Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar canim bende ayni senin gibiyim. Enerjimi yukseltmek icin surekli esmalsr okuyorum .Zihnimden surekli olumlsmalar geciriyorum. Gece yatarken internetten olumlama videolari dinleyerek uyuyorum.
Dustan sonra badimdan asagi sirkeli su dokuyorum.
Evimi, is ortamimi temiz duzenli tutuyorum. Daginiklik ciddi anlamda enerjimi dusuruyor.
Enerjisinden hoslanmadigim kisilerle fazla muhatap olmuyorum.
Gel gor ki ufacik bir olumsuzlukta sinir kupune donuyorum. Sanirim fitrat meselesi. Cevremde kuantumdan bi haber olup herseye pozitif bakan bir suru insan var.

Merhabalaaaaar!

Uzun zamandır yazamıyordum. Bugün yaptığım programın 2. haftası doldu, yani haftaya son aslında 21 güne tamamlamak için.

Fakat "Hayallerimi Yaratıyorum Meditasyonu"nu yaparken konsantre olamıyorum artık, özellikle 10. günden sonra hep uyuyakaldım. Hatta dün hiç yapmadım.

Ama mükemmeliyetçiliği ve kendimi suçlamayı bir kenara bırakıp bugün devam ettim. Bugün de uykum olmadığı halde yaparken uyuyakalmışım.

Yani anladım ki bu meditasyona 21 gün ihtiyacım yokmuş, bırakma zamanım gelmiş. İlk defa yaptığımdaki coşkuyu bir daha yakalayamadım zaten ama yine de iyi geliyordu. Şimdi geçmiş kapısında uyuyakalıyorum :KK48:

Bundan sonra EFT ve olumlamalarla yeni bir program yapacağım. Biliyorsunuz, vücut ve ruhla ilgili programımı yapabilmiştim ama okul ve iş programını yapamamıştım.

Hazır Hayallerimi Yaşıyorum'u bırakıyorken hepsini bir arada yeniden düzenleyeyim diyorum. Bu 2 hafta da güzel bir girizgah olsun yeni hayatıma:KK49:

Ekim 2017 - Ekim 2018 hedeflerimi yazmıştım... Bir tanesi ehliyet almaktı. Normalde sınavım 30 eylüldeydi ama ben Ekim yazdım diye mi bilmiyorum sınavım bugün oldu ve geçtim çok şükür. Sınava gitmeden önce EFT yaptım. Hocalar çok anlayışlılardı, normal direksiyon dersi gibi döndür kızım, sağ yap kızım diye diye gittik :)

Bugün anneme karşı çok anlayışlıydım. Normalde sinir olduğum şeyleri yaptı ama benim tepkim farklı oldu... Bunları fark etmek çok güzel.

EFT ve olumlamaları İngilizce tercih ediyorum şimdilik. Türkçeleri direkt çeviri kokuyor, video kaliteleri de iyi değil veya videoyu çekenin enerjileri bana uymuyor.

Bu videoyu eve gelince dinleyeceğim. 1 saat sürmesi çok güzel, dizi izleme yasağı koyacaktım kendime ama bunla bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum. Bu 1 saat sürüyor zaten dizi izlemeye çok vakit kalmaz.

@Ayaklarim3kilo Çok güzel bir deneyim yaşamışsınız... Sizinki kadar olmasa da geçen gün derse bir hoca geldi. Kadın sınıfa girdiği anda sınıfın havası değişti. Resmen enerjisi odaya yayıldı, görünce içim açıldı kadına hayran oldum. Öyle bir güzelliği yok ama canlı, temiz, kendinden emin, güleryüzlü... O odada olmadan anlaşılmayacak bir şey.

Ben böyle olduğuna eminim. Yıllar öncesinde şifalar taşlarla,ellerle,... bile hallediliyormuş.Sonradan ilaçlar çıkmış ilaçlar çıktıkca hastalıklar da çoğalmış resmen.Üzerine placebo....İçi boş bir ilaç ama hastaya şu ilaç denilince aynen o ilacın etkisini gösteren ilaç. Hastalıkların en önemli nedenleri yaşadıklarımızın hissetttşrdikleri.Üzerimize aldığımız gereksiz sorumluluklar belimize yük olarak biniyor bel fıtığı,bel rahatsızlığı oluyor.Geçmişte gerçekten isteyipte sırf başkası için gerçekleştirmediğimiz( vicdan,suçluluk,sorumluluk nedenleri...) istekler içimşzde pişmanlık yapıyor ve şeker hastalığı olarak ortaya çıkıyor mesela.Yani öyle olduğunu söylüyorlar ve ben de buna inanıyorum.İşte deden gibi hafıza neleri unuttuysa beyinde o yükleri atıyor kafadan ve etkilerde gidiyor.Mucizevi gerçekten...

