Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canim yine guzel sozlerin icin.Kendime dair sorduğum her sorunun tam da ihtiyacım olan şekilde cevabını aldım senin sayende Allah cook razı olsun senden canım❤ dönüp dönüp okuyorum içime sindiriyorum söz uçar yazı kalır dedikleri ne güzel bir kaynak oldu bana:)))
Kendimle olan farkindaligim arttıkça etrafımı da daha farklı bir bakış açısıyla gozlemlemeye başladım. Benim çok sevdiğim bir kuzenimle ilgili sana danışmak istediğim bir şey var canim.
Dürüst vicdanlı iyi niyetli bir esnaf kendisi. Yıllardır düzgün bir işi var kriz dönemlerini yaşamış, birçok ekonomik sıkıntıyı görmüş biri. hep girişimci bir ruhu oldu onu bildim bileli. her daim kendi işine ek , kimi zaman işiyle bağlantılı yan sanayi , kimi zaman çok alakasız yeni iş atılımlari oldu. Sonuç hep hüsran. Şöyle ki bize anlatıyor mesela dinleyince inanılmaz mantıklı bir iş, getirisi garanti tamam oldu gözüyle bakılıyor sonra hoooop bir anda tepetaklak. Hep der ki "tam işim oldu diyorum son adıma geliyor iş tıkanıyor , benim işlerim hep böyledir zaten". Örnek vermek gerekirse mesela iş ne ise o işi yapacak adamin annesi hastalanıyor, yurtdisindan gelecek cihaz gümrükte kalıyor, üretim yapacak makine bozuluyor , imza gerekiyorsa o gecikiyor gibi.. işleri ya hiç olmuyor ya da olmasını istediği zamanda olmadığı için hem para hem motivasyon kaybediyor. Ağzından hep duyduğum bir şey de "para kazanılır kaybedilir" dolayısıyla para geliyor sonra adeta buharlasiyorMesela birlikte iş yaptığı insanlar disardan gayet varlıklı ticaretleri gayet güzel görünüyor ama bu yakinimla ortak başka bi işe girince kendi esas işlerinin aslında bozuk olduğu ortaya çıkıyor ya ödemelerini aksatiyorlar ya keyfi odemiyorlar ya da dolandırıyorlar. Ben eminim artık onun bilinçaltı kalıpları hep aynı hüsrana götürüyor onu. Sıkıntısını anladim dilim döndüğünce anlatmaya calistim ama nasıl yardımcı olabileceğimi bilmiyorum canım. Gerçekten iyi niyetli bir insandır bir sekilde yardımcı olmak istiyorum onun adına olumlama imajinasyon yapmam ise yarar mı? aslında ben ona "para bana hızla ve kolaylıkla geliyor , bolluk ve bereket içinde yaşıyorum şükürler olsun" gibi genel bir olumlama yapmasını söylemiştim ama sıkıntısının içinde öyle boğulmuş ki hani papağan gibi söylemek şeklinde ifade edebileceğim hissetmeden dil ucuyla söylemek oldu galiba onunkini. Bir de tam olarak ihtiyacı olan kilit cümleler farklı sanki sevgili
buttrfly . Daha uygun nasıl bir olumlama olabilir canım❤
Dort gozle bekliyorum gelmeni tatlim :)Merhaba @buttrfly canım nasılsınız
Ben de sizi çok ama çok özledim
@pofuyu da tabii ki ve Sayfada olan herkesi de ...
Çok güzel yoğunluklar yaşıyorum.
En kısa zamanda güzel enerjiler ile dolu paylaşımlarla geliyorum
Sizin her kelimeniz anlam taşıyor.
Benimle hem fikir olmanız muhteşem.
Maddi kaygı olmadan(maddiyat elbette lazım ama maddiyatın esiri de olmayınız)
Sadece maneviyata ve şükrederek hayat nasıl güzel herkese onu öğretiyorsunuz.
Siz bizim için bir HAZİNESİNİZ
Hepinize selamlar ve sevgiler![]()
Ay aynı ben :) 1 haftadır aynısıyımDort gozle bekliyorum gelmeni tatlim :)
Ruhumuz doydugunda bolluk bereket bizimle olduguna emin oluyoruz zaten.Tesaduf olmuyor sonrasi.Rabbim hayat deneyimimizi kendini ve kendimizi taniyarak cosku ve doyum icerisinde yasamak nasip etsin.
