Burada yazılan her mesajı okuyan, önemseyen,bekleyen gizli bir kitle kesinlikle var:)), ben de onlardan biriyim, yazmaya fırsat bulamıyorum ve olumlama imajinasyon konusunda sizler kadar ilerleyemedim henüz ama mutlaka okuyorum, elimden geldiğince bişeyler yapıyorum, iyi ki burası ve sizler varsınız

Bu zamana kadar ki hayatımın, bana göre en büyük imtihanı sayesinde burayı keşfettim, iyi ki bulmuşum burayı, sadece okumak bile yetiyor bazen, tüm yazılanlar o kadar güzel, enerji dolu ve rahatlatıcı ki:)) Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Ben de kardeşime ve arkadaşlarıma kişisel gelişimden kitaplardan vs bahsetmiştim, saçmalık bunlarla uğraşma deyip neredeyse benimle dalga geçtiler, daha da anlamayacak olana anlatmam..
Çevremdeki insanların kabul etmemelerinin nedeni bu tür uygulamaların dinimize uygun olmadığını düşünmeleri.. belki de hayallerimizi yaşayabileceğimize inanmamaları.. bilemiyorum...
Oysa ne demiş Mevlana; "
İnsan düşünceden ibarettir, geriye kalan et ve kemik...Gül düşünürsen gülistan, diken düşünürsen dikenlik olursun"