• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

şu anki bilinç durumunuz üstünde yapacağınız alıştırmaların her birine 1 dakika ayırmanız yeterlidir:

1 BAKIN
gördüklerinizin farkına varın:son derece çeşitli ve canlı izlenimlerin -biçimler,renkler,hareketler,boyutlar-farkına varın;bütün görünür dünyayı algılayın.

2 DİNLEYİN
işittiklerinizin farkına varın. kulaklarınıza ulaşan çeşitli sesleri kaydedin. alışık olduğumuz için fark edemediğimiz konuşma denen mucize ve müziğin harikaları da dahil olmak üzere;farklı yoğunluk, yükseklik ve tondaki zengin çeşitliliği fark edin.

3 DOKUNUN VE HİSSEDİN
dokunduğunuz şeylerin farkına varın: yüzeyler(yumuşak,sert ,kuru,batıcı ya da nemli gibi);ağırlık (ağır,hafif,dolu ya da boş gibi);ıstırap ,üşüme ve pişme gibi halleri hissedin. ayrıca , şu anda bedeninizin nasıl duyumlar içinde olduğunun da farkına varın ve bu hali diğer zamanlardaki halinizle karşılaştırın:yorgun,enerjik;gerin, geşek;sıkıntılı,hoşnut vb. gibi

4 TAT ALMA DUYUNUZU YAŞAYIN
tat almanın nasıl bir şey olduğunu fark edin:çeşitli yiyecek ve maddelerin tadına bakın ya da lezzetlerinin nasıl olduğunu hatırlayın ve zihninizde canlandırın.

5 KOKU ALMA DUYUNUZU YAŞAYIN
aldığınız kokuların farkına varın:sıcak canlı bedebnlerinin,toprağın,egzoz dumanın,parfümlerin,kahvenin,soğanın ,alkolün,çiçeklerin ve denizin kokusunu hissedin.yapabildiğiniz kadar çok koku hatırlayın ve bunları zihninizde canlandırın.

6 NEFES ALIP VERME SÜRECİNİ FARK EDİN
nefes alıp verişinize dikkat edin. belki bu alıştırmadan bir iki dakika önce nefes alıp verdiğinizin bile farkında değildiniz.oysa birinci alştırmadan bu yana en az 50 kez nefes alıp verdiniz.nefesinizi 1-2 saniye tutun. sonra nefes verin. şimdi de derin bir nefes alın. nefes alıp verdiğinizin farkına varmanın, teneffüs sürecini dilediğiniz şekilde değerlendirmenize imkan verdiğini fark edin.

7 DUYGULARINIZI YAŞAYIN
duygularınızın farkına varın. öfke ile sevinç ;huzur ile telaş;endişe ve kaygı ve deneyebildiğiniz ne kadar çok duygu varsa , bunları birbiriyle karşılaştırın. bu duygular sizdde ne ölçüde gerçeklik etkisi meydana getiriyor?

8 DÜŞÜNCELERİNİZİ YAŞAYIN
düşüncelerinizin farkına varın. bu alıştırmayı yaparken neler düşündünüz?şu an aklınızda nasıl bir düşünce var? düşünceler ne ölçüde gerçek görünüyorlar?

9 'BEN' OLMAYI YAŞAYIN
dünyanın daima sizi de içerdiğini fark edin. william james'in dediği gibi:
'tecrübenin özünde hep bu 'ben görüyorum', ' ben duyuyorum', 'ben dokunuyorum', 'ben düşünüyorum' anlayışı bulunur. siz, gördüğünüz, duyduğunuz,düşündüğünüz ya da hissettiğiniz şeylerin kendisi değilsiniz;siz sadece bu tecrübelere giriyorsunuz.belki de aslında siz farkında olansınız.daima, çok boyutlu tecrübe evreninizin merkezinde yer alıyorsunuz. ancak her zaman,kendinizin bilinçli olarak farkında değilsiniz'
şimdii ayn alıştırmayı şu farkla tekrarlayın:tecrübenizin farklı cephelerini gözlemeyi sürdürürken ,aynı zamanda bu şeyleri gözleyenin siz olduğunuzu da fark etmeyi deneyim. kendini tanıma çalışmalarında 'kendini hatırlamak' olarak yer alan bu farkındalık hali yaşamımızın belki de en önemli ve gerekli uygulamasıdır.