Dopdolu bilimsel bir dünyada yasiyoruz,her bir olay muhtesem ilahi düzen üzerine kurulmuş.Idrak etmek dilegiyle
Bu arada 1 haftadir negatif enerji deneyimini yasiyorumCok fena bir sey gercekten,kendim dahil cocuklarima cekiyorym negatiflikleri
Yuzumde cikmayan sivilceler cikti,grip oldum ve agrim olmazdi su an agrularim var.Bedenim sinyal veriyor,pozitife gec diye.
Bunlari deneyimlemek bile harika bir sey,cunku bu da ilahi duzenin urunu.
Bilincli pozitif secimlerime gecmeye niyet ediyorum su andan itibaren![]()
Merhaba canım.Size ve herkese hayırlı hafta sonları.Dort gozle bekliyorum gelmeni tatlim :)
Ruhumuz doydugunda bolluk bereket bizimle olduguna emin oluyoruz zaten.Tesaduf olmuyor sonrasi.Rabbim hayat deneyimimizi kendini ve kendimizi taniyarak cosku ve doyum icerisinde yasamak nasip etsin.
Dopdolu bilimsel bir dünyada yasiyoruz,her bir olay muhtesem ilahi düzen üzerine kurulmuş.Idrak etmek dilegiyle
Bu arada 1 haftadir negatif enerji deneyimini yasiyorumCok fena bir sey gercekten,kendim dahil cocuklarima cekiyorym negatiflikleri
Yuzumde cikmayan sivilceler cikti,grip oldum ve agrim olmazdi su an agrularim var.Bedenim sinyal veriyor,pozitife gec diye.
Bunlari deneyimlemek bile harika bir sey,cunku bu da ilahi duzenin urunu.
Bilincli pozitif secimlerime gecmeye niyet ediyorum su andan itibaren![]()
Merhaba herkese çok güzel bir sayfa paylaşımlarda öyle Don Miguel Ruiz- Dört Anlaşma çok güzel bir kitap tavsiye ederim.Sayfayı takip etmeye çalışıyorum herkese mutlu hafta sonları diliyorum.Don Miguel Ruiz
Tüm dünya sizi sevse bile bu sevgi size mutluluk getirmeyebilir.
Sizi mutlu edecek olan şey,
Kendi içinizdeki tüm sevgiyi paylaşmaktır.
Icimden bu aralar bol bol guzel sözler okumak geciyor,okuyorum icim aciliyor.Paylasmak guzeldir :)
Cok cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun.Sizlere bir seyler katabildiysem ne mutlu bana."Ben yaptiysam herkes yapabilir" dusuncem sagolsun, tum kalbimle inaniyorum yine;dusunce gucuyle her sey degisiyor.Hayat bir secim evet ama neye gore seciyoruz düşüncelerimize göre seciyoruz.Bu sadece aklın anlayabilecegi kisim bir de fiziksel otesi var bu durumun enerhi durumu;pozitif dusuncenin farkli titresimi,negatif düşüncenin farkli titresimi var.Bilinc bunu hissetmiyor ama bilincalti şıp diye seziyor.Telefonlardan,tv lerden,diger sinyal alicilardan cok cok cok daha kuvvetlidit.Cunku insan yapimi degil Yaradan yapımıdır,Eş Şekur Ya Latif.Eee iste olaylar ve insanlarda rastgele cikmiyor milyarlarca ihtimalden.Iste bu titresimlere en uygunu hangisiyse o geliyor.Merhaba canım.Size ve herkese hayırlı hafta sonları.
Yine ne güzel kısa öz cümleler kurmuşsunuz.Dopdolu anlamlar taşıyor.
Öncelikle çok geçmiş olsun şifalar olsun.
(Cildinizle ilgili benim sayfamada buyurun hemen hallederiz)
Sizin negatiflik yaşamanız çok doğal.Bunun iki nedeni var
Birincisi
Hepimizde olduğu gibi
Enerjilerimiz yüksek olup bunu paylaşınca,karşıdan gelen özentiler de fazla olunca bazı etkiler yaşıyorsunuz.
