- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
aslii .!.:Hangi sure canım
Ayetel Kürsi okumaya karar verdim.
170 adet okuyacağım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslii .!.:Hangi sure canım
Benim durumum biraz karışık ama güzel gelişmeler oldu hamdolsun.
İşte ilk sizlerle okuduğumuz zamanlardan beri inişli çıkışlı devam ediyor.
Ben sabrı Şükrü teslimiyeti tevekkülü olumlamayi pozitif düşünmeyi ve en onemlisi bir çok duayı öğrendim..
Artık hiçbirşey bana zor gelmiyor yaşadıklarıma şükrediyorum...
Allah kabul etsin şimdiden.
Aminn inşallah canım..Ne mutlu sana. Ben de Allah bugünümü aratmasın demeyi öğrendim... Hakkımızda hayırlısı olsun, güzel haberlerimizi müjdeleriz inş.
Ben hayatımda kararsizligimdan kaybettim her zaman.
Hep iki seçenek arasında kaldım. Hep erteledim, kaçtım,sürüncemede biraktim.
Yine ayni kafadayim.
Üstelik bu huyumun o kadar cok zararını gördüm.
Olof of.
Mecbur bir yolu seciyorum, aklim hrp obur secendkte kaliyor.acaba o yola girsem daha mi iyi olurdu.
Bunun için nasıl bir çalışma yapılır acaba.
Bana bir yol gösterin nolur.
Kendimi sevilmeye layik bir insan olarak görüyorum ve seviliyorum diye bol bol olumlama yapin.Bir sure sonra diliniz alisacak,hatta farkinda olmadan soyleyeceksiniz.Alicilar da hep sevildiginize dair sinyaller alacak sekilde calisacak; odaginiz degisecek.Ailenize de ayni bilincaltindan sinyaller gidecek evet hayatdevamedecek sevgiye layik diye yerli yersiz düşünecek : )))Sanırım özgüven eksikliği.
Degersizlik hisside çok fazla.
Ailede sevgi şevkat görmeyince böyle bir yetişkin oldum.
Annem babam benim çocuklarımı fiziksel olarak severken"beni hiç böyle sevmiyorsunuz. " diye hemen yüzlerine vuruyorum. " yooo. Biz seviyordum, sen hatırlamıyorsam diyorlar."
Sanırım Cok küçükken seçmişler.hatirlayabildigim yaşlarında sevgi sahneleri yok.
Hep sevilmeyi bekleyen aciz bir kız çocuğu geliyor gözümün önüne.
Annem büyük oğlumun bu huyumun aynı bana benzediğini söylüyor.bende onda kendi cocuklugumu görüyorum.
Çocukluk, genclik yaralarim yeniden depresiyor.
Bazen ona " sence biz mutlu bir aile miyiz ? " diye soruyorum. Azcik, miniminnacik düşünüp " Evet. " diyor.
Hiç düşünmeden bir çırpıda söylemesini isterdim.
"Arzularınızı gerçekleştirmek için onları içsel sesinizle uyumlu hale getirin. Bütün içsel konuşmalarınız iyi haberler, iyi sonuçlara odaklanmış olsun. İçsel sesiniz, hayal gücünüzü yansıtır, hayal gücünüz de ruh'la bağlantı kanalınızdır. İçsel sesiniz arzularınızla çatışıyorsa kazanan içsel sesiniz olacaktır. Yani arzularınızı içsel sesinizle eşleştirdiğinizde, onlarla uyumlu hale getirdiğinizde arzuladığınız şeyler sonuçta gerçekleşecektir."
Wayne W. Dyer
Bilincle bilincalti ne zaman birlik icinde olursa hedefimize tam anlamiyla yonlenmis oluruz.Icsel sesimiz bilincaltindan gelen geveze ses.O geveze sesleri olumlamalar araciligi ile yönlendiriyoruz ki bize endise vermesin tam tersi yüreklendirsin diye.Sonrasi zaten geliyor :)
Bilinçaltı kuvvetlendirdigimizde dua şeklimiz bile degisiyor bir kere.Icimiz guvenle,huzurla doluyor.Allahin bolluguna bereketine olan inanc daha da artiyor bence;cunku vesevese yok endise yok.Dua devam suresi de uzuyor.Hatta bir sure sonra duanizi oyle cosku hissi ile yapiyorsunuz ki amaaaan olmasa da olur Allahim bana bu hissi hissetme bahsetmis zaten yasiyorum diyorsunuz.Sonra icten bir ses geliyor ama coooook derinden "oldu" bile : )
Cok tesekkur ederim.emek verip yazmissin.
