Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sağol canım seni de tebrik ederim :KK200:iki üç gündür arada geçmiş syf lara bakıyordum HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu siz de bulun hadi bakim deyince hem eğlenceli hem eğitici oldu benim için :-)
ben de okumadığım ne kadar önemli bilgiler olduğunu anladım. aslında baştan sona okumak lazım. takip etmesi zor oluyor, nerde kaldığımı unutuyorum ama yine de deneyeceğim. inşallah başarabilirim.

(Bu ara bütün işaretler içeriye bakmamı söylüyor)
Pek çoğunuz iç sesini duyamadığını söylüyor.
Üst benliğiyle bağlantısının zayıf olduğunu söylüyor.
Normal olan bu değil mi?
Ömrünü yalanlarla geçirdin.
Sanal bir hologramı gerçek sandın.
Bu sahte rüyaya körü körüne ve sımsıkı bağlandın.
Maddeyi deneyimlemek yerine madde oldun.
Şimdi suçlayacak birini arıyorsun.
Hep yaptığın gibi.
Film izleyip müzik dinlediğin kadar sessizliği de dinlemediğin sürece.
Kalabalıktan kurtulup yalnızlaşmadığın sürece.
Asla iç sesini duyamayacaksın.
Telepati boyutundan öteye geçemezsin.
Kafasında bu kadar soru işareti varken rahat uyuyan biri asla üst benliğinden yardım görmeyecek.
Kalk! Uyuma.
Eline bir defter al ve yaz.
En başından başla.
Ben sıfırdan başladım.
Sende başla.
Parmak uçların morarana kadar yaz.
İşe uykusuz git.
Emeksizsin.
Ve bir de hiç sıkılmadan üst benliğinin ayağına kadar gelmesini bekleyecek kadar da ukala.
Tüm dinleri kendinde birleyip.
Tüm peygamberlerin sen olduğunu kavrayamadığın sürece.
Yaratanına ulaşmak için arana koyduğun şefaatçilerindir.
İç sesini tıkayan.
Kitaplar okudun raflar dolusu.
Kendini okudun mu?
İnsanları çözmeye çalıştın.
Kendini çözebildin mi?
Karanlığa girmeden Işık olmak istedin.
Artık peygamber olarak gelmicez denildi.
Artık anla!
Herkes kendinin Rehberi ve öğrencisidir.
Yolda sensin Yoldaşda.
Herkesin anahtarları kendinde saklı.
Ortak bir anahtar yok.
Kimsenin anahtarı kimsenin kapısını açamaz.
-Gökalp Atılgan-

ben de okumadığım ne kadar önemli bilgiler olduğunu anladım. aslında baştan sona okumak lazım. takip etmesi zor oluyor, nerde kaldığımı unutuyorum ama yine de deneyeceğim. inşallah başarabilirim.
Ben de tam bitirdim sayılmaz hakkını vererek okumam lazım tekrar.
Hazine gibi değil mi geriye doğru baktıkça :super:

oy canım sen de bulmuşsun, maşallah ne güzel, bugün ben de bulacağım bakalım.
ne güzel birlikte anlaşılan, yaşanılan bir hayat. inşallah birgün ben de eşim için aynı şeyleri syleyebilirim, aşamadığım tek konu kaldı. Rabbim o günleri de nasip eder inşallah.

Tabiki söyleyebilirsin,söyletebilirsin canım benim,kimler kimler değişiyor kuantumla.Ama önce değiştirmek istediğin konularda önce senin değişmen lazım.İçimizi değiştirmeden dışımız değişmiyor.Önce hangi özelliğini sevmiyorsan o özelliğine yumşaman lazım.O sevmediğin özellikle senin geçmişinden geliyor ve sana yansıyor.Sen çektin o özelliği,Ya biliyorum çoook inanılmaz ama gerçek bu işte.Hepimiz birbirimize bağlıyız yapacak bir şey yok : )))) Artık o özelliğe karşı hissizleştiğini kabul ettiğinde yerine pozitif şeyler koy değiştirmyani.Ondan duy,gör...Mesela diyelim ki ağzından küfür düşmeyen,kaba bir adamı ince zarif kibar sözlerle düşünemeyiz,çok zordur yani.Ya da çok ince çok zarif bir erkeğin ana avrat düz küfür ederken düşünemeyiz.Gözümüzde canlanamaz.Canlanabilir hale gelmeli,normalleşmeli.Kabul etmeliyiz öyle olduğunu.Ben çoook kişi de uyguladım.Sonuçlar süper oldu. Gerçekten mucize gibi oluyor,ama çok güzel oluyor çok eğlenceli oluyor.Düşünsene başkalarına kaba saba olan biri seni görünce ince,nazik,çok duyarlı,düşünceli bir insan oluyor.Hiç kimseyi sevemehen insanın kanı sana kaynıyor.Bunlar hep imajinasyonlarla çook mümkün tatlım.

