Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ya asıl neden şu aslında post-it'te yer kalmadı :KK48: Daha güzel organize edicem programlarımı ama şimdilik mükemmeliyetçiliği bırakıp elimdekilerle buna devam ediyim dedim...

Çok güzel olumlama cümleleri :KK200: Böyle ışıl ışıl gibi kelimeleri çok seviyorum, içimde hissediyorum onun coşkusunu nedense. Klasik kelimelerdense bu tür abartılı gibi duran olumlamalar daha çok etki ediyor bende.

Aslında biz kendimizi küçümsemede abartma yapıyoruz : )))) Özümüz aslında ışık,hepimiz ışığız ve ışıl ışılız hem de her halimizle.O yüzden böyle cümleler içimizi coşturuyor,neşe ,mutluluk veriyor:KK9:

Evveeett türkiye saati ile 21 eylüle yaklaşıyoruz. Bu ekinoks benim içim çok önemli.Geçtiğimiz 21 mart ekinoksunda sanki başlangıcını yapmış eşzamanlılıkların arttığı bir döneme girmiştik ki o zamandan sonra her yerde karşıma ingilizce ekinoks yazısı çıkmaya başlamıştı.Tamam demiştim bu bana bir işaret.Sonra birkaç astrologdan daha okudum güvendiğim.mantıklı bulduğum,onlarda bu tarz şeyler söylüyordu.İçimden bir his diyor ki yarından sonra gece gündüzün eşit olduğu günden sonra eşzamanlılıklar ayan beyan olacak.Olumlamalarınızın dozunu artıralım,pozitif düşüncelerimizi abartalım,imajinasyonlar tavan yapsın : ))))En güzel haberlerşmizi paylaşalım inşallah canlar.Şimdiden hepsi gerçekleşti bile :halay::KK9:

Evveeett türkiye saati ile 21 eylüle yaklaşıyoruz. Bu ekinoks benim içim çok önemli.Geçtiğimiz 21 mart ekinoksunda sanki başlangıcını yapmış eşzamanlılıkların arttığı bir döneme girmiştik ki o zamandan sonra her yerde karşıma ingilizce ekinoks yazısı çıkmaya başlamıştı.Tamam demiştim bu bana bir işaret.Sonra birkaç astrologdan daha okudum güvendiğim.mantıklı bulduğum,onlarda bu tarz şeyler söylüyordu.İçimden bir his diyor ki yarından sonra gece gündüzün eşit olduğu günden sonra eşzamanlılıklar ayan beyan olacak.Olumlamalarınızın dozunu artıralım,pozitif düşüncelerimizi abartalım,imajinasyonlar tavan yapsın : ))))En güzel haberlerşmizi paylaşalım inşallah canlar.Şimdiden hepsi gerçekleşti bile :halay::KK9:

Bilim,teknoloji her dönem zamanın enerjilerine eşlik etmiştir.Çok çok yakın zamanda sanırım iki gün önce bilim adamları ilk kez sesi ışık olarak depolamışlar.Bunlar kuantum dünyası için çok çok önemli veriler. Halihazırda var olan kuantumun ispatı gibi aslında.Daha da gelişsin ve hayatımızın klasik bir parçası olsun tabiki barış içerisinde,cömertlikle sevgiyle mutlulukla :KK200:

buttrfly buttrfly Bu akşam hicri yılbaşına, aynı zamanda yeni bir aya girdik.Hicri yılbaşı sebebiyle maneviyati güçlü bir gecedeyiz.Yeni niyetler,olumlamalar ve dualarımız için harika bir fırsat:)
Allahım gözlerim doldu bak şimdi.Muharrem ayının ilk günüymüş,bereket ve ihsan ayıymış bu ay.Biraz önce ne yaptım biliyor musun bolluk bereket için bir avuç dolusu bulguru kuşlara dağıttım. Hem kendime hem de tüm evrene bolluk bereket olsun dedim.:KK36: Seviyorum tüş eşzamanlılıkları,aşkla coşkuyla gelsin o zaman canım benim.İyiki söyledin Allahım razı olsun.tüm güzellikler mutluluk seninle sizinle olsun:KK9:Ayy ben yine coşar :halay:

Allahım gözlerim doldu bak şimdi.Muharrem ayının ilk günüymüş,bereket ve ihsan ayıymış bu ay.Biraz önce ne yaptım biliyor musun bolluk bereket için bir avuç dolusu bulguru kuşlara dağıttım. Hem kendime hem de tüm evrene bolluk bereket olsun dedim.:KK36: Seviyorum tüş eşzamanlılıkları,aşkla coşkuyla gelsin o zaman canım benim.İyiki söyledin Allahım razı olsun.tüm güzellikler mutluluk seninle sizinle olsun:KK9:Ayy ben yine coşar :halay:

Tam olarak dediğim eşzamanlılık bu kızlar kollektif bilince zahmetsiz bir şekilde inmek.Yani sanki bugün hicri yılbaşı,muharrem ayının başlangıcı olduğunu bilip yapacağım şeyin içimden kendiliğinden gelip uygulamam.Allahım örneğim bile süper doğal,içten,kendiliğinden:KK200:

Sen öyle bir önceki mesajında 21 Eylüle dikkat çekince birden aklıma geldi muharrem ayı:) Aslında miladi takvime göre yarın sabah Muharremin biri, ama hicri takvime göre gece, gündüzden önce geldiği için akşam namazından sonra yeni yıla girdik.Sen de bak ne güzel şeyler yapmışsın.Bulgur bereketi hatırlatıyor.Sen diyorsun ya,hiç bir şey tesadüf değil diye,aynen öyle vallahi:))

Sen öyle bir önceki mesajında 21 Eylüle dikkat çekince birden aklıma geldi muharrem ayı:) Aslında miladi takvime göre yarın sabah Muharremin biri, ama hicri takvime göre gece, gündüzden önce geldiği için akşam namazından sonra yeni yıla girdik.Sen de bak ne güzel şeyler yapmışsın.Bulgur bereketi hatırlatıyor.Sen diyorsun ya,hiç bir şey tesadüf değil diye,aynen öyle vallahi:))

İşte bir anda ilham olarak aklımıza geliyorlar, yapmak etmek söylemek...Minicik minicik noktalar birleşince muhteşem örgüler yapıyor :) 21 günlük maddi manevi bereket olumlamasına da başladım zaten,hayırlara vesile olsun artık ne diyeyim.Hem yeni ay,hen yeni yıl hem de ekinoks...Daha ne olsun :KK200:

Ben de EFT videoları bakmaya başladım. Şimdilik ingilizce olanları tercih ettim. Ekşi Sözlük gibi bi yerde bile çok olumlu konuşmuşlar, genelde bu tür şeylere safsata derler... Bir deneyeyim bakalım erteleme vs. ile ilgili videolar da yapmışlar.

Meditasyon videosunu uygulamadan yaklaşık 10 dk önce aklımdan şunlar geçiyordu, geçmişten getirdiğimiz olumsuzluk kalıplarımız çok daha önce ektiğimiz bitkiler gibidir.Baktığımızda büyüyüp dallanmışlardır.Ama kökü ölmüştür,cansızdır aslında.Biz köklerinin hala sağlam,yerinde olduğunu sanırız.Bitkiyi elimize aldığımızda kökleri topraktan çoooktan ayrılmıştır,çekeriz ve elimizde kalır.İşte o saçma sapan bitkileri ordan çıkarrtığımı yerine canlılarını,güzellerini ektiğimi imajine ettim.Ardından dedim hadi artık meditasyonu dinleyeyim.Demez mi şimdi hayallerinizin tohumlarını ekiyoruz.Direk aklıma geldi imjinasyonlarım.Ben de içimden hemen onayladım,çoooktan yeşillendiler bile : )))) Çok güzeldi,büyüleyicydi gerçekten.Teşekkür ederim tatlım.Tavsiyelerinie açığız :KK200:

Meditasyon videosunu uygulamadan yaklaşık 10 dk önce aklımdan şunlar geçiyordu, geçmişten getirdiğimiz olumsuzluk kalıplarımız çok daha önce ektiğimiz bitkiler gibidir.Baktığımızda büyüyüp dallanmışlardır.Ama kökü ölmüştür,cansızdır aslında.Biz köklerinin hala sağlam,yerinde olduğunu sanırız.Bitkiyi elimize aldığımızda kökleri topraktan çoooktan ayrılmıştır,çekeriz ve elimizde kalır.İşte o saçma sapan bitkileri ordan çıkarrtığımı yerine canlılarını,güzellerini ektiğimi imajine ettim.Ardından dedim hadi artık meditasyonu dinleyeyim.Demez mi şimdi hayallerinizin tohumlarını ekiyoruz.Direk aklıma geldi imjinasyonlarım.Ben de içimden hemen onayladım,çoooktan yeşillendiler bile : )))) Çok güzeldi,büyüleyicydi gerçekten.Teşekkür ederim tatlım.Tavsiyelerinie açığız :KK200:

yaa çok sevindim :) gerçekten iyi bir meditasyon o; verdiği boşluklar tam yerinde mesela, bazıları çok uzun tutuyor. veya ses kötü oluyor, veya bir cümlesi içime sinmiyor vs. vs. Bunda hoşuma gitmeyen hiçbir şey yok.

Ben araştırmalarıma devam edeyim o zaman :) Senin imajinasyonlarına da bayıldım, ben de temizlik yaptığımı, pis ve eski eşyaları attığımı hayal ediyorum.

Arkadaslar bana bildirimler gelmiyor:110: ben de grup ne kadar sessiz oldu diyordum:KK70:meger bol muhabbet varmis.

Bugun sadece benim icin degil insanlik icin de buyuk bir gunmus:rapci: muharrem ayi nin baslangici, ekinoks veee benim dogum gunuuuum:KK71:

Madem yeni baslangiclar o zaman once mesitasyon sonra yeni olumlamalar gelsin. Hepimiz icin guzel baslangiclar olur insallah:KK200:

Arkadaslar bana bildirimler gelmiyor:110: ben de grup ne kadar sessiz oldu diyordum:KK70:meger bol muhabbet varmis.

Bugun sadece benim icin degil insanlik icin de buyuk bir gunmus:rapci: muharrem ayi nin baslangici, ekinoks veee benim dogum gunuuuum:KK71:

Madem yeni baslangiclar o zaman once mesitasyon sonra yeni olumlamalar gelsin. Hepimiz icin guzel baslangiclar olur insallah:KK200:
Seni ilk ben tebrik edeyim o zaman:) Doğum günün kutlu olsun.İnşallah hayatının her alanında bir ömür mutlu olursun.
İyi ki doğdun ...:)

İyi ki doğmuşsuuuuun !!!:KK76::KK76::KK200: Her yaşın bir öncekinden daha iyi olsun :KK49:

Her günün birbirinden güzel olduğu musmutlu,şükür dolu yıllar diliyorum canım :KK200:

Favorilerime bu ablamız da eklendi :) Türkçe güzel eft çalışması bulamadım, olanları beğenmedim. Bu kadının enerjisi daha iyi geldi.

Yarın iki kişiyle kahvaltıya gidicem. Hiçbi beklentim yok; arkadaşlığımız uzun süreli olmaz, derinleşmez. Zaten bugüne kadar haklarında bir şey de bilmiyordum, öyle tesadüfen bu plan yapıldı ve ben hayır demedim. Niye hayır diyeyim ki diye düşündüm. Çok saçma gelebilir ama bunun için de şükrediyorum; açık olduğum için, evet dediğim için. Casual bir şekilde insanlarla rahatça buluşabildiğim için ve buluşmak istediğim için.

Bu erteleme olayında da ehliyet sınavına giricem, onu erteliyorum. Kullanamıyorum çünkü korkuyorum. Bu EFT videosunu yapınca sürücü kursunu aramanın son günü olduğu geldi aklıma. Yarın arıycam, birkaç ek ders de almam lazım sınava kadar... Daha ertelediğim çok şey var.

Back
X