- 27 Nisan 2020
- 518
- 821
- 53
- 37
Eunja eski sayfalara dalıp yeni mesajları okumamışım başın sağolsun. Ruhu bizim algılarımızın ötesinde huzurlu yerlere ulaşmıştır inşallah.Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
Sagol cnm Allah razı olsunEunja eski sayfalara dalıp yeni mesajları okumamışım başın sağolsun. Ruhu bizim algılarımızın ötesinde huzurlu yerlere ulaşmıştır inşallah.
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun inşallah.Sagol cnm Allah razı olsun
Rabbim sizin sevdiklerinize can saglıgı versin inşallah
Aminn Allah razı olsun cnmAllah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun inşallah.
Atalarımızdan aldığımız genler enerjileriyle hayatımızda etkinliğini sürdürüyor. Ortamını buldukça da ortaya çıkıyor,çekime başlıyor. Mesela kıtlık yaşamış, kıtlıģın enerjisini katılaştırmışsa DNA sına resmen işlemiş oluyor. Nesilden nesile bu DNA yı aktarabiliyor. Kişide artık kıtlık Dna sı varsa; ortamini bulursa yani negatiflik durumunda hop diye hayatına kıtlığı çekiyor. Bunlar gibi örnekler çogaltilabilir.buttrfly merhaba bir sorum olacaktı size bu bağ kesme calışmalrı ile ilgili ne düşünüyorsunuz acaba atalarımızdan gelen negatif enerjilerle ilgili yapmalıyız anne babamızla bağ kesme çalışmaları yapmalımıyız
Aminn Allah razı olsun cnm@eunja başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Bu boyuttaki zamanını tamamlamış, nurlar içinde-huzur icinde olsun insallah. Sevdiklerine,sizlere ışık olsun, rehber olsun
F fatosbrn beğenin için çok teşekkür ederim. Geçmişten kendime mektup yazmis gibi oldumBu aralar çok fazla sosyal medyada, nette çok gezmiyorum canım,Ara ara içe dönmeler oluyor, o anlarda da spora başlıyorum detox yapıyorum.İşte şu sıralar aynen öyleyim,değişik harika enerjiler hissediyorum.Onları alıp kendime uyarlıyorum sanki : )))
Değişik enerjiler dedim ya evet gerçekten çok değişikler.Sanki öyle bir döneme girdik ki çekim yasası süper işliyor.Enerjiler çok saflaştı,perdeleri kalkmış gibi.
Genel yazıyorum : ))) Bu dönemde size tavsiyem asla kurban rolüne girmeyin.Birisine kırıldığınız,üzüldüğünüzde,nefret kin duyduğunuzda asla karşındakini suçlamayın.Karşıdakini suçlarsanız enerjinizi karşıdakine geçirir onu beslersiniz.Bunun yerine hemen içinize dönün.Bu durumu,bu hisleri bir şekilde ben seçtim.Bu durum sadece benim iç yansımam,karşıdaki kişi sadece bir araç bir vesile deyin.Hemen durumu önce kabul edin.Sonra kendize bol bol olumlama yapın, hatta seni seviyorum özür dilerim beni affet teşekkür ederim diyebilirsiniz(hoponopono yöntemi), hem olayı hem kişiyi tabiki kendinizi de düşünerek. Diğer tüm olaylara ve kişilere de böyle yaklaşın.Sevgi enerjinizi gönderin, inanın çok mucizevi dönüşler oluyor.Olay kökünden düzeliyor,akışa geçiyorsunuz resmen
İçinde endişe,kaygı,huzursuzluk,kıskançlık,nefret... gibi olumsuz hisler bulunduran herşeyin kaynağı ego dur.Ego illüzyondur sadece ve sadece korkudan,kıtlık bilincinden kaynaklanır.Bolluk bilincinde olanaklar sonsuzdur her şey umuttur,ferahlıktır ve benlikten gelir gerçektir. Bu aralar kendinize bunları çalışma yapabilirsiniz mesela. Bu benlikten mi geliyor egodan mı diye.Başkalarının davranışlarını,kendi davranışlarınızı değerlendirebilirsiniz.Beğenmediğiniz hislerin aslında egodan geldiğini kaynağının korku olup illüzyon olduğunu kabul etmek çok güzel farkındalıktır.Hemen o anda sevgi gönderin kalbinizden sıcacık.Küçük bir çocuğa hayaletlerin olmadığını anlatırken ki sevecenliğinizi,eminliğinizi hisseder gibi yaklaşın
