Harika bir program. Ben eskiden ya hep ya hic kafadinaydim. 1 kere aksatinca butun motivasyonum gidiyordu. Simdi oldugu kadar yapiyorum , hic yapmamaltan iyidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bir program. Ben eskiden ya hep ya hic kafadinaydim. 1 kere aksatinca butun motivasyonum gidiyordu. Simdi oldugu kadar yapiyorum , hic yapmamaltan iyidir.
Tebrikler
Merhaba canım.Sizinle aynı fikirdeydim.Kisi kendi gibi sanarmis ya herkesi. Bana da bu dediginiz cok garip geliyor. Hayatta aklima gelmez birinin hayatini kotulestirmek icin bir seylere basvurmako yuzden bana da yapilmaz gibi geliyor. Ugrasmaz biri benimle. Bir arkadasim gittigi falcida beni sormus ve baglanmis bir seyleri demis. Cok garip geldi bana. Tabi o falci soyledi diye gercek olacak bir kural yok:)))
Nazara gelince, sevdigin insana bile nazarin degiyormus. Istemeden sebep olabilirsin nazara. Hep sakla soyleme her seyi derler bana:))) Ben de hic saklamam soylerim. Benimki de normal degil tabi
Ama burda birinin mesajini okumustum cok hosuma gitmisti. Benim enerjim cok yuksek, bana nazar degmez diyordu
Siz de sukur atlatmissinizInsallah bir daha ugrasmazsiniz.
Bugünlerde aklıma takılan bir şey var arkadaşlar. Her güzellik bir arada olmaz, sözünü hep çevremizden duyarız,hatta bazen kendimiz de söyleriz.Dışarıdan çok mutlu gözüken insanlar için bile "Canım mutlaka vardır onun da bir derdi"deriz,nasıl olsa hiç bir şey dört dörtlük değil ya...Düşünüyorum da,neden her güzellik bir arada olmasın ki? Mesela maddiyatım iyi diye aile içi huzurum olmamak zorunda mı ya da bir hastalığım mı olması gerekir? Eşim beni seviyor diye ailesi kötü mü olmalı ya da mutlaka ailesinde rahatsızlık veren biri mi olmalı? Başarılı bir insanım diye iç huzurum yerinde olmamalı mı? İyi para kazanıyorum diye iş ortamım ille de huzursuz mu olmalı gibi gibi...
Bilinçaltı meseleleriyle ilgilenmeye başladığımdan beri pek çok şeyi sorgulamaya başladım.Buna bazı toplumsal inançlarımız da dahil.Aslında hayatımızdaki her şeyin iyi olmasına hakkımızın olmadığına inandığımızı farkettim.Hatta bu inancımızdan da Allah'ı mesul tutuyoruz, çünkü Allah her güzelliği bir arada (!) vermiyor.
Merak ettim,sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir,sizce de her güzellik bir arada olamaz mı?
Bunu millet olarak bizim bilinçaltımıza filmlerle kodlamışlar bence. Çocukluğumu düşünüyorum da her türk filminde mutlaka bir acı son olurdu, mutlu olduğun anda bir terslik çıkardı. Şimdi düşünüyorum da özellikle yapılmış filmlerdi bunlar, mutlu olamayacağımız kanısı bilinçaltına yerleşsin diye, çünkü senin dediğin gibi ne zaman herşey yolunda gitse, illaki bir korku gelip çörekleniyor. Milletçe öyle yetiştirildik çünkü. Ama artık çok şükür ki bilinçlrndik, her açıdan da mutlu olabileceğimizi öğrendik, hayatta başarılı olunabileciğini biliyoruz, binlerce kez şükürler olsun rabbime.Bugünlerde aklıma takılan bir şey var arkadaşlar. Her güzellik bir arada olmaz, sözünü hep çevremizden duyarız,hatta bazen kendimiz de söyleriz.Dışarıdan çok mutlu gözüken insanlar için bile "Canım mutlaka vardır onun da bir derdi"deriz,nasıl olsa hiç bir şey dört dörtlük değil ya...Düşünüyorum da,neden her güzellik bir arada olmasın ki? Mesela maddiyatım iyi diye aile içi huzurum olmamak zorunda mı ya da bir hastalığım mı olması gerekir? Eşim beni seviyor diye ailesi kötü mü olmalı ya da mutlaka ailesinde rahatsızlık veren biri mi olmalı? Başarılı bir insanım diye iç huzurum yerinde olmamalı mı? İyi para kazanıyorum diye iş ortamım ille de huzursuz mu olmalı gibi gibi...
Bilinçaltı meseleleriyle ilgilenmeye başladığımdan beri pek çok şeyi sorgulamaya başladım.Buna bazı toplumsal inançlarımız da dahil.Aslında hayatımızdaki her şeyin iyi olmasına hakkımızın olmadığına inandığımızı farkettim.Hatta bu inancımızdan da Allah'ı mesul tutuyoruz, çünkü Allah her güzelliği bir arada (!) vermiyor.
