Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kutsal kitaplar,ruhani zenginliklerin hazine evidir.Bu mükemmel şiirleri ve mucizevi hikayeleri okumak ve onlar üzerine düşünmek tarih boyunca insanların huzura,ilhama ve rahata erişmesine yardımcı olmuştur.

Dünyadaki tüm kadınlara ve erkeklere büyük bir ilham ve rahatlık kaynağı olan kutsal kitapları okuyalım ve çalışalım.İlk olarak,özünü anlamak için okuyun ve sonra tekrar sesli olarak okuyun.Tadını çıkarın,üzerinde kafa patlatın,dikkatinizi ve adanmışlığınızı verin ve her açıdan O'nun hakkında düşünün.Her kelimenin üzerine düşünüp taşının ve bilin ki,bu büyük gerçekler bilinçaltınıza giriyor ve günlük hayatınızda yeniden dirilecek.Tıpkı toprağa tohumlar ekmişsiniz gibi kutsal kitap kelimelerini zihninize ekin,onların gücü büyüyecek ve büyütülecek.

Korku dolu ya da endişeli olduğunuzda,kutsal kitabınızı seslice tekrar okuyun.Onu yavaşça ve sessizce ezberleyin;bu sayede korkuyu dağıtacak,etkisizleştirecek ve yok edeceksiniz.

Dr.Joseph Murphy

Bir çok insan hastalandığında ya da bir sorun ortaya çıktığında dua eder; fakat düzenli olarak dua ederseniz,sorunlardan da kurtulursunuz.Kutsal kitaplar üzerinde düzenli olarak düşünün,bu sizin zihinsel ve ruhsal pilinizi değiştirecek.

Tefekkür etmek,söylediğim gibi,dikkatinizi ve adanmışlığınızı Tanrı'nın büyük gerçeklerine vermektir.Onları anlayın,sindirin ve ruhunuzda derinlere inmelerine izin verin.

Dr.Joseph Murphy

Vaazlarımdan birinde bir adam,bir gün yolda yalnız başına araba kullanırken birden durduğunu söyledi.Dedi ki, "Neden olduğunu bilmiyorum,buna mecburdum,ana yoldan döndüm." Dedi ki, "Aniden bir ayyaş köşeden çıktı.Saatte seksen mille gidiyordu ve tam da benim şeridimdeydi.Eğer sürmeye devam devam etseydim,bir çarpışma olacaktı ve muhtemelen ikimizde ölecektik"

Bu adam,sabah işe gitmek için arabasına binmeden önce kutsal kitabını sesli okur.Kutsal kitaplar koruyucudur.Bu sayede içinde ona rehberlik eden melekler ya da bilinçaltındaki bilge onu uyardı.Bu,içinden gelen bir zorlamaydı ve o yönlendirmeyi izledi.Onu bastırmadı ya da reddetmedi ve sürmeye devam etmedi.O,karşılık verdi.

Dr.Joseph Murphy

Kutsal kitaplar,ruhani zenginliklerin hazine evidir.Bu mükemmel şiirleri ve mucizevi hikayeleri okumak ve onlar üzerine düşünmek tarih boyunca insanların huzura,ilhama ve rahata erişmesine yardımcı olmuştur.

Dünyadaki tüm kadınlara ve erkeklere büyük bir ilham ve rahatlık kaynağı olan kutsal kitapları okuyalım ve çalışalım.İlk olarak,özünü anlamak için okuyun ve sonra tekrar sesli olarak okuyun.Tadını çıkarın,üzerinde kafa patlatın,dikkatinizi ve adanmışlığınızı verin ve her açıdan O'nun hakkında düşünün.Her kelimenin üzerine düşünüp taşının ve bilin ki,bu büyük gerçekler bilinçaltınıza giriyor ve günlük hayatınızda yeniden dirilecek.Tıpkı toprağa tohumlar ekmişsiniz gibi kutsal kitap kelimelerini zihninize ekin,onların gücü büyüyecek ve büyütülecek.

Korku dolu ya da endişeli olduğunuzda,kutsal kitabınızı seslice tekrar okuyun.Onu yavaşça ve sessizce ezberleyin;bu sayede korkuyu dağıtacak,etkisizleştirecek ve yok edeceksiniz.