10 FARKINDALIĞIN FARKINDALIĞI
şimdi de kendi farkındalığınızı fark edin. normal olarak, farkındalık, benliğimiz dışında şeylere odaklanır ancak bizzat bir farkındalık nesnesi olması da mümkündür. sıradan tecrübe bakımından,ayrı ayrı ve sınırlı farkındalık merkezleri gibi görünürüz;iç dünyalarımızda yalnız olduğumuzu düşünürüz.ama aslında her birimiz kozmik bir bütünlüğün parçalarıyız ve farkında olalım ya da olmayalım sürekli bir şekilde birbirimizden etki alıp etki veririz.

alıntıdır

çakralar...

Eklentiler

• ckras1.webp
    ckras1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 97
  • ÇAKRA+AÇMA.webp
    ÇAKRA+AÇMA.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 152
hadi kızlar sorunlu çakralarınızı bulup onları temizleme zamanı :)
daha güzel enerji çekmek ve yollamak
imgeleme yapıp istediğimizi almak için
çakralarımız bize lazım :)

buyrun testimize :)

ÇAKRALARINIZDAKİ SORUNLARI TESPİT EDİN Aşağıdaki testi yanıtlarken size en fazla uyan şıkka evet deyin. Aynı anda iki tane şık uyabilir ama en fazla sorunu olan çakrayı test ettiğimiz için en fazla uyan şıkkı seçmelisiniz. Yanıtlarınızı not edin. Daha sonra aşağıda testin sonucunu okuyabilirsiniz.

