Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kizlar simdi musait degilim ama kisaca yazip cikacagim. Bu gece yani 26 ekim onemli bir tarihmis. Dilek kapilarini acik tutmak lazimmis bir arkadasim soyledi:KK200:

Kesinlikle boyle zamanlari hissediyorum : ))) Biraz once bir guzel dualarimi yaptim,niyetlerimi yaptim.Sukurlerimle kapattim.Oldu bile dedim ve biraktim.Demek ki bundanmis : ))))

Merhaba
Ben de uzun yıllardır ilgiliyim kişisel gelişim konuları ile yerli yabancı birçok ismi ve kaynağı okudum diyebilirim hala da devam okumaya öğrenmeye...
Bir ara bilinçaltı temizliği için cd lee de dinliyordum.
Şu aralarda h'oponopono yöntemine biraz odaklanmış durumdayım. Bildiğim bir yöntemdi ama uzun zamandır ilgilenmemiştim bu sabah aniden aklıma geldi belki de ben de bugünü hissettim...
Aranızda bu yöntemi daha önce kullanıp sonuç alan var mı? Yabancı kaynaklarda çok övülen bir yöntem.

Bilmeyen ve merak edenler için link
http://www.hls-cekimyasasi.com/2012/06/hooponopono-yontemi-nedir.html?m=1

Merhaba
Ben de uzun yıllardır ilgiliyim kişisel gelişim konuları ile yerli yabancı birçok ismi ve kaynağı okudum diyebilirim hala da devam okumaya öğrenmeye...
Bir ara bilinçaltı temizliği için cd lee de dinliyordum.
Şu aralarda h'oponopono yöntemine biraz odaklanmış durumdayım. Bildiğim bir yöntemdi ama uzun zamandır ilgilenmemiştim bu sabah aniden aklıma geldi belki de ben de bugünü hissettim...
Aranızda bu yöntemi daha önce kullanıp sonuç alan var mı? Yabancı kaynaklarda çok övülen bir yöntem.

Bilmeyen ve merak edenler için link
http://www.hls-cekimyasasi.com/2012/06/hooponopono-yontemi-nedir.html?m=1

Ben cok defa uyguladigim ozellikle iliskilerde cok etkili bir yontem evet.Aslinda ozu yine birlige butune dayaniyor.Hepimiz atomik acidan birbirimizle baglantiliyiz.Icimizde olmayan seyleri yasayamayiz,duyamayiz,goremeyiz yani cekemeyiz.Kinayipta basimiz gelenler,ya da imrenipte yasadiklarimizin da nedeni bunlar.O yuzden hoponopono yu uyguladigimizda aslinda bizimde icimizde olani temelden iyilestirmeye calisiyoruz.Cok cok cok harika bir duzen,ben inaniyorum acikcasi:KK200:

Kizlar simdi musait degilim ama kisaca yazip cikacagim. Bu gece yani 26 ekim onemli bir tarihmis. Dilek kapilarini acik tutmak lazimmis bir arkadasim soyledi:KK200:
Evet canım ben de bu yazıyı gördüm.Hepimizin umutları ışık olsun aksın :KK36:
Güneş ve Jüpiter bugün kavuşuyor. Bu iyi ve önemli çünkü Jüpiter iyicildir ve biz harekete geçtiğimiz sürece fırsatlarla doludur. Etkisi en çok bugün olmak üzere önümüzdeki birkaç gün hayatımızdaki önemli kişilerden, eş/baba gibi hayatımızdaki eril figürlerden, iş hayatımızdaki, sektördeki hatrı sayılır kişilerden, işverenlerden, üstlerden istediğimiz destekleri alabiliriz. Yeter ki görüşmek için adımı atalım. Ortaklaşa gelirlerle ilgili, alacak-verecek, sigorta, prim, kredilerle ilgili girişimleri de destekleyen bir açı bu. Hayatınızda neyi değiştirmek, dönüştürmek istiyorsunuz? Haydi bakalım silbaştan yeni bir sayfa açayım dediğiniz bir konu var mı? Varsa harekete geçin; bu açı bizlere özgüven de veriyor, harekete geçmek için güç de veriyor.