Dr.Joseph Murphy
Canım üç paylaşımda birbirinden güzel çok sağol bugün eski bir korkum geldi sürekli aklıma günü biraz huzursuz geçirdim açtım burayı şu sözü okuyunca
Korku dolu ya da endişeli olduğunuzda,kutsal kitabınızı seslice tekrar okuyun.Onu yavaşça ve sessizce ezberleyin;bu sayede korkuyu dağıtacak,etkisizleştirecek ve yok edeceksiniz.”

Allahım biliyorum hepsi geçiyor beni koruyorsun şükürler olsun dedim.
Tekrardan teşekkürler canım çok haklı dua ipine sarılmam lazım :KK200:

Negatif Bilinçaltı kalıplarımızı nasıl temizleyebiliriz. Olumlama harici uygulamalar varmı? Yardımcı olursanız sevinirim :)))
Yerine olumlu düşünce ya da hareket koyarak mesela sakar bir insan olsun , bu insan sürekli sakarlığından şikayet ederse olmuyor yapamıyorum derse daha da büyütür sakarlığını eşyaları düşürme ya da bir yerlere çarpmaktan çok şikayetçiyse sürekli başına gelir. Ben sakar değilim olmak istemiyorum demek yerine ; gayet dengeli ve dikkatli bir insanım hayatımı işlerimi sakin huzurlu ahenk içinde yaşıyorum demeli, bunu inanarak yaparsa önce Zihni’ne ondan sonra da hayatına işler. Ondan Olumlamaları en az 21 gün okuyun derler. Umarım anlatabilmişimdir aklıma bu örnek geldi :KK66:

Son düzenleme:
hayatimi degistiriyorum hayatimi degistiriyorum mesela ben bugün bir korkum hortladı dedim ya kendi kendi kendime “Ben Allah tarafından korunuyorum onlar eski de kaldı artık geçti ve bitti güvendeyim Allah’ın ışığı beni sarıyor koruyor ve sürekli doğru yolda tutuyor. Hayatın akışına güveniyorum demeye başladım bol bol da dua ile inşallah herşey düzeliyor.

Negatif Bilinçaltı kalıplarımızı nasıl temizleyebiliriz. Olumlama harici uygulamalar varmı? Yardımcı olursanız sevinirim :)))
Canım sen olumlama harici sormuşsun ben de direk olumlama yazmışım sana kusura bakma :oops:neyle ilgili negatif bir inanç bu biraz açarsan başka arkadaşlarda yardımcı olur .

Gunesli ama soguk gunden herkese merhabaaaaaaa:)))
Cok guzel paylasimlara devam ediyorsunuz. Tesekkur ediyorum. Bir donemdir sadece okurum. Kendimle ilgili bir sey daha kesfettim. Onceden karsima cikacak kisilerde istemedigim bir ozellik vardi. Hatta cogu kisiyle iliskime baslamadan bitirmistim. Simdi ise dusunuyorum. Birinin hayatimda olmasini cok istemistim. Sebebini anlayamadigim bir sekilde olmadi. Ama onda da o istemedigim ozellik vardi:) ben zaten zamaninda bilincaltima yerlestirmisim onu. Oyle birini istemiyorum diye. Yalniz donup baktigimda ondaki o ozellik gozume hic kotu gorunmemisti. Demek ben ozellige degil kisiye bakmisim:KK70:
Oldukca karisik anlatmisim:olamaz:

Canım sen olumlama harici sormuşsun ben de direk olumlama yazmışım sana kusura bakma :oops:neyle ilgili negatif bir inanç bu biraz açarsan başka arkadaşlarda yardımcı olur .
Canım Teşekkür ederim cevabın için, çok güzel bir örnekti.
Diyelim ki çocukluğumuzda,gençliğimizde ailemiz bizim adımıza karar veriyor ve başkalarınada bu konuda izin veriyor. Sizin herkese anlayışlı olmanız gerekiyor bu kişiler sizden büyükte olsa küçükte. Yada babanız çok ısrarcıydı sürekli aynı şeyleri söylerdi :))). Ve bunlar şimdiki hayatınızı etkiliyor.Karşınıza çıkan insanlar ya sizin adınıza karar veriyor, ya çok ısrarcılar yada hep sizin anlayışlı olmanız gerekiyor sizin zor anlarınızda bile. Bunlara benzer konular. Bunlar için neler yapılabilir. BUrada İmajinasyon kullanılabilir mi, geçmişe giderek olayı istediğimiz şekilde yaşayarak çözebilir miyiz. yada başka şeyler yapılabilirmi. Bunlar için olumlamalar neler olabilir. Ne uzun sordum :))))

