sadece ama hic plansiz sekilde.
Ev ve yerlesme konulari benim icin de oyle keyifle coskuyla neseyle gerceklesiyor çok şükür. Çünkü en cok o kısımlarda imajinasyonlarımda coşuyorum, cogu kişi de böyle cunku detay cok.
Cok tesekkur ederim canim benim.İçtigimiz kahvelere şen kahkahalarımız,şükürlerimiz katlanarak eşlik etsinOhh miss afiyet olsun ferah kahveleriniz olsun canim yeni evinizde
❤ Tertemiz düşüncelere sahibim. Berrak ışıl ışıl ,pırıl pırıl, saf,duru... Bu yüzden hem zihnim hem de kalbim her zaman refah içerisinde,huzur dolu.Şu an not defterime yazdıklarımı sizinle paylaşayım hadi
-Evrenin kalp atışı benimle, evrenin doğal ritmine teslimim.
-Ben saf sevgiyim.Ben mucizenin bedenlenmiş haliyim.
-Arzu ettiğim bolluğu, istedigim hayatı yaşamak için ihtiyacım olan değişimi hayatıma çekmeye niyet ediyorum. İlahi olarak destekleniyorum.
-Tertemiz düşüncelere sahibim. Berrak ışıl ışıl ,pırıl pırıl, saf,duru... Bu yüzden hem zihnim hem de kalbim her zaman refah içerisinde,huzur dolu.
-Evren benim her zaman sağlık,zindelik,bolluk ve neşe-sevgi kaynağımdır.
- Her gün,her an,her dakika daha iyi bir hayat yaratabilmek için fırsatlar hiç durmadan ayağıma geliyor.En ufak secimlerimle bile cok buyuk adımlar atıyorum. Her yeni gün bana armağanlarla geliyor.
Sonsuz şükürler olsun her birine
Asıl ben sana teşekkür ederim o yazınla aydınlanma yaşamamı sağladın . Uzun zamandır takip ediyorum sizi merhaba demek için tüm sayfaları bitirmeyi bekledim ama henüz bitirememişken beni etiketlediğini gördüm asla tesadüf olmadığını düşünüyorum sanırım ben çektim bunu daha bir kaç gün önce biran önce tüm sayfaları bitirip selam vereyim emekleri için teşekkür edeyim arkadaşlara buttrfly' ada ayrıca teşekkür edeyim kendisi farkında olmasa da hayatıma dokunuşu için teşekkür edeyim diye geçirdim içimden çok mutlu oldum bak şimdiF fatosbrn beğenin için çok teşekkür ederim. Geçmişten kendime mektup yazmis gibi oldumÇok şükür aynen bu düşüncede ve farkîndalıktayim. O zamandan bu yana sanirim 3 şehir 4 farkli birim degistirdim iş hayatımda. Şu an alanımdaki bazı insanlar da tam 2020 ye layık challenge lık ilginç kişiler. Bu level i de atlattim mı tamam diyorum mor alevin bir paylaşımı vardı gecenlerde,benim de cok bahsettigim şey: zıtlıklarla harika enerjileri imajine ederiz, hayatimiza onlari cekeriz diye. İşte şu anki hayatımdakiler de bunlar için, sizin de öyle olabilir. Varlıklarına çok teşekkür ediyorum, bana ve tüme katkılarından dolayı; serbest bırakıyorum tüm negatif enerjileri alandaki. Seni seviyorum,özür dilerim,beni affet,te§ekkür ederim; iyiki vardınız
Cevabınız için teşekkür ederim sadece bu kime ait diye sorup bırakıyor muyuz birde bağ kesme çalışmaları var onlar uygun mu acaba anne baba atalarla bağ kesmeAtalarımızdan aldığımız genler enerjileriyle hayatımızda etkinliğini sürdürüyor. Ortamını buldukça da ortaya çıkıyor,çekime başlıyor. Mesela kıtlık yaşamış, kıtlıģın enerjisini katılaştırmışsa DNA sına resmen işlemiş oluyor. Nesilden nesile bu DNA yı aktarabiliyor. Kişide artık kıtlık Dna sı varsa; ortamini bulursa yani negatiflik durumunda hop diye hayatına kıtlığı çekiyor. Bunlar gibi örnekler çogaltilabilir.
Bu durumlarda ben " bu kime ait" diye soru soruyorum mesela. Cok etkili bir soru bu. Kim katılaştırdiysa bu enerjiyi ona göndermiş oluyoruz.
Aklıma geldi şimdi; ailesinin kaderini alabilecegine inandıklarından evlat edinmeye karşı insanlar vardır. Işte bu kader de aileden,genlerden geldigine inanirim ben. Kim bu durumu bilincle farkederse; dna yı dolayisiyla enerjiyi tüm zamanlara dogru şifalandirmiş olur. Zıtlığın gücüyle de cok güclü iyilikleri,güzellikleri, aşkı,bollugu,bereketi hayatına çeker. Şu an alanımızda olan zenginlikleri, ihtişamı,şaşayı, görkemi, şanı,şöhreti yaşamış olan insanların geçmişinde ne tacizler,ne travmalar, ne kıtlıklar var bilemeyiz. Şunu bilmeliyiz ki bizim özümüz saf sevgidir,saf enerjidir. Tüm güzel bildiklerimiz bizim içindir; onlara layığız,onları hak ediyoruz. Eģer bir şeyler istedigimiz gibi gitmiyorsa bu eksikligimizden dolayi degil fazlaligimizdandir. Bu fazlalık negatiflik fazlaligidir;kaygır,endişedir,korkudur, deģersizlik hissidir.
Tabiki var canım geçmişte de çok örnek vermiştim, en günceli "bu kime ait" sorusu : ))) Yeni araçlar kullanmak hoşuma gidiyor. Ama çok darlandığım zamanlar eskilere tabiki dönüyorum.Cevabınız için teşekkür ederim sadece bu kime ait diye sorup bırakıyor muyuz birde bağ kesme çalışmaları var onlar uygun mu acaba anne baba atalarla bağ kesme
Teşekkür ederimTabiki var canım geçmişte de çok örnek vermiştim, en günceli "bu kime ait" sorusu : ))) Yeni araçlar kullanmak hoşuma gidiyor. Ama çok darlandığım zamanlar eskilere tabiki dönüyorum.
Annenizi babanızı karşınıza alın imajinasyon yaparak; korkularını,endişelerini,... diğer tüm negatif enerjilerini bir paket hediye yapıp kendilerine verdiğini,bunlar size ait dediğini imgeleyebilirsin. Çok basit ama çok etkili bir yöntem.Anne babanın da bu duygulardan arınmasına katkıda olmuş oluyorsun, açığa çıkartarak emin olabilirsin.
Harika gerçekten. Artık bilinçli şekilde hayatıma çekmek istediğim şeyler üzerine hayal kurmaya başladım. Olsa da olmasa da hayal ederken yaşanan huzur yanımıza kalıyorHarika değil mi
Ne kadar çok detay verirsek imajinasyona o kadar çok gerçekleşiyor. Ben de kıyafetlere,kokulara,eşyalara çok detay veririm imajinasyonda. Çünkü direk odaklarımız oluyorlar. Eşimle kahve standımız olsun, şöyle yapariz boyle yapariz diyorduk,bunun imajinasyonunu yaptim. Evi yerlestirme surecinde bunu tamamen unuttuk. Aradan zaman gecti,bir baktik ki o stand kendi kendine oluşmuş; kahve ile ilgili ne varsa oraya koymuşuz sadece ama hic plansiz sekilde.
Ev ve yerlesme konulari benim icin de oyle keyifle coskuyla neseyle gerceklesiyor çok şükür. Çünkü en cok o kısımlarda imajinasyonlarımda coşuyorum, cogu kişi de böyle cunku detay cok.
Canım gebe kalmak için de esma var mınette dolaşırken bazı esmalara ve onunla beraber yapılacak 21 günlük çalışmalara rastladım..eminim siz,n de hoşunuza gidecektir..
Esma-ül Hüsna ve Olumlamaları:
Evlilik için : En Nafi-i, Ya Müyessir.
Mutlu, huzurlu ve uyumlu bir evlilik yapmayı seçiyorum. Evleneceğim kişinin hızla hayatıma geldiğini biliyorum.
Arınmak için : El Vasi , Et Tevvab, El Afüv, El Mutahhir
Arınıyorum, temizleniyorum, yepyeni ve güzel enerjilerle hayatımı sürdürüyorum.
Sağlık İçin : El Hamid, Eş Şafi, El Hay
Sağlığım her gün daha da iyi oluyor, Allah’tan bana gelen şifayı sevgiyle kabul ediyorum.
İş İçin : El Vacid, El Muktedir, Ya Muin
Karşıma her gün yeni ve güzel fırsatlar çıkıyor ve bu fırsatları iyi değerlendiriyorum. Her zaman doğru seçimler yapıyorum ve tamamen yeterliyim.
Hangisine ihtiyacınız var ise önce güzelce bir niyet yapıyorsunuz. mesela evlilik için ise:evleneceğim kişinin hayatıma girmesi için şimdi güçlü bir şekilde niyet ediyorum ve çok teşekkür ediyorum diyebilirsiniz..
her bir madde için verilen Esmayı İlahileri bir miktar zikredip niyetimize bu Esmayı İlahileri de katarak güzel bir niyet yapıyoruz. Ve daha sonra Esmayı İlahilerin altındaki cümle/cümleleri yatarken ve sabah kalkar kalkmaz tekrarlıyoruz. Buna 21 gün gibi bir süre devam ediyoruz.
Hatırlamıyorum ama olması lazımCanım gebe kalmak için de esma var mı
Tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim.merhaba arkadaşlar daha önce eğitim aldığımı yazmıştım buradan çok inanmayarkta olsa eğitimi tanmamladım aradan baya zaman geçti gruup kurduk eğitimi alan arkadaşlarla çalışma yapıoruz herkes diyordu şunu yaptık böyle oldu söyle oldu bende çok şaşırıyordum 5 gün önce altını ıslatan 7 yaşındaki bir kız çocuğuna calışma yaptım o günden beri altını ıslatmıyor annesi öyle dua edşiyor bende çok şaşırdım ve çok mutlu oldum beni çok motive etti
Teşekkür ederimTebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?