- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Gü nay dıııın herkeseMerhaba. Olumlamalarla ilgili bir yerden başlamak istiyorum ama nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Her zaman aşırı derecede kontrolcü ve herşeyin en kötüsünü düşünen biri oldum. Eşim ailem dışarı çıktıklarında hayatı onlara zindan ediyorum. Kendime de. Sanki dünyanın tüm olumsuzlukları kazaları beni ve ailemi sevdiklerimi bulacakmış gibi negatif bir düşünce yapım var. Çocukluğumdan beri kontrolcüyüm. Nereden başlamalıyım ne yapmalıyım. İnternet ortamında çok fazla bilgi karmaşası var. Burada başlamış ve yol almış arkadaşlar yardımcı olurlarsa biryerden başlamak istiyorum.

Kesinlikle topigi bastan okumaya basla. Insanlarin gelisimini, degisimini goruyorsun. Herkeste kendinden bir sey buluyorsun. Ben de 2-3 ay once basladim. Hem burasi hem de okudugum kitaplar iyi geldi. Bilincaltinin gucu kitabi baslangic kitabi gibi yaziyordu burda bir yerde. Ben de ilk onu okudum ve cok faydasini gordum. Esma okuyabilirsin. Burdan ogrendim ben de esmalari ve gucunu:)
Soru sormaktan ve yazmaktan cekinme. Burda herkes birbirine yardimci olmaktan zevk aliyor. Şirinler köyü gibiyiz:)
Imajinasyon olayi herkeste cok net olmayabiliyor

Bir sure sonra dusuncelerine hakim olabiliyorsun. Mesela ben bu sabah zor uyandim. Yaa kalkmak istemiyorum diye dusunurken dur bi dedim ne guzel hava. Sagliklisin mutlusun. Bugun sana hangi surprizleri hazirlamis kalk ogren dedim ve mutlu mesut uyandim.
Her sey senin kontrolun altinda degil, olamaz. Bosuna kendini yipratma.
Burdan kazandihim ve sık sık tekrarladigim 2 sey var.
Evren benim icin calisiyor.
Onemli olan olaylar degil senin bakia acin. Bir bardak kirilabilir. Peki sen ne dusuneceksin? Kirildigi icin uzulmek de senin elinde, yenisini alacagim diye sevinmek de senin elinde:) sacma bir ornek olabilir

Haydi gencolar optum sizi. Yalniz bildirimler gelmiyor. Ne olacak bu halin sonu?