Aslında placebo etkisini kendi lehimize kullanabiliriz. Örneğin vitamin alan insanlar "ooo çok iyi geldi, erken kalkmaya başladım" vs yazıyorlar. Halbuki bir kere aldığı vitaminin öyle bir etkisi olması imkansız.

Ben de coenzyme q10 aldım. Akşamları alıyorum, alırken cildimin sıkılaştığını hayal ediyorum... Bir de doğal taşlar aldım. Onlar da bana hatırlatma oluyor. Ne zaman kötü bakış hissetsem, taşlı bilekliğime bakıp güvendeyim, kimse bana zarar veremez diyorum. Tuz lambası aldım (aslında tipini çok sevdiğim için :) ) odam tertemiz, negatif enerji yok diyorum. Feng shui'deki ateşi temsil ediyor, bak ne güzel ders çalıştırıyor diyorum hahaha.

Bunlar daha basit şeyler de olabilir; havuç yiyince göbeğim erir gibi.

Ben az once hep olumsuz yazmisim. Acele yazdim biraz.
Fitratim cabuk sinirlenmeye uygun ama olumlu dusunme tarzi kesinlikle fark yaratiyor.
Farkindaligim arttikca kendimi frenliyorum. Cevremdekiler de rahat ediyor.

Ben de tam ona cevap yazıyordum :) Bugünkü olaylar eskiden olsaydı, annemle kesin bağırış çağırış kavga ederdim normalde. Çünkü en derin problemlerimin kaynağı olan hareketlerini yaptı. Başta konuşmadım ama bunun üstüne düşünüp kendimi doldurmadım. Akşamüstü ise iyi davrandım, bana söylediklerini farklı aldım. Bugün kavga etmediysek tek sebebi farkındalığım diye düşünüyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, bu dünyada değişmeyecek hiçbir şey yok :KK51:

Gece gece aklıma ne geldi..

3 sene önce falan deniz otobüsünü kaçırıyorum karşıya geçmek için. O sırada hoş giyimli, güzelce bir kadın da kaçırmış olacak ki bana bir sonrakinin saatini soruyor. En az 1 saat beklememiz lazım bu yüzden taksiyle metrobüse geçeceğimi sonrasında metrobüsle ve minibüsle gideceğimi söyleyip izin isterken kendisinin yabancı olduğunu benimle gelip gelemeyeceğini soruyor. Aynı taksiye binip metrobüse varıyoruz. Kendisi olumlu düşünen, şükreden bu yüzden de her istediği gerçekleşen birisiymiş , anlatıyor.

İstanbul'a sadece kredi kartıyla gelmiş ve çantasında bir hastane kartı var. ( sağlık sebebi ile doktora görünmeye ilk kez gelmiş) ama biliyordum bana yardımcı olacak yolumu aydınlatacak birilerini Allahın göndereceğini çok şükür gönderdi de diyerek gözlerinin içi gülüyordu bana anlatırken. Cebinde ne otobüs kartı ne akbil ne doğru düzgün para...(giyimi, saçı başı konuşması şahane öyle dilenci ya da dolandırıcı gibi değil) Allah bana yardım eder, iyi düşünürsem her şey iyi olur diye çıkmış yola gelmiş... neyse yürüyoruz yerde ezilmiş ekmek, kraker gördü , aldı "çok şükür karşıma çıkardı rabbim, bununla belki bir kuş ya da sokak hayvanı doyacak " diye sevinerek yüksekçe bir yere koydu ve pat bir kuş gelip yemeye başladı. Biraz daha yürüdük bu sefer yerde fallı sakızlar var ya onun fal kağıdını gördü, açtı okudu , tam hatırlamıyorum ama "gününüz şahane geçecek" tadında bir şeyler yazıyordu, "çok şükür öyle de geçiyor" dedi gülümseyerek. Sonra beni bir mağazaya sokup kendine bir şey alırken bana da tüm hayır deyişime rağmen onun için verdiğim metrobüs ve minibüs parasının belki 4 katı fazlasına kıyafet alıp hediye etti. Yolda bana hızır ile yunus hikayesini anlatıp ( kendisi epey modern ve açık bir kadındı- hani bir dini gruba ya da derneğe falan çekiyor desem değildi) kötü görünen şeylerde bile hayrın olacağını anlatıp şükrederek ve gözlerinin içi gülerek yolculuğa devam ettik. Ben gideceğim yere vardığımda kalan yolu tarif edip dönüşünü sordum (farklı yerden dönmesi lazımdı ve bilmiyordu) " Allah iyi insanlar çıkartır karşıma eminim, dönüşüm de kesin böyle güzel, zahmetsiz ve keyifli olacaktır" deyip defalarca teşekkür edip yanımdan ayrıldı.

