Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

@vkt bunu okur musun?

BEN YAPTIM VE OLDU

Size ilginç bir anımı anlatacağım.
Evime niyet ettim ve evimin sol,yani bereket köşesine gazeteden kestiğim bir ev resmini koydum.

Sol köşe derken,bir odaya girdiğinizde kapıyı arkanıza verin ve sol tarafına bakın.Orası sizin için kariyer,bolluk,bereket ve para bölümüdür.

İşte o bölüme,almak istediğim,hayal ettiğim eve yönelik objeler koydum.Resimleri yerleştirdim.Hatta laf aramızda,hayal ettiğim resmi varaklı bir çerçeveyle çerçevelettim.

Gel zaman git zaman,emlakçılarla evler dolaştım ve bir gün istediğim gibi ev buldum.O evi satın aldım.Aradan üç ay geçmişti.

O evi bulmam gibi satın almam da ayrı bir hikaye...Beğendiğim ev şarkıcı Ceylan'a ayrılmış.Ceylan evin kaporosunu vermiş ve alacak.Evi gördüğümde bana bir şeyler hatırlattı ama ne olduğunu orada anlayamadım.Ceylan'la görüştük,anlaştık ve o evi biz aldık.Tadilatını yaptırdık ve taşınma sürecimiz başladı.

Evimin sol bölümüne koymuş olduğum çerçeveden ev resmini çıkarmak ve yerine yeni hayalimin resmini koymak için çerçeveyi elime aldığımda bir de ne göreyim istersiniz,o evin resmi bizim satın aldığımız evle aynı değil mi?

Kapının önündeki palmiyeden tanıdım ve kaya parçasından anladım.Bunu bilinçli yapmamıştım.Ama zihnimden hedefi tesbit edip,ona doğru hareket etmiştim.

İster yukarıda size verdiğim tabloları doldurun,ister evinizin köşelerini objelerle doldurun;hayal edip,imgelediğiniz sürece isteğinize ulaşırsınız.

Bu evrende hiç bir şey tesadüf değildir.Düşünmek ve istemek,hayallerinizi kendinize çekmektir.

Nuray Sayarı
tam da ev almayı düşündüğüm bir zamanda, bu sayfayı okumak, tesadüf mü, eşzamanlılık mı, yine şükürler ediyorum Rabbime, bin şekür, ya şekür. Sevgi ve saygılarımla.:KK68::KK68::KK68:

tam da ev almayı düşündüğüm bir zamanda, bu sayfayı okumak, tesadüf mü, eşzamanlılık mı, yine şükürler ediyorum Rabbime, bin şekür, ya şekür. Sevgi ve saygılarımla.:KK68::KK68::KK68:

Ayy ne güzel bi yazı alıntılamışsın bende yaza evleneceğim ve ev alacağız bu yazıda tam üstüne geldi :)) şükürler olsun evimize kavuştuğumuzu hayal ediyorum

1. Adim
ALINAN AHLARDAN, GENETIK MIRAS YOLUYLA GELEN NEGATIF ENERJILERDEN ,KOZMIK YUKLERDEN ARINMAK ICIN
7 ayetel kursi
7 felak, 7 nas
3 ihlas , 1 fatiha
Ya nafi 201 tane
Ya afuv 156 tane
Ya samed 134 tane
Ya hafiz 449 tane
* Regl ikensadece esma okunur. Dualarin yerine 51 tane besmele cekerek baslanir. 21 gun ara vermeden yapilir.

2. Adim
ASK , EVLILIK ENERJISI, ASKI UASAMINA CEKMEK ICIN
Ya bari 213 tane
Ya fettah 489 tane
Ya hakim 156 tane
Ya cemil 83 tane
Ya musavvir 336 tane
Ya cami 114 tane
Ya vedud 400 tane
Ya semi 180 tane

Mucize yasam diye bir hesaptan buldum.
Herkes ihtiyacina gore niyet ederek baslayabilir.
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu aklimdan ilk sen gectin canim.

Selamlar canlar,titresim yukseltelim hadi;
En derin korkumuz yetersiz olmak değildir. En büyük korkumuz ölçülemeyecek kadar güçlü olmamızdır. Bizi asıl korkutan karanlığımız değil, ışığımızdır.

Marianne Williamson

“İhmal ettiğiniz hislerinizi kullanmaya başladığınızda, ödülünüz, dünyayı yepyeni hislerle görmek olacaktır.”

Barbara Sher:KK200::KK200:

Ayy ne güzel bi yazı alıntılamışsın bende yaza evleneceğim ve ev alacağız bu yazıda tam üstüne geldi :)) şükürler olsun evimize kavuştuğumuzu hayal ediyorum

Hahaha bana da eszamanlilik senden geldi tatlim : ))) Ben de tam bugun yazacaktim aklima gelmisken demistim. Malesef hayal kelimesi dilimiz ve kulturumuz acisindan gerceklesmesi mucizelere bagli zor bir sey olarak algiliyoruz yani en azindan bilincaltimiz oyle biliyor.O yuzden hayallerimizden ziyade imajine,imgeleme vizyon...kelimelerini kullanmayi oneriyorum.Bu kelimelerin titresimi cok yuksek.Cunku daha gercekci ve keyifli :KK200::KK71:

1. Adim
ALINAN AHLARDAN, GENETIK MIRAS YOLUYLA GELEN NEGATIF ENERJILERDEN ,KOZMIK YUKLERDEN ARINMAK ICIN
7 ayetel kursi
7 felak, 7 nas
3 ihlas , 1 fatiha
Ya nafi 201 tane
Ya afuv 156 tane
Ya samed 134 tane
Ya hafiz 449 tane
* Regl ikensadece esma okunur. Dualarin yerine 51 tane besmele cekerek baslanir. 21 gun ara vermeden yapilir.

2. Adim
Ya bari 213 tane
Ya fettah 489 tane
Ya hakim 156 tane
Ya cemil 83 tane
Ya musavvir 336 tane
Ya cami 114 tane
Ya vedud 400 tane
Ya semi 180 tane

Superrrmis cok tesekkur ederim canim :KK200:

• Zihnimde bir kara tahtada dikkatimi çeken olumsuzluğu görüyorum. Bu kişisel bir şey de olabilir, toplumsal da. Belki olayı anlatan bir çöp adam resmi ya da konu hakkında yazılmış şeyler var o kara tahtada.
  • Hem kara tahtaya, hem de o yazıya veya resme teşekkür ediyorum. Çünkü şu andaki titreşimimi bana bildiren şeyler bunlar. Bu düşünce olmasa, titreşimimin düştüğünü ve hatta ne yaratmak istediğimi bilemeyecektim.
  • “Sana artık ihtiyacım yok, bana bu eksiği/olumsuzluğu bildirdiğin için çok teşekkür ederim” diyorum. “Böyle düzenli, böyle güvenilir şekilde çalıştığın için de teşekkür ederim.”
  • Ve bir silgi alıyorum, sevgiyle o resmi, o yazıyı siliyorum. Kalbimden mor alev enerjisi gönderiyorum.
  • Sonra yeni gerçekliği yazıyorum. “Biliyorum, eğer kara tahtadaysan, buradasın. Gerçekliğime giriş yaptın, şimdilik sadece düşünce olsan bile, çok yakında fiziksele geçiş yapacaksın. Hoş geldin! Teşekkür ederim.” Ve işte bu kadar, 30 saniyemi belki alıyor, belki almıyor. Günüme geri dönüyorum.
  • Bazen kara tahtaya hayallerimi değil de o anda sahip olduğum güzel şeyleri, kahkahaları ve sevgiyi yazıyorum, belki görmüş olduğum bir çiçek, duymuş olduğum bir şarkı, sevdiğim bir kişi, bir koku, bir hayvan, bir anı… (Eğer ararsanız, sonsuz sayıda güzelliklere sahip olduğunuzu da göreceksiniz.) Böylece şükran duygusuna odaklanıyorum. Sadece birkaç saniye. Değişimi hissedeceksiniz.
Deneyin sonunda sert ve köşeli negatif düşünce şablonlarınızı oldukça fazla gevşetip değiştirdiğinizi ve bu arada ilginç eş-zamanlılıklarla yaratıma girdiğinizi de göreceksiniz.