Allah razi olsun. Burdan bir suru insan faydalanacak ne guzel.
Kendime sordugumda sikintilarimiza ragmen mutlu bir aileyiz. Ulkemizde cocuklarin yarisinin babasi gitti. Cogu annenin evladi gitti. Mutsuzum demeye utanirim.
Cok sukur hepimiz bir aradayiz.
Buyuk oglum beni hic sevmiyorsunuz kalibini cok kullaniyor.
Kardesini kiskandigi durumlarda soyluyor.
Bunu nasil asabilirim.
En cok şükrettigim sey dua edebilmemi nasip etmis olmasi ve şüküŕ hissi oyle guzel ki.Hatta oyle bir sey ki şükür hissini tekrar tekrar yasayabilmek icin şükredecegim seylerin olmasi icin dua ediyorum.Dua amacim o sanki aslinda : )))) Muhtesem bir döngü iste.Evetttt aynen böyle bir duygu sarıyor bütün benligi...
Olmasa da olur diyorsun Rabbim duâ etmemi nasip etmiş diyorsun..
Şükürler olsun diyorsun...
Ilk defa görüyorum canim, hic atlamadan okumaya calisiyorum halbuki ama demekki ınternetin azizligine ugramis,emin ol bir seyler yazardim.Hatta 389. sayfayi nerdeyse hic gormemisim ama en kisa zamanda olumlama pozitif dusunce onerilerimi yazacagim tatlim :)Cocukken evrenle ne denli kusursuz bi uyumumuz var degil mi kuslar ,sincaplar yaratılmış her şey hepsi arkadaş bize ❤ güzel kızın o güzel minik kalbine ne cok sevgi sığdırmış maşallah ona hayati hep guzelliklerle dolu olsunzaman tersine işlediğinde onlar büyüyüp biz yavaş yavaş çocuklastigimizda, çocuklarımızın geleceğine yaptgimiz bu manevi yatırımın meyvelerini toplayacağız inşallah . Onlar bize onlara ne ogrettiysek onu hatirlatacaklar degil mi? ne mutlu olumluyu ogretebilene :) Mutsuzluktan beslenen insanlar konusunda ne kadar haklısın canım.
inan ben bunu şimdiye kadar hic anlayamamistim .insan niye kendisinin ya da başkasının mutsuzluğunu ister ki başkasını mutsuz, huzursuz görünce resmen gözleri ışıldayan insanlar varaklım almıyordu inan ama mükemmel aciklamissin. Bu da onların mutlu olma yöntemi yani o mutsuzlukla beslenip doyuma ulaşıyolar ne fena
oysa iyi olmak, iyiyi istemek daha kolay değil mi? Aslinda kendi değişimimizi başlatinca çevremiz için de adım atmış oluyoruz. Biz değişirken etrafımızın aynı kalması mümkün değil nasıl mevsimler değişirken tabiat değişiyo,r hiç bir şey değişime kayıtsız kalmıyor bu da öyle sanırım. Merak ediyorum yolculugumda kimler yanımda kalmaya devam edecek, kimlerin uzaklaştığını göreceğim. Eşimle ilişkimizi bile tam kestiremiyorum ama inanıyorum ki bütün bu süreç benim ve bütünün hayrına olacak. Bu teslimiyeti anlayabilecek frekansı yeni yeni yakalıyorum. Farkında olmadan değişimi başlattım sanırım. kayinvalidem vasıtasıyla tanıştığım ama enteresan bir şekilde ilk gördüğümde dahi icimin almadığı, bir yerde karşılaşmaktan dahi haz etmediğim biri vardi ve bi süre önce onun görüşme teklifini açık kapı bırakmayacak şekilde reddettim. Ben normalde hayır diyebilen bi insan değilim ve bunun sıkıntısını çok çektim. Ona karşı nasıl bu kadar net olabildim ben de bilmiyorum ama sanırım bu da benim değişmeye başladığımın bir göstergesi. Tabi bu kayinvalidemle olan sessiz gerginliği biraz daha tirmandirdi çünkü onu getirmek için kendisi aramisti ve kendisini de istenmeyen olarak görmüş ben kabul etmeyince. bu olaydan sonra hiç gorusmedik şimdi kayinvalidemle yüz yüze görünce nasıl bir tutum izleyeceğiz gerçekten bilmiyorum. Onunla olan ilişkimiz doğumumdan sonra iyice değişmsti ve zaten koymam gereken mesafeye bu mu vesile oldu bilmiyorum. Bu konuda biraz karisigim sevgili
buttrfly nasıl yorumlamam daha iyi olur?Ic sesimiz bize hep doğruları söyler mi
![]()
L Lavanta kokusu ilk basta bu kisiye karsi halihazirda negatif bir enerji almissin.Ilk basta birinden negatif enerji aldiysam o yillar yili gecmiyor buna eminim.Genelde enerji alamadigim insanlar beni gormeden önyargilariyla taniyanlar oluyor.Senin yerinde olsam aynisini yapardim ben de gorusmek istemezdim cunku bu senin hissettigin kisim olabilir.Belki bilmedigin dahasi vardir hakkinda negatif konusulmustur ve bu sana enerji olarak akmistir.Senin yapman gereken net olmak,düşünce anlaminda da.Baskasiyla gorusmemen,hayatindan cikarman onu sevmedigin anlamina gelmiyor;kendini saydigini ve sevdigini gosterir.Bu sekilde dusunce kalibiyla evrene gonderdigin enerjiyla hayatina giren insanlar kafana gore insanlar olacak ve digerleri seninle onlar arasindaki gorunmez duvari hissedecek,yanasamayacaklar bile.Bir nevi su olumlamayi yapmis oluyorsun hayatima giren insanlar ve hayatimda olan insanlar benim iyi enerji aldigim insanlar.Kayinvaliden de dahil buna.Ya degisecek iyi enerjiler gonderecek ya da o duvari hissedecek :)
Kayinvalidemle enerjilerimiz cok degisti olmaz olmaz degil yani,su an benim icin harika dualari var.Hem agziyla soyluyor, hem de hissediyorum.Daha once alakasi yoktu emin ol.
Kim ne dusunur ne eder gibi kaygin olmasin,sen kafanda net ol.Aksi halde endise,kaygi,korku sadece onlari guclendirir ve hakli cikartir.Kayinvalidene olumlu pozitif enerji gonder; icinden onun icin soyle dusun mesela.Esini doguran annesi ve cocuklarinin babannesi; esinin sevdigin huylarindaki annesinin katkisini yucelt mesela gozunde.Ona guzel enerjiler gonderki varis genlerin sahibi cocuklarin da bu harika enerjilerden beslensin :)Inan bakis acin degisince enerjin de degisecek.Kayinvaliden buna kayitsiz kalamayacak.En fazla cidden uzaklasacaksiniz en guzel sekilde ama.Olumlu donutlerini bekliyorum
Hızır gibi yetiştin yine canım heyecanla bekliyodum Allah razı olsunbi kaç kez okudum daha kaç kere okurum Allah bilir iyice ozumsemek istiyorum her satırını yazdıklarının
Ben öyle bi enerji yayıyorum ki kırgınlığım hayal kırıklığım bas bas biz burdayız unutamazsın diyorlar sanki. En kötüsü de ne biliyor musun sanki kayinvalideme karsi iyi olumlu hissetsem dusunsem kendime haksızlık ediyormuşum gibi hissetmem. Aslında kendi sırtıma yük bağlıyorum en azından notr hissetmek bile bi adım olur de mi :) çözülmeyecek ilişki problemi yok bak burda da kendinden örnekle olayı somut kıldın canım işin içinde yaşanmışlik olunca cümleler havada kalmıyor sahiciligiyle ısıtıyor insanı daha bi umitlandiriyor :) inşallah ben de kayinvalidemin güzel duasına iyi dileklerine kavuşurum :) satir arasindaki olumlamayi yakaladim vermem gereken degeri önce kendime vericem ki eşdeğer enerjileri kendime cekebileyim benim bu ara yaptigim ise kendi ayağıma taş bağlayıp denize atlamak her gece
inan son bi haftada kaslarım çatık uyuyorum öyle uyanıyorum düşün aynadaki beni , her yeni güne aynı dip enerjiyle baslamak hatasına düştüm. iyi enerji yollamak için elimden geleni yapicam ama o denli büyük bi değişimle sıçrama yapamayabilirim sanırım ilk adimim nötr olmak olacak. En güzeli kendimi ozgurlestirmek bu işten. peki bizim etrafımızdaki insanlar için bu enerji akışını nasıl sağlarız yani mesela benim annemle eşim arkasındaki ilişkiyi yoluna koymak icin ne yapabilirim? ya vedud çeksem olur mu hepimizin niyetine
otursam bi kağıda nasıl bi aile düzeni istediğimi yazsam çizsem olmuş gibi musmutlu :) aslinda ben tüm bu mücadelelerden cok yoruldum birarada keyifli zamanlar yaşamak istiyorum ah canım teşekkür ederim bu gecenin ışığı oldun
![]()