Dilediğiniz tüm yenilenmeler sizinle olsun
2728.png
✨
-Başak Tanyeri-

IMG_0114.webp

Hayırlı cumalar kızlar birkaç gündür ki duygu karışıklığı ve bedensel rahatsızlıklarımız bu olaydan olabilir hepsi şifalansın inşallah
- Celia Fenn - 26 Ekim 2017
Güneş rüzgarları, yeryüzünde son birkaç gün boyunca eserken, Işık Kodları akışında olduğu gibi güzel auroralar yaratıyor.
İlahi Aşk ve Şefkat'le Yeryüzü'nü saran bir sürü Yeşil ve Pembe.
Zaman zaman mide bulantısı ve baş dönmesi hissi üreten derin bir iyileşme ve değişme hissettim.
11 / 11'in güçlü inisiyasyonuna(uyumlanmasına) başlıyoruz ve bu enerjiler bizi "Uçuşa Geçmeye" hazırlanmamıza yardımcı oluyor!
Çeviri:Recep Tamer Çifter

Eki Görüntüle 2060579
Hayırlı cumalar kızlar birkaç gündür ki duygu karışıklığı ve bedensel rahatsızlıklarımız bu olaydan olabilir hepsi şifalansın inşallah
Güneş rüzgarları, yeryüzünde son birkaç gün boyunca eserken, Işık Kodları akışında olduğu gibi güzel auroralar yaratıyor.
Zaman zaman mide bulantısı ve baş dönmesi hissi üreten derin bir iyileşme ve değişme hissettim.
11 / 11'in güçlü inisiyasyonuna(uyumlanmasına) başlıyoruz ve bu enerjiler bizi "Uçuşa Geçmeye" hazırlanmamıza yardımcı oluyor!
bende de bugün bir halsizlik var, günlük yrüyüşümü bile yapamadım. şifa olsun inşallah. 11/11 ile 11 kasımı mı kastediyor acaba?

Eki Görüntüle 2060579

En önemli değişimlerin 2012 de başladığı söyleniyor hep.Yani bu enerjiler anlamında.Gerçekten de 2012 den beri ben dahil çevremdeki çok çok insan değişti.8-8 ya da 9-9 10-10 ve 11-11 gibi tarihlere hep denk geldi mesela bu yıl tutulmalar,dolunaylar yeni aylar.Bu yıl zaten apayrı bir yıl katılıyorum.Paralel evrenlerde yaşıyor gibiyim kendimi mesela :))) çok hızlı değişimler dönüşümler oluyor.

Bir de ben burcumdan dolayı mı iki yıldır ekim aylarında çok fena başım dönüyor.Geçen sene 13 saatlik uçuş yapmıştım jet lag demiştim ama 1 hafta sürdü.Bu sene ki yine aynıydı.İnanılmaz baş dönmesi.Ama sonrasında genel anlamda bir ferahlık, olaylara insanlara.Abartı olacak ama sanki eneji dönüşümü oluyor gibi : ))) Valla çok merak ediyorum nasıl bir şeydir bu.

En önemli değişimlerin 2012 de başladığı söyleniyor hep.Yani bu enerjiler anlamında.Gerçekten de 2012 den beri ben dahil çevremdeki çok çok insan değişti.8-8 ya da 9-9 10-10 ve 11-11 gibi tarihlere hep denk geldi mesela bu yıl tutulmalar,dolunaylar yeni aylar.Bu yıl zaten apayrı bir yıl katılıyorum.Paralel evrenlerde yaşıyor gibiyim kendimi mesela :))) çok hızlı değişimler dönüşümler oluyor.

Bir de ben burcumdan dolayı mı iki yıldır ekim aylarında çok fena başım dönüyor.Geçen sene 13 saatlik uçuş yapmıştım jet lag demiştim ama 1 hafta sürdü.Bu sene ki yine aynıydı.İnanılmaz baş dönmesi.Ama sonrasında genel anlamda bir ferahlık, olaylara insanlara.Abartı olacak ama sanki eneji dönüşümü oluyor gibi : ))) Valla çok merak ediyorum nasıl bir şeydir bu.
Evet canım haklısın etrafımdaki çoğu kişi de öyle baş dönmesi ağrı ile doktora gidiyorlar bişe çıkmıyormuş yeni enerjiye uyumlanıyoruz sanırım.

