Bu aralar çok fazla sosyal medyada, nette çok gezmiyorum canım,Ara ara içe dönmeler oluyor, o anlarda da spora başlıyorum detox yapıyorum.İşte şu sıralar aynen öyleyim,değişik harika enerjiler hissediyorum.Onları alıp kendime uyarlıyorum sanki : )))
Değişik enerjiler dedim ya evet gerçekten çok değişikler.Sanki öyle bir döneme girdik ki çekim yasası süper işliyor.Enerjiler çok saflaştı,perdeleri kalkmış gibi.
Genel yazıyorum : ))) Bu dönemde size tavsiyem asla kurban rolüne girmeyin.Birisine kırıldığınız,üzüldüğünüzde,nefret kin duyduğunuzda asla karşındakini suçlamayın.Karşıdakini suçlarsanız enerjinizi karşıdakine geçirir onu beslersiniz.Bunun yerine hemen içinize dönün.Bu durumu,bu hisleri bir şekilde ben seçtim.Bu durum sadece benim iç yansımam,karşıdaki kişi sadece bir araç bir vesile deyin.Hemen durumu önce kabul edin.Sonra kendize bol bol olumlama yapın, hatta seni seviyorum özür dilerim beni affet teşekkür ederim diyebilirsiniz(hoponopono yöntemi), hem olayı hem kişiyi tabiki kendinizi de düşünerek. Diğer tüm olaylara ve kişilere de böyle yaklaşın.Sevgi enerjinizi gönderin, inanın çok mucizevi dönüşler oluyor.Olay kökünden düzeliyor,akışa geçiyorsunuz resmen

İçinde endişe,kaygı,huzursuzluk,kıskançlık,nefret... gibi olumsuz hisler bulunduran herşeyin kaynağı ego dur.Ego illüzyondur sadece ve sadece korkudan,kıtlık bilincinden kaynaklanır.Bolluk bilincinde olanaklar sonsuzdur her şey umuttur,ferahlıktır ve benlikten gelir gerçektir. Bu aralar kendinize bunları çalışma yapabilirsiniz mesela. Bu benlikten mi geliyor egodan mı diye.Başkalarının davranışlarını,kendi davranışlarınızı değerlendirebilirsiniz.Beğenmediğiniz hislerin aslında egodan geldiğini kaynağının korku olup illüzyon olduğunu kabul etmek çok güzel farkındalıktır.Hemen o anda sevgi gönderin kalbinizden sıcacık.Küçük bir çocuğa hayaletlerin olmadığını anlatırken ki sevecenliğinizi,eminliğinizi hisseder gibi yaklaşın