1 A)Geleceğiminle ilgili düşünceler beni endişelendiriyor ve önümü göremiyorum. B)Yaşantımda kısıtlılık var,sürekli aynı sorunlara takılıyorum.
C)Yaşamda hedeflerime ulaşmakta her zaman zorlandım
D)Duygusal hayatımda hep sorunlar vardır.
E) Düşücelerime ifade etmekte zorlanırım.
F)Gözümün gördüğünden başkasına inanmam.
G)Kendimi herşeyden kopuk hissediyorum.
2
A) Kemik,diş,bağırsak,bacak sorunları ile ilgili hastalıklarım oldu.
B) Üreme organları,böbrekler,lenfler ile ilgili sorunlarım oldu.
C) Mide,karaciğer,dalak sorunlarım oldu ya da şeker hastasıyım.
D) Kalp,kan sorunlarım oldu
E) Boğaz,tiroid,nodül gibi sorunlarım oldu.
F) Psikolojik sorunlarım oldu
G) Migren,baş ağrısı,beyin hastalıkları gibi sorunlarım oldu.
3
A) Beni en çok kızgınlık duygularım,eleştiriciliğim ve güvensizlik duygularım rahatsız ediyor.
B) Beni en çok suçluluk duygularım,takıntılarım,alınganlığım ve eylem geçmekteki zorluğum rahatsız ediyor.
C) Beni en çok korkularım, bağımlılıklarım, duygusal yapımdaki dengesizlikler ve affedemediğim olaylar rahatsız ediyor.
D) Beni en çok iletişimlerdeki sorunlarım,konsantrasyon sorunum, isteklerimi anlatamamam ve hayır demeyi bilmemem rahatsız ediyor.
E) Beni en çok zihinsel karmaşalarım,bunalımlarım,mutlu olmayı başaramamam ve esnek olmayı bilmemem rahatsız ediyor.
F) Beni en çok huzursuzluğum,umutsuzluğum,kendimi değerli bulmamam ve yaşamımdaki dengesizlikler rahatsız ediyor.
4
A) Yaşamımda zorluklar olduğu zaman öz güvenim azalır ve enerjimin tükendiğini hissederim. B) Yaşamımda zorluklar olduğu zaman kendimi suçlarım ve duygularım çok olumsuz etkilenir. C) Yaşamımda zorluklar olduğu zaman hırslanırım ve bu zorlukları oluşturanlara öfke duyarım.
D) Yaşamımda zorluklar olduğu zaman korku duyarım ve çevreme karşı uyumsuz olurum.
E) Yaşamımda zorluklar olduğu zaman sorun yokmuş gibi davranırım ve sorunu görmezden gelmeye çalışırım.
F) Yaşamımda zorluklar olduğu zaman zihnim karışır ve bol bol uyumak isterim.
G) Yaşamımda zorluklar olduğu zaman acı çekerim ve kendimi yalnız hissederim.
5
A) Kırmızı rengi fazla sevmem.
B) Turuncu rengi fazla sevmem.
C) Sarı rengi fazla sevmem.
D) Yeşil rengi fazla sevmem.
E) Mavi rengi fazla sevmem.
F) Lacivert fazla hiç sevmem.
G) Mor rengi fazla sevmem.
6
A) Kendime ve yaşama daha çok güvenmek isterdim.
B) Daha ön yargısız bir insan olmak isterdim.
C) Daha cesur olmak isterdim.
D) Beni üzen insanları ve olayları daha kolay unutmak isterdim.
E) İçimden geçenleri ve hislerimi daha kolay ifade etmek isterdim.
F) Sezgilerimin daha güçlü olmasını isterdim.
G) Gerçek potansiyelimi kullanmak ve daha pozitif bir insan olmak isterdim.
7
A) Beni en çok rahatlatan şey doğada yürüyüş yapmaktır.
B) Beni en çok rahatlatan şey banyo yapmak,denize ya da havuza girmektir.
C) Beni en çok rahatlatan şey kitap okumaktır.
D) Beni en çok rahatlatan şey sevdiğim insanlarla bir arada olmaktır.
E) Beni en çok rahatlatan şey müzik dinlemektir.
F) Beni en çok rahatlatan şey uyumaktır.
G) Beni en çok rahatlatan şey meditasyon yapmaktır.
8
A) Koku alma duyum çok gelişmemiştir.
B) Tat duyum çok gelişmemiştir.
C) Görme duyum çok gelişmemiştir.
D) Dokunma duyum çok gelişmemiştir.
E) işitme duyum çok gelişmemiştir.
F) Sezgilerim çok gelişmemiştir.
G) Bütünü algılayabilme yetenegim çok gelişmemiştir. Genelde detaylara takılırım.
9
A) Biri beni hak etmediğim şekilde üzerse sert davranmaktan kaçınmam.
B) Biri beni hak etmediğim şekilde üzerse o insanı suçlarım ve gerekirse uçlarda davranırım.
C)Biri beni hak etmediğim şekilde üzerse hırslanırım ve bunu kontrol etmekte zorlanırım. D)Biri beni hak etmediğim şekilde üzerse o insanı sevmekten kolaylıkla vazgeçebilirim.
E) Biri beni hak etmediğim şekilde üzerse çok sert konuşurum.
F) Biri beni hak etmediğim şekilde üzerse kafam karışır ve kafamı toplamak için kendime zaman tanırım.
G) Biri beni hak etmediğim şekilde üzerse acı duyarım ve sıkıntı duygusu içinde yalnız kalmayı seçerim.
10
A) Yaşamımdaki gerçeklikleri kabullenmeyi en kısa zamanda öğrenmem lazım.
B) Üretken olmayı en kısa zamanda öğrenmem lazım.
C) Kararlı olmayı en kısa zamanda öğrenmem lazım.
D) Hoşgörülü olmayı en kısa zamanda öğrenmem lazım
E) Kendimi en iyi şekilde ifade etmeyi en kısa zamanda öğrenmem lazım.
F) Sezgilerimi kullanmayı en kısa zamanda öğrenmem lazım
G) Gerçek potansiyelimi kullanmayı en kısa zamanda öğrenmem lazım
11
A) İnsanların hareketlerini anlamakta zorlanıyorum.
B) İnsanların duygularını anlamakta zorlanıyorum.
C) İnsanların düşüncelerini anlamakta zorlanıyorum.
D) İnsanların egolarını anlamakta zorlanıyorum.
E) İnsanların inkar etme huylarını anlamakta zorlanıyorum.
F) İnsanların 6.duyu dedikleri şeyi anlamakta zorlanıyorum.
G) İnsanların dinsel inançlarını anlamakta zorlanıyorum.
12
A) Çok et tüketirim.
B) Çok su tüketirim.
C) Çok karbonhidrat tüketirim.
D) Çok sebze tüketirim.
E) Çok meyve tüketirim.
F) Yemek ayırt etmem ama sürekli temiz havaya ihtiyaç duyarım.
G) Yemek ayırt etmem. Hepsinden dengeli tüketirim.
13
A) Sabırsız bir insanım.
B) Çok sakin bir insanım.
C) Eleştirici bir insanım.
D) Kıskanç bir insanım.
E) Telaşlı bir insanım.
F) Endişeli bir insanım.
G) Stresli bir insanım.
14
A) Yaşamımdaki en büyük eksiklik hala kendimi güvenceye alacak yatırımları yapamamış olmamdır.
B) Yaşamımdaki en büyük eksiklik hep aynı sorunları yaşayıp durmam ve hala bunları çözememiş olmamdır.
C) Yaşamımdaki en büyük eksiklik başladığım işleri bitirmekteki başarısızlığımdır.
D) Yaşamımdaki en büyük eksiklik ailevi sorunlarımı aşamamış olmamdır.
E) Yaşamımdaki en büyük eksiklik yaşantımın farklı alanları arasında dengeyi kuramamış olmamdır.
F) Yaşamımdaki en büyük eksiklik psikolojik problemlerimi aşamamış olmamdır.
G) Yaşamımdaki en büyük eksiklik hala ne istediğimi bilmememdir.
15
A) Burcum oğlak ya da boğa
B) Burcum yengeç yada akrep
C) Burcum koç ya da aslan
D) Burcum terazi ya da kova
E) Burcum ikizler ya da başak
F) Burcum yay
G) Burcum balık

