- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Ben her zamanki tembel günlerden birini yaşadım o yüzden bilemiycemKizlar bugununuz nasil gecti ? olumlu veya olumsuz bisiler yasayanlariniz var mi merak ettim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben her zamanki tembel günlerden birini yaşadım o yüzden bilemiycemKizlar bugununuz nasil gecti ? olumlu veya olumsuz bisiler yasayanlariniz var mi merak ettim :)
Ben her zamanki tembel günlerden birini yaşadım o yüzden bilemiycem![]()
Ben her zamanki tembel günlerden birini yaşadım o yüzden bilemiycem![]()
Kizlar bugununuz nasil gecti ? olumlu veya olumsuz bisiler yasayanlariniz var mi merak ettim :)
:)))) çok küçük bir ayrıntı ama her şey ayrıntıda gizli diyorsun:)Normal toplu iğne:)
Benimde cok farkli degildi bugunum :)
Tembellik diyince direkt sarsıldmBallikayfe kpss ye hazirlaniyodun sen di mi? Neden tembeliz biz:))))
ne yapıcaz biz yaaa, bugün kpss çalıştım biraz ama yine uzun bi aradan sonra olduğu için farkı kapatabilmiş değilimMrb bugünüm miskinlik icinde gecti yine. ;D
Mrb bugünüm miskinlik icinde gecti yine. ;D
ne yapıcaz biz yaaa, bugün kpss çalıştım biraz ama yine uzun bi aradan sonra olduğu için farkı kapatabilmiş değilim
ne yapıcaz biz yaaa, bugün kpss çalıştım biraz ama yine uzun bi aradan sonra olduğu için farkı kapatabilmiş değilim
Valla suan bende miskinlik yapiyorum :) bisilerde yapasim gelmiyo valla![]()
Ne kadar özeniyorm canlı insanlara :)))
Valla bende kpss calisiyoruminsallah ilerlicem. konulari hepten unutmusum
bgun hiic bakmadim ama gezdim tozdum
![]()
Bizi bu hale getirenler utansin![]()
Insallah ustumden kalkar diye bekliyorum soguklar az dusse bi![]()
Bence çalışmak cok keyifli diye olumlama yapalim , allahm diyorum çalışma şevki ver gerisi bende![]()
Bende haftada 2 haftada 1 bakıyorumValla bende kpss calisiyoruminsallah ilerlicem. konulari hepten unutmusum
bgun hiic bakmadim ama gezdim tozdum
![]()
Aynen bende çok özeniyorum, az uyuyup capcanlı insanlaraNe kadar özeniyorm canlı insanlara :)))
Bence çalışmak cok keyifli diye olumlama yapalim , allahm diyorum çalışma şevki ver gerisi bende![]()
Bende haftada 2 haftada 1 bakıyorum
Aynen bende çok özeniyorum, az uyuyup capcanlı insanlara
![]()
aynı benSaatim sabah 5e kurulu, daha kalkmayi beceremedim![]()
aynı bentam 1 haftadır kalkmaya çalışıyorum
Ben de 5-6 gündür her gün yarin kesin 5 ye kalkiyorm diyerek uyuyorum, henüz olmadi
Guya kalkip ılık duşumu alicam, kahvemi demleyip huzurla derse oturucam
Yarin yine denicem![]()
Ayy sabah 5 te uyanmaya calismaniz cok guzel valla . ben 8 de uyaniyorum ancasonra kahvalti filan falan derken ..
![]()