Kadında öyle bir enerji, öyle bir pozitif düşünce, gülümseme vardı ki hala gözümün önünde. Ve bu kadın öyle deli gibi yere bakarak yürüyen, her çeri çöpü toplayan deli gibi biri de değildi. Denk geliyordu, farkındalığı fazlaydı , algısı belki çok açıktı ve sürekli gülümseyip şükrettikçe gerçekten de işi gücü rast gidiyordu.

Kendimi şimdi düşünüyorum da, hiç gitmediğim bir şehre sadece bir kredi kartıyla gideceğim ve "nasılsa Allah yardım eder" diye sırıtacağım...

kesin benim kredi kartımı da çalarlar, ben de aç sefil sokaklarda 20 kere kaybolurum der sanırım bunu hiç deneyemeZdim.

Benim o kadına şimdi keşke sorsaydım dediğim soru ; bu kafaya nasıl ulaşılıyor?
Sabah şükrederek kalkıyorum, sahip olduklarımı düşünüyorum gülümsüyorum, dualar ediyorum, hayaller kuruyorum, olumlamalar yapıyorum ama uzun süre aç kalmışsam ya da kızımı emzirmek için gecede 16 kez kalkmışsam ya da trafikte veya eşimin söylediği bir şakada sinirlenmişsem, ofluyorum, kızıyorum, sinirleniyorum, geriliyorum. Ee ne oldu onca şükür, dua ya da esma? Kendi kendime daha sonra söylüyorum; bak üç günlük dünya, tadını çıkart, şükret ki evladın sağlıklı ve 16 kez uyanıyor, evladı hasta olup hiç uyanmayan nice anne var, senin içinden "of" demen bile çok günah diyorum hoop 3 gün sonra gene geriliyorum.

İstiyorum ki o kadın gibi olayım, her şeye şükredip hep sırıtayım, gerçekten dünyanın 3 günlük olduğuna inanıp her sabah sanki son sabahımmış gibi şükür ve mutlulukla kalkıp yatana kadar modumu yukarda tutabileyim.

Bunun için bana ne tavsiye edersiniz? Kitap, meditasyon, esma, ritüel?

Sabrınız için teşekkür ederim zira destan yazmışım.

Çok güzel bir anı olmuş.Hep isterim böyle insanlar olsun hayatımda.Direk uçuşa geçerim herhalde :))) Bu kadar olmasa da ben de öyleyim.Hatta burada dozu arttırdım ki eşim ne akdar rahat olduğuma şaşıyor.Dışarı çıkarken bazen çantasız çıkarım ne para olur ne telefon.Önceleri öyle miydi lens solüsyonum ( miyop um), lensi olur da düşer diye gözlüğüm,nakit param nakit param yetmezse diye banka kartım,şarjım biter diye şarjım,bunlar gibi bir sürü örnek : ))) Kızımda koca bir çantayla gezerdim bebekken her defasında da defalarca kıyafet değişirdik.Oğlumda ise yanıma bez almayı bile unutuyorum : )))) Amaaan diyorum, sonra bir bakıyorum karşıma ultralüks hijyenik bebek bakım odalı yerler çıkıyor.Her yer hijyen kaynağı,Hemen orada değiştiriyorum.Bunlar gibi bir sürü örnek verebilirim. Ama hep bunlar zamanla oluyır,bilinçaltını eğitmekle,deneyimle oluyor.Şu hadise bayılıyorum ben; “Siz Allah’a hakkıyla tevekkül edebilseydiniz, sizleri de kuşları rızıklandırdığı gibi rızıklandırırdı; sabahleyin aç çıkar, akşama tok dönerdiniz."