ANALİZ
Eğer A şıkkı çoğunlukta ise kök çakranızda sorunlar var.
Eğer B şıkkı çoğunlukta ise sakral çakranızda sorunlar var.
Eğer c şıkkı çoğunlukta ise solar pleksus çakranızda sorunlar var.
Eğer D şıkkı çoğunlukta ise kalp çakranızda sorunlar var.
Eğer E şıkkı çoğunlukta ise boğaz çakranızda sorunlar var.
Eğer F şıkkı çoğunlukta ise üçüncü göz çakranızda sorunlar var.
Eğer G şıkkı şıkkı çoğunlukta ise tepe çakranızda sorunlar var.

Hadi bakalım Şimdi de Kapalı Olan çakramız hakkın da daha fazla bilgilenelim Ve Sonra da Çözüme Odaklanalım.

İHTİYAÇLAR –
1. çakra: (omurganın dibinde kök çakra) — Fiziksel olarak hayatta kalma – yiyecek bulma, barınma, korunma, vs. Bu bedensel bilincin seviyesidir. Bu çakranın uyarım sırasında omurganın dibinde garip hisler olabilir. Kaşınma, karıncalanma veya daha güçlü titreşimler veya kuyruk sokumunda çarpma ve çatlamalar. İlk çakra açıldığında, şakti muhteşem bir şekilde yukarıya fırlayabilir. Bu omurgalarda sarsılmalar ve şiddetli ağrılara neden olabilir. Çakralar delinmeye başlandığında bölgelerinde yoğun ısı hissedilebilir.

ARZULAR –
2. çakra: (göbek altında bulunur) Zevk arama ve acıdan kaçınma (içgüdüsel anlamda cinsellik bu seviyeden kaynaklanır). Bu duygular seviyesidir. 2. çakra uyarımı güçlü cinsel duygulara neden olabilir. Kıskançlık veya nefret gibi önemli negatif duygu patlamaları bu seviyede tetiklenebilir. Kurt, ayı, kaplan gibi vahşi kedi türleri gibi çeşitli hayvanlarla garip ödeşmeler oluşabilir. 2. çakra delindiğinde ani orgazm geçirdim. Bu da hoş bir sürprizdi. Ayrıca devasal bir kaplanın içgüdüleri ve davranışlarını üstüme aldığım geçici bir süreç yaşadım. Bu baş döndürücü ve ürkütücü bir deneyimdi.

GÜÇ-
3. çakra: (güneş sinirağında) Kişisel güç, erk – ahlak, karar, başkalarına karşı benlik. 3. çakranın açılışı bir bir duygusal sarsıntıya yol açabilir. Çok acı verici bilinçaltı malzeme ortaya çıkabilir. Kusma, ishal, mide krampları, mide bulantısı ve diğer sindirim sorunları bu açılışa eşlik edebilir. 3. çakranın açılışında telepati, durugörü, duru-işitme ve astral varlıkları fark etme ortaya çıkabilir. Yeni uyarılmış bir 3. çakra kişiyi aşırı duyarlı ve psişik hassas yapabilir.

BİRLİK –
4. çakra (kalp çakrası, göğüsün ortasında bulunur). İlişkiler, paylaşılan deneyimler, benliği aşmak. Bu şefkat seviyesidir. 4. çakra uyarıldığı zaman, göğüste ezici baskı hissedilir. Ben sanki göğsümde bir fil oturuyormuş gibi hissettim ve bu açılışla ilgili tipik solunum sorunları yaşadım. Kalpte ve göğüste titreşimler hissedilebilir. Kalp atışları düzensiz ve aşırı hızlı olduğu süreler yaşanabilir. Kalp krizini andıranlar dahil göğüste her türlü rahatsızlıklar yaşanabilir. Çelişkili olarak sevilenlerden mesafe hisleri 6. çakra açılışının erken evrelerini belirleyebilir. Psişik veya ruhsal şifa yapabilme gücü, psikokenetik güçler (cisimleri uzaktan hareket edebilme gücü) uyarılmış bir kalp çakradan meydana gelir. İstekleri yerine getirme ve yetiler geliştirme de bu çakra açıldığında artar.