Mor Alev'den alıntı
Bunu da uygulayayim:)

Hayallerimi Yaratiyorum meditasyonuyla ilgili gozlemimi yazayim.
Gun gectikce, amaaaaaaan kendime yuk ettigim bu sacma sapan hatiralarmiymis dedim. Ilk baslarda surekli odaklandigim resimler vardi. Simdi hazir bilincaltima el atmisken ne var ne yoksa ortaya dokulsun diye gecmis cevremdeki herkesi yokluyorum.
Yuzlesince her sey cok onemsiz gorundu gozume.
Ben cok fazla anlam yuklemisim bosu bosuna.
Bir ara zaman ayirip bu zihnime ususen hatiralarin hepsini ayrintilariyla yazip, yakacagim. Tam temizlik olsun.
Sonrada ver elini hayaller, imajinasyonlar.
Cok sukur, bin sukur.

Bunu cok yakin zamanda deneyimledim.Inanilmaz etkiliydi, gozlerimden yaslar geldi ya.Gecenlerde enerjim cok dusuk demistim.Hic tahmin etmeyecegim bir ortamda tuhaf bir sekilde elestirildim.Elestiren kisi de zaten her seyi elestiren bir insan ama ben cicek bocek konusurken gayet pozitifken olunca daha bir tuhafima gitti.Ama tabi ben yine kirmadan dokmeden geri donus yaptim :)
Aksam eve geldim,ister istemez enerjim yerlerde.Yatmadan once karsima aldim kisiyi gozumun onune yani.Surekli birini birseyleri bir sekilde elestiren bir insanin cocuklugunda cok iyi yasantisi olamayabilecegini dusundum.Cunku saflik,ozden ayrilma cocukken baslar.Bu 50 60 yaslarindaki insanin cocuklugunu aldim karsima koydum, oyle icten bir sekilde sarildim ki ona sicacik.Acisini icimde hissederr gibi oldum.Sonra bunu ayni tarz insanlara yaptim dusunup kafamda.Inanir misiniz gozlerimden yaslar bosaldi.Bedenlerimiz yaslansa bile ruhumuz yaslanmiyor ki yasadigimiz acilar ruhta sapasaglam.Iste onlara beni en cok acittiklari yerden sarildim.Cok cok cok guzel bir deneyimdi.sanki onlarin olumsuz enerjileri uctu gitti :) Siddetle tavsiye ederim
Sanirim bu aralar benim de birilerinin cocuklauklarina sarilmam lazim. Biraz sacma davraniyorlar:)) aslinda cins bir insan oldugunu biliyorum. Cok ustunde durmadim davranislarinin. Onceden olsa oooo:)) kur kur millete anlat, olayi hrp sicak tut. Simdi sallamamayi sectim. Ama bu yontem daha iyi gibi...

Oyy oyy 14 dikiş geçmiş olsun ayyy hiç merak etmiyorum
:63::63::63:

Hadi yazdık bunuda yazayım aslında şu anda yasadiklarimiz geçmişte kii dusuncelerimiz istek dilek ve meraklarimiz artık anladım.
Gerçekten neyi istiyorsak onu yaşıyoruz.
Rabbim yaşatıyor...

Özel olacak ama yazayım istedim kii burda olmam farkındalık yasamam herşey bir düzen intizam içinde önüme geldi..

