- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Ben de aldigim defteri iyice doldurayimmerhaba kızlar sizle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum..
2014 yılında içimden gelerek çok sevdiğim bir defter aldım ve yaşamak istediğim ilişkiyi istediklerimi tamamıyla yazmıştım. hergün onu okuyup umut ediyordum, bir yandan da sınavlarıma çalışıyordum..
2016 da hiç ama hiç ummadığım bir yerde bir anda karşılaştım onunla. önce o olduğunu anlamadım sonra odamı toparlarken unutmuş olduğum defterimi aralayınca onun geldiğini anladım. hatta onu tanıdıkça keşke tam daha detaylı yazsaymışım dedim çünkü anlaşamadığımız noktalar oluştu malesef ve biraz zorluklar yaşıyoruz artık bu dönemde. ne olur bilemicem ancak edindiğim en önemli tecrübe şu : içinizdeki kıpırtıyla mutlulukla yazın ama ne istiyorsanız her şeyi en detayına kadar yazın. çünkü istediğiniz sizin ummadığınız anda belki unuttuğunuz veriliyor. ancak pişman olmamak ve üzülmemek için ne istediğinizi en küçük ayrıntısına kadar yazmak çok önemli. karakteri,yaşam tarzı hatta belki ailesine kadar yazmak gerek.. (ben biraz üzüldüm siz üzülmeyin )
olumlamaların sırrını tam çözemedim ancak topiği takipteyim ve kitapları okuyorum sürekli .
ayrıca buttrfly topiğe ışık saçtığın için tekrar sonsuz teşekkürler ediyorum