Boyle bir seyi buraya yazmak istemezdim ama iyi degilim kizlar. Modum cok dusuk. Yapmayi planladigim cogu seyi yapamiyorum. Erken kalk, spor yap, erken yat, normal ye, kitap oku... neden boyle oldum?

Ahhh canım benim neden yazmayacaksın ki ben hangi düşük modlarda yazdım buralara :rolleyes::rolleyes: Yapmayı planladığım çoğu şeyi yapamadım demişsin ya istersen sana kendimden hiiiç örnek vermeyeyim:KK66:Okullu büyük çocukla amerikaya gelip bir sürü eylem,plan,proje yapcam derken hamile olarak gelip minik bir bebekle uykusuz geceler epey bir şok olurdu bir başka ben için : )))) Bak canım bir kere emin ol şuna zaman gerçekten izafi göreceli gerçekten.Şu an ne yapıyorsan en iyisi o olduğuna emin ol.Sınırsız milyonlarca ihtimalin var olduğunu ve her zaman sana zaten en iyisinin geldiğine emin ol.Sadece var olan şeylere güvenmek bile müthiş bir enerji kaynağıdır ki bu güveni sağlam tut.Zaman izafi dedim değil mi :) Bazen deli gibi çabalarsın,zor kullanırsın resmen herkesE ulaşırsın sonunda elinde koca bir umutsuzluk kalıbı kalır.Baştan hatalısındır çünkü aşırı çaba evrene güvensizlik sinyali yayar,sürekli bir beklenti vardır ki bu da negatiftir.Amaaaa bazen de öyle şeyler olur ki oturduğun yerde ayağına gelir,kapın çalar...O tüm planlarının zaten hazırı vardır,olmuşu vardır.Seni alır üste koyar, yıllarca uğraşsan olmayacak şeyler olur bea.O yüzden rahat ol,her zaman her şeyin en mükemmeli zaten seninle.Şu an enerjin düşükse daha iyiye yükseleceği içindir merak etme, onun da tadını çıkar:halay::KK200:

Ahhh canım benim neden yazmayacaksın ki ben hangi düşük modlarda yazdım buralara :rolleyes::rolleyes: Yapmayı planladığım çoğu şeyi yapamadım demişsin ya istersen sana kendimden hiiiç örnek vermeyeyim:KK66:Okullu büyük çocukla amerikaya gelip bir sürü eylem,plan,proje yapcam derken hamile olarak gelip minik bir bebekle uykusuz geceler epey bir şok olurdu bir başka ben için : )))) Bak canım bir kere emin ol şuna zaman gerçekten izafi göreceli gerçekten.Şu an ne yapıyorsan en iyisi o olduğuna emin ol.Sınırsız milyonlarca ihtimalin vqr olduğunu ve her zaman sana zate en iyisinin geldiğine emin ol.Sadece var olan şeylere güven bile müthiş bir enerji kaynağıdır ki bu güveni sağlam tut.Zaman izafi dedim değil mi :) Bazen deli gibi çabalarsın,zor kullanırsın resmen herkesE ulaşırsın sonunda elinde koca bir umutsuzluk kalıbı kalır.Baştan hatalısındır çünkü aşırı çaba evrene güvensizlik sinyali yayar,sürekli bir beklenti vardır ki bu da negatiftir.Amaaaa bazen de öyle şeyler olur ki oturduğun yerde ayağına gelir,kapın çalar...O tüm planlarının zaten hazırı vardır,olmuşu vardır.Seni alır üste koyar, yıllarca uğraşsan olmayacak şeyler olur bea.O yüzden rahat ol,her zaman her şeyin en mükemmeli zaten seninle.Şu an enerjin düşükse daha iyiye yükseleceği içindir merak etme, onun da tadını çıkar:halay::KK200:
Yaaaaa çok guzel oldu bu mesaj:) Bugun benzin aliyordum. Adam camlarimi silmese bi de ona para vermesem dedim:olamaz: sonra bir baktim adam oldukca yasli. Belki de emekli olup evde oturmasi gereken yasta. Ama calisiyor. Ben de ona verecegin 2-3 liranin hesabini yapiyorum dedim ve cok uzuldum, kizdim kendime. Sonra sabah buraya yazdiklarim geldi. Otur haline sukret dedim. Cok etkileniyorum boyle seylerden:110:

Tabiki söyleyebilirsin,söyletebilirsin canım benim,kimler kimler değişiyor kuantumla.Ama önce değiştirmek istediğin konularda önce senin değişmen lazım.İçimizi değiştirmeden dışımız değişmiyor.Önce hangi özelliğini sevmiyorsan o özelliğine yumşaman lazım.O sevmediğin özellikle senin geçmişinden geliyor ve sana yansıyor.Sen çektin o özelliği,Ya biliyorum çoook inanılmaz ama gerçek bu işte.Hepimiz birbirimize bağlıyız yapacak bir şey yok : )))) Artık o özelliğe karşı hissizleştiğini kabul ettiğinde yerine pozitif şeyler koy değiştirmyani.Ondan duy,gör...Mesela diyelim ki ağzından küfür düşmeyen,kaba bir adamı ince zarif kibar sözlerle düşünemeyiz,çok zordur yani.Ya da çok ince çok zarif bir erkeğin ana avrat düz küfür ederken düşünemeyiz.Gözümüzde canlanamaz.Canlanabilir hale gelmeli,normalleşmeli.Kabul etmeliyiz öyle olduğunu.Ben çoook kişi de uyguladım.Sonuçlar süper oldu. Gerçekten mucize gibi oluyor,ama çok güzel oluyor çok eğlenceli oluyor.Düşünsene başkalarına kaba saba olan biri seni görünce ince,nazik,çok duyarlı,düşünceli bir insan oluyor.Hiç kimseyi sevemehen insanın kanı sana kaynıyor.Bunlar hep imajinasyonlarla çook mümkün tatlım.
Etiketi yapamazsam diye alıntı yaptım. Harika enerjiniz gene çok güzel hissediliyor. Bugün 1 saat yuruduk ten sonra ayakta yürüyecek halim kalmadı 10 dk mesafe kaldı. ArkadaşLa ayriliyordukki x Taksici yi cagiralim dedi. Bende gerek yok dedim ama çok kötüydum.arkadaşla ayrıldık 2 dk sonra o Taksici yanımda durdu hocam sizin oraya gidiyorum binin dedi. Bindim ama hala soktayim. Şimdi bu es zamanlilik mi telepati mi yada düşünce gücü mu Kusura bakmayın bilginizi biliyorum. Belki saçma gelicek ama bana mucize gibi geldi sormak istiyorum. Sizi tanıdığım için çok mutluyum. :KK200:

Etiketi yapamazsam diye alıntı yaptım. Harika enerjiniz gene çok güzel hissediliyor. Bugün 1 saat yuruduk ten sonra ayakta yürüyecek halim kalmadı 10 dk mesafe kaldı. ArkadaşLa ayriliyordukki x Taksici yi cagiralim dedi. Bende gerek yok dedim ama çok kötüydum.arkadaşla ayrıldık 2 dk sonra o Taksici yanımda durdu hocam sizin oraya gidiyorum binin dedi. Bindim ama hala soktayim. Şimdi bu es zamanlilik mi telepati mi yada düşünce gücü mu Kusura bakmayın bilginizi biliyorum. Belki saçma gelicek ama bana mucize gibi geldi sormak istiyorum. Sizi tanıdığım için çok mutluyum. :KK200:

Farkindaligimiz gelistikce yasadiklarimiz daha anlamli gelmeye basliyor.Belki cok oncelerde ya da negatif bir zamaninizda boyle bir sey yasasaniz derdiniz ki arada boyle iyi seylee oluyor iste. unutup gecerdiniz.Ama artik odaginiz boyle guzelliklerde olunca onlarda size kendini gostermek icin canla basla calisiyor : ))) Siz farkettikce odaginiz artacak arttikca bunlar daha da artacak.Cekim yapiyoruz cunku.En guzelleri en iyileri bizimle olsun cekimlerimizin :KK200:

Yaaaaa çok guzel oldu bu mesaj:) Bugun benzin aliyordum. Adam camlarimi silmese bi de ona para vermesem dedim:olamaz: sonra bir baktim adam oldukca yasli. Belki de emekli olup evde oturmasi gereken yasta. Ama calisiyor. Ben de ona verecegin 2-3 liranin hesabini yapiyorum dedim ve cok uzuldum, kizdim kendime. Sonra sabah buraya yazdiklarim geldi. Otur haline sukret dedim. Cok etkileniyorum boyle seylerden:110:
böyle şeylerden etkilenmemek için bilinçaltı kalıpları yaptım.Çünkü üzülmek sadece bu durumları besliyor,çünkü içimİzde bizde de olan o enerjileri aktive ediyor.Onun yerine herkesin kendi hayatı,kendi seçimi demekte fayda var. Ve yeni bir teknikle tanıştım,duyardım daha önce.Access bars diye.Sorular filan soruyorsunuz.Mesela tuhaf hisler varsa içinizde böyle, bu kime ait diye soruyorsunuz.Ben yapıyorum, sanki direk etkisizleşiyor.Tavsiye ediyorum canım.

Farkindaligimiz gelistikce yasadiklarimiz daha anlamli gelmeye basliyor.Belki cok oncelerde ya da negatif bir zamaninizda boyle bir sey yasasaniz derdiniz ki arada boyle iyi seylee oluyor iste. unutup gecerdiniz.Ama artik odaginiz boyle guzelliklerde olunca onlarda size kendini gostermek icin canla basla calisiyor : ))) Siz farkettikce odaginiz artacak arttikca bunlar daha da artacak.Cekim yapiyoruz cunku.En guzelleri en iyileri bizimle olsun cekimlerimizin :KK200:
Hiç sevmediğimiz enerjisi bizi olumsuz etkileyen evimize gelmesini istemediğimiz hatta telefonla aramasindan bile rahatsız olduğumuz kişileri kendimizden cevremizden nasıl uzaklastirabiliriz :KK15:

Çok sağol canım yorumun için, bazen diyırum zaten annemin yaşadığı hayatın benzerini mi yaşıyorum diye, çünkü o da babamla hiç anlaşamaz, babam sert mizaçlı birisidir. Umarım dediğin gibi bunları da aşabilirim.

"Birçok hayalimiz, isteğimiz, umudumuz var, her ne kadar bazen vazgeçsek de, bazen hiçbir şeyin olacağı yok desek de, içten içe beklediğimiz bir şey var. Bunu hissediyoruz. Bir başlangıç, bir ses, bir iteklenme, bir destek, bir yol görmek istiyoruz. Artık vardığımız kapasiteye yaptığımız işler ve yaşam tarzı yeterli gelmiyor. O kadar çok dağıldı ki enerjimiz, neye odaklanacağımızı bilemiyoruz, her yere yetişmek isteyen bir enerji ağının içindeyiz. Bu yüzden konsantrasyon sorunu yaşıyoruz en başta. Çünkü tek bir şeye odaklı kalmak bize uyumlu gelmiyor.

Tatminsizlik fazlasıyla arttı. Hedeflerimize ulaşsak dahi ne kadar tatmin olacağımızı düşünüyoruz. Gerçekten istediğim hayat bu mu? Bu hedefler benim hedeflerim mi? Bunları ben mi yarattım zihnimde? Özlediğim hayata kavuştuğumda, kavuşma yolunda hissettiklerimi orada hissedebilecek miyim? Evet, hedefe ulaşmak korkutuyor, çünkü ya hayal ettiğimiz gibi bizi mutlu etmeyecekse? Hedef yolunda yürümek daha mı tatmin edici gerçekten? Ulaşılmaz olmak..

Enerjimiz çok fazla dağıldı. Yıllarca kilit altında kaldıktan sonra, ilk dışarıya çıkıştaki şaşkınlık var üzerimizde ve nereye gideceğimizi tam olarak kestirememenin verdiği bir kaygı. Çok fazla şey yapmak istiyoruz, ancak tam tersi şeklinde hiçbir şey yapmıyormuşuz gibi geliyor, günler geçiyor, günler geçtikçe panik artıyor ve yine hiçbir şey yapmıyormuşuz gibi geliyor. Neden?

Çünkü, çünkü bir şeyin yaklaştığını hissediyoruz ve yaptığımız her şeyin boşa gideceğini algılıyor olabilir miyiz? Bir mucize mi bekliyoruz? Bir sabah uyanacağız ve çok başka bir dünya ile mi karşılaşacağız?