Yıllar önce ben hep sevipte kavuşamanin kara sevda imkansız sevda nasıl diye merak ederdim..
Çok net biliyorum hatta yakınımin böyle bir hikâyesi vardı.
Yıllar geçmişti ama onlar birbirlerini seviyorlardi.
Neyse uzatmayayim gel zaman git zaman işte öyle bir sevdaya düştüm (k)
6 yıla yaklaşıyor bu sevda Rabbimin izniyle.
Ahhh ahhh çok acılar çektim çok ağladım önceleri.
İşte Yüce Mevlâm kimseyi darda bırakmıyor hep bir yol bir kolaylık nasip ediyor.
Ben kk ya geldim amma ilk nerelerdeydim bilin bakalım :bicak::bicak::bicak:"Fal topiklerinde"
Orada da olmam lazımmış çok tecrübe edindim.
Sonra "Duâ topiklerinde " buldum kendimi hamdolsun
Şimdi sadece duâ ve burası var girdiğim okuyup yazdığım.
Arada bdv ye takılıyorum.

Şimdi o kadar mutluyum kii yaşadığım bu beşeri aşk bana inanılmaz acı verdi mutluluk da verdi ama en önemlisi ilâhî aşkı buldum.
Rabbimi biliyordum inaniyordum Evetttt ama böyle değildim.
Eksikmisim noksanmisim çok şükür Rabbime kii hergün hergün tamamlaniyorum.
O ona gideni kapısında durani hiç çaresiz bırakmıyor.
Vee Ona inanmak sonsuz teslimiyet güzel düşünmek hepsi bu.
Eğer yasiyorsak da biraz sıkıntı mutlaka bir sebebi olduğunu bilmek sonunda yine Hayır olacağını bilmekk..:KK200::KK200::KK200:

Bayağı özel ve uzun olmuş:oops::oops::oops:
Cok guzel ve ozel yazmissinoz:KK200:

Benzer kaliplar bendede var. Parayla saadet olmaz. Fakir ama gururlu insanlar vb.
Turk filmlerinden olabilir.
Keske profesyonel biriyle calisabilsek.
Ben kendimde oyle sacma sapan kaliplar fark ediyorum ki hangi birini duzeltecegimi sasiriyorum.
Aslinda ben bugun instagram dan birinin numarasini aldim. Cok kararsiz kaldim arasam mi aramasam mi diyr. Sonucta aramadim:) ama hala aklimda

"Yanıtını bulamadığınız bir soruyla karşılaştığınızda sevginizi gönderin.Hatta dikkate değer bir gelişme yaşanmıyorsa bile durun,gözlerinizi kapatın,kelimeyi ve enerjisini içinize çekin.Bu kendinizi iyi hissetmek içn oynadığınız bir oyun değil,gerçek bir enerji,gerçek bir güçtür.Sevgi bilincinizi,frekansınızı ve psikolojinizi değiştirir.Kalbinizin merkezini başka hiçbir şeyin yapamayacağı kadar uyarır,duygu santralinin çalışması için yakıt sağlar.Kalbinizi ve beyninizi sevgiyle bir araya getirirseniz bereket nehirleri size doğru akmaya başlar"

Sandra Anna Taylor

Sevgiyle:KK200:❤️

Ama ben simdi oturup aglarim yaaa; o kadar guzel eszamanlama ki.Uzun suredir kitabimi elime almamistim.Bu sabah cok istedigim bir sey icin sayfa actim.Cikan sayfa burasiydi.Simdi de buraya geldim 45 bildirim vardi.Icinden rasgele sectim, HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu in begeni bildirisinden ve bu cikti.Cok cok cok guzel.Biliyorum evren benim icin sagli sollu calisiyor sevgiyle coskuyla:KK200::KK200::KK200:

1. Adim
7 ayetel kursi
7 felak, 7 nas
3 ihlas , 1 fatiha
Ya nafi 201 tane
Ya afuv 156 tane
Ya samed 134 tane
Ya hafiz 449 tane