Yazdıkların sanki olumlu şeyleri kendine konduramıyormuşsun izlenimi bıraktı. Bolluk istemişsin ama bulunca geri çekilmişsin ve üzüntü duymamaktan kendini suçlu hissediyorsun. Duyarlılık birine üzülmek, ona acımak değil de o kişinin yanında güçlü olup ona destek olabilmek diye düşün. Bolluğu çekmek de sahip olmaya yetmiyor çektikten sonra hayatına kabul edebilmek gerek. İyi şeyleri hakettiğini kabullenmeye dair olumlamalar mı yapsan acaba diğer olumlamalardan önce?Merhaba 21 günlük olumlamalarimi yapıyorum ( son haftadayim) bu sitede ama başka bir forumdan buldum.Cok fazla farklı olumlama cümlesi var. Bu kadar çok olması kafamı karıştırıyor bazen. Bundan sonra tek tek gitmeyi düşünüyorum örneğin öz sevgi üzerine, sonra sağlık üzerine. Siz ne dersiniz? Para ile ilgili de yaptım para bana aşık vb cümleler kurdum ayrıca imajinasyonda yapmaya çalıştım ve işe yarayinca korkup bıraktımgerçekten ürktüm hiç beklemediğim bir yerden teklif aldım ve o korkuyla reddettim
Yeni fark ettiğim ve birkaç gündür aklımı kurcalayan birşey var.. Çok duygusal ve herşeye üzülen, kendi derdiymiş gibi kafaya takan biriydim. Olumlamalar ve pozitif düşünme çalışmalari yapmaya başladıktan sonra kendimi duygusuz hissediyorum. Sanki herşeyi tw den izliyor gibiyim. Örnek vermem gerekirse ailemde çok sevdiğim yakınlarımin ağır sağlık sorunlari var ve ben " yeterince üzgün hissetmiyorum". Evet komik gelebilir size bu cümlem ama öyle. Sağlık, şifa diliyorum dua ediyorum ama o kadar. Açıkçası son zamanlarda bu hissizlik beni rahatsız ediyor. Belki de bu hissizlik değildir de ben geçmişte duygularımı abarttiğim için şimdi ki halimi " hissiz" olarak yorumluyorumdur? Çok uzun yazdım içimi dökmek istedim. Teşekkür ederim
Aynısını birkaç sayfa önceYazdıkların sanki olumlu şeyleri kendine konduramıyormuşsun izlenimi bıraktı. Bolluk istemişsin ama bulunca geri çekilmişsin ve üzüntü duymamaktan kendini suçlu hissediyorsun. Duyarlılık birine üzülmek, ona acımak değil de o kişinin yanında güçlü olup ona destek olabilmek diye düşün. Bolluğu çekmek de sahip olmaya yetmiyor çektikten sonra hayatına kabul edebilmek gerek. İyi şeyleri hakettiğini kabullenmeye dair olumlamalar mı yapsan acaba diğer olumlamalardan önce?
Evet kesinlikle öyle tatlım. Tamam ben oldum diye bir durum yok. Sürekli bir üst seviyeden enerjilere geçip orada dengede kalmaya çalışıyoruz. Kuantum fiziģinde şu terim var " Bir elektronun bulunduğu orbitalden -yörüngeden- enerji verilerek bir üst enerjili orbitale -yörüngeye- geçmesine kuantum fizikte "kuantum sıçraması" denir.Şöyle birşey farkettim. İşler yolunda gittiği için düşüncelerimi kontrol etmeyi bırakırsam, olumlu olmak için çaba sarfetmemeye başlarsam herşey değişiyor. Geçen günlerde de aynı şeyi tecrübe ettim. Olumsuzluğa kapıldım ve işler ters gitti bir süre. Birkaç gündür burda geçmiş sayfalara döndüm, sabah kalkarken çekim yasası olumlamaları dinlemeye başladım ve hayatımdaki değişim yine pozitif düşünceye inancımı çok güçlendirdi. Geçmişte iş gereği sık sık gitmekte olduğum bir kurumda odasının kapısında saatlerce kalabalıkta sıra beklenen, 2 dk bilgi almaya çalıştığımda yüzünden düşen bin parça olan görevlileri artık odaları bomboş kapıları sonuna kadar açık sohbet etmek için yer arayan halde buluyorum. Sohbet ederken başka yerlerdrn birbirimizi tanıdığımız ortaya çıkıyor. Eskiden