Bu aralar öfke kontrolünde sorun yaşıyorum işlerimin yoğunluğu stres oluşturuyor ve Yetiştirme telaşıyla çevremdekileri üzdüğümü farkettim olumlamaya ihtiyacım var...

ÖFKE KONTROLÜ İÇİN OLUMLAMA

Öfkenizi budayın ve yerine çıkacak yeni dalda sevgi, şefkat ve sabrın çiçekleri yeşersin.

Ben Sevgi doluyum.

Sevginin gücüne inanıyorum.

İsteklerimi, düşüncelerimi ve duygularımı Sevgi ile ifade ediyorum.

Kendime ve başkalarına olan davranışlarımda Sevgiyi yansıtıyorum.

Sevgi ile ifade ettiğim her istek yerine geliyor.

Ben Sevgi’nin her şeyi çözdüğünü biliyorum.

Her şeye Sevgi ile yaklaşıyor ve her şeyi Sevgi ile çözüyorum.

Alıntı

Tabiki söyleyebilirsin,söyletebilirsin canım benim,kimler kimler değişiyor kuantumla.Ama önce değiştirmek istediğin konularda önce senin değişmen lazım.İçimizi değiştirmeden dışımız değişmiyor.Önce hangi özelliğini sevmiyorsan o özelliğine yumşaman lazım.O sevmediğin özellikle senin geçmişinden geliyor ve sana yansıyor.Sen çektin o özelliği,Ya biliyorum çoook inanılmaz ama gerçek bu işte.Hepimiz birbirimize bağlıyız yapacak bir şey yok : )))) Artık o özelliğe karşı hissizleştiğini kabul ettiğinde yerine pozitif şeyler koy değiştirmyani.Ondan duy,gör...Mesela diyelim ki ağzından küfür düşmeyen,kaba bir adamı ince zarif kibar sözlerle düşünemeyiz,çok zordur yani.Ya da çok ince çok zarif bir erkeğin ana avrat düz küfür ederken düşünemeyiz.Gözümüzde canlanamaz.Canlanabilir hale gelmeli,normalleşmeli.Kabul etmeliyiz öyle olduğunu.Ben çoook kişi de uyguladım.Sonuçlar süper oldu. Gerçekten mucize gibi oluyor,ama çok güzel oluyor çok eğlenceli oluyor.Düşünsene başkalarına kaba saba olan biri seni görünce ince,nazik,çok duyarlı,düşünceli bir insan oluyor.Hiç kimseyi sevemehen insanın kanı sana kaynıyor.Bunlar hep imajinasyonlarla çook mümkün tatlım.
Merhabalar
Tabiki söyleyebilirsin,söyletebilirsin canım benim,kimler kimler değişiyor kuantumla.Ama önce değiştirmek istediğin konularda önce senin değişmen lazım.İçimizi değiştirmeden dışımız değişmiyor.Önce hangi özelliğini sevmiyorsan o özelliğine yumşaman lazım.O sevmediğin özellikle senin geçmişinden geliyor ve sana yansıyor.Sen çektin o özelliği,Ya biliyorum çoook inanılmaz ama gerçek bu işte.Hepimiz birbirimize bağlıyız yapacak bir şey yok : )))) Artık o özelliğe karşı hissizleştiğini kabul ettiğinde yerine pozitif şeyler koy değiştirmyani.Ondan duy,gör...Mesela diyelim ki ağzından küfür düşmeyen,kaba bir adamı ince zarif kibar sözlerle düşünemeyiz,çok zordur yani.Ya da çok ince çok zarif bir erkeğin ana avrat düz küfür ederken düşünemeyiz.Gözümüzde canlanamaz.Canlanabilir hale gelmeli,normalleşmeli.Kabul etmeliyiz öyle olduğunu.Ben çoook kişi de uyguladım.Sonuçlar süper oldu. Gerçekten mucize gibi oluyor,ama çok güzel oluyor çok eğlenceli oluyor.Düşünsene başkalarına kaba saba olan biri seni görünce ince,nazik,çok duyarlı,düşünceli bir insan oluyor.Hiç kimseyi sevemehen insanın kanı sana kaynıyor.Bunlar hep imajinasyonlarla çook mümkün tatlım.

