- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Çokkkk şaşırdım inan kii nasıl bu kadar hızlı oldu şok oldum.İşte geldim buradayım, şaşırdım adımı zikretmene, enerji geldi demek kizaten konuyu da takipteyim uzun süredir:)
Etiketleme yapmadım dediğim gibi takip ettiğini de bilmiyordum zaten ilk duâ ettiğim için sizi unutmadim..
Yaaa çok sevindim hamdolsun işte bu diyorum o zaman...
İnşallah Saksi_Degilim_Ben de gelsinnnnnn bekliyoruzzz..
Mutlaka bir sebebi var ki sizi burda zikrettim hayırlısı.
Çok sevindim iş ile ilgili durumuna dediğin gibi zaten bilincaltinda inanç varsa yetiyor. Aslında olumsuzluklar bize gelmiyor biz onları çekiyoruz bunu iyice öğrendim burada...Hosbulduk canım, evet ben zaten inanç konusunda da öyleydim dua topiklerinde de konusuyorduk ama sanırım bu kadar derinlere inip düşünmüyorduk. Dua edilip olumluyu düşünüp olmazsa da hayırlısı buymuş deyip hiç olumsuz bakmıyorduk. Yani kendi acımdan hep böyleydi. Olumlu düşününce beyin o seyi yapmanı sağlıyor ama olumsuz düşünce olunca kendin de inanmadığın birseyi neden beynin düşünüp uygulasın ve ondan olumlu bir sonuç alsın ki? En başta sen inanmıyorsun neden vücudun inanmadığın bir şeye çabalasın?
En basit örnek vereyim, Ben bir ay önce yaklaşık işten çıktım. Isyerindeki herkes yapma etme is bulmadan işten çıkılır mı, uzun sure işsiz kalırsın vs demeye başladı. Ama ben inanıyordum doğrusunun bu olduğuna. Çünkü yıpranıyordum ve bu benim önümdeki bütün is hayatım boyunca böyle devam edecekti. Ben de istemiyorum dedim bunyem kaldırmıyor burda çalışmayı evet is de bulmadım ama verdiğim en mükemmel karar hiç de pişman olmayacağım dedim. Ve ayrıldıktan sonra da bir tek olumsuzluk hissi belirmedi. Mutluyum, sağlıklıyım, ailem yanımda, düşüncelerim temiz berrak ve en basiti düşünmeye sevmeye mutlu olmaya zamanım var. O çalışırken sanki 24 saatimin tamamını ise harciyormus gibiydim düşüncelerimde bile is vardı. Şükürler olsun ki beynime o sinyal geldi ve aniden işten çıkmam gerektiğini anladım.
Bana böyle sinyaller geliyor bu arada bazen. Artık geldiği zaman kendimi bastırıp kararsız kalmak yerine uyguluyorum direk![]()
Kesinlikle olumlu pozitif ve güzellikler düşünürsek biz onları yaşarız yaşatır Rabbim çok şükür ki.
Ahhh nasıl içten yürekten istiyorum varya nasıl...Yeter ki gercekten ve "kalpten" iste ve birak :)
Yaa içime isteme düşüncesi yerlestigi andan itibaren kalp pır pır attı.
Rabbimin huzurundayim kii kabul etsede etmesede mutluyum.
ne düşünürseniz aslında siz osunuz
ne isterseniz aslında yaşayacağınız şey odur
onun için düşüncelerinize, isteklerinize ve kendinize dikkat edin..
boşuna dememiş mevlana '' Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geri kalan et ve kemik. Gül düşünürsen gülistan olursun. Diken düşünürsen dikenlik olursun'' diye :)
Aynen aynen Mevlana ne güzel demiş...
Demiş demiş de işte anlamak inanmak özümsemiş olmak mesele..
Ne sansliyiz....
Hamdolsun farkına vardiklarimiza..