İFADE –
5. çakra (boğaz merkezi, yeri boğaz altı) İlham, iletişimle kendini ifade etme. Bu yaratıcılık seviyesidir. Bu çakranın açılışı çoğu zaman uzun sürür. Boğazlanma ve boğazda sıkışma hissedilebilir. Sanki boğazda bir tümör varmış gibi içsel bir basınç hissedilebilir. 5. çakram açıldığında aylardır sıvıdan başka bir şey yutamadım. 15 kilo kaybettim. Açılmış bir 5. çakra ani seslenmelere neden olabilir. Bunlar garip sesler olabilir, şarkı söylenebilir (bazen bilinmeyen dillerde) veya sanki kendinden gelemeyen kelimeler söylenebilir. Duru-işitme de gelişebilir, içsel sesler veya başkaların düşünceleri duyulabilir. Boğazda (veya alında veya kafa tepesinde) bir delik hissi de olabilir, havanın bu delikten geçtiği hissedilebilir.

AYDINLANMA –
6. çakra (alnın ortasında üçüncü göz yeri) Soyut düşünce – entelektüel odaklanma. Bu bilgi seviyesidir. 6. çakra uyandığında özellikle gözlerin etrafında ve alında olmak üzere başta muazzam bir basınç hissedilir. Bunlar şiddetli baş ağrılara neden olabilir. Alın yamaçlarında çekilme ve titreşimler hissedilebilir. Gözler aniden şaşı konuma gelebilir veya başın içinde dönebilir. Gözler açık veya kapalıyken göz kamaştırıcı düş veya vizyonlar görülebilir, bazen devasal tek bir gözün dışa baktığı görülür. 6. çakra açıldığında ruhsal rehberler, ilahlar, koruyucu melek veya guru görülebilir. Bu açılışla astral seyahat ve beden dışı deneyimler ortaya çıkabilir.

YÜKSELİŞ –
7 .çakra (taç çakra, başın tepesinde bulunur) Huşu — ruhsal odaklama. Bu ilahilik bilincidir. Taç çakra açıldığında başın üstünde karıncalanma, titreşim veya dolaşan enerjiler hissi vardır. Bazıları için kafatası ağarabilir, benim ve başkalarının deneyimlerinde kafatasın tepe kemikleri derinin altında ayrışır ve hareket eder. 7. çakra uyandığında çoğu zaman olağandışı deneyüstü deneyim yaşanır. Başın üstüne inen bilinç-üstü bir ışık yaşanabilir. 7. çakra delindiğinde sıkça samadhi (derin vecd hali) yaşanır.

YÖNTEM
1. çakra, cesaret çakrası: (omurganın dibinde kök çakra):Bu çakrayı korkular tıkar.açmak için korkularınızı imajine edip onların dereyi tıkıyan bir taş yığını olduğunu düşünün.sonra korkularınızı kabullenin ve kabullendikçe taşların küçük parçalara ayrıldığını düşünün sonrasımda kabullendiğiniz korkularınızı derenin akışına bırakın ve zihninizden çıkarın

2. çakra, zevk çakrası: (göbek altındaki çakra):Bu çakrayı suçluluk duygusu tıkar.açmak için suçluluk duygusu duyduğunuz olaylar hatırlayın daha sonra onları kabullenin ve kabullendikçe taşların ufalanıp derenin akmaya devam ettiğini düşünün. sonra kendinizi bağışlayın ve suçluluk duygusunu aklınızdan atın

3. çakra, irade gücü çakrası: (güneş sinirağında):Bu çakrayı utanç tıkar.utanç içinde olduğunuz anılarınızı hatırlayın ve onları kabullenin kabullendikçe taşların ufalanıp derenin aktığını imajine edin.sonra utandığın anıları aklınızdan uzaklaştırın

4. çakra, sevgi çakrası: (göğüsün ortasındaki kalp çakrası):Bu çakrayı üzüntü, keder tıkar.üzüntü, keder yaşadığınız anıları imajine edin ve kabullenin kabullendikçe taşların parçalanıp derenin akmaya devam ettiğini düşünün.sonra üzüntüyü, kederi aklınızdan uzaklaştırın

5. çakra, gerçeklik çakrası: (boğaz merkezindeki çakra):Bu çakrayı kendinize söylediğiniz yalanlar tıkar.kendinize söylediğiniz yalanları hatırlayın ve bunları kabullenin kabullendikçe taşların ufalanıp derenin aktığını imajine edin.daha sonra kendinize söylediğiniz yalanları aklınızdan uzaklaştırın.