İşte bep tevekkül inanç sınırsız güven...Bir yerde okumuştum aldığımız oksijenin sonsuz olduğunu biliyoruz o yüzden hiç bir sonraki nefesi alırmıyız diye düşünmüyoruz.Her şeyi oksijen gibi düşünebilsek her şey de bize oksijen gibi gelir diyordu.Aşk,arkadaşlık,para,...Kendimizi ,olayları blokajlıyoruz engel sokuyoruz işte o yüzden tüm bu olumsuz yaşadıklarımız...

Ben de tam ona cevap yazıyordum :) Bugünkü olaylar eskiden olsaydı, annemle kesin bağırış çağırış kavga ederdim normalde. Çünkü en derin problemlerimin kaynağı olan hareketlerini yaptı. Başta konuşmadım ama bunun üstüne düşünüp kendimi doldurmadım. Akşamüstü ise iyi davrandım, bana söylediklerini farklı aldım. Bugün kavga etmediysek tek sebebi farkındalığım diye düşünüyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, bu dünyada değişmeyecek hiçbir şey yok :KK51:

Aynen. Bir sorunu kabullenmek farkindalik yaratiyor. Sorunu kabul edince duzeltmek icin eyleme geciyorsun.
Akisina birakmak cok rahatlatti beni. Eskiden tam bir kontrol manyagiymisim. Kontrol benden cikinca cildiriyormusum.
Simdi oluruna birakip uzaktan seyrediyorum. Beynim rahatladi resmen.

Farkındalığın en önemli getirisi olaylara dışardan bakabilmek.İçeriden bakınca egoyla, dışarıdan bakınca benlikle bakıyoruz. Egoya bırakırsak zaten hep mağdur : )))

Aslında placebo etkisini kendi lehimize kullanabiliriz. Örneğin vitamin alan insanlar "ooo çok iyi geldi, erken kalkmaya başladım" vs yazıyorlar. Halbuki bir kere aldığı vitaminin öyle bir etkisi olması imkansız.

Ben de coenzyme q10 aldım. Akşamları alıyorum, alırken cildimin sıkılaştığını hayal ediyorum... Bir de doğal taşlar aldım. Onlar da bana hatırlatma oluyor. Ne zaman kötü bakış hissetsem, taşlı bilekliğime bakıp güvendeyim, kimse bana zarar veremez diyorum. Tuz lambası aldım (aslında tipini çok sevdiğim için :) ) odam tertemiz, negatif enerji yok diyorum. Feng shui'deki ateşi temsil ediyor, bak ne güzel ders çalıştırıyor diyorum hahaha.

Bunlar daha basit şeyler de olabilir; havuç yiyince göbeğim erir gibi.

Hahaha yine müthiş zamanlama coenzyme q10 alcam ben de en yakın zamanda bugün ya da yarın :))) Kesinlikle katılıyorum kalıplarımızı kendimiz oluşturup kendimize yepyeni ortam yapabiliriz.Karşımıza çıkan olaylar da insanlarda asla tesadüf olmayacak

merhabalar.topiği elimden geldiğince okudum ama 580 sayfa olunca baya zor oldu.bir yerde meditasyondan bahsettiğinizi gördüm baya aradım topiği ama nası bir meditasyon uyguladığınızı bulamadım.özellikle güneş tanın adı geçmiş acaba bahsettiğiniz nedir?

Dün gece yatmadan Güneş Tan ' ın seans yaptırdığı videoyu açtım. Artık beni korkuttuğuna karar verdiğim bir şeyi temizlemek istedim.Çünkü bu korku beni bazı konularda ciddi anlamda engelliyor.

Güneş Hanımın söylediklerini uygulamaya çalışırken sürekli konsantrasyonum dağılsa da(konsantrasyon ayrı bir problem benim icin) bir şekilde devam ettirdim.O korku midemi,iki göğsümun arasını,başımı ve kollarımı etkiliyor.basim ve kollarım alev alev yanıyor. Bu korku aynı zamanda heyecan ve öfke yaşamama da sebep oluyor. Hani diyor ya "Bir kapı açın ve oradan içinizdeki duyguyu boşaltın" diye.Ben de boşaltmaya çalıştım.Önce yoğun bir hava akımı olarak boşalmaya başladı.Sonra o hava akımı simsiyah bir zifte dönüşerek şiddetli bir biçimde akmaya devam etti.Ama bitmedi arkadaşlar.Tekrar devam etmem gerekiyor,çünkü kolay temizlenecege benzemiyor maalesef...
mesaj buymuş buldum.hangi video bu acaba?