Karşı bakışlar tamamen iyi niyetli olsa bile o enerjiler bütünleşiyor.
Ve etkiliyor.Burayı okuyan üye olan ya da olmayan o kadar çok kişi var ki.
Hemen hemen hepsi iyi niyetli aslında çünkü,
Kendilerine de çareler aramış hayatında hep verici olmuş ama maalesef gerekli kazancı maddi ya da manevi elde edememiş .Hak ettiklerini alamamış kişiler.
Son çare olarak olumlamaya karar verenler çoğunlukta.
Ama siz yazılarınızla olumlamalarınızla o kadar yüksek enerjilerle buradasınız ki herkes size özeniyor.
Siz ister istemez bunu negatif olarak yaşıyorsunuz.
Ama arada oluyor
Bu GEÇİCİ BİR DURUM.
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum çünkü...
İkincisi ise
Siz daima yaşanan olaylardan her zaman iyi bir şey çıkarıyorsunuz.
Ne olursa olsun oradaki ayrıntıyı yakalıyorsunuz.
Bu bazen denizde sadece minicik kum tanesi olsa bile.
Tecrübe kazanıyor ve bunu da başkalarına aktarıyorsunuz.
Bir çok kişi de bunlardan faydalanıyor.
İşte zaten siz yıllarca böyle yapa yapa
bu günkü dopdolu enerjilere sahip oldunuz
Her olandan iyi bir şey çıkardınız ve EŞ ŞEKÜR dediniz.
Uzun zamandır benim içinde geçerli devamlı EŞ ŞEKÜR diyorum.
Sonunda kazanan BİZ OLUYORUZ.Ve de daima öyle de olacak.
Bu da KALICI BİR DURUM![]()
Merhaba kızlar, şu pozitifliği bana da aşılayın lütfen. Konuya çok yabancıyım ama. İlgimi çekiyor bilgi almak istiyorum.. Ne yapabiliriz?
Bunlari parayla yapan cok insan var, kendilerini yargilamak istemiyorum emek veriyorlar biliyorum.Ama şu kadarini soyleyeyim bu işin gercekten özünü anlayan insan parayla yapmaz,evet aynen benim gibi yapar; benim gözümde Allah razi olsun,tesekkur eden insanin dusunceleri benim icin degeri cok buyuktur.Paranin da bir arac olarak enerji oldugunu varsayarsam degeri cok buyuktur,ışıl ışıldır;bana yeter de artar bile :)
Hicbir ticari kaygim yok,cok zaman ayiriyorum buraya; daha da ayirmak,cok fazla insana ulasmak istiyorum.Rabbim su anlik gerekli insanlara ulastirdigini biliyorum sonsuz guvenle zaten.Sizleri cok cok cok seviyorum iyiki varsiniz canlar :)
Bunlari parayla yapan cok insan var, kendilerini yargilamak istemiyorum emek veriyorlar biliyorum.Ama şu kadarini soyleyeyim bu işin gercekten özünü anlayan insan parayla yapmaz,evet aynen benim gibi yapar; benim gözümde Allah razi olsun,tesekkur eden insanin dusunceleri benim icin degeri cok buyuktur.Paranin da bir arac olarak enerji oldugunu varsayarsam degeri cok buyuktur,ışıl ışıldır;bana yeter de artar bile :)
Hicbir ticari kaygim yok,cok zaman ayiriyorum buraya; daha da ayirmak,cok fazla insana ulasmak istiyorum.Rabbim su anlik gerekli insanlara ulastirdigini biliyorum sonsuz guvenle zaten.Sizleri cok cok cok seviyorum iyiki varsiniz canlar :)
Canım her zamanki gibi diyorum.Siz bizim için hazinesiniz.Bu arada yasadigim yer Los Angeles.Her seyde oldugu gibi dusunce gucu egitimi veren insanlarin en hasları burada.Cogundan duydugum ve bildigim bağış yoluyla yapiyorlar zaten.Tesaduf mü asla :)