- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
of inan başka da kimse yok apartmanda arkadaş olabileceğim ama yani mecburen gibi bişey, mesela sabahları birlikte yürüyüşe çıkıyoruz, yani duvar da örmek istemiyorum ama neyse bakalım, biraz daha deneyimleyim ben bu olayı, hayrıma olacak şekilde sonuçlandırabilirim inşallah. Senin de evladına allah huzurlu uykular versin inşallah, sağlık sıhhatle büyüsünler. Dediğin gibi bilinçli olarak yapıyor bazı insanlar, allah kötü düşünenleri bizlerden uzak eylesin inşallah. Tekrar çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için.allah razı olsun. Allah hepimize hayırlı güzel günler nasip EtsinMaalesef canım benim enerji vampiri insan türü.Olumsuzluktan besleniyorlar,sen olumlu şylermkonuştukça konuyu iyiye güzele çektikçe bu seferde sendeki enerjiyi çekiyorlar.Sohbet sırasında iyi hissediyorsun ama sonrasında dayak yemiş gibi oluyorsun başlıyorsun o insanı düşünmeye ve sözlerini.Çünkü her sözü sana negatif enerji taşıyor.Hele bir de boşluktaysan,biraz negatifsen tamamdır
Yine müthiş zamanlama oldu canım, ben de bugün aynı senin durumundan bahsedecektim.Dünyanın bir ucundan çektim resmen : ))) Özünde iyi bir insan ama sürekli şikayet eden şükür hak getire dediğim biri. Aynı durumlardayız hatta o benden daha avantajlı eşinden çok yardım alıyor.Buna rağmen Allah'ın her günü çocukların sorunlarını dinlemekten gına geldi. Hayır benim kaç gündür çocuğum uyumuyor zaten biliyorsun da ve benim ne kadar pozitif odaklı bir olduğumu da biliyorsun anlamıyorum niye sürekli yakınma.Evet duvarı ördüm ama işte bazı bazı insan merhaba da mı demesin sürekli karşılaşıyorum.Ciddi imajinasyon çalışmam gerekiyor duvar için;hissetmeli Yani.Daha önceki verdiğim örneklerdeki gibi.Olayı taze yaşadığım için daha değerlendirme aşamasındayım ama artık anladım benim enerjimden besleniyor takmış bana kancayı : ))) Yani canım lafın özü ör sen de duvarları : )
Son düzenleme: