• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

olumlu hatunlarım
herkes kendi sorunlu bölgesini bulsun (auralarını )
sonra onları her akşam dengelemek için 5 dakkanızı ayırıp güzel enerjileri çekelim üzerimize
böylece o yaptığınız olumlamalar-imgelemeler-istekler-dilekler daha da hızlı hayatınıza girecektir...

herkesin sorunlu çakra (aura) bulmasını istiyorm
sakraç yöntemi işinize yarayacaktır :)

mesela bu çakra olayları ne oluyor? islam da yeri var mı yani esmalar falan da varya ondan soruyorum :)
çakra dediğimiz insandaki enerji durumları cnm ve evet topiğimde kur'an da ki ayetlerden aura ile ilgili bilgiler mevcut..hani saçma sapan uydurma şeyler değil bunlar :)

çakra dediğimiz insandaki enerji durumları cnm ve evet topiğimde kur'an da ki ayetlerden aura ile ilgili bilgiler mevcut..hani saçma sapan uydurma şeyler değil bunlar :)
ve ek olarak,eğer bedeninizde her hangi bir bölgede enerjileriniz dengesizleşmeye başlamışsa bir takım sorunlar yaşarsınız...

çok teşekkür ederim o zaman ben konuyu dha detaylı bir inceleyim

mesele nasıl sorunlar

alın çakrasında bi dengesizlik var ise baş ağrısı..
mide çakrasında bi dengesizlik var ise mide krampları,kusma..
kalp çakrasında bi dengesizlik var ise duygusal anlamda sıkıntılar..

ve bu çakraların renkleri vardır
örenğin kalp çakrası yeşili temsil eder..
her yerde yeşil görmek,yeşil kıyafetler giymek istemek,,yada yeşile aşırı düşkünlüğünüz o çakranın eksikliği /dengesizliği yada tıkanmış olduğu anlamına gelir...
basitçe böyle :)

image.webp

Selammm kizlarcim,cok fazla giremiyorum .Daha dogrusu bakiyorum,okuyup cikiyorum.Cok guzel paylasimlar yapiyosunuz.Ben de firsat buldukca paylasim yaparim.Yepyeni bir yila girdik.2015 in sadece güzel yönlerini düsünüp şükrümü yaptim,yazilarimi yazdim.Bol imajinasyonla süsledim,bol pozitif enerjilerle.Olmus gibi hissettim sanki kalbimden bir heyecan ve bir fisilti ile Kün Fe Yekun...Oldu bile dedim,ve şükrümü yaptim : ) O harika ic huzurum hala ayni sekilde devam ediyor,ben de hayalimi besledikce besliyorum ki enerjim dusuk oldugunda depodan yesin : )))) Rabbim hepimize harika bir yil nasip etsin,tum hayallerime kavustum dedigimiz o coskulari hissettigimiz bol sukurlu,burada birbirimizin cok guzel haberlerini-mucizelerini okudugumuz bir yil olsun

A audrey_24 tatlım paylaşımları bekliyorum :)

evettt fıstıklarr
koca bi seneyi iyisi ile kötüsü ile arkada bıraktık
şimdi güzellll bi koca yıl bizi bekliyor
bugün akşam itibari ile yeni uygulamama başlıyorum
bi esma ile :) bu sefer daha fazla imgeleme ve yoğunlaşma uyguluycam

dün bişey oldu onu da anlatmadan geçemiycem
bu boğaza takılan atkı türü bişeyler var bilirsiniz
bundan 1 hafta önce bi marketin afişinde görmüştüm
ay alayım ya bana da lazım boğazımı sıcak tutar diye içimden geçirdim hatta baya bi baktım
sonra aklımdan uçtu gitti:))
neyse dün hediye aldım,paketi bi açtım :KK70: ben şok!!o gördüğüm şey (daha güzel bi rengi ile ) elimde duruyor...şaşırmadımm!!!tamamenn onu istememden kaynaklı
okuduğum kitapta aynen şu geçiyor ''bi elma canınız çeker ama dolabınızda yoktur..ben size imgeleyip elmayı yaratın demiyorum,onu o kadar çok istersiniz ki,ya bi arkadaşınız size elma getirir,ya komşunuzun fazla elması vardır'' bu cümle tam bana cuk oturdu :KK70:

herşey gönlümüze göre olsun demiş atalarımız :) boşa dememişler :)

Kim demistir tam bilmiyorum canim,ama en cok kabul edilen midenin duasiymis.Yani canimizin bir sey istediginde birinin getirmesi hemen ona ulasmamiz...Bunun nedeni cok acik tabi bu benim yorumum...Canimiz bir sey istedigince direk tadini almis gibi oluyoruz,kokusunu da aliyoruz;goruntu olayi kolay zaten :) Yani yani bildiginiz etkili imajinasyon yapiyoruz,enerjiyi yukluyoruz veee sonuc hemencik gerceklesiyor istegimiz,kalben istemia gibi oluyoruz.Sonra diyoruz ki aaa dilek kapim acikmis Allahtan baska sey isteseydim,ebee canim kardesim diger isteklerinde de 5 duyu organina hitap edebilip imajinasyonunu yapsan ve kalben istemis olsan kabul olacak,Allahin izniyle tabi.Bu da Allahin bir takdiri zaten bu enerji olayi :) Yaaaa iste oyle :)

Kim demistir tam bilmiyorum canim,ama en cok kabul edilen midenin duasiymis.Yani canimizin bir sey istediginde birinin getirmesi hemen ona ulasmamiz...Bunun nedeni cok acik tabi bu benim yorumum...Canimiz bir sey istedigince direk tadini almis gibi oluyoruz,kokusunu da aliyoruz;goruntu olayi kolay zaten :) Yani yani bildiginiz etkili imajinasyon yapiyoruz,enerjiyi yukluyoruz veee sonuc hemencik gerceklesiyor istegimiz,kalben istemia gibi oluyoruz.Sonra diyoruz ki aaa dilek kapim acikmis Allahtan baska sey isteseydim,ebee canim kardesim diger isteklerinde de 5 duyu organina hitap edebilip imajinasyonunu yapsan ve kalben istemis olsan kabul olacak,Allahin izniyle tabi.Bu da Allahin bir takdiri zaten bu enerji olayi :) Yaaaa iste oyle :)
Geçen gün Korkmaz,Karaca mıdır nedir,bir reklam gördüm tv de,tava reklamı,içinde de miss gibi et pişmiş,böyle çatalı takıyor falan yumuşacık olduğu belli yanı,kardeşime de dedim hatta ayyy canım istedi diye,sonra kuzenim aradı işe girdim dedi (müdürü de benim arkadaşım,benim sayemde girdi gibi bişey oldu) seni yarın yemeğe götüreyim dedi ve ben ertesi gün o yumuşacık pişmiş etten aynı ahşap sunum içinde 3 parça yedim,ertesi gün ya bu kadar olur dedim :KK50::KK73:

Geçen gün Korkmaz,Karaca mıdır nedir,bir reklam gördüm tv de,tava reklamı,içinde de miss gibi et pişmiş,böyle çatalı takıyor falan yumuşacık olduğu belli yanı,kardeşime de dedim hatta ayyy canım istedi diye,sonra kuzenim aradı işe girdim dedi (müdürü de benim arkadaşım,benim sayemde girdi gibi bişey oldu) seni yarın yemeğe götüreyim dedi ve ben ertesi gün o yumuşacık pişmiş etten aynı ahşap sunum içinde 3 parça yedim,ertesi gün ya bu kadar olur dedim :KK50::KK73:
tamammeeenn enerji yollamışsın evrene :))
bu arada afiyet olsun :D

Teste gore benim tepe cakram problemli cikti ama sarkac olayini hic anlamadim? Sarkac ne kiz :D bizde yok :D bi de temizlemeyi de cok anlamadim; dusundugunu dusunme, temizle geride birak diyordu sanki. Tamam da nasil :D ya da ben dikkatli okumadim bilmiyom kiii

Back
X