6. çakra, çakranın adını hatırlamıyorum: (alnın ortasında üçüncü göz yerindeki çakra): Bu çakrayı yanılgılar tıkar.Örneğin: beyazlar zencilerden üstündür.bu bir yanılgıdır çünkü zenciler ve beyazlar eşittirler.Bu yanılgıların yanlış olduğunu kabullenin kabullendikçe taşların parçalanıp derenin akmaya devam ettiğini düşünün.daha sonra hepsini aklınızdan çıkarın

7. çakra, düşünce çakrası: (başın tepesinde bulunan taç çakra):Bu çakrayı dünyevi bağlantılar tıkar.Dünyevi bağlantılar kişiyi bulunduğu dünyaya bağladığı şeylerdir.örneğin anne, kardeş, sevgili.bunları yavaş yavaş unutun aklınızdan uçup gitmesine izin verin onlar uzaklaştıkça taşların parçalanıp derenin akmaya devam ettiğini imajine edin.sonra aklınızdan atın.

Esmaül Hüsna

Esmaül Hüsna, insanın içinde eksik olan enerjileri tamamlar, zarar veren negatif enerjileri de yok eder ve kişiyi rahatlatır !

Sağlıklı bir ömür için El- Vasi

İyi bir idareci olmak için El-Vali

Yeni bir iş kurmak için El-Hakim

Küsleri barıştırmak için El- Cami

Bolluk ve bereket için El- Hamid

Bedenen güçlü olmak için El- Kaviy

Sevmek ve sevilmek için El- Vedud

Daima yükselmek için El- Mukaddim

Birinin elinizden tutması için El-Veli

Her meselenin çözümü için Ez- Zahir

Birilerine iyilik yapmak için El- Latif

İlim ve irfanınızın artması için EL-Alim

Cesur ve atılgan olmak için El –Kahhar

Alacaklarınızı tahsil etmek için El-Bais

Hafızanızın kuvvetlenmesi için El- Habir

İzzet ve şerefinizin artması için El- Mecid

Ağır hastalıklardan korunmak içi El-Mümin

İkna kabiliyetinizin yükselmesi için El- Azim

Kaybettiğiniz bir şeyi bulmak için El- Vacid

Üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak için El Halik

Yaşamda neşeli ve enerjik olmak için El-Hayy

İşlerinizde daha başarılı olmak için El- Muhyi

Kötü alışkanlıklardan kurtulma için Er- Reşit

Kötü birinin uzaklaştırılması için El- Muahhir

Zekanızın daha kuvvetli olması için El- Muhsi

Herhangi bir hedefe ulaşmak için El- Musavvir

Eşinizle aranızın daha iyi olması için El- Muksit

Hatırı sayılır insanların sizi sevmesi için El- Vali

Şansınızın ve talihinizin açılması için Eş- Şekkkur

Elinizdeki fırsatları değerlendirmek için El- Muid

Elinizdeki bir şeyi muhafaza etmek için Er-Rakib

İhtiyacınız olan bir şeyi elde etmek için El- Mukit

İnsanlardan hürmet ve saygı görmek için El- Kebir

Sizde eksik olan bir şeyi tamamlamak için El- Mukit

Arzu ve isteklerinizin kabul olunması için El- Mucib

İşinizde yükselmek ve kariyer yapmak için Er- Rafi

Çocuklarınızın size daha itaatkar olması için El- Hadi

Maddi ve manevi anlamda güçlü olmak için El- Metin

Sizde eksik olan bir şeyin tamamlanması için El- Cebbar

Şefkatli ve merhametli olmak için ER-Rahim, Er-Rahman

Aranız açık bir arkadaşınızla barışmak için Celle Celelahü

İnsanlar arasında başı dik ve alnı açık gezmek için El- Hasib

Size zarar verecek kişilerin sizden uzaklaşması için Ed- Darr

Başkalarını duygu ve düşüncelerini anlamak için El Müheymin

Birinin gücü ve varlığı karşısında zayıf kalmamak için El-Müzill

Başladığınız bir işi başarıyla sonuna kadar götürmek için El-Vekil

Zihinsel,ruhsal ve bedensel olarak organize olmak için El-Kayyum

Herhangi bir konuda haklı olduğunuzu ispatlamak için El- Hakem

Birine yaptırmak istediğiniz işinizin kolaylıkla olması için El-Rezzak

Maddi ve manevi anlamda sıkıntıya düşmemek için El-Muğni, En-Nafi

Olmadık yerden başınıza felaketlerin gelmemesi için El -Mani, Es-Selam

pofu pofu supersin kuzummmm :))) ne guzel basladik oylee yeni yilaa :) hepsini detayli bir sekilde okuycam kitabim bitsin ordan bende paylasimlar yapicam dun gece yariladim ;) bende bu gece basliyorum yeni olumlamama hatta bi kac gun yapmayinca kendimi eksik hissettim ilginc bir sekilde hep esmalarimi cektim ama, iyi yillar bitanem bu arada seninle konusamadik kutlayamadim iyi yillarimiz olsun bu sene super olucak :)

