Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Malesef tatlım sabahtı ama dolunay enerjisi hemen biten bir şey değil.Hala etkisi var bence,hatta 2 gün diye duymuştum.Hadi kalk şimdi yap hemen.Aşkla coşkuyla tutkuyla bırak hemen bırakamadadıklarını.Şu an çok yoğun enerji yüklüyüm,çok güzel bir eş zamanlama yaşadım biraz önce.Tadını çıkarıyorum bol enerjilerle,imajinasyonlarıma yatırım yapıyorum :halay::KK36:

Yaptim:)))

Gidiyor gidiyor hatta daha çok kış için bence :) hangisini aldın bu arada merak ettim :)
Yazdiklarinizi takip ediyorum.
Kafama takilan bisey var.
Dolunayda nedense aya bakinca hep huzunlenirim.
Peygamber Efendimiz gelir aklima.
Bi ben de boyle acaba ?
Sizlerde de boyle oluyor mu?

Selam kizlarrr:KK200:
Dun kendi kendimi gaza getirirken yakaladim. Hem de henuz olmamis, olma ihtimali olmayacak bir olayla ilgili:KK70:

Dur dedim ne oluyor? Bu benim icin cok guzel bir gelisme. Onceden olsa kendi kendime kavga eder, olayi buyuturdum:stop: simdi hot dedim kacti:KK59:

Sanirim yakin zamanda gaza getirme olayim da kalkacak. Hep guzel hayaller kurup o hayallere kavusacagim sukurlerle:KK200:

Bu sefer dolunay da regl de beni cok etkilemedi:nazar:

bcgirl bcgirl daha önce bir soru sormuştun yazacaktım bir türlü fırsatım olmadı,ya da unuttum.Hemen yazayım dolunay döneminde yeni bir şeye başlamayın derler.Başlayacağınız şeylerle ilgili kaygılarınız varsa onları temizlemeye çalışın diyorlar.Mesela yeni bir iş başvuru yapacaksın.Daha önce işlerle yaşadığın sorunları,insanları yazmak onları dönüştürmek zihinde daha iyidir.Yani ben öyle duymuştum.

Yazdiklarinizi takip ediyorum.
Kafama takilan bisey var.
Dolunayda nedense aya bakinca hep huzunlenirim.
Peygamber Efendimiz gelir aklima.
Bi ben de boyle acaba ?
Sizlerde de boyle oluyor mu?

Peygamber efendimiz dolunaylarda daha çok namaz kılarmış diye biliyorum.Bilinaçaltımda da dolunay bu yüzden önemli diye kalıplamışım mesela,o yüzden aklıma gelir benim de.

Selam kizlarrr:KK200:
Dun kendi kendimi gaza getirirken yakaladim. Hem de henuz olmamis, olma ihtimali olmayacak bir olayla ilgili:KK70:

Dur dedim ne oluyor? Bu benim icin cok guzel bir gelisme. Onceden olsa kendi kendime kavga eder, olayi buyuturdum:stop: simdi hot dedim kacti:KK59:

Sanirim yakin zamanda gaza getirme olayim da kalkacak. Hep guzel hayaller kurup o hayallere kavusacagim sukurlerle:KK200:

Bu sefer dolunay da regl de beni cok etkilemedi:nazar:

Evet farkındalığımız her geçen gün artıyor bilinçlendikçe.İnsanlara daha az acımaya başlıyorsunuz mesela.Çünkü artık biliyorsunuz bu acıları aslında kendileri çağırıyorlar ve bundan da içten içe hoşnutlar.Hatta negatiflik dozunu arttıran insana çeşitli çözüm önerileri sunun her birine bahaneleri vardır.İmkansızdır onun için,çünkü onun odağı negatiflikte.İşte tersi de pozitiflik.Pozitif olmak için uyanık olmalıyız çünkü ego kandırılmaya hazır gariban,mağdur,kurban... rolünde hep : )))) İşte senin yaptığında egoya karşı uyanık olma durumu...Yaşasın farkındalık :KK200::KK9:

bcgirl bcgirl daha önce bir soru sormuştun yazacaktım bir türlü fırsatım olmadı,ya da unuttum.Hemen yazayım dolunay döneminde yeni bir şeye başlamayın derler.Başlayacağınız şeylerle ilgili kaygılarınız varsa onları temizlemeye çalışın diyorlar.Mesela yeni bir iş başvuru yapacaksın.Daha önce işlerle yaşadığın sorunları,insanları yazmak onları dönüştürmek zihinde daha iyidir.Yani ben öyle duymuştum.

