- 18 Şubat 2010
- 16.392
- 20.122
- 923
aklımda bişey var ama umarım o değildir :) at bakalım bekliyorumOzelden mesaj atayim sana benim konum biraz degisik ve uzun. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklımda bişey var ama umarım o değildir :) at bakalım bekliyorumOzelden mesaj atayim sana benim konum biraz degisik ve uzun. :)
mesela bu çakra olayları ne oluyor? islam da yeri var mı yani esmalar falan da varya ondan soruyorum :):) neyi anlamadın mesela?
çakra dediğimiz insandaki enerji durumları cnm ve evet topiğimde kur'an da ki ayetlerden aura ile ilgili bilgiler mevcut..hani saçma sapan uydurma şeyler değil bunlar :)mesela bu çakra olayları ne oluyor? islam da yeri var mı yani esmalar falan da varya ondan soruyorum :)
ve ek olarak,eğer bedeninizde her hangi bir bölgede enerjileriniz dengesizleşmeye başlamışsa bir takım sorunlar yaşarsınız...çakra dediğimiz insandaki enerji durumları cnm ve evet topiğimde kur'an da ki ayetlerden aura ile ilgili bilgiler mevcut..hani saçma sapan uydurma şeyler değil bunlar :)
çok teşekkür ederim o zaman ben konuyu dha detaylı bir inceleyimçakra dediğimiz insandaki enerji durumları cnm ve evet topiğimde kur'an da ki ayetlerden aura ile ilgili bilgiler mevcut..hani saçma sapan uydurma şeyler değil bunlar :)
:) incelemeni tavsiye ediyorum yararı olucak inan..kendinden bişey bulacaksın eminim :)çok teşekkür ederim o zaman ben konuyu dha detaylı bir inceleyim
mesele nasıl sorunlarve ek olarak,eğer bedeninizde her hangi bir bölgede enerjileriniz dengesizleşmeye başlamışsa bir takım sorunlar yaşarsınız...
mesele nasıl sorunlar
:) ne kadar da doğru değil mi?
bu kıtabı okumustum gecen sene :)Eki Görüntüle 1733059 Kizlar tugce isinsu macerami kitabiyla noktaladim daha okumadim hepsini ama bizim isimize yariycak yerleri sizinle paylasmak istedim
bu kıtabı okumustum gecen sene :)
guzel bı kıtap aslında yenı ılgılenenler ıcın bu tarz seylerle cok basit anlatımı varBende burdaki konusmalarimizdan sonra siparis verdim :) 21 gunluk bir calismada var icinden birazdan onuda paylasicam :)
A audrey_24 tatlım paylaşımları bekliyorum :)
evettt fıstıklarr
koca bi seneyi iyisi ile kötüsü ile arkada bıraktık
şimdi güzellll bi koca yıl bizi bekliyor
bugün akşam itibari ile yeni uygulamama başlıyorum
bi esma ile :) bu sefer daha fazla imgeleme ve yoğunlaşma uyguluycam
dün bişey oldu onu da anlatmadan geçemiycem
bu boğaza takılan atkı türü bişeyler var bilirsiniz
bundan 1 hafta önce bi marketin afişinde görmüştüm
ay alayım ya bana da lazım boğazımı sıcak tutar diye içimden geçirdim hatta baya bi baktım
sonra aklımdan uçtu gitti:))
neyse dün hediye aldım,paketi bi açtımben şok!!o gördüğüm şey (daha güzel bi rengi ile ) elimde duruyor...şaşırmadımm!!!tamamenn onu istememden kaynaklı
okuduğum kitapta aynen şu geçiyor ''bi elma canınız çeker ama dolabınızda yoktur..ben size imgeleyip elmayı yaratın demiyorum,onu o kadar çok istersiniz ki,ya bi arkadaşınız size elma getirir,ya komşunuzun fazla elması vardır'' bu cümle tam bana cuk oturdu
herşey gönlümüze göre olsun demiş atalarımız :) boşa dememişler :)
Geçen gün Korkmaz,Karaca mıdır nedir,bir reklam gördüm tv de,tava reklamı,içinde de miss gibi et pişmiş,böyle çatalı takıyor falan yumuşacık olduğu belli yanı,kardeşime de dedim hatta ayyy canım istedi diye,sonra kuzenim aradı işe girdim dedi (müdürü de benim arkadaşım,benim sayemde girdi gibi bişey oldu) seni yarın yemeğe götüreyim dedi ve ben ertesi gün o yumuşacık pişmiş etten aynı ahşap sunum içinde 3 parça yedim,ertesi gün ya bu kadar olur dedimKim demistir tam bilmiyorum canim,ama en cok kabul edilen midenin duasiymis.Yani canimizin bir sey istediginde birinin getirmesi hemen ona ulasmamiz...Bunun nedeni cok acik tabi bu benim yorumum...Canimiz bir sey istedigince direk tadini almis gibi oluyoruz,kokusunu da aliyoruz;goruntu olayi kolay zaten :) Yani yani bildiginiz etkili imajinasyon yapiyoruz,enerjiyi yukluyoruz veee sonuc hemencik gerceklesiyor istegimiz,kalben istemia gibi oluyoruz.Sonra diyoruz ki aaa dilek kapim acikmis Allahtan baska sey isteseydim,ebee canim kardesim diger isteklerinde de 5 duyu organina hitap edebilip imajinasyonunu yapsan ve kalben istemis olsan kabul olacak,Allahin izniyle tabi.Bu da Allahin bir takdiri zaten bu enerji olayi :) Yaaaa iste oyle :)
tamammeeenn enerji yollamışsın evrene :))Geçen gün Korkmaz,Karaca mıdır nedir,bir reklam gördüm tv de,tava reklamı,içinde de miss gibi et pişmiş,böyle çatalı takıyor falan yumuşacık olduğu belli yanı,kardeşime de dedim hatta ayyy canım istedi diye,sonra kuzenim aradı işe girdim dedi (müdürü de benim arkadaşım,benim sayemde girdi gibi bişey oldu) seni yarın yemeğe götüreyim dedi ve ben ertesi gün o yumuşacık pişmiş etten aynı ahşap sunum içinde 3 parça yedim,ertesi gün ya bu kadar olur dedim![]()