Yoksa kaçıyor muyuz? Kaçıyor musun? Kendi yolundan, görevlerinden, kapasitenden, yapabileceklerinden, geleceğinden, kendinden. Kendinden kaçıyor musun? Mesajları algılamaktan kaçıyor musun? Algılarından, hislerinden, sezgilerinden kaçıyor musun? Büyük bir gücün varken, bu kadar güçsüz hissetmenin sebebi kendinden başka herkesi güçlü görmenden mi? İlizyonlar içinde kendine bir gerçeklik yarattın ve o gerçeklikte sen yok musun?

Anlamlaştırdığın her şey anlamını yitirmeye başladığı an sen nerede duracaksın? Öğrendiğin her şey yıkılmaya başladığında hangi bilgilerine sığınacaksın? Bir sabah uyandığında dünya değil de, bambaşka bir ‘sen’e uyandığında yine kaçacak mısın? Dünya, yeryüzü, evren her ne dersen de. Senden sana verdiği katkıları istiyor ve sen kendini yok mu sayıyorsun? Çok şey anlamını yitirdi benliğinde, birçok şeye inandın ve inançların sarsıldı insanlara karşı, dünyaya karşı, belki de hayata karşı. Tatmin etmiyor geçen günler, tatmin etmiyor yaşadığın kaos, tatmin etmiyor attığın adımlar. Peki bu kendi istediğin hayatı yaşamadığının bir kanıtı değil midir? Özgürlüğüne ne zaman kavuşacaksın? Kaçmayı ne zaman bırakacaksın. Ne zaman seni yıllardır olmadığın bir insan gibi tanımlamalarına izin vereceksin? Vicdanından gelen bir ses var, kalbinden gelen bir his var, dünya çok hızlı değişiyor ve sen ona yetişemiyormuş gibi hissediyorsun, sen hariç herkes sanki koşuyor fakat sen duruyormuş gibi hissediyorsun. Atladığın şey koşmak zorunda olmadığın olabilir mi? Yanlış yere bakıyor olabilir misin?

Koşmak zorunda değilsin, kimseye yetişmek zorunda değilsin, kimseyi geçmek zorunda değilsin, kimseden üstün olmak zorunda değilsin, kendini insanlara kabullendirmek zorunda değilsin, çevrene kendini anlatmak zorunda değilsin, ailene kendini ispat etmek zorunda değilsin, seni tanıyanlara kendini sevdirmek zorunda değilsin , sadece kendin olmak zorundasın. Kendin olmak zorundasın çünkü insanlar ilerlerken, kendini duruyor gibi görmenin altında yatan şey kendine hep içeriden bakıyor olman. İlerliyorsun, sadece bakış açını biraz daha genişletmelisin. Dışarıdan kendini görmelisin, içeriden kendini tanımalısın. İlerliyorsun ve kaygılanmanı gerektiren hiçbir şey yok, çünkü ilerlediğini kimseye ispat etmek zorunda değilsin.

Hayatına giren değişkenlerin farkına var ve artık devam etmek için kimsenin onayına ihtiyacın olmadığı bir güce uyan. Yarın farklı bir gün olsun, yarın yeni bir dünya’n olsun ama senin olsun. Sen ol. Yolculuğunun ve yolculukta olduğunun farkında ol. Duruyorsun diyenlere değil, ilerlediğini hatırlatanlarla ol.

Şimdi tekrar düşün. Duruyor musun?"

@Tulelut canım sana,bana hepimize gelsin bu paylaşım.15 20 dakika önce paylaşmış -astrolog sanırım- Yiğit P. Zamanlama super bea.

Bildirim gelmeden okumaya basladim. Etiketi en son gordum. Okurken aaa ben dedim. Hatta su kismi okurken ilerde kizim olursa bu dusunceleri ogretecégim ona dedim
Koşmak zorunda değilsin, kimseye yetişmek zorunda değilsin, kimseyi geçmek zorunda değilsin, kimseden üstün olmak zorunda değilsin, kendini insanlara kabullendirmek zorunda değilsin, çevrene kendini anlatmak zorunda değilsin, ailene kendini ispat etmek zorunda değilsin, seni tanıyanlara kendini sevdirmek zorunda değilsin , sadece kendin olmak zorundasın. Kendin olmak zorundasın çünkü insanlar ilerlerken, kendini duruyor gibi görmenin altında yatan şey kendine hep içeriden bakıyor olman. İlerliyorsun, sadece bakış açını biraz daha genişletmelisin. Dışarıdan kendini görmelisin, içeriden kendini tanımalısın. İlerliyorsun ve kaygılanmanı gerektiren hiçbir şey yok, çünkü ilerlediğini kimseye ispat etmek zorunda değilsin.