Hoşgeldinizzz, herbiri birbirinden harika kuantum deneyimleri diliyorum o zaman :halay:
Hoşbuldum. Teşekkür ederim.bende bunu diliyorum.
Çok küçük birşeyle başlayayım. Küçük ama beni mutlu eden bir şey. Birkaç gün önce uzaktan karga görmüştüm, gaklıyordu :)). yakından görebilseydim dedim,ertesi gün yoldan geçerken kargaları gördüm 10 mt uzağimdaydılar. içimden yüzlerini göremedim keşke daha yakın olsalardı diye geçirdim. Dönüşte dahanırken fazla karga vardı üstelik ben geçerken çok büyük gürültü oldu kargalardan biri havalanırken 2 mt kadar yanımdan geçti. Yüzünü görebildim.

Hoşbuldum. Teşekkür ederim.bende bunu diliyorum.
Çok küçük birşeyle başlayayım. Küçük ama beni mutlu eden bir şey. Birkaç gün önce uzaktan karga görmüştüm, gaklıyordu :)). yakından görebilseydim dedim,ertesi gün yoldan geçerken kargaları gördüm 10 mt uzağimdaydılar. içimden yüzlerini göremedim keşke daha yakın olsalardı diye geçirdim. Dönüşte dahanırken fazla karga vardı üstelik ben geçerken çok büyük gürültü oldu kargalardan biri havalanırken 2 mt kadar yanımdan geçti. Yüzünü görebildim.

Simdi tam su yaziyi paylasmak icin gelmistim, bu paylasim sizin icinmis meger;
"Hayatta saadeti yapan şeyler çok küçük parçalardır.
Bir iyilik, bir gülümseme, tatlı bir bakış, iyi bir dilek…
Aslında mutlu olanlar, bu küçük şeylerin huzuruna varmış olanlardır."

750_George_Bernard_Shaw169.jpg
George Bernard Shaw

"Insanlar kendi kişiliklerinin suçunu hayat şartlarında buluyorlar. Ben şartlara inanmam. Bu dünyadan istediklerini alan insanlar, ayağa kalkıp istedikleri şartları arayan ve bulamadıklarında onları yaratanlardır.''

Bernard Shaw...

Ilhamlarrr:KK200::KK200::KK200:

Simdi tam su yaziyi paylasmak icin gelmistim, bu paylasim sizin icinmis meger;
"Hayatta saadeti yapan şeyler çok küçük parçalardır.
Bir iyilik, bir gülümseme, tatlı bir bakış, iyi bir dilek…
Aslında mutlu olanlar, bu küçük şeylerin huzuruna varmış olanlardır."

750_George_Bernard_Shaw169.jpg
George Bernard Shaw
O huzura varmaya çalışıyorum. bunu buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama Aslında olumlu biri değildim. Hayatımda büyük travmalar oldu tabii bunların etkisi psikolojim ister istemez bozuldu. ve hep olumsuzluklar haksızlıklar kısır döngü ve hastalıklar şeklinde bana geri döndü.olumlu düşünmeyle 4 yıl kadar önce tanıştım ama bu kadar kapsamlı olduğunu yeni öğrendim. Şimdi geriye bakınca yaşadığım bazı sorunların sebeplerini buldum, birçoğunu bulamadım :))). Onlar için nasıl bilinçaltı kalıpları geliştirmişim daha çözemedim. Küçük mutluluklarla daha büyük mutlulukların beni bulacağını anladım, olumlu düşündükçe hayatımın yoluna girmeye başladığını gördüm. Daha önce olsa çok öfkeleneceğim bir şeye nasıl olsa halledilir diye yaklaşabiliyorum artık, bu benim için çok büyük bir gelişme.:)))

"Insanlar kendi kişiliklerinin suçunu hayat şartlarında buluyorlar. Ben şartlara inanmam. Bu dünyadan istediklerini alan insanlar, ayağa kalkıp istedikleri şartları arayan ve bulamadıklarında onları yaratanlardır.''

Bernard Shaw...

Ilhamlarrr:KK200::KK200::KK200:

Çok güüzeeelll bir tane de benden ;)

Hersey enerjıdır ve hersey bundan ıbarettır,istedıgın gerceklıgın frekansına uyumlandıgında bu gerceklıgı yasamaktan baska birsey gelmez elınden ,baska yolu yoktur ,bu bır felsefe degıl bu bır fızıktır.

Albert Einstein..

Back
X