Cok cok tesekkur ederimm :KK68::KK68:

Mutlu olmak icin cok sebebim var inandigim ilahi bir gücün varligi her guzel ve kotu seyin bir sonu oldugunu bilerek yasamak ve hayatin anlardan olusan kisa kesitlerden varoldugu gercegi .. olana sukur olmayana da hayirli degildir diyerek teslimiyetim...

Ne diyelim hayirlisi be gülüm hersey icin hayirlisi...

buttrfly buttrfly ne alemdesin? Amerika'da halk kasırga nedeniyle bayağı sıkıntıdaymış.Sen ne durumdasın merak ettim...

Sağol canım ilgine.Doğu yakasında kasırga bizim bu taraflarda bir şey yok.Doğu yakasıyla batı yakası uçakla 5 saat filan yani,epey bir mesafe var.Güneş tutulmasının etkileri diyen astrologlar burada deprem diyorlar : )))) Rabbim korusun her türlü felaketten,olanları da kurtarsın,Tüm dünyaya bolluk esenlik huzur mutluluk...

Sağol canım ilgine.Doğu yakasında kasırga bizim bu taraflarda bir şey yok.Doğu yakasıyla batı yakası uçakla 5 saat filan yani,epey bir mesafe var.Güneş tutulmasının etkileri diyen astrologlar burada deprem diyorlar : )))) Rabbim korusun her türlü felaketten,olanları da kurtarsın,Tüm dünyaya bolluk esenlik huzur mutluluk...
İyi olmana çok sevindim canım:)

gulhilal gulhilal sorusunu okuyunca benimde Dink etti kafamda :-) :-)
Kusura bakma..
Rabbime emanet olun...
Korusun kollasin bütün afetlerinden...
Iyi olmaniza çok sevindim

Guzel arkadaslarim nasillar?
Muhtesem gunden merhabalar size:KK200:
Yeni olumlamama basladim. Sesimi kaydettim ve sabah aksam dinliyorum. Ama kendi kendime okudugum gibi hissedemedim duygulari:110: cumlelerim de havada kaldi gibi. Yeniden duzenleme yapip baalayacagim sanirim:rapci:

Bu arada bol bol esma okuyorum:KK200: ismimin esmalarini henuz duzenli okumaya baslamadim. Duzenli okumali miyim onu bile bilmiyorum?

Coook guzel bir gun gecirin. Olmaz dediginiz mutlu olaylar gelsin hep basiniza:nazar: aksama da burda anlatin:KK200:

Guzel arkadaslarim nasillar?
Muhtesem gunden merhabalar size:KK200:
Yeni olumlamama basladim. Sesimi kaydettim ve sabah aksam dinliyorum. Ama kendi kendime okudugum gibi hissedemedim duygulari:110: cumlelerim de havada kaldi gibi. Yeniden duzenleme yapip baalayacagim sanirim:rapci:

Bu arada bol bol esma okuyorum:KK200: ismimin esmalarini henuz duzenli okumaya baslamadim. Duzenli okumali miyim onu bile bilmiyorum?

Coook guzel bir gun gecirin. Olmaz dediginiz mutlu olaylar gelsin hep basiniza:nazar: aksama da burda anlatin:KK200:
Merhabalar, amin inşallah
İsminizin Esmasını nasıl buldunuz acaba, internette bulamadım ben , örnek isimler vardı, onlar da bana uymuyor , bunun bir yöntemi var mı ?

Merhabalar, amin inşallah
İsminizin Esmasını nasıl buldunuz acaba, internette bulamadım ben , örnek isimler vardı, onlar da bana uymuyor , bunun bir yöntemi var mı ?
Hesaplamayi ornekli olarak gosteren bir site vardi. Ordan hesaplarken bir baktim asagida hazir hesaplanmisi var:))) ebced hesabi yazdigimda cikmisti.

Back
X