- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
c
başarı konusunda yazdıkların o kadar kıymetli ki aslında başarısızlık dememek gerektiğini bunların doğruyu güzele ulaşmak için bir basamak olduğunu düşünüyorum çoğu zaman ama fiile dökmem gerektiğinde isteksizlik iç sesim ayağıma franga vuruyor. Örneğin daha düzenli bir hayat için planlar programlar yapıyorum ama oturtturamıyorum.
başarısızlıklarımın ardında bazen rehavet var gibi hissediyorum birde sanırım bu kendimi suçlamamı tetikliyor. geçen bir arkadaşım şöyle birşey söyledi hiç grip olduğunda niye öksürüyorum diye kendini suçlar mısın. Grip olduğun için öksürdüğünü bilirsin demişti. şuan kendini suçlamalarında içindeki duygu düşünce gribinden şifalanmak için düşünceni değiştir demişti haklıydı
sanırım başarısızlıklar düşünce gribi oluşturmuş iç dünyamda ve ilham gelmiyor yeni şeylere adım atmak yada neticesinin aynı olacağı endişesiyle iş başvurularında yada hayatımı düzenlerken hep olmayacak bişeyler diye adım atamıyorum şifa için bir yerden başlamalıyım...
Ben hayatimdaki basarisizliklari bir kere düzeltmem icin karsima cikmis bir firsat olarak goruyorum mesela,boylelikle korku,endise hissi ile olusacak negatif enerjiyi beslemiyorum.Hele bir de basarisizliklarini gercek basariya cikmak icin sadece bir surec olarak gorup merdiven olarak dusunursen basarisizliklar sana keyif bile verebilir.Dusunsene bir hatayi hayatinin en onemli basamaginda yaptin tepetaklak gidersin.Ama hatalarla saglamlastirip cikarsan temeller cok saglam olur,kolay kolay yikilmazsin.Gercek ciddi basari orneklerinden, biyografilerden cikarimladigim asla basarisizliktan korkmamalari ve krizi firsata cevirmeleri o lari onlar yapanlar.Aksi halde korkak,pisirik olurlardi.
canım öyle hoş yazmışsın ki üzerimdeki yüklerin tek tek azaldığını hafiflediğimi hissettimOnce basarisizlik kalibini degistirmelisin.Basarisiz oldugunda kotu hissetmenin en onemli nedeni baskasi ne dusunur kaygindir.Hakkimda kotu dusunecek insan dusunsun zaten o pis,negatif enerjisini uzerimden cekmis olur biraz rahatlarim diye dusunurum : )))
Boyle dusunen bir insanin hic hata yapmadigini varsayalim, kayda degecek bir sey yapmamistir bence :)
Olumsuzluklarima takiliyorum dedin de kim kusursuz ki...Bilincalti kalibini suna yonlendirebilirsin iyi ozelliklerimi daha iyilestirecegim eksikliklerimi kapatacagim bana gore mutlaka hayalimdeki is var diye dusun.Kaliplarini degistirirsen isle ilgili,is tanimin da degisecek emin ol,farkli alanlara yonleneceksin belki de.Arayisin degisecek, daha olumlu pozitif aciyla bakacaksin.Hayalininde otesinde firsatlari yakalayacaksin,hem geliseceksin hem de kazanacaksin.Enerji enerji enerji...

başarısızlıklarımın ardında bazen rehavet var gibi hissediyorum birde sanırım bu kendimi suçlamamı tetikliyor. geçen bir arkadaşım şöyle birşey söyledi hiç grip olduğunda niye öksürüyorum diye kendini suçlar mısın. Grip olduğun için öksürdüğünü bilirsin demişti. şuan kendini suçlamalarında içindeki duygu düşünce gribinden şifalanmak için düşünceni değiştir demişti haklıydı