insanları sürekli tersleyen sekreterler güleryüzlü ve yardım sever. Hiç denk gelemediğim müdürleri kapılarının önünde dikilmiş koridora bakınıyorken buluyorum. Sanki kurumla benim dışımdaki herkesin işi bitmiş de birtek benim için açık tutmuşlar gibi. Yani yaşamayan bilmez. Önceki onlarca seferle kıyaslarsam son kurum ziyaretlerimde fantastik bir filmin içine girmiş gibiyim. Geçen hafta mümkün değil dedikleri şeyi oldurmak için çok pratik bir yol gösterdiler bugün. Başka bir kurumda lüks otele gelmişim gibi kapıda görevli karşılayıp beni konumla ilgili herkese sırayla götürdü. Orda yine beklemediğim biri o kadar yardımsever davrandı ve bir konuda içimi o kadar rahatlattıki.. İlginç çok güzel. Olumlamanın gücünü gördükçe daha çok deneyesim geliyor. Birde birkaç ay önceki olumlamam o kadar aşırı doz gerçekleştiki şimdi geri adım atmaya çalışıyorum. İçinizdeki güce inanın pozitif kızlar hepinize bol olumlamalı günler dilerim
Selam Canım teşekkürler güzel yazin için son paragraf özellikleMerhabalar topikcanlarım,
Dün yine harika bir tutulma gerçekleşti. Ben de her zamanki gibi tutulma,dolunay zamanları aktife geçiyorum burada,çünkü meditasyonlarımı arttırıyorum ve resmen transa geçiyorum bu muazzam enerjilerle
Meditasyonlarım sırasında açığa çıkan harika enerjileri burada zamansız şekilde kelimelere dökmek bana kendimi çok çok çok güzel hissettiriyor. Kendimi kanal gibi hissediyorum resmen.
“Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?” Şems-i Tebrizi
İşte tam da bu dönemdeyiz benim güzeller güzeli topikcanlarım. Hepimiz bu alandayız; her birimizin baş ettiği, başa çıkmaya çalıştığı bir şeyler var. Dönem çok sıkıştırıyor, darlıyor olabilir. Dışarıda hiçbir şeyin olmadığını,her şeyin içeride olduğunu göstermeye çalışıyor bu enerjiler. Programını parana,zamana diğer imkanlarına göre değil ne hissetmek istiyorsan o hissine göre yap; ne hissetmek istiyorsan onu planla-programla diyor. Evet artık zihin döneminden kalp dönemine geçiyoruz sanki. Hislerimizi projelerimiz olarak görmeliyiz, his üretmeliyiz; o hisler bize eşleniklerini çekmeli. Hissettiğimiz her şeyin bize fazlasıyla dönmesi muhtemel bir zamana giriyoruz. Sorumluluk bizde, ne hissetmek istiyorsak sadece ona odaklanalım lütfen.
Bizler hepimiz sevgiden yapılmış muazzam varlıklarız. Sevginin dışındaki her şey illüzyon, korkutma dayatması. Seviliyoruz,korunup kollanıyoruz aşkla-şefkatle; sadece bunu bilip buna inanalım
Koruma aurasını ben de cok uygularım canim. Özellikle kendimi akışta hissetmedigim zamanlar. Çünkü enerjim çekiliyor gibi oluyor, içimdeki o ego cücesi konuşmaya başlıyor bu zamanlarda : )))Selam Canım teşekkürler güzel yazin için son paragraf özellikle
Geçen hafta benim icin koşturmalı yoğun bir haftaydi atlattım şükür. Iki gecedir uyuyamiyordum dün gece moraleve bir bakayım dedim dediğin tutulma varmis bu zamanlarda benim üzerimde bir ağırlık olur zaten. Seninle ve de topikle ayni gidiyor enerjim iyice anladim bunu
Notlarimi okudum ekran fotolarıma baktım biraz nefes meditasyonuyla kafamı bosalttim rahatladım. Uyumadan yaptığım aura koruma meditasyonu vardi onu bayadır yapmıyordum tekrar basladim.. her gece yapip öyle uyuyacağım insallah bu süreçte bedenimizi hem icerden hem dışardan sağlamlaştırmak gerek
Hemen paylaşacağım meditasyonu burdan belki uygulamak isteyen olur . Şifa olsun inşallah hepimize❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?