Bugün küçük küçük hediyeler aldım, şükürler olsun.

Arkadaşımla mutfaktan kahve almaya girdik. Ordaki görevli filtre kahve kalmadı, nescafe var dedi. Arkadaşım nescafe koydu istemeye istemeye. Ben de nescafe alacaktım ki, görevli bir bardak filtre kahve kalmış dedi :) Arkadaşım benden önce girdiği halde son kalan kahve bana verildi... Çok küçük görünebilir ama bunlar doğru yolda olduğumun işaretleri diye düşünüyorum. Bugün kahve, yarın daha başka güzel şeyler inşallah :)

Metroda önünde durduğum insanlar bir durak sonra indiler, ben oturdum. Hoca projemi beğendi.

Bu hafta için yeni program yapmıştım, gerçekleştiremedim ve dün akşam sürekli açtım. Kendimi gözlemledim, okul kapalıyken kolayca yaptığım şeyleri yapamıyordum ve duygusal açlığım başlamıştı. Projenin beni strese soktuğunu anladım. Bunu baya bi yemek yiyip kendimi kötü hissettikten sonra anladım ama kendimi affetmeyi ve anlamayı seçtim.

ŞİMDİ bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim dedim. İyi hissettiğim her akşam yaptığım gibi vücuduma nemlendiriciyle masaj yaptım. EFT videoları açtım onları yaptım. İyi ki yapmışım. Bu farkındalığı kazandığım için teşekkür ediyorum.

Bir söz okumuştum "Diyeti bir yiyecekle bozdunuz diye bütün gün kötü beslenmek telefonunuz nasıl olsa yere düştü diye onu yere vurarak kırmaya benzer" diye. (buna benzer bir şeydi yani :) ) O zaman da çok hoşuma gitti bu söz ama daha yeni uygulamaya geçiyorum. Diyet için değil (diyet yapmıyorum zaten) hayat için geçerli artık benim için.

Bu hafta ödevlerimi, işlerimi toparlayıp programımı tekrar gözden geçireceğim. Şu an program olmasa da olumlama dinlemelere, EFT'lere devam...

Arkadaşlar merhaba takip ediyorum elimden geldiğince çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz yüreğinize sağlık. Dün gece bilim kurgu tarzında bir rüya gördüm sanki yarı uyanık gerçek gibiydi kendi kendime birşeylere vuruyor gibi uyandım ne yapıyorum ben diye korktum biraz.5 ekim de ki dolunayın etkisi mi acaba sizlerde de böyle mi ?

Bugün küçük küçük hediyeler aldım, şükürler olsun.

Arkadaşımla mutfaktan kahve almaya girdik. Ordaki görevli filtre kahve kalmadı, nescafe var dedi. Arkadaşım nescafe koydu istemeye istemeye. Ben de nescafe alacaktım ki, görevli bir bardak filtre kahve kalmış dedi :) Arkadaşım benden önce girdiği halde son kalan kahve bana verildi... Çok küçük görünebilir ama bunlar doğru yolda olduğumun işaretleri diye düşünüyorum. Bugün kahve, yarın daha başka güzel şeyler inşallah :)

Metroda önünde durduğum insanlar bir durak sonra indiler, ben oturdum. Hoca projemi beğendi.

Bu hafta için yeni program yapmıştım, gerçekleştiremedim ve dün akşam sürekli açtım. Kendimi gözlemledim, okul kapalıyken kolayca yaptığım şeyleri yapamıyordum ve duygusal açlığım başlamıştı. Projenin beni strese soktuğunu anladım. Bunu baya bi yemek yiyip kendimi kötü hissettikten sonra anladım ama kendimi affetmeyi ve anlamayı seçtim.

ŞİMDİ bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim dedim. İyi hissettiğim her akşam yaptığım gibi vücuduma nemlendiriciyle masaj yaptım. EFT videoları açtım onları yaptım. İyi ki yapmışım. Bu farkındalığı kazandığım için teşekkür ediyorum.