2. Adim
Ya bari 213 tane
Ya fettah 489 tane
Ya hakim 156 tane
Ya cemil 83 tane
Ya musavvir 336 tane
Ya cami 114 tane
Ya vedud 400 tane
Ya semi 180 tane

Kahkaha attim:) Etiket bildirimi de gelmedi. Ismimi gorunce bi anlayamadim.
Cok tesekkur ederim:KK200: Nasil da guzel,
insanlarin aklina gelebilmek. Tanimiyoruz birbirimizi ama aramizda gercekten bir bag oldu. Cok sukur bu topigi buldugum gune:dua:

Hemen baslayacagim hayatdevamedecek hayatdevamedecek :KK200:

Hayallerimi Yaratiyorum meditasyonuyla ilgili gozlemimi yazayim.
Gun gectikce, amaaaaaaan kendime yuk ettigim bu sacma sapan hatiralarmiymis dedim. Ilk baslarda surekli odaklandigim resimler vardi. Simdi hazir bilincaltima el atmisken ne var ne yoksa ortaya dokulsun diye gecmis cevremdeki herkesi yokluyorum.
Yuzlesince her sey cok onemsiz gorundu gozume.
Ben cok fazla anlam yuklemisim bosu bosuna.
Bir ara zaman ayirip bu zihnime ususen hatiralarin hepsini ayrintilariyla yazip, yakacagim. Tam temizlik olsun.
Sonrada ver elini hayaller, imajinasyonlar.
Cok sukur, bin sukur.
Gecen gun cocuklugumla ilgili bir yazi yazmistim. Bir ic dokme, kendimi kesfetme...kuzen zorbaligi:) o aksam ben de aldim defteri kagidi elime yazdim hayatima olumsuz etki eden kisileri. Kizdiklarimi falan. Cok derinden etkilemese bile hayatimin guzelliklerinden calanlari. Biraz kalabaliklarmis:) sonra da tek tek bana yasattiklarini yazdim. 13 sayfa surdu. Agladim, guldum, kizdim, hadi seni de affettim dedim... elim kolum agridi vallahi. Sonra da bir guzel yaktim. Tabi apartman olunca dumanin bir kismi kaldi. Disardan gelen kardesim panikledi. Duman, koku ne oluyor:KK70: tabi demedim gecmisimi yaktim diye:cool: bi de ona laf anlatamazdim. Onume bakiyorum cok sukur. Yazmak iyi geldi. Bir de hayallerimi, sukur dediklerimi yazsam... taaa ne zamandir beni mutlu edecek seyleri yazacagim diyorum ya. Yok hala yazmadim:olamaz: defter kalem yanimda duruyor.

Ama ben simdi oturup aglarim yaaa; o kadar guzel eszamanlama ki.Uzun suredir kitabimi elime almamistim.Bu sabah cok istedigim bir sey icin sayfa actim.Cikan sayfa burasiydi.Simdi de buraya geldim 45 bildirim vardi.Icinden rasgele sectim, HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu in begeni bildirisinden ve bu cikti.Cok cok cok guzel.Biliyorum evren benim icin sagli sollu calisiyor sevgiyle coskuyla:KK200::KK200::KK200:
Masallah masallah. Evren benim icin de calisiyor ama ben fark edip dile getirmiyorum. Buna da alismam lazim.

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu mucizeyasam instagramda. Tesadufen buldum. Ilgilenenler bakabilir.
Yazmak hep aklimda.
Okumaktan yazmaya sira gelmedi.
Telefonu birakip deftere kaleme bir an once sarilmayi seciyorum
Evvet:olamaz:
Telefonu burakip deftere, kaleme ve kitaplara sarilmayi seciyorum.

Aslinda gecmis sayfalari okuyorum. Cogu kitaptan daha cok zevk aliyorum. Harika paylasimlar var:nazar: Ilk mesajima geldigimde ben de birakacagim okumayi:)

Back
X