Diyelim ki çocukluğumuzda,gençliğimizde ailemiz bizim adımıza karar veriyor ve başkalarınada bu konuda izin veriyor. Sizin herkese anlayışlı olmanız gerekiyor bu kişiler sizden büyükte olsa küçükte. Yada babanız çok ısrarcıydı sürekli aynı şeyleri söylerdi :))). Ve bunlar şimdiki hayatınızı etkiliyor.Karşınıza çıkan insanlar ya sizin adınıza karar veriyor, ya çok ısrarcılar yada hep sizin anlayışlı olmanız gerekiyor sizin zor anlarınızda bile. Bunlara benzer konular. Bunlar için neler yapılabilir. BUrada İmajinasyon kullanılabilir mi, geçmişe giderek olayı istediğimiz şekilde yaşayarak çözebilir miyiz. yada başka şeyler yapılabilirmi. Bunlar için olumlamalar neler olabilir. Ne uzun sordum :))))
Bilincalti temizligi videolari var. Onlari izlediniz mi? Ozellikle hayallerimi yaratiyorum videosunun cok faydasini gordum. Tavsiye ederim.

Sorunun muhatabı ben değilim ama yine de cevap vermek istiyorum:)

Bana göre her şeyin başı kendine değer vermektir.Karşımızdaki insanlara değer vermekten,muhatap odaklı yaşamaktan dolayı hep kendimizi ihmal ediyoruz.Hep söylediğim bir şey var,yine tekrar edeyim.Toplum olarak kendimize değer vermeyi bencillikle,kibirle karıştırıyoruz.

Çocuklukta oluşan bilinçaltı kayıtların nedeniyle hep sana anlayışlı davranman gerektiğini söyleyen insanlarla muhatap olmuşsun.Eğer buna bir "dur" demezsen,muhtemelen bu döngü devam edecek. Önce kendine değer vermekle işe başlamalısın.İlk başlarda çevren tarafından yadırganacaksın,tepki alacaksın.Ama bir zaman Sonra herkes yeni halini kabullenecek ve ona göre hareket edecek.Kendine değer ver arkadaşım:)

Bana göre her şeyin başı kendine değer vermektir.Karşımızdaki insanlara değer vermekten,muhatap odaklı yaşamaktan dolayı hep kendimizi ihmal ediyoruz.Hep söylediğim bir şey var,yine tekrar edeyim.Toplum olarak kendimize değer vermeyi bencillikle,kibirle karıştırıyoruz.

Çocuklukta oluşan bilinçaltı kayıtların nedeniyle hep sana anlayışlı davranman gerektiğini söyleyen insanlarla muhatap olmuşsun.Eğer buna bir "dur" demezsen,muhtemelen bu döngü devam edecek. Önce kendine değer vermekle işe başlamalısın.İlk başlarda çevren tarafından yadırganacaksın,tepki alacaksın.Ama bir zaman Sonra herkes yeni halini kabullenecek ve ona göre hareket edecek.Kendine değer ver arkadaşım:)
Aslında genel bir soru herkese sordum . daha önceki soruma cevabından dolayı alıntı yapıp ona yazdım. Herkesin

Ben bu mesaji okumadan once su fotografi paylasayim demistim. Simdi bu es zamanlilik mi?
Screenshot_20171101-113022.webp

Herkesin cevap ve önerilerine açığım ve bekliyorum. evet biliyorum bu döngüye son vermek istiyorum. Hiç tanımadığım yada yeni tanıştığım insanlar dahi bunu bekliyor. Ne kadar ben kendimden ödün vermemeyeçalışsam da maalesef böyle.Haklısın değer vermiyormuşum bunu yakın zamanda anladım, olumlamalar ve his çalışmaları yapıyorum.

Back
X