Bir söz okumuştum "Diyeti bir yiyecekle bozdunuz diye bütün gün kötü beslenmek telefonunuz nasıl olsa yere düştü diye onu yere vurarak kırmaya benzer" diye. (buna benzer bir şeydi yani :) ) O zaman da çok hoşuma gitti bu söz ama daha yeni uygulamaya geçiyorum. Diyet için değil (diyet yapmıyorum zaten) hayat için geçerli artık benim için.

Bu hafta ödevlerimi, işlerimi toparlayıp programımı tekrar gözden geçireceğim. Şu an program olmasa da olumlama dinlemelere, EFT'lere devam...
Sizin program fikriniZ çok hoşuma gitti , hayatımdaki bazı alanlara 21 günlük olumlama yapmak her gün küçük küçük notlar almak , gelişimleri gözlemlemek istiyorum, bir de günlük hedefler konulabilir mesela. Ya da gün sonu özel bir deftere sizin bu paylaşımınız gibi "bugün şunlar şunlar denk geldi, rast gitti, çok şükür" gibi günlük başarılar yazılabilir. Belki olurken farkına varmadığımız ama gün sonu değerlendirince farkına varacağımız ufak güzel sürprizler...

Ben kafamdakiler için güzel renkli bir ajanda, renkli yeni kalemler aldım ama sağolsun hem koca göbeğim hem göbeğin üstündeki diğer bebeğimden elim ve enerjim yetip de daha başlayamadım.

Böyle güzel fikirler, başarılar, pozitif hikayeler heyecanlandırıyor insanı , ne kadar güzel.

Sizin program fikriniZ çok hoşuma gitti , hayatımdaki bazı alanlara 21 günlük olumlama yapmak her gün küçük küçük notlar almak , gelişimleri gözlemlemek istiyorum, bir de günlük hedefler konulabilir mesela. Ya da gün sonu özel bir deftere sizin bu paylaşımınız gibi "bugün şunlar şunlar denk geldi, rast gitti, çok şükür" gibi günlük başarılar yazılabilir. Belki olurken farkına varmadığımız ama gün sonu değerlendirince farkına varacağımız ufak güzel sürprizler...

Ben kafamdakiler için güzel renkli bir ajanda, renkli yeni kalemler aldım ama sağolsun hem koca göbeğim hem göbeğin üstündeki diğer bebeğimden elim ve enerjim yetip de daha başlayamadım.

Böyle güzel fikirler, başarılar, pozitif hikayeler heyecanlandırıyor insanı , ne kadar güzel.
Gobeginizdeki ve gobeginizin ustundeki bebeklerinize saglikli, mutlu, huzurlu bir omur dilerim. Sabah sabah cok guzel bir mesajla gune baslattiniz beni:KK200:

Hep not tutacagim diyorum ama bir sekilde olmuyor:KK70: daha yeni sehir disindan geldim. Alisma sureci, odanin bir turlu toplanamamasi, sabahin erken saatlerinde baslayan surpriz kurs:halay:

Aslinda hepsi bahane:rapci:
Size bir fikir danismak istiyorum. Buyuk bir gazla tugce isinsu kitabini aldim. "Ol der ve olur" Biraz hayal kirikligina ugradim.
Rezonans kanunu kitabini bitirip ona baslayinca hafif kaldi gibi. Bir de rituel dedikleri bikdigin dinimiz tarafindan yasaklanan sey gibi:KK70: yani ben yanlis anliyor olabilirim. Okuyanlarinizdan fikir almak istiyorum. Biraz internette arastirdim.cok da olumlu seyler okumadim. Gerci eksi sozluk hicbir seyi begenmeme timinin etkisi de yok degil:KK70:
Ayni zamanda pozitif dusunme gucu kitabini da okuyorum. Hatta Tugce hanim ile ilgili yorumlari okidigumda nerdeyse bu olaya karsi inancimi yitiriyordum:110: ama aklima sizler yani canli ornekleri geldi. Inancim tam gaz devam ediyor:rapci:

Bir de dun yasadigim bir olay:KK200:
Cok.sevdigim bir sanatcinin konserine gittim. Baska bir sanatcinin sarkilarina yonelik bir konserdi. Hic tahmin etmedigim, keske soylese dedigim ve o sanatciya ait olmayan bir sarkiyi konser sonunda soyledi:KK200: inanamadim.

Back
X