Merak ettim,sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir,sizce de her güzellik bir arada olamaz mı?
Bunu millet olarak bizim bilinçaltımıza filmlerle kodlamışlar bence. Çocukluğumu düşünüyorum da her türk filminde mutlaka bir acı son olurdu, mutlu olduğun anda bir terslik çıkardı. Şimdi düşünüyorum da özellikle yapılmış filmlerdi bunlar, mutlu olamayacağımız kanısı bilinçaltına yerleşsin diye, çünkü senin dediğin gibi ne zaman herşey yolunda gitse, illaki bir korku gelip çörekleniyor. Milletçe öyle yetiştirildik çünkü. Ama artık çok şükür ki bilinçlrndik, her açıdan da mutlu olabileceğimizi öğrendik, hayatta başarılı olunabileciğini biliyoruz, binlerce kez şükürler olsun rabbime.
Yalnizlik daha bir tatli geliyor demissin ya..
Butterfly sana yazmistim.
Biri bana etiketleme yapmayi ogretse cok iyi olacak.
Çok güzel...zaman ayırman ve emek vermen...Ellerine sağlık.Kuantum dünyası, olumlamalar,imajinasyonlar,meditasyonlar... bunlara zaman ayırdığımızda her şeyden öte önemli olan kendiniz olduğunu bilinçaltına sokmuş oluyoruz. Öncelik kendimiz oluyoruz ama samimi anlamda,Başkalarına ayırdığımız gereksiz ilgi ve zaman da kayboluyor.Yalnızlık daha bir tatlı daha bir zevkli geliyor,işimiz gücümüz kendimiz oluyoruz. Hayatımızın iplerini elimize alıyoruz,seçimlerimiz kendimize ait oluyor...Başkasına ayıp olmasın deyip yaptığımız şeyleri kendimiz için de yapıyoruz bunu ben gerçekten istiyor muyum diye... Nerden nereye geldim ama bu konular olumlu düşünmenin en önemli basamağı![]()
Yalnizlik daha bir tatli geliyor demissin ya..
Bende yeni yeni yalnizligi seviyorum.
Eskiden yalniz kalma korkum varmis sanirim.
Teşekkür ederim :) Bu topici gerçekten çok sevdim çünkü herkes birbirini dinliyor, takdir ediyor
Programımın 3. gününü de tamamladım. Yaptığım maddelerin yanına tik atıyorum ,gün bitince post-it'i çıkarıp bir kutuya atıyorum.
Kararsız kaldığım bir konu vardı, sanırım kararımı verdim. Bu gece güzelce düşünüp son kararımı vericem ve sonra bu post-it e benzer bir programı okul ve kariyer için yapıcam. Bu durumda ruhsal/bedensel güzellikle iş-güç'ü birbirinden ayırmış oluyorum. İki ayrı program olunca gözümde çok büyümez, devam ederim.
Geçmiş sayfalarda yazdıklarınızı okuyorum, inançlı biri değilim ama esma'lara bakıyorum şimdi ben de. Arapça'nın enerjisinin yüksek bir dil olduğunu okumuştum bir yerlerde... 2. programımda esma eklerim belki.
Bilinçaltına lütfen şu şekilde kalıpla.Hayatımız bir bütün,hayatımızdaki tüm olaylar da.İçimiz dışımız,hayatımızdaki tüm insanlar enerjimize göre.Enerjim parıl parıl,ışıl ışıl.Ben de hayatımdaki her şey de ışıl ışıl.İşte bu yüzden mükemmel bir sağlığa,mükemmel bir cilde ve fiziğe sahibim.Hayatıma da mükemmel insanları veolayları çekiyorum sırf bu yüzden.Bana keyif veren,doyum veren kolay,coşkulu,eğlenceli hayat deneyimleri bana geliyor her zaman... diyebilirsin mesela :) Eğer böyle kalıplarla başlarsan hiçbiri ayrılmamış daha başından bütün olduğunu hisseder ve kavrarsın,zor da gelmez![]()
Bilinçaltına lütfen şu şekilde kalıpla.Hayatımız bir bütün,hayatımızdaki tüm olaylar da.İçimiz dışımız,hayatımızdaki tüm insanlar enerjimize göre.Enerjim parıl parıl,ışıl ışıl.Ben de hayatımdaki her şey de ışıl ışıl.İşte bu yüzden mükemmel bir sağlığa,mükemmel bir cilde ve fiziğe sahibim.Hayatıma da mükemmel insanları veolayları çekiyorum sırf bu yüzden.Bana keyif veren,doyum veren kolay,coşkulu,eğlenceli hayat deneyimleri bana geliyor her zaman... diyebilirsin mesela :) Eğer böyle kalıplarla başlarsan hiçbiri ayrılmamış daha başından bütün olduğunu hisseder ve kavrarsın,zor da gelmez![]()