- 29 Nisan 2011
- 2.769
- 12.780
- 408
Ben az çok çözdüm uygulamayi yapmak zor oluyo hakkaten ama şunu anladim birşeyin peşinden cok koşarsan senden kaçıyor
Bu nasil insanlar için gecerliyse istekler icinde gecerli ben bu zamana neyi cok istediysem tam vazgectigim anda oldu buna cok fazla tecrubem var bu konuda..
Anlatacagim o ki birşeyi iste cok isteyip amaaann olmazsa da ucunda ölüm yok napalım diyebilmek
Daha önce çok defa yazdım yine yazayım.İsteklerimiz ve biz aynı rezonans alanı içerisindeyiz aslında, yani zaten onlar bize ait.İsteklerimiz bilinçaltı seviyesine göre ya ego ya da benliğe düşüyor.EGO ya düşünce gözümüzde abarttıkça abartıyoruz, büyüttükçe büyütüyoruz sonra devleşiyor.Korkular başlıyor ya olmazsa ya olmazsalar.Tabi kenidmizden ittikçe itiyoruz böyle.Sonra zamanla ya dikkatimiz dağılıyor ya da çok bir önemi kalmıyor o zaman enerji frekanslarımız ancak aynı seviyeye geliyor bize geliyor : ))))
Benliğe düşerse de coşku,ilham,keyif,neşe geliyor.İlhamlarla da gelince bu sefer dallandırıp budaklandırmaya bile başlıyoruz imajinasyonlarla sonra daaa hoop bizim oluyor zaten.Yaşarken de tüm imajinasyonlarıyla yaşıyoruz.
Ego mu benlik mi artık o da artık bizim emeklerimize kalmış