Cok guzel bir yazi gercekten. Ciktisini alip asmak lazim duvara. Her sabah okumak lazim tekrar tekrar. Cok tesekkur ederim. Dunyanin bir ucunda ya da yanibasinda tanimadigin bir insanin seni dusunmesi, cok daha farkli bir duygu:KK200:

Her cumleye ayri ayri cevap yazasim var:)
Artik cogu sry tatmin etmiyor. Hep bir eksik, kusur ariyorum kendimde. Sanirim burcumun da ozelligi. Hicbir sey tam degil. Halbuki tam olmak zorunda degil. Bir onceki mrsajinda yazmistin. O an icin en iyisidir. Ben de en iyi zamanimdayim

Cok sukur bugunumuze:nazar:

Yazının başlangıcındaki yerleri de beni anlatıyor, ama ben dağıldığımı farkettiğim an yeter diyebiliyorum kendime, sakin, relax ol, herşey yolunda. Ama yine de çoğu zaman o dağılma hissi, odaklanamama, herşeye yetişmeye çalışma yoruyor. Keşke hep yapabilsek, telaşeleri endişeleri bir kenara atıp, anın tadını çıkarabilsek, niyet ediyorum inşallah ve de öyle de oldu şükürler olsun.

"Birçok hayalimiz, isteğimiz, umudumuz var, her ne kadar bazen vazgeçsek de, bazen hiçbir şeyin olacağı yok desek de, içten içe beklediğimiz bir şey var. Bunu hissediyoruz. Bir başlangıç, bir ses, bir iteklenme, bir destek, bir yol görmek istiyoruz. Artık vardığımız kapasiteye yaptığımız işler ve yaşam tarzı yeterli gelmiyor. O kadar çok dağıldı ki enerjimiz, neye odaklanacağımızı bilemiyoruz, her yere yetişmek isteyen bir enerji ağının içindeyiz. Bu yüzden konsantrasyon sorunu yaşıyoruz en başta. Çünkü tek bir şeye odaklı kalmak bize uyumlu gelmiyor.

Tatminsizlik fazlasıyla arttı. Hedeflerimize ulaşsak dahi ne kadar tatmin olacağımızı düşünüyoruz. Gerçekten istediğim hayat bu mu? Bu hedefler benim hedeflerim mi? Bunları ben mi yarattım zihnimde? Özlediğim hayata kavuştuğumda, kavuşma yolunda hissettiklerimi orada hissedebilecek miyim? Evet, hedefe ulaşmak korkutuyor, çünkü ya hayal ettiğimiz gibi bizi mutlu etmeyecekse? Hedef yolunda yürümek daha mı tatmin edici gerçekten? Ulaşılmaz olmak..

Enerjimiz çok fazla dağıldı. Yıllarca kilit altında kaldıktan sonra, ilk dışarıya çıkıştaki şaşkınlık var üzerimizde ve nereye gideceğimizi tam olarak kestirememenin verdiği bir kaygı. Çok fazla şey yapmak istiyoruz, ancak tam tersi şeklinde hiçbir şey yapmıyormuşuz gibi geliyor, günler geçiyor, günler geçtikçe panik artıyor ve yine hiçbir şey yapmıyormuşuz gibi geliyor. Neden?

Çünkü, çünkü bir şeyin yaklaştığını hissediyoruz ve yaptığımız her şeyin boşa gideceğini algılıyor olabilir miyiz? Bir mucize mi bekliyoruz? Bir sabah uyanacağız ve çok başka bir dünya ile mi karşılaşacağız?

Yoksa kaçıyor muyuz? Kaçıyor musun? Kendi yolundan, görevlerinden, kapasitenden, yapabileceklerinden, geleceğinden, kendinden. Kendinden kaçıyor musun? Mesajları algılamaktan kaçıyor musun? Algılarından, hislerinden, sezgilerinden kaçıyor musun? Büyük bir gücün varken, bu kadar güçsüz hissetmenin sebebi kendinden başka herkesi güçlü görmenden mi? İlizyonlar içinde kendine bir gerçeklik yarattın ve o gerçeklikte sen yok musun?