3 çakram sorunlu çıktı :D
sakral-poleksus-kalp :D

pofu pofu supersin kuzummmm :))) ne guzel basladik oylee yeni yilaa :) hepsini detayli bir sekilde okuycam kitabim bitsin ordan bende paylasimlar yapicam dun gece yariladim :KK66: bende bu gece basliyorum yeni olumlamama hatta bi kac gun yapmayinca kendimi eksik hissettim ilginc bir sekilde hep esmalarimi cektim ama, iyi yillar bitanem bu arada seninle konusamadik kutlayamadim iyi yillarimiz olsun bu sene super olucak :)
ay evet bendee kendimi bi eksik hissettim :D
bende bu akşam başlıyorum
bu sefer biraz daha detaylı yapmaya çalışıcam :) imgeleme ve yoğunlaşma açısından :)
bi de şu auraları temizlemek lazım :D
tşk ederim tatlım önemli değil :) hepimiz için süper bi sene olucak inanıyorum nedense içim çok rahat bugün :)

99 adet esma-ül hüsna ve bütün bunların toplamın içinde barındıran ALLAH ismi karşımıza çıkar. Bu çakrayı açmanın en garantili yolu nefsin girişini bu çakradan kesmek ve temizlemek için eski tasavvuf ehlinin yaptığı gibi alını ve kalbi düşünerek Allah zikrini çekmektir. Burada o kadar büyük bir pozitif enerji döngüsü oluşur ki negatif enerji titresimlerinin burada barınabilmesi olanaksızdır. “La ilahe illallah” dediğinizde bir nefsinizin giriş kısmına yani ajna çakraya dokunursunuz o temizlenir sonra kalp çakraya dokunursunuz daha önce bu çakra kapısından girip oraya yerleşmiş olan düşük frekanslı nefsinizin yuvalandığı düşük frekanslı enerjileri temizlemeye başlarsınız.
(anlatılmak istenen Ya Allah zikri bütün çakraları dengelemek veya temizlemek için kullanılıyor ve ek olarak aşağıdakileri de daha önceden paylaşmıştım size..)

işinize yarayabileceğini düşünüyorum.

1- KÖK ÇAKRASI - ya rabbi

2- SAKRAL ÇAKRASI - ya kadimu

3- SOLAR ÇAKRASI - ya halıku

4- KALP ÇAKRASI - ya rahim ya kerim

5- BOĞAZ ÇAKRASI - ya musahharas semevati vel ardı ve -ma fihima

6- ÜÇÜNCÜ GÖZ ÇAKRASI - ya alimu

7- TAÇ ÇAKRASI - ya muhyi

alıntıdır

ayrıca eklemem gerekirse:
ilk önce çakra dengeleme /temizlemeye kalp çakranızdan başlayın
malum herşey zaten orda başlıyor ve bitiyor..
daha sonra kök çakrası ve devamı normal sıra ile yani en son tepe çakrası
ben bu akşam kalp çakramın dengelenmesi ve temizlenmesi için başlayacağım

Çakralar dengesizleştiği zaman pek çok belirti ile anlayabiliriz. En basit yöntem sarkaç kullanımı. Sarkaç çakranın olduğu noktadan 10 -15 santim uzakta tutulur ve beklenir. Sarkaç dönmeye başlar. erkelerde kök çakra saat yönünde kadınlarda saat tersi yönde döner. Sarkaç eğer cinsiyete ve çakraya uygun dönüş yönünde değilse dengesi bozulmuş demektir.

çakra dönüş yönleri

kadın
kök çakra saat tersi yönde
sakral çakra saat yönünde
mide çakrası saat tersi yönde
kalp çakrası saat yönünde
boğaz .akrası saat tersi yönde
3. göz çakrasısaat yönünde
tepe çakra saat tersi yönde

kök çakra
sakral çakra saat tersi yönde
mide çakrası saat yönünde
kalp çakrası saat tersi yönde
boğaz .akrası saat yönünde
3. göz çakrası saat tersi yönde
tepe çakra saat yönünde

alıntıdır

Çakralar dengesizleştiği zaman pek çok belirti ile anlayabiliriz. En basit yöntem sarkaç kullanımı. Sarkaç çakranın olduğu noktadan 10 -15 santim uzakta tutulur ve beklenir. Sarkaç dönmeye başlar. erkelerde kök çakra saat yönünde kadınlarda saat tersi yönde döner. Sarkaç eğer cinsiyete ve çakraya uygun dönüş yönünde değilse dengesi bozulmuş demektir.

çakra dönüş yönleri

kadın
kök çakra saat tersi yönde
sakral çakra saat yönünde
mide çakrası saat tersi yönde
kalp çakrası saat yönünde
boğaz .akrası saat tersi yönde
3. göz çakrasısaat yönünde
tepe çakra saat tersi yönde

kök çakra
sakral çakra saat tersi yönde
mide çakrası saat yönünde
kalp çakrası saat tersi yönde
boğaz .akrası saat yönünde
3. göz çakrası saat tersi yönde
tepe çakra saat yönünde

alıntıdır
kızlar bunu yapmanızı tavsiye ediyorum çok ilginç bi deneyim yaşadım az önce :D

99 adet esma-ül hüsna ve bütün bunların toplamın içinde barındıran ALLAH ismi karşımıza çıkar. Bu çakrayı açmanın en garantili yolu nefsin girişini bu çakradan kesmek ve temizlemek için eski tasavvuf ehlinin yaptığı gibi alını ve kalbi düşünerek Allah zikrini çekmektir. Burada o kadar büyük bir pozitif enerji döngüsü oluşur ki negatif enerji titresimlerinin burada barınabilmesi olanaksızdır. “La ilahe illallah” dediğinizde bir nefsinizin giriş kısmına yani ajna çakraya dokunursunuz o temizlenir sonra kalp çakraya dokunursunuz daha önce bu çakra kapısından girip oraya yerleşmiş olan düşük frekanslı nefsinizin yuvalandığı düşük frekanslı enerjileri temizlemeye başlarsınız.
(anlatılmak istenen Ya Allah zikri bütün çakraları dengelemek veya temizlemek için kullanılıyor ve ek olarak aşağıdakileri de daha önceden paylaşmıştım size..)

işinize yarayabileceğini düşünüyorum.

1- KÖK ÇAKRASI - ya rabbi

2- SAKRAL ÇAKRASI - ya kadimu

3- SOLAR ÇAKRASI - ya halıku

4- KALP ÇAKRASI - ya rahim ya kerim

5- BOĞAZ ÇAKRASI - ya musahharas semevati vel ardı ve -ma fihima

6- ÜÇÜNCÜ GÖZ ÇAKRASI - ya alimu

7- TAÇ ÇAKRASI - ya muhyi

alıntıdır

ayrıca eklemem gerekirse:
ilk önce çakra dengeleme /temizlemeye kalp çakranızdan başlayın
malum herşey zaten orda başlıyor ve bitiyor..
daha sonra kök çakrası ve devamı normal sıra ile yani en son tepe çakrası
ben bu akşam kalp çakramın dengelenmesi ve temizlenmesi için başlayacağım

pofu pofu konun guzel zamanim oldugunda hepsine bakmak isterim ama suan direk bu mesajinla basladim ve bir sorum olacakti.

Bunlari okurken ya da icimden soylerken gozlerimde asiri yasarma oluyor ve surekli esniyorum. Bu konuda bir bilgin var mi canim.

pofu pofu konun guzel zamanim oldugunda hepsine bakmak isterim ama suan direk bu mesajinla basladim ve bir sorum olacakti.

Bunlari okurken ya da icimden soylerken gozlerimde asiri yasarma oluyor ve surekli esniyorum. Bu konuda bir bilgin var mi canim.

tşk ederim tatlım :)
var canım
üzerinde aşırı bi negatif enerji var senin (hani nazar dediğimiz şey)
istersen şöyle yap;o negatif enerjiyi üzerinden uzaklaştırmak için açık havada dua oku sonra esmalara geçip dengeleme yap daha mantıklı olur
böylece pozitif enerji ile dolmuş negatif enerjiden tamamen arınmış olursun

bir de tüm çakralar için mi çalışmayı planlıyorsun yoksa sorunlu bölgelerin için mi?

Ya ben hiç bişi anlamadım ki çakra falano_O

tşk ederim tatlım :)
var canım
üzerinde aşırı bi negatif enerji var senin (hani nazar dediğimiz şey)
istersen şöyle yap;o negatif enerjiyi üzerinden uzaklaştırmak için açık havada dua oku sonra esmalara geçip dengeleme yap daha mantıklı olur
böylece pozitif enerji ile dolmuş negatif enerjiden tamamen arınmış olursun

bir de tüm çakralar için mi çalışmayı planlıyorsun yoksa sorunlu bölgelerin için mi?

Ozelden mesaj atayim sana benim konum biraz degisik ve uzun. :)

Back
X