- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
Asıl ben teşekkür ederim çok faydalanıyorum paylaşımlarınızdan çok kıymetli bilgiler paylaşıyorsunuz sindire sindire okuyorum
Rica ederim ne mutlu banaAsıl ben teşekkür ederim çok faydalanıyorum paylaşımlarınızdan çok kıymetli bilgiler paylaşıyorsunuz sindire sindire okuyorum
Telepati deniyor. Çok sık telepati içerisindeyiz diğer insanlarla. O kişiyi düşünürken o kişiye frekanslarımız ulaşıyor, hem de görüntülerle. Ama o kişinin alanında başka yoğun etkiler varsa o kişi o frekansları es geçiyor. Frekansınız kuvvetliyse o kişiyi her şekilde etkilersiniz, o bir gerçek; yoğun etki filan dinlemez. İşte burda çekim gücü,şeytan tüylü,sitarası yüksek,albenili,... gibi kalıplar devreye giriyor : ))) Ben de çok yaşarım. Rüyamda görürüm,beni arar haberini alırım. Çok sıkıntısı vardır hissederim, ararım sorarım. Bak yalnız değilsin işte; Allah ve melekleri hep seninle ki beni aracı kılmış derim : ))) Sonra çok şükür ki harika haberlerini alırım. Burada da yazdım. Geçenlerde bir sorun yaşadım. Uzun süredir konuşmadığım insanlar nasılsın iyi misin,her şey yolunda değil mi; bir sıkıntın varsa söyle hemen halledelim dediler : )))) O kadar güzeldi ki. Rabbime sonsuz şükürler olsun;her zaman da öyle hep benim Ya Vedud Ya Cami Ya Rahman Ya Rahim.Ben bir iki gündür şeyi düşünüyorum . Nasıl açıklasam birisi üzgün olduğunda hissedebiliyorum ya da biseylerin nasıl olacağını vb. Önsezi mı deniliyor buna? Mesela arkadaşlarımi arama isteği duyuyorum hiç sebep yokken arıyorum ve karşı taraf ağlıyor mutsuz vb durumda karşıma çıkıyor. İyiki aradın diyorlar. Yada güzel bir msj atarım çok ihtiyacım vardı bu msja derler. Birşeylerin olup olmayacağını da hafif hissederim. Yani çok fazla değil tabiki . Geleceği görecek halim yokben bu sezilerimi nasıl geliştirip yararlı şeyler için kullanabilirim? Ya da kullanabilir miyim..
+ olumlama cümlelerini yapmıyorum bu dönem yapamıyorum malesef. Ama bol bol imajinasyon yapıyorum. Harika hissettiriyor. Zaten çocukluktan beri hayal kurmayı çok severdim şimdi içine koku tat vb duyuları da ekliyorum , benim için bunu yapmak olumlamadan daha kolay geliyor.
F fatosbrn beğenmiş, ben de bakayım ne paylaşmışım o zaman dedimLütfen baştan okumaya başlayın, ilerleyen sürede neyi kasttetiğimiz analayacaksınız.Ama ben yine de bir özet geçeyim çünkü şu an çok yeni kişiler var takip eden.Halk dilinde kullanılan egoyla bilimsel ego aslında çok farklıdır. Ego şımarık sabırsız bir çocuk gibidir.Bir şeyi takıntıyla istiyorsanız,;isteğinizin özünde heves coşku yerine korku endişe varsa bilin ki bu şımarık çocuk yani ego devreye girmiştir.Size sürekli kötü bir şekilde isteğinizi hatırlatacak enerjinizi sömürecek.Zaman kalmamış darlanmış hissi verecek, herkes de var bir tek siz de yok hissi verecek.Önce bu çocuğun gözünü doyurmanız lazım.Bu imajinasyonlarla olacak.Ego ve bilinçaltı çok güzel planlanmış başarılı imajinasyonları tamamen gerçek sanıyor,ulaştın sanıyor hatta onu bir anı sanıyor ve müthiş doyuma ulaşıyor.Doyuma ulaşınca şu geliyor reelde amaaaan olmasa da olur modu,ben yaşadım zaten : ))) İşte bu seviyeye geldiğinizde bu ay olmadı yine olmayacak mı sorularınız vesveseleriniz sona erecek, o zaten oldu bile diyeceksiniz.Etkili imajinasyon için lütfen sayfaları okuyun,çok yöntem verdik.Ki zaten emek verilerek olcak bir şey, yaptım oldu değil bu imajinasyonlar olumlu düşünme. Ama hayatınızı tüm yönüyle değiştirecek yollar bulmuş olacaksınız sadece belli istekler için değil, emeğe değer bence :)
26 Nisan 2018 denYine zamanlaması müthiş bir paylaşım benim için, belki sizin için de öyledir .....
️ ️ ️
Zihnin sadece yüzde onluk dilimi bilinç halidir. Yüzde doksanlık dilimi oluşturan bilinçaltıdır. Ve bilinçaltımız geçmiş yaşantılarla gelecek arasındaki hücre bağlantılarının olduğu alandır. Mesele bilinçaltındaki negatif kurulmuş hücre bağlantılarından arınmaktır. Gelecek kaygısı duyarsan anda kalamazsın. Geçmişe göre yorumlarsan hayatını hep geçmişteki gibi olayları çekersin. Anda kaldığın farkındalıkla aldığın tüm kararlar senin bilinçli seçimlerin olur. Bugün her ne yaşıyorsan bilinçaltında ne varsa onları yaşamına çekmendir. Bu sebeble şaşırmamalısın olanlara. Her şeyin senin seçimin olduğunu anladığın gün kimseye de kızamazsın. Herkesin bir ruhsal tekamülü vardır. Bazen için sıkılır boğazın düğümlenir ne olduğunu anlayamazsın. Ortada sorun yok gibi gözükür ama bilinçaltında mutlaka olumsuz enerjiler harekete geçmiştir. Bilinçaltında neler olup bittiğini ancak içe dönerek farkedersin. Her gece bir yarım saat sessiz bir yerde ol. Ve neyi neden yaşadığını sorgula. Ortada hiç bir zaman suçlu yoktur. Olamaz. Kimse suçlu değil. Sadece beyninin yaydığı enerji frekansları ne ise onlari yaşıyorsun. Kötü diye birsey yok. O da bakış açın. Hastalığa bile isyan edilmez. Hiç bir şeye isyan etme. Kabule geçtiğinde neyi neden yaşadığını net görebileceksin. Herşey yaşamın birer parçasıdır. İyi yada kötü diye sınıflandırma. Çözüme odaklan. En kötü yaşadığın olayların ardında çok büyük dersler vardır. Görmeyi dene. Acıyla yoğrulursan acı bilinci iyice tetiklersin. Dur. Bekle. Teslimiyette kal. Şükret. İnan. Düzelir herşey. Ve unutma ki inan hiç bir şey sonsuza dek sürmez. Hersey bir anda değişebilir. Iyiye doğru bir değişim istiyorsan düşünce sistemini ivedilikle değiştirmelisin. Değişim içerden başlar ruhtan başlar. Ve günlük hayatına yön verir. Hala aynı hataları yapıyorsan sorun başkasinda değil sendedir.
Değişiminize siz yön verin. Farkındalığınızın farkında olun. Kalp gözünüzü açın. Huzurun mutluluğun güzelliklerin olduğu yerde kalın. Sevgiyle umutla ışıkla kalın...!
Saygılarımla...
_ Nevzat Ertürk_
️ ️ ️
Degil mi sağolsunF fatosbrn beğenmiş, ben de bakayım ne paylaşmışım o zaman dedimsupurgelicadi şimdi yazsam size belki bu kadar güzel açıklayamazdım. Eğer mutluluğu,huzuru,iç huzuru arıyorsanız güzel bir başlangıç yapabilirsiniz 2021 yıl ve sonrası yıllar için.
Bizde duzeltiriz onları canimAynen canım bana da ayna oldu
Sorun bende demek ki.
Oh:) buttrfly bu astrolojik geçişi bir ay kadar önce başka bir sayfada okuyup sevinmiştim. Ben de oğlak burcuyum ve bu dönem işle ilgili yaşadığım zorluklar oldu. Geçmişte kaldı şükür. Birkaç aydır önüm açıldı gibi. Dedikleri gibi 21 aralıkta satürn yer değiştirince geçmiş yorgunlukların olumlu sonuçları da gelir umarımMerhabalar topikcanlarım,
21 Aralıktan sonra epey bir deģişikligin olacagi söyleniyor. Ben de böyle olacağına inaniyorum. 2 yıldır satürn oğlak burcundaydı. Etrafımda çalışmakla sınanan cok fazla oğlak vardı. Elimden geldigince onlara hem iş anlamında hem de psikolojik anlamda yardımcı oldum.
Benim bireysel anlamda sınandığım nokta ise bu 2 yıllık dönemde negatif enerjilerin üzerinde sörf yapıp, enerji dalgalarinin gecip gitmesine izin vermekti. Her defasında başarıyla dönüştürdüğüme inaniyorum, çok hızlı şekilde dönüştürme uzmanı oldum diyebilirim. Zorluklar kesinlikle kolayliklari ile geldi. Tabi bu benim kolay yanlarını görebildigimden, büyük resme-vizyonuma kitlendiğimden.
Şimdi de satürn 2 yıllık kova döngüsüne girdigi gibi bir de 200 yıldır süren toprak dönemi yerini havaya bırakıyormuş. Toprağın önemi yerini havaya bırakacak gibi. Toprakla ilgili terimleri havaya dönderebiliriz bence : ))) Ayakların yere bassın yerine, aklın bulutlara ulaşsın biraz; gözünü toprak doyursun yerine gözünü oksijen doyursun filan diyebiliriz
Şaka bir yana uzun suredir ruyamda toprak,hava ile ilgili ruyalar goruyordum. Araştırınca ciddi ciddi beklenen değişimlerin geldigi yazılıp çiziliyor.
Düşünce gücünün önemi artacağına, havanın gücüyle de telepatik iletişimin kolaylaşağına kollektifle kolaylıkla iletişime geçilecegine inanıyorum,hissediyorum. Evrimleşiyoruz,gelişip güçleniyoruz.Yıllardır buna hazırlanıyoruz. Toprağın verdikleriyle yaptığımız üretim önemini zihnimizin ürünlerine bırakacak belki de.
Pandemi de işaretleri veriyor.Havayı gösteriyor,havanın-oksijenin önemini gösteriyor. Nefesinize,havanıza şükredin; geliyor gelmekte olan diyor sanki ❣❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?