Anlamlaştırdığın her şey anlamını yitirmeye başladığı an sen nerede duracaksın? Öğrendiğin her şey yıkılmaya başladığında hangi bilgilerine sığınacaksın? Bir sabah uyandığında dünya değil de, bambaşka bir ‘sen’e uyandığında yine kaçacak mısın? Dünya, yeryüzü, evren her ne dersen de. Senden sana verdiği katkıları istiyor ve sen kendini yok mu sayıyorsun? Çok şey anlamını yitirdi benliğinde, birçok şeye inandın ve inançların sarsıldı insanlara karşı, dünyaya karşı, belki de hayata karşı. Tatmin etmiyor geçen günler, tatmin etmiyor yaşadığın kaos, tatmin etmiyor attığın adımlar. Peki bu kendi istediğin hayatı yaşamadığının bir kanıtı değil midir? Özgürlüğüne ne zaman kavuşacaksın? Kaçmayı ne zaman bırakacaksın. Ne zaman seni yıllardır olmadığın bir insan gibi tanımlamalarına izin vereceksin? Vicdanından gelen bir ses var, kalbinden gelen bir his var, dünya çok hızlı değişiyor ve sen ona yetişemiyormuş gibi hissediyorsun, sen hariç herkes sanki koşuyor fakat sen duruyormuş gibi hissediyorsun. Atladığın şey koşmak zorunda olmadığın olabilir mi? Yanlış yere bakıyor olabilir misin?

Hayatına giren değişkenlerin farkına var ve artık devam etmek için kimsenin onayına ihtiyacın olmadığı bir güce uyan. Yarın farklı bir gün olsun, yarın yeni bir dünya’n olsun ama senin olsun. Sen ol. Yolculuğunun ve yolculukta olduğunun farkında ol. Duruyorsun diyenlere değil, ilerlediğini hatırlatanlarla ol.

@Tulelut canım sana,bana hepimize gelsin bu paylaşım.15 20 dakika önce paylaşmış -astrolog sanırım- Yiğit P. Zamanlama super bea.
Çok güzel paylaşım canım sağol düşündüm durmuyorum ama Mehter adımı atıyorum iki ileri bir geri gider gibi o his de bizim yarattığımız zamana yetişememe kaygısından :KK51:

Bu sayfayı uzun zamandır takipteyim bir ara hatta çok güzel bir yazı paylaşacaktım ama internette bir sıkıntı oldu. Demekki doğru zamanı şimdiymiş kuantum düşünce yöntemini birkaç aydır araştırıyorum düşünce gücü,pozitif düşünce,olumlamalar ama kuantum düşünce yöntemini tam anlamıyla kabul ettim çok şükür buna gerçekten inanıyorum çünkü ben bunun örneklerini küçük yaşlarımda ne olduğunu bilmeden uygulamıştım hayatımda o yüzden çok yakın dı. Ama arzuladığım şeyler konusunda kendimi bugün başarısız hissettiğim zamandı ve sanırım ben bunu başaramıyorum dediğim günde bu yazının karşıma çıkmasından kendime hemen bir anlam çıkarttım çok teşekkür ederim bu paylaşımınıza :KK200:

Bu korkulardan hangisinin beni daha çok engellediğini nasıl bulabilirim.
Doğru tamir yapmak için önce arızayı doğru tespit etmek lazım.
Bende ilk mesajimi buldum. Coooook icimi dokesim var ama su an musait degilim. Kafamin icinde kendi kendimle konusuyorum surekli..En kisa zamanda yazip rahatlamam lazim.

Bende ilk mesajimi buldum. Coooook icimi dokesim var ama su an musait degilim. Kafamin icinde kendi kendimle konusuyorum surekli..En kisa zamanda yazip rahatlamam lazim.
Tebrikler canım dök içini ben de havalardan mı nedir iki gündür halsizim sıcak birşeyler içiyorum bir de rüyalarım yine gerilim aksiyon filmleri gibi eve hırsız girmiş biriktirdiğim parayı çalmış falan .... :KK17: bilinçaltım yine halay çekiyor :KK70:herşey hortladı birden
Güven , bolluk bereket çalışması